2018. július 19., csütörtök

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2018. július 3. Szentségimádáson az Úr Jézus…


„Drága gyermekeim! Szívem szeretete átölel benneteket. Azt akarom, hogy mindnyájan üdvözüljetek.

Gyermekeim! Az üdvösséget nektek is akarni kell. Ha ti nem akarjátok, nem üdvözíthetlek benneteket. Azért, mert szabad akaratot kaptatok, amit Én tiszteletben tartok. Sajnos emiatt sokan mennek a pokolba, és még többen a tisztítótűzbe.

Gyermekeim! Ezt mondtam: keressétek az Isten országát, és annak igazságát. A többi mind megadatik nektek hozzá. Atyám tudja, mire van szükségetek. Ezért azt mondom nektek: ne az ideig valókkal foglalkozzatok, mert ezek mind elmúlnak. Azt keressétek, ami odafönt van, mert ezek örök értékek. Tartsátok meg parancsaimat, és elnyeritek az örök boldog életet. Látjátok, hogy a természeti katasztrófákban vagy a háború sújtotta területeken egy pillanat alatt megsemmisül egész életetek munkája. Ház, berendezés, autó, amikért annyit fáradoztatok. Elégedjetek meg a szerényebb élettel! Hagyjatok időt az imára! Olvassátok minden nap a Szentírást! Ez Isten szerelmes levele az emberhez. Ahol kinyitjátok, Maga Isten szól hozzátok, Aki a lelketekbe lát. Figyelmeztet vagy megdicsér benneteket. Aszerint, amit érdemeltek. Járuljatok a szentségekhez! Adjátok át az életeteket és minden gondotokat Nekem! Én szüntelenül őrködöm fölöttetek, és mindent megadok, ami az üdvösségetekre válik. Ha keresztet kaptok, ne zúgolódjatok! Kereszt nélkül nincs üdvösség. Én a kereszt által váltottalak meg benneteket. Én is kereszthalálom után támadtam fel és mentem fel Atyámhoz. Ezt mondtam: Én vagyok az út. Ez azt jelenti, hogy csak az üdvözülhet, aki követ Engem a keresztúton a keresztre. Mert ez az egyetlen út, ami az üdvösségre vezet. Öleljétek át Tőlem kapott kereszteteket! Tagadjátok meg magatokat! Engem állítsatok életetek középpontjába! Úgy szeressetek viszont, ahogy Én szerettelek benneteket! Ti is adjátok oda az életeteket Értem! A hit terjesztéséhez és a lelkek megmentéséhez áldozatos lelkekre van szükségem. Ha magatok körül forogtok, nem halljátok meg szavam. Csak, ha kiüresítitek magatokat és keresitek akaratomat, csak akkor, a lelketek csöndjében halljátok meg sugallatomat. Csak akkor fogjátok fel tanításomat, amely mindig törvényeimre irányítja gondolatotokat. Ezt mindig szeretet és béke, derű és remény kíséri, mert Én az öröm Istene vagyok. Azért jöttem, hogy az én békémmel és örömömmel töltsem meg szíveteket. A csüggedtség, a harag és a bosszúállás az ördögtől van. Ő a diabolosz, aki megosztja az embereket. Falakat emel közéjük és háborúkat szít. Imával, böjttel és önmegtagadásokkal le tudjátok győzni. Ha lángolóan szeretitek Istent, elfut tőletek, mert égeti szeretetetek tüze.

Kicsinyeim! Arra vágyom, hogy megmeneküljetek a sátán csapdáiból és mindnyájan üdvözüljetek! Tárjátok ki szíveteket! Engedjetek be, hogy rendet tegyek az életetekben. Gyomláljak és ültessek. Boldogokká tegyelek benneteket itt és most és mindörökre. Erre áldalak meg titeket féltő szeretetemmel, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2018. július 13. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…


Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Szívem szeretete átölel téged. Én jobban szeretlek, mint a Föld összes embere együttvéve. Én mindig veled vagyok. Édesanyád Velem van. Kimondhatatlanul boldog. Ő is Velem van, amikor veled vagyok. Lát és hall téged. Imádkozik érted.

