2022. október 27., csütörtök

Angela Fabiani (Zaro)

Mária üzenete: A HÁBORÚ LÁTÁSA. Konfliktus a Földközi-tengeren? Angela Fabiani 2022.10.26

Angela: Ma délután Anya minden nemzet királynőjeként és anyjaként jelent meg. Rózsaszín ruhája volt, nagy zöld és kék köpeny borította, ami széles volt, és ugyanez a köpeny fedte a fejét is. Fején királynői korona volt. Szűz Mária imára fonta a kezét, kezében egy hosszú, fénytől fehér rózsafüzért tartott, amely majdnem a lábáig ért. A lába csupasz volt, és a földgömbön pihent. A földet hatalmas szürke felhő borította. A föld szédítő sebességgel forgott, és háborús és erőszakos jelenetek futottak át rajta. Anyának nagyon szép mosolya volt, de az arca szomorú és aggódó volt. Szűz Mária lassan betakarta a világot palástja szoknyájával.

Dicsértessék Jézus Krisztus! Kedves gyerekek! Köszönjük, hogy itt vagytok. Köszönöm, hogy még egyszer válaszolt hívásomra. Gyermekeim, ha itt vagyok, az Isten hatalmas Irgalmassága miatt van, amely lehetővé teszi, hogy itt legyek, köztetek. Szeretett gyermekeim, ma is itt vagyok, hogy imát kérjek titeket, imádkozzatok ezért a világért, amelyet egyre jobban beborít a sötétség és elnyom a gonosz. Gyermekeim, imádkozzatok a békéért, akiket egyre jobban fenyegetnek e világ hatalmasai. Gyermekeim, imádkozzatok minden nap a Szent Rózsafüzért, ami nagyon erős fegyver a gonosz ellen. Azért vagyok itt, hogy elfogadjam minden imakérését, azért vagyok itt, mert szeretlek benneteket, és a legnagyobb vágyam, hogy meg tudjalak menteni mindannyiótokat. Aztán anyám azt mondta nekem: Lányom, nézd. Anyám mutatott egy konkrét pontot, amit bámulnom kell; Egymás után gyorsan mozgó képeket láttam, olyan volt, mintha egy nagyon gyorsan mozgó filmet néztem volna. Megengedte, hogy lássam a háborús jeleneteket, aztán a Földközi-tengert. Hajók sorakoztak harci alakzatban. Lányom, imádkozz velem! Imádkoztam anyámmal, majd így folytatta: Leányom, tanulj meg a rosszat jóval harcolni, légy világosság azoknak, akik még sötétben élnek. Legyen életed példa azok számára, akik még nem ismerik Isten szeretetét. Isten szeretet, nem háború. Aztán Anya kitárta karját, és mindenkit megáldott: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Alázatos szolgálólány

 

Ha én mondom magamról, hogy alázatos vagyok, akkor kijelentésemben a performatív ellentmondás klasszikus megvalósítása történik meg. Mert magával a kijelentés tényével cáfolom a kijelentés tartalmát. Az alázat ugyanis a bűnbeesés óta olyan erény, amelynek megléte csak kívülről állapítható meg, és erre a megállapításra a bűnre hajló ember nem jogosult a maga esetében.

De amikor Urunk alázatos szívűnek nevezte önmagát, nyilvánvaló módon igazat mondott, és rá nem igaz a fenti, bűnbeesés utáni emberekre vonatkozó megállapítás. De vajon ez lenne igaz akkor is, ha a Szűzanya mondta volna ezt magáról?

Az alázat a végső igazsággal függ össze, annak elismerését jelenti, hogy minden jó, amim van, minden jó, amit megvalósítok, minden jó forrásából, Istenből fakad. Ezért egyedül Őt illeti minden bennem megvalósuló, és „általam” megvalósított jóért a dicsőség, hiszen Ő minden jó oka és célja. Az alázat ennek a dicsőségnek mindenkori megadását jelenti, amely dicsőség Istent megilleti. Ha egy minden bűn nélküli ember önmagára vonatkoztatva megtenné az alázatosság jézusi kijelentését, igazat mondana, hiszen mindenben elismeri Istent, mint a jó szerzőjét, minden javát Isten ajándékának tekinti, amelyért egyedül Istené a dicsőség. Így a Szűzanya is igazat beszélt volna, ha a Magnificatban önmagát alázatosnak nevezi. De talán mégsem ezt tette.

