Vitalij Milonov, Szentpétervár törvényhozói testületének tagja Szergej Lavrov orosz külügyminiszterhez fordult, hogy vessenek ki beutazási tilalmat az amerikai homoszexuálisokra.
A képviselő egy az Egyesült Államok által előkészített új törvényre reagált ezzel, ami kimondaná, hogy nem léphetnek be az USA területére olyan külföldi állampolgárok, akik “korlátozzák a szexuális kisebbségek tagjait alapvető jogaik gyakorlásában”. Az amerikai szenátus által jelenleg tárgyalt új törvényt a homoszexuális propagandára érvényben lévő tiltás miatt gyakorlatilag bármelyik orosz politikusra vonatkoztathatják, aki nem az állam ellensége.
Milonov szerint ez egy kiváló lehetőség arra, hogy az Egyesült Államokban működő, úgynevezett “LMBT közösségek” tagjaira beutazási tilalmat vessenek ki, megakadályozván ezzel számos államellenes hangulatkeltést és célzott provokációt. A politikus a Ria Novosztyi hírügynökségnek nyilatkozva úgy fogalmazott;
“Országunknak jogában áll, hogy ezekre a lépésekre szimmetrikus választ adjon. Ha egyes amerikai szenátorok a mi országunk ellen kampányt szerveznek, és megpróbálják ránk erőszakolni a saját értékrendjüket, akkor se a szenátoroknak, se az értékrendjüknek nincs helye Oroszországban.”
Milonov korábban azzal került a nemzetközi média figyelmének középpontjába, hogy az ő nevéhez köthető az a törvény, ami elsőként Szentpéterváron betiltotta a homoszexuális propagandát. A képviselő azt követően javasolta több nyugati popsztár szentpétervári fellépéseinek betiltását, mert azok kiálltak a nyugati országokban a fővonalú médián keresztül folytatott homoszexuális propaganda mellett.
Az úgynevezett LMBT (“leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű”) “közösség” egy politikailag aktív szubkultúra, ami “alternatív szexuális orientációk” nyilvános megjelenítésével próbálja relativizálni a “hagyományos családmodellt” mint a társadalom alapját, és ezzel aktívan részt vesz a tradicionális társadalmak bomlasztásában. Az “LMBT közösség” politikai aktivitása szerves részét képezi a nyugati országokra már sikeresen ráerőltetett “nyílt társadalom” ideológiájának, ami a családot és a hosszú távú párkapcsolatot egyaránt olyan társadalmi mintának tartja, amit el kell törölni.
A közhiedelemmel ellentétben Oroszország nem korlátozza a szexuális kisebbségek tagjait abban, hogy saját magánéletüket saját belátásuk szerint éljék. Annak nagy nyilvánosság előtti megjelenítése (politikává tétele) azonban homoszexuális propagandának minősül, amit bűncselekménnyé nyilvánítottak.

http://hidfo.ru/2015/10/milonov-ki-kell-tiltani-az-amerikai-homoszexualisokat/