2010. október 17., vasárnap

2010.10.16.

 2010. október 16. Szombat

Reggel nézegettem az állataimat. Megkérdeztem az Úr véleményét. Jézus: Én is szeretem ezeket az állatokat, de még nagyobb, végtelen nagy szeretettel vagyok irántatok, hiszen saját képmásomra teremtettelek benneteket.
Megkérdeztem arról, hogy Y-ban megbízhatunk-e? Jézus: Drága gyermekem, ti már ismeritek Y gyermekemet. Ezért el tudjátok dönteni, hogy megbízhattok-e benne vagy nem. Akik szeretik Édesanyámat, azáltal engem is szeretnek. Ha valóban szeret engem Y, akkor hallgat az én szavaimra és az ő lelkiismeretére.
Kérésemre az Úr válaszolt Y-nak. Jézus: Drága gyermekem, ne lepődj meg azon, hogy ellenségem, a gonosz befészkelődik a katolikus vallást gyakorló családokba, így a tietekbe is. Fogadjátok el a keresztet és a szenvedéseket, mert én is elfogadtam! Mindenféle kínszenvedést elvállaltam értetek, hogy megváltsalak benneteket. Sokszor gondolj erre gyermekem! Ahogy gyermekemnek, akin keresztül most válaszolok neked, mondtam egyszer: „Csak a szenvedés által lehet üdvözülni.” A szenvedés közel visz Atyámhoz és hozzám is. Lányod férje annyira eltávolodott tőlem, hogy a gonosznak kinyitotta a szíve kapuját és ezáltal megengedte, hogy a gonosz befészkelődjön az ő életébe. Imádkozatok az ő lelkéért, mást nem tehettek! Ne felejtsétek el, az ima a legnagyobb eszköz, mellyel legyőzhetitek ellenségemet, a gonoszt. Az én segítségemmel győzedelmeskedni fogtok a gonosz felett!
Megkérdeztem Tőle, hogy elmenjünk-e újból Kadarkútra? Jézus: Drága gyermekeim! Nagy örömmel várunk benneteket a kadarkúti engesztelésre! Sok kegyelmet adunk nektek mi, a Szentháromság és a Szűzanya. Szükségetek van a sok kegyelemre gyermekeim, hogy fel tudjátok készíteni lelketeket eljövetelemre! Jöjjetek gyermekeim, mert mi tárt karokkal várunk benneteket!
Sajnos ezen a napon teljesen kiment a fejemből, hogy a szentmise 17 órakor van és nem 18 órakor. Készülődés közben jutott csak eszembe, bocsánatot kértem ezért az Úrtól. Jézus: Örömmel megbocsátottam neked. Ne aggódj emiatt! Holnap is van szentmise, így eljöhetsz hozzám!
Megkérdeztem a Szűzanyát, beszélhetek-e a Szentlélekhez? Szűzanya: Drága gyermekem, igen, beszélhetsz a Szentlélek Istenhez, mert Ő és Szentfiam egyek. Elmondom neked, gyermekem, hogy minden kegyelem a Szentlélek Istenből árad. Fordulj hozzá gyermekem, mert Ő rengeteg lelki dologra meg tud tanítani téged!
X atyáról kérdeztem. Jézus: X atya az én földi eszközöm, aki által felém vonzom az embereket Nagyfaluba.
Kérése volt hozzám az Úrnak. Jézus: Drága gyermekem! Ha kedves akarsz lenni Hozzám, akkor térden állva csókold meg 5 Szent Sebemet! Engedelmesen hallgattam az Ő kérésére. Jézus: El sem tudod képzelni gyermekem, hogy amikor megcsókoltad 5 Szent Sebemet, valóságos Sebeimet csókoltad meg a kereszten! Minden alkalommal, amikor átöleled a keresztet, kegyelmet adok nektek, mely segít szeretettel elfogadni a keresztet és a szenvedéseket.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101016