Mindannyiunk számára ismerős a Magnificat katolikus fordításaiból származó, címben szereplő megnevezés (Lk 1, 48). Ezeket a fordításokat nem a szószerintiség, hanem a katolikus érzék értelmező megértése jellemezte, amely a fenti bekezdés megállapításának igazságát vallotta a Szűzanyáról, és értette bele az ő Szentlélektől sugallt szavaiba. Ezek a fordítások hol az alázatosság, mint erény, hol pedig az alázatosság, mint helyzet (megalázottság) értelmében, a Szűzanyára vonatkoztatva magyarázták ezt a sort. Amint a protestáns magyarázatok is, amelyek a katolikus érzék híján, azzal szembenállva szószerint helyesen, „megalázottság”, „alacsony rendűség” értelmében fordították ezt a kifejezést, de ugyanúgy a Szűzanyára vonatkoztatták, mint a katolikusok, csak velük ellentétben a Szűzanya „kisebbítése” érdekében tették ezt. Pedig ez talán nem a Szűzanyára vonatkozó kifejezés.

Amikor a Szűzanya arról beszél, hogy az Úr rátekintett szolgálója megalázott voltára (ἐπέβλεψεν ἐπὶ τὴν ταπείνωσιν τῆς δούλης αὐτοῦ) ugyanazokat a szavakat használja, mint Sámuel első könyve Anna esetében, aki Erzsébethez hasonlóan a gyermektelenség bélyegétől megalázva könyörgött ezekkel a szavakkal gyermekáldásért az Úrhoz (ἐπιβλέπων ἐπιβλέψῃς ἐπὶ τὴν ταπείνωσιν τῆς δούλης σου – 1 Sám 1,11). A gyermektelenség megalázó bélyeg volt a zsidók között, mert ebben Isten büntetését látták. Annak egyértelmű kifejezését, hogy Isten előtt bűnösnek minősülnek, hiszen gyermektelenségükkel maga Isten nyilvánította ki, hogy nem alkalmasak arra, hogy tőlük szülessék meg a várva várt Messiás, vagy akár az ő előfutára. És mi más lehetne ennek oka, mint az ő bűnük? Ezek a szavak tehát Erzsébet helyzetére utalnak, arra a megalázottságra, amelyet igaz volta ellenére elszenvedett a gyermektelenségben, nem pedig a Szűzanyára, akit fiatal lányként nem érintett ez a bélyeg.

Ezért kezdte Isten magasztalását ezekkel a szavakkal a Szűzanya, és erre utal az is, hogy az ujjongás indicativus aoristosban szerepel, ami “ujjongott”-nak fordítható. Ujjongás, ami a múltban, az angyali üdvözletkor már megvalósult. A Szűzanya most, Erzsébetet látva magasztalja az Urat, de már akkor ujjongott, amikor meghallotta, hogy az Úr elvette Erzsébet szégyenét. Ezzel a gondolattal a szívében érkezett, és belépésekor szemtől szembe tapasztalja a Szentlélek munkáját. Erzsébet „nagy kiáltása” (ἀνεφώνησεν κραυγῇ μεγάλῃ) ugyanis olyan tudásról tanúskodik, amely nem származhat embertől: senki emberfia nem tudhatja ugyanis, hogy Mária szíve alatt Isten Fiát hordozza. És ki, melyik lélek lehetne az, aki elismételteti Erzsébettel az angyali üdvözlet kezdő állítását, áldottnak mondva Máriát és magzatát, ha nem a Szentlélek? Mária úgy tette meg az utat a hegyekbe, hogy a sértetlen emlékezetében megőrzött angyali szavakon, és az Isteni irgalmas lehajlásán elmélkedett. És megérkezésekor Erzsébettől hallja viszont az angyal szavait! Ezért válaszol Erzsébet szavára és utal vissza az angyali üdvözletre: „és íme, mostantól fogva boldognak mond engem minden nemzedék”

És mert a fényt nem lehet elrejteni, bizonyságát adja tökéletes alázatának, amely minden jót Istennek tulajdonít:

„mert nagy dolgokat tett velem a Hatalmas, és szent az ő neve, irgalma megmarad nemzedékről nemzedékre az őt félőkön.”

Tehát a katolikus hitérzék igenis helyesen ismeri a Szűzanyát alázatos szolgálólányként. Mert, ahogy Szent Ágoston mondta: Mária alázata volt a mennyei létra, amelyen Isten leereszkedett a világba.

https://invocabo.wordpress.com/2022/10/27/alazatos-szolgalolany/

ÜZENET ISTEN SZERETETÉNEK FÉNYES CSILLAGÁNAK (Kanada) 2022. október 26.

 

FÉNYES CSILLAG: Minden nap szentmisét és szentségimádást ajánlunk fel William szabadulásáért. Megkértem Urunkat, hogy küldjön néhány választ Vilmosnak, amit kért. Urunk eljött az Isteni Irgalmasság formájában.

URUNK: "Megáldalak téged fiam: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

"Azért jöttem ma, fiam, hogy vigasztalást hozzak neked, mert a gonoszság oly erős a világban. Sokan harcolnak azért, hogy láncra verjenek téged, fiam. Isten terve, hogy szabaddá tegyen téged, hamarosan kibontakozik. Sokan imádkoznak most, fiam, a te szabadulásodért, mert nem véletlen, hogy az Isteni Irgalmasság Máriája arra kérte a világot, hogy imádkozzanak a maradék Egyház győzelméért. Sok minden rejtőzik ebben a kérésben, fiam, mert te vagy az Én Megmaradt Egyházam feje."

"A Vörös Hold eljövetelével, amely az előfutár, sok katasztrófa fog gyermekeimre zuhanni - katasztrófák, amelyek még pusztítóbbak lesznek - mint a legutóbbi, amely most esett a Földetekre. A katasztrófák, fiam, egyre gyakoribbak és pusztítóbbak lesznek, mert gyermekeink megtagadták, hogy visszaforduljanak Istenükhöz."

"Gyermekeimnek sokat kell majd szenvedniük, mivel mindezek a dolgok beteljesednek, amelyeket megjövendöltél. Sokan fognak hozzád fordulni tanácsodért, mert a sok pusztítással együtt is sok Jelet és Csodát fogok küldeni, hogy gyermekeinket visszahozzam Istenükhöz."

"Légy erős, fiam, mert ebben az időszakban sok minden meg fog változni. Légy nyugodt, mert Én, a te Istened, kezemben tartalak téged, és Édesanyám vigyáz rád, minden nap. Légy békében, fiam, mert mindaz, amit megígértem neked, most bontakozik ki."

"Szeretlek, fiam, és megáldalak téged: Az Atya, a Fiú és más Szentlélek nevében. Ámen."


Földi idők a végéhez közelednek

Jézus üzenete – Földi idők a végéhez közelednek | Valeria Copponi 2022. október 5.

Drága, szeretett kisgyermekeim, folytassátok imáitokat, ne hagyjatok el. Életemet adtam a kereszten érted, és ezekben az időkben még mindig annyi szenvedést élek át, és arra kell biztatnom, hogy maradj közel hozzám áldozataiddal, imáiddal és imádataiddal. Én, a te Jézusod, különösen Egyházam miatt szenvedek, amely már nem engedelmeskedik Parancsaimnak. Kedves gyermekeim, szeretném, ha imádkoznátok Egyházamért, amely sajnos már nem katolikus vagy apostoli. Imádkozzatok és böjtöljetek Egyházamért, hogy visszatérjen olyanná, amilyenné szeretném. Mindig használd Testemet Egyházam szolgálatára. Gyermekeim, földi időtek a végéhez közeledik; Ezért mondom nektek és ismétlem: tápláljátok testeteket, és imádkozzatok Atyámhoz, hogy még mindig könyörüljön rajtatok. Édesanyád sír érted, de sokan közületek képtelenek megvigasztalni. Atyámnak még sok helye van számotokra a királyságában, de próbáljátok meg kiérdemelni; különben az ördög összeszedi a lelketeket. Én, Jézus, kérlek: vigasztald Édesanyámat, aki újra átéli szenvedésem idejének fájdalmait. Ti, gyermekeim, akik hallgattok rám, imádkozzatok, legyetek jó példa minden gyermekemnek, aki már nem hisz Istenben. Áldásom legyen Önökön és családjain. Ámen.
Mária üzenete – Jelen világodnak vége szakad | Valeria Copponi 2022. október 19