Ne csüggedj! Az élet a Földön rövid. Nemsokára együtt lesztek. Édesanyád vár, és már előre örül, hogy újra megölelhetitek, megcsókolhatjátok egymást. Ezt üzeni neked: „Ne sírj, drága kislányom! Örülj és ujjongj, mert hamarosan újra együtt leszünk és együtt maradunk mindörökké. Szeresd nagyon Jézust, Aki kínszenvedése és kereszthalála által megszerezte nekünk az üdvösséget. A keresztfán helyet készített neked is, amelyet nemsokára elfoglalsz. Addig kell a Földön lenned, amíg be nem teljesítetted Isten rád vonatkozó örök szent tervét. Ezért imádkozom, hogy ezt maradéktalanul megtedd.”

Jézus: „Megáldalak téged kislányom, Szívem végtelen szeretetével a derűre, amelyet soha ne engedj ki a lelkedből. Fogadd szeretetteljes áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: Mk 9, 39: „Jézus válaszolt”

2018. július 17. Itthon az Úr Jézus…


 „Drága gyermekeim! Most tisztítom meg Egyházamat. A szétválasztás már megkezdődött, hamarosan befejeződik. Az igazak rejtekbe kényszerülnek. A hamisaknak nem elég, hogy elűzik őket a helyükről: papjaimat a plébániákról, híveimet a templomokból, sőt, még az életükre is fognak törni. Most teljesülnek be próféciáim, amire fölkészítettelek benneteket, amint azt már látjátok is, hogy sok minden beteljesült belőle.

Már benne éltek a végső időkben. Figyeljétek a jeleket! Egyházamat el akarja pusztítani a sátán. Mindent elkövet, hogy az embereket megtévessze, eretnekségbe sodorja, így a lelkeket kárhozatba döntse. Imádkozzatok a lelkek megmentéséért! Legfőképpen dicsőítsetek és magasztaljatok Engem szent kereszthalálomért és megváltásom hatalmas művéért, mert ez megvakítja a sátánt, és ezzel szerzitek Nekem a legtöbb lelket.

Drága gyermekeim! Üldözésetek a küszöbön áll. Már mindent előkészítettek. Az előjelek már beteljesültek. Egyházam kettéválik: a hűségesekre, akik mindvégig kitartanak tanításaimban, és a hűtlenekre, akik eretnek vezetőiket követik. Ezután következik a nagy vérontás, a ti üldözésetek. Előtte még rejtekbe vonultok, mert kitiltanak titeket a plébániákról ugyanúgy, mint az Én életemben az Engem követőket a zsinagógákból. Aztán még a rejtekben is üldözni fognak és megölnek titeket. De egyesek megmenekülnek, hogy továbbra is hirdessék az igaz hitet. A lelketekre kötöm: ne legyetek senkivel közlékenyek, ne fedjétek föl holléteteket, ne bízzatok meg senkiben, mert nagyon sok álnok ál-keresztény befurakodik közétek. Aljas haszonlesésből kiad benneteket, hogy a vérdíjat fölvegye utánatok. Ezek mind Júdások, akik megkapják örök büntetésüket.

Ne féljetek! Veletek maradok mindennap, a világ végezetéig. Atyám tudta nélkül egyetlen hajszál sem veszhet el a fejetekről. Tartsatok ki mindhalálig! Csak annyi történhet, amennyit Én megengedek. Az örök győztes Én vagyok, Én, Aki legyőztem a világot. Kereszthalálom által bizonyítottam irántatok való végtelen szeretetemet. Megváltottalak benneteket. Harmadnapra feltámadtam, hogy így hirdessem, hogy Isten vagyok, Aki legyőzetve győzött a világ felett. Ti is, ha életetekre törnek: hagyjátok magatokat legyőzni, amint Én tettem, mert halálotok pillanatában lelketek az örök boldogság honába repül.

