2010. december 26., vasárnap

Sátán a német személyigazolványon.

Később van mint gondolnánk!

Sátán a német személyigazolványon.
Ez németeket érintő dolog, de az a meglátásom, hogy jó ha ti is tudjátok, hogy már “átléptük a küszöböt”. Később van mint gondolnánk!!!


Az utóbbi napokban lettem figyelmes arra a tényre, hogy a fényképünk és személyes adataink együtt vannak Baphomet (sátán) képével a személyigazolványunkon. Fontos megjegyezni, hogy ez a kép a személyigazolvány hátoldalán helyesen tartva de megfordítva is fejjel lefelé – Eliphas Levi ill. eredeti nevén: Alphonse Louis Constant – “Baphomet” képe ismerhető fel, ezért egy – véletlen – kizárandó.
Továbbiakban megfelelő fényráeséssel mindkét oldalán felismerhető, hogy a sasmadár faroktolla tulajdonképpen egy megfordított kereszt, ami köztudottan a sátánisták szimbóluma.A Biblia sok figyelmeztetést tartalmaz; olvasunk az antikrisztus jöveteléről, de nem vesszük észre, hogy a személyigazolványon ábrázolt képpel máris “kötve” vagyunk az antikrisztus szellemével!?

Akaratunk ellenére az ördög képével lettünk összekötve. A következő lépés az lesz, ha az emberek az antikrisztus jegyét veszik a kezükre és homlokukra. Jelenések, 13,16-17>És odahat/kényszerít/, hogy mindenkit, jelentékteleneket/”kisembereket”/ és nagyokat/”tekintélyeseket”/, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon *bélyeggel megjelöltessen

(*charagma/χάραγμά, pontos jelentése: bevésett v. beégetett v. bemaratott bélyeg; (Amint azt az állatoknál alkalmazzák, faji v. tulajdonjogi ill. tudományos megfigyelési okokból).

Tudatlanság nem őríz meg a következményektől. A tények ismerete felelőssé tesz. Ez az ignorancia/közömbösség átkot jelent.

Jel. 14,9-10Ha valaki imádja a fenevadat/bestiát és annak a képmását, és felveszi annak a bélyegét a homlokára vagy a kezére, az is inni fog Isten haragjának hígítatlan borából…

A gonosz győzelemre jutásához elég, ha a jók nem cselekszenek!

Edmund Burke” (1729–1797)

Katharina Becker, 2008.

**Sátán a német személyigazolványon

(**nyisd ki)

Forrás http://www.zsidok-keresztenyek.eu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése