2011. szeptember 22., csütörtök

EZT SE FELEJTSÜK EL!!!

EZT SE FELEJTSÜK EL!!! A legtöbb bíboros és püspök figyelmen kívül hagyja és megtagadja a kézfogást XVI. Benedekkel. 2011. 09.22.

 

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

A kétségek megerősítenek benneteket az Irántam való szeretetetekben


2011. szeptember 21. szerda, 22:00
A magam, Jézus nevében jövök, aki eljött testben és emberré lett.

Drága, szeretett leányom, te most nagyon közel állsz Szívemhez, mégis olyan messze érezheted magad Tőlem. Időnként arra gondolsz, hogy elszakadtál Tőlem, valójában csak közelebb lettél vonva a Velem való egységben.

Leányom, most olyan erősre építem fel a bizalmadat, hogy Szavamat továbbra is hirdetni tudd az emberiségnek.  Ez egy nagyon fontos küldetés. Mivel ezekben az időkben, a sátán által, a démonok milliói szabadultak el, támadnak téged minden sarkon.  Az első emberek, akiket felhasználnak, a hívők lesznek, akik felsorakoznak, hogy az első követ vessék rád.

Ahogy az emberiség iránti Irgalmasságom nagy cselekedete egyre közeledik, úgy fogják a démonok is meggátolni az igazságot, és megakadályozni az embereket, a jó embereket, abban, hogy időt szánjanak Rám, amelyre szükségem van részükről, hogy megmentsem azon gyermekeim lelkét, akiknek egyáltalán nincs hitük. Ne engedd, hogy a kegyetlen rágalom, amely egyre szaporodik, elvonjon téged Munkámtól.

Most figyeljetek Próféciámra (Jövendölésemre). Minden egyes ember által, aki ebben az időben megbánja bűneit, emberenként három lélek menekülhet meg. Így gondoljatok erre. Az áldásokat, amelyeket az az ember kapná, aki a megbocsátást keresi, annak családja fogja megkapni. Minden lélek, aki most Hozzám imádkozik és kéri Tőlem a közvetlen családtagjai és barátai megmenekülését, Irgalmasságomban (kegyelmekben) bőségesen fog részesülni.

Az ima a ti megváltásotok, gyermekeim. Minél többet imádkoztok, annál jobban fogom a szíveteket megnyitni és Igazságomat felfedni (kinyilvánítani). Most annyira meg fognak szaporodni kegyelmeim, hogy hasonlónak ezen a földön még nem voltatok tanúi. Mégsem tudom kiárasztani ezeket a hatalmas kegyelmeket, hacsak nem kéritek ezeket.

Leányom, engedd, hogy figyelmedbe ajánljam, hogy a rosszindulatúság (gonoszság), amely meg fog rémiszteni téged, most az üzenetek egyre szélesebb körű támadásában fog megnyilvánulni. Ne foglalkozz vele. Csukd be a szemed. Dugd be a füled. Helyette imádkozz, hogy az ilyen lelkek megvilágosodjanak majd.

A kétségek, leányom, megpróbáltatások, amelyet nemcsak te, de szeretett követőim is megtapasztaltak. Habár ezek nyugtalanítóak lehetnek, mégis megengedem azokat, hogy ti mindannyian megerősödjetek az Irántam való szeretetetekben.

Most nyugodjatok meg, gyermekeim. Fogadjátok el Szavaimat. Úgy éljétek életeteket, ahogy Én azt elvárom tőletek. Családjaitokat mindenekelőtt, az első helyre helyezzétek. Miattam soha sem szabad elhanyagolnotok őket. Most csendes bizalommal imádkozzatok és legyetek biztosak abban, hogy Örök Atyám parancsára Próféciáim be fognak teljesülni. Ezek az események Atyám tökéletes időzítésének megfelelően fognak bekövetkezni.

Soha se feledjétek gyermekeim, hogy sok titok, amelyeket látnokaimnak adtam, és amelyek az elkövetkezendő eseményeket jövendölik meg, az ima által enyhültek.  Nagyon sok természeti katasztrófa lett elhárítva, Áldott Édesanyám iránt tanúsított odaadás által. Az Ő hívei sok földrengést, árvizet és cunamit hárítottak el, imáik által. Az imának nagyon nagy hatása lehet. Egy személy imái és szenvedése, egy egész nemzetet tud megmenteni. Ezt ne feledjétek.

Én minden gyermekemet szeretem. A hatalom, hogy egymást megmentsétek, a ti kezetekben van, gyermekeim. Ne feledjétek el, amit eddig mondtam nektek. Az ima a ti fegyveretek ebben a világban, a gonosz ellen. Az ima enyhíteni tudja a globális katasztrófákat.  Folyamatosan imádkozzatok a békéért a világban. Imádkozzatok egy könnyű átmenetért is, az Új Paradicsomba, a földön, amely mindazokra a gyermekeimre vár, akik a megváltásukat keresik.

Szeretett Jézusotok

A jövendőmondás (jóslás) nem Tőlem származik

2011. szeptember 21. szerda, 23:30
Leányom, ez az utazás egyre intenzívebbé válik számodra. Te már fel vagy készülve, sokkal jobban, mint bármikor is képes lehetnél erre. Ne aggódj küldetésed miatt, mert segíteni fog az emberiség nagy részének megmentésében. A te feladatod előre meg volt jövendölve, és a Mennyből van irányítva. Te vagy az eszköz. Én vagyok a te Mestered.

Ebben a legszentebb munkában sikered lesz, mert ez nem tud és nem is fog meghiúsulni. Időnként lehet, hogy nagyon csüggedt vagy, magányos és bátortalan. Fogadd ezt el. A te szenvedésed értékes lelkeket hoz nekem, haláluk pillanatában. Ezek a lelkek most érted imádkoznak. Örvendezz, mert ha látnád azt a szeretetet, amely feléd árad, akkor örömödben sírnál.

Szentjeim a Mennyben vezetnek és megvédenek téged a gonosztól, és ez által átmenetileg többször megkönnyebbülsz, amelyek meglepnek téged és örömet szereznek neked. Sohase kételkedj ebben a munkában. Ez az egyik legnagyobb küldetése Munkálkodásomnak a földön. Légy erős, bátor és magabiztos, de mindenáron maradj alázatos. A színpad már be van rendezve. Azok az események, amelyekről beszéltem, most fognak kibontakozni. Amikor ez bekövetkezik, akkor a bizalmad is visszatér. Mert meg fogod kapni azokat a bizonyítékokat, amelyekre szükséged van. Igen, néhány alkalommal a sátán félbeszakította ezt a munkát. Mindezt azért engedtem meg, hogy ez minden időben, biztosítsa alázatodat.

Dátumot ne tégy közzé. Ne kérdezd meg, hogy hogyan fog az emberek jövője alakulni, ha ezt kérik tőled. A jövendőmondás (jóslás) nem Tőlem származik. Az egyetlen jövő, amit Én kinyilatkoztatok, az gyermekeim lelki jólétére vonatkozik. Légy hálás azért, hogy ez a nagyon különleges ajándék neked adatott. Habár te ezt tudatosan sohasem kívántad, mégis már az első lélegzetvételedkor, erre a munkára voltál megalkotva, és végre is fogod hajtani Szent Szavaimat, egészen az utolsó lélegzetvételedig.

Indulj el az Én nevemben, szívedben szeretettel és örömmel, és segíts Nekem az egész emberiség lelkének megmentésében.

Szeretlek téged, drága leányom. Örömömet találom a szívből jövő szeretetedben, Irántam és szeretett Édesanyám iránt.

Jézusod

Bűnbocsánat

Meghatározott földrajzi hely jelzi az “észak”-ot és a “dél”-t, mégpedig az Északi-sark és a Déli-sark. De nincs olyan pont, mint “kelet” és “nyugat”. Nem számít, milyen messze megyünk kelet felé, sohasem érkezünk el oda, ahol a nyugat kezdődik, mert a “nyugat” meghatározás a “kelet” ellentétje. A kettő sohasem találkozik. Sohasem találkozhatnak, mert egymás ellentétjei. Amikor Isten a bűneinket olyan messzire veti tőlünk, mint amilyen messze van napkelet napnyugattól, akkor ezzel azt fejezi ki, hogy senki sem találhat rájuk többé. Isten ilyen bűnbocsánatot ad a megtérőnek.