Drága, szeretett gyermekeim, ma arra kérlek benneteket, hogy beszéljenek a pokolról, különösen a fiatalokról. Nem hiszik, hogy a pokolban fájdalmak vannak; beszélnek róla egymás között, és nevetnek azokon, akik tájékoztatják őket erről a fájdalmas örökkévalóságról. Drága gyermekeim, segítsetek megértetni ezekkel a fiatalokkal, hogy az örökkévaló szenvedés valóságos. Ahogy igazak az örök örömök, amelyeknek köszönhetően gyermekeim, akik engedelmeskednek Isten Igéjének, örökké élvezni fogják Teremtőjük szeretetét. Szomorú vagyok, nagyon szenvedek ezekért a kis gyermekeimért, ezért kérlek, ne hagyj békén ezekben az utolsó időkben. Imádkozz, és imádkozz másokat is, különösen a papokért, hogy megszívleljék ezt a nehéz feladatot. Különösen rajtuk múlik, hogy Fiam elé vigyenek minden olyan fiatalt, aki távol van az Egyháztól és ezért Istentől. Az idők véget érnek számodra; a jelenlegi világotok véget ér, hogy helyet adjon a spirituálisnak a földön. Gyermekeim, tudom, hogy számíthatok rátok, akik követik tanításaimat; Mindig legyen következetes viselkedésedben és az Istentől távol álló lelkiismeretek felébresztésében. A szentmise legyen mindig az első helyen az életedben, mert Jézus rajtad keresztül fog cselekedni. Szeretlek kedvesem. Mindig közel vagyok hozzád, és imádkozom Jézushoz, hogy adja át neked minden szeretetét. Neked adom nagy szerelmemet. Az igazi anyád. Ámen.
Jézus üzenete – ELÉG! Elég világosan beszéltem önnel – Valeria Copponi 2022.10.26

Ha azt mondanám neked: "Készülj fel, hogy közeleg az én időm", mit tennél? Azt tanácsolom, imádkozz, böjtölj és szeress! Igen, legkedvesebb gyermekeim, visszatérek hozzátok: akik szeretnek, engem követnek. Akik nem hisznek eljövetelemben, azokat elfogadják a Sátán helyére. Mindig is világosan beszéltem, de nagyon sokan nem akarjátok megérteni. Sokan mondják: "Ha nem látom, nem hiszem el!" - és mégis annyi jelet adtam neked. Most egy új menny és új föld kezdetéhez érkeztünk. Én, Jézus, beszéltem! Mindig jó voltam mindegyikőtökkel; Megengedtem, hogy elfogadj Engem a szívedbe. Mit adjak még neked, hogy visszatérj hozzám? Anyád sírt, és még mindig sír érted; most elég! Akik velem vannak, megmenekülnek; akik nem velem, hanem ellenem vannak, elvesztik esélyüket az örök örömre. Kedves gyermekeim, elég világosan beszéltem veletek; nem fogja tudni azt mondani: "De én nem tudtam." mindnyájatokhoz jó voltam; Arra hívlak benneteket, hogy gondolkodjatok el, és kérjetek Tőlem bocsánatot: ne feledjétek, hogy azért vagyok itt, hogy megbocsássak. Szeretteim, akik szerettek engem, imádkozzatok a hitetlenekért. elfogadom imáitokat. Vissza akarok jönni hozzád és egyenként megölelni. Megáldalak keresztem magasából. Szeretlek és hamarosan magammal viszlek. A te Jézusod.