2013. március 8., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'


Az ima meg fogja és meg tudja menteni az emberiséget

2013. március 7. csütörtök 11:05
Drága szeretett leányom, fontos, hogy Tanítványaim a Földön megértsék, hogy az ima hogyan fogja és tudja megmenteni az emberiséget. Az ima erejét, különösen a Szent Rózsafüzér imádkozását, mely tehetetlenné teszi a fenevadat, nem lehet alábecsülni. Hogy még több lelket mentsetek meg, az Isteni Irgalmasság Rózsafüzérét is imádkoznotok kell.
Válasszatok a Keresztes Imahadjárat imáiból, melyeket adtam nektek, és úgy mondjátok azokat, hogy minden imacsoport összejövetelének folyamán különböző kérésekre tudjatok összpontosítani. Például, ha a „Védettség Kegyelméért” adott Keresztes Imahadjárat imáját imádkozzátok, akkor az imacsoportnak azon a napon a Keresztes Imahadjárat azon imáinak összeválogatására kell összpontosítania, melyek Isten védelmét hívják segítségül a lelkek számára. Aztán egy másik napon azon imák összeválogatására összpontosítsatok, amelyek a papok és klérus védelmére adattak.
Ezen Keresztes Imahadjárat csoportok, amikor a világ minden táján megalakulnak, fegyverzetté fognak válni, mely szükséges az ellenség legyőzéséhez, több módon, mint hinnétek, hogy lehetséges
Én továbbra is az új imák Ajándékát fogom adni nektek, melyek különleges csodákat hoznak majd magukkal. Egy ilyen beavatkozás nélkül nem tudnám megmenteni a lelkeket, akik után oly nagyon vágyakozom.
Menjetek és tervezzétek meg a Keresztes Imahadjárat találkozóit, amelyek a nektek adott mintákon alapulnak, de olyan részekre osszátok azokat, hogy a különleges szándékokra összpontosítani tudjatok. Nem szükséges az egészet egyszerre elimádkoznotok, bár buzdítalak benneteket arra, hogy hetente annyit imádkozzatok, amennyit csak lehetséges.
Ti annyi örömöt és vigaszt hoztok Nekem, drága Követőim. Én az erő és a bátorság Áldását adom rátok, mivel ti továbbra is azt keresitek, hogy lelkeket mentsetek. Szeretlek benneteket.
Jézusotok