Drága kicsinyeim! Nagyon szomorú korban éltek. Ezek a végidők, amely már nem tart soká. Hamarosan fellép az antikrisztus, akinek útját az eretnekek egyengetik, akik megpróbálják Egyházamat romokba dönteni. Most soha nem látott szellemi zűrzavar uralkodik: előbb a világban uralkodott és sajnos most már az Egyházban is. Újra mondom: senki közületek ne kövesse őket! Maradjatok meg a tiszta forrásnál, váltsátok tettekre tanításomat, a Szent Evangéliumot! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Csak egy Igazság, egy Út és egy Örök Élet van, Aki Én vagyok, Jézus a Krisztus, a ti Megváltótok. Fogadjátok megerősítő, védelmező áldásomat, amely rajtatok marad örökkön-örökké.”

Szentírási megerősítések: Mt 21, 4: „Ez pedig azért történt, hogy beteljesedjék az ige, amit a próféta mondott” 12 cím: A templom megtisztítása 13: „Jézus mondta”

2018. július 18. Szentségimádáson ima a Szentlélek által…


„Hőn imádott, édes jó Jézusom! Lelkem magasztalja a Te Szent Nevedet. Dicsőséged betölti a Mennyet és a Földet! Lényed beragyogja lelkünket-testünket, egész valónkat, mert Te vagy a Fény, Aki az örök Világosságtól, a Mennyei Atya öléből szálltál alá erre a Földre, hogy megvilágosítsd a lelkeket, fényt gyújts a lelkünkben: a Te tanításod fényét.

Te vagy az Örök Atya megtestesült Igéje, Akit leküldött közénk, hogy hirdesd Evangéliumát, az Atya végtelen szeretetét, jóságát, gondoskodását, amivel körülöleli az egész Földgolyót. Az Atya mindannyiunk szívébe belelát, és látta azt a kietlen, sivár pusztát, ami az ember lelke Nélküled. Ezért elküldött Téged, az Ő Egyszülött Fiát, Aki Üdvözítőnk lettél a keresztfán. Aki nem csak megváltottál az örök haláltól, hanem velünk maradtál a világ végezetéig. Megtanítottál arra, hogy hogyan kell Téged követni az evangéliumi életszentség, az önfeledt, Istennek átadott tökéletes szeretet útján, a keresztúton, amely az önmegtagadás és a kereszthordozás egyedül üdvösségre vezető ösvénye. Amit csak kevesen találnak meg, mert a világ hamis csillogása elvakítja őket.

