2011. május 29., vasárnap

Mit tehetünk a következő Országos Karizmatikus Találkozó sikeréért?

Az Emmausz Katolikus Karizmatikus Közösség imaláncot szervez a következő Országos Karizmatikus Találkozó sikeréért, a kegyelem bőséges áradásáért. Egyéni és közösségi szinten is bárki bekapcsolódhat. Az imalánc május 29-én kezdődik, két héten keresztül az országos találkozó előadóiért imádkozunk, hogy Isten üzenetét tudják közvetíteni.

Kedves Közösségvezető Testvérek, imacsoportvezetők, közösségek!

Minden magyar és határon túli karizmatikus közösségnek!


Kedves Testvérek!Azzal a felhívással fordulunk hozzátok a budapesti Emmausz Katolikus Karizmatikus Közösség nevében, hogy kapcsolódjatok be abba az imaláncba, amit a következő Országos Karizmatikus Találkozó sikeréért, a kegyelem áradásáért indítottunk.

Kérünk Benneteket, tegyetek felajánlásokat, hozzatok áldozatot, szervezzetek imaesteket a Találkozóért az alábbiak szerint:

IMASZÁNDÉK  2 HETES VÁLTÁSBAN:május 29-től -június 18-ig:             imádkozzunk az országos találkozó előadóiért, hogy Isten üzenetét tolmácsolják számunkra a Szentlélek által

június 19-től- július 2-ig:               imádkozzunk a találkozón résztvevő paptestvérekért, az ő szolgálatukért, hog rajtuk  keresztül sokan megszabaduljanak, megtérjenek, megtalálják Urunkat, Jézust mint életük útját

július 3-tól- július 16-ig:                 imádkozzunk a megkülönböztető csoportért 

július 17-től- július 30-ig:               imádkozzunk a zenei szolgálatot végző testvérekért

július 31-től- augusztus 13-ig:      imádkozzunk ismeret szaváért és a közbenjáró testvérekért

augusztus 14-től- augusztus 27-ig:  imádkozzunk a szervezőkért és a helyszínért

augusztus 28-tól- szeptember 10-ig: a résztvevőkért - megtérésért, gyógyulásért, szabadulásért

szeptember 11-től- szeptember 24-ig:  Egyházunkért

szeptember 25-től- október 1-ig:    Magyarország - különösen a fiatalok -  megtéréséért, az ország vezetőiért

október 2-től október 15-ikéig, a találkozó napjáig   még egyszer a Találkozó sikeréért, hogy bőséges kegyelmét     árassza ránk az Úr, hogy jó és  gyümölcsöt termő szolgái lehessünk itt a Földön.Kérünk Benneteket, terjesszétek ezt a felhívást, hogy minél többen bekapcsolódhassanak!

Szeretettel

a budapesti Emmausz Katolikus Karizmatikus Közösség

zarandok.hu