Kérlek, Jézusom, vezesd tekintetünket a keresztre, hogy ott mindig csak Téged lássunk magunk előtt. Elhagyjuk a világ által felkínált hamis élvezeteket, elmerüljünk a Te forró szeretetedben, amely a legnagyobb áldozatot hozta meg értünk. Rettenetes kínszenvedésed és kereszthalálod által tudunk megtisztulni Szent Véred fürdőjében, amely oly’ bőségesen ömlött, hogy minden bűnösnek jut belőle, aki kereszted alá akar állni.
Ó, Jézus! Ó, végtelen Szeretet! Ó, végtelen Irgalom! Vonzzad a lelkeket Magadhoz! Kérlek, adj mindenkinek akkora keresztet, ami üdvözíteni tudja!
Isteni Mesterem! Te pontosan megmérted a hosszát és a szélességét annak a keresztnek, amekkorát érted el bírunk viselni. Erre van a legnagyobb szükségünk, mert egyedül ez visz az üdvösségre. Kereszted által egyesülhetünk Veled, igaz Üdvözítőnkkel, Akit a földön csak a kereszten találhatunk meg.
Imádunk Krisztus és áldunk Téged, Aki szent kereszted által megváltottál minket!
Ó, Jézus! Kérlek, nézd ezt a rengeteg embert, akik nem ismernek Téged, akik kitikkadtak az úton, a sivatagban, akik szomjaznak Rád, de nem tudják, hogy Te vagy Az, Akire szomjaznak. Akik felüdülésre vágynak, de rossz helyen keresik.
Ó, Jézusom! Kérlek, kutasd fel őket, menj le értük a szakadékba, a bűneik okozta mélységekbe. Hozd fel őket a veremből, ciszternákból, tisztítsd meg őket a szennytől, a mocsoktól, minden bűntől a bűnbánat által. Töltsd be szomjukat saját Magaddal, mert Isten arra teremtett minden embert, hogy Őrá szomjazzon, és egyedül Vele elégüljön ki. Isten saját lelkét lehelte az emberbe, és ez a lélek arra vágyik, hogy Teremtőjével ölelkezzen, Vele egybe forrjon, eggyé legyen, Ő legyen számára a levegő, a víz, az éltető élet.
Ó, Jézusom, világ Megváltója! Add meg minden embernek ezt a nagy kegyelmet, hogy fölismerjék, hogy Kire szomjaznak, Kire van szükségük, és megtaláljanak Téged a kereszten. Egy örök, édes öleléssel simuljanak bele sorsukba, a kereszten, amelyben egyesülhetnek Veled. Adj nekik édességes örömöket, amelyekkel Magadhoz láncolod őket, hogy soha ne tudjanak elszakadni Tőled, hogy egyedül Veled érezzék jól magukat, mindig Veled töltekezve. Te légy egyedüli örömük és boldogságuk, erőforrásuk és Mennybe vivőjük.
Ó, Jézus! Imádunk, áldunk, magasztalunk és dicsőítünk Téged szent angyalaid és szentjeid megszámlálhatatlan seregével egyesülve. Itt, a Földön, a küzdő Egyházban, ebben a siralomvölgyben, amely Nélküled elviselhetetlen volna. De Te fény gyújtasz nekünk a sötétben, vigaszt adsz lelkünkbe, és elvezetsz az Örök Atya házába. Te mondottad: Atyám házában sok hely van, elmegyek, és helyet készítek nektek. Aztán visszajövök, hogy Magammal vigyelek, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet.
Drága Jézusom! Epekedve várjuk, amikor visszajössz értünk, Magadhoz emelsz, és szerelmes csókodtól megrészegülve az örök boldogságban, Veled egyesülve, mindvégig szemlélhetjük dicsőségedet. Színről színre imádhatunk Téged, és akkor nem hiányzik már semmi és senki. Egy kérdést sem teszünk föl Neked, mert mindent tudtul adsz nekünk. Önmagadat adod nekünk, és örök boldogsággal jutalmazol meg.
Köszönjük Neked, Jézus, minden csepp Véredet, melyet értünk kiontani méltóztattál. Köszönjük azt a végtelen szeretetet, amely fölvitt értünk a keresztre. Köszönjük, hogy minden embernek adsz egy parányi szálkát hatalmas keresztedből, amely minket is egyesít Veled a Földön, hogy majd a Mennyben is örökké egyek legyünk.
Imádunk Téged és áldunk Téged, Krisztus, Világosság a Világosságtól, valóságos Isten a valóságos Istentől. Isten Egyszülött Fia, az Atya mérhetetlen szeretetének kiáradása és ajándéka. Veled és Benned imádjuk a Szentlelket, Akit elküldtél a Földre, hogy befejezze Megváltásod hatalmas művét, Aki eszünkbe juttat mindent, amit tanítottál nekünk. Emberi szó kevés rá, hogy Neked mindezekért hálát adjunk, dicsőítsünk, áldjunk és imádjunk. Fogadd el lelkünk-szívünk szeretet-lángolását a Szentlélekben, ahol lelkünk örökimádás helyszíne legyen most és mindörökké. Ámen.”