2014. október 3., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Tegyétek le fegyvereiteket, mert ha nem, az apró darabokra lesz törve (&169.)

2014. október 2. csütörtök, 23:15
Drága szeretett leányom, ellenségeim megvethetik Szavamat, az Igazságot, de el fog jönni az a nap, amikor lehorgasztott fejjel, szégyenükben és lelkiismeret-furdalással a lelkükben fognak megállni Előttem.
Noét az ő napjaiban, és mindazokat, akik segítettek neki felkészülni Isten Igazságosságára, kigúnyolták. Gúnyosan lemosolyogták és üldözték őket, és minden kísérletet megtettek annak érdekében, hogy lejárassák Isten utasításait, amelyeket Noénak adott. A végsőkig engedelmeskedve, Noé irgalomért könyörgött a lelkükért. Arra sürgette őket, hogy keressenek vele együtt menedéket, de figyelmen kívül hagyták őt. És így lesz ez most is, egészen az Úr Nagy Napjáig. Csak egy maradék fog készen állni arra, hogy üdvözöljön Engem mindazokkal együtt, akik a Nagyfigyelmeztetés során érezni fogják a szívükben, hogy el kell fogadniuk Irgalmamat.
Arra kérem azokat, akik hisznek Bennem és azon Ígéretemben, hogy újra eljövök dicsőségben, hogy imádkozzanak mindazokért, akik megvetik ezt a küldetést, mert bár ők megkapták az Igazság Ajándékát, de mégis úgy döntöttek, hogy visszadobják azt az Arcomba. A meleg és gyengéd szívűeket, és a szelíd lelkűeket a Karjaimba fogom venni, független attól, hogy milyen hitet vagy vallást követnek, mert ők az Enyéim. Azok, akik nem ismerik Isten Igéjét, nagy irgalomban fognak részesülni, akik pedig a Nagyfigyelmeztetés során térnek meg, szintén a Karjaimba fognak lakozni. El fogok érni minden melegszívű lelket és azokat, akik szeretettel és könyörülettel vannak fivéreik és nővéreik iránt.
A legnagyobb csatára akkor fog sor kerülni, amikor az arrogánsak és a büszkék felé nyújtom a Kezem, akikből hiányzik az igaz szeretet és a nemes-lelkűség. Ezekért a lelkekért sürgetlek, hogy imádkozzatok. De akik számára a leginkább kérem, hogy Irgalmamért könyörögjetek azok, akik értelmük teljes tudatában eladták lelküket az ördögnek. Ők önszántukból nem fognak Hozzám jönni, hanem egyedül csak a választott lelkek szenvedéseinek – azoknak, akik önmagukat Nekem szentelték – és a ti áldozataitoknak köszönhetően lehet majd őket megmenteni.
Kérlek benneteket, hogy imádkozzátok ezt az imát minden bűnös megmentéséért.
A Keresztes Imahadjárat 169. Imája: Azok üdvösségéért, akik elutasítják Krisztust
Drága Jézus, Együttérzésedre és Irgalmadra hivatkozva könyörgöm Hozzád azok üdvösségéért, akik elutasítottak Téged;
Akik tagadják Létezésed;
Akik tudatosan ellenszegülnek Szent Szavadnak, és akiknek keserű szíve megmérgezte lelküket Istenséged Fényével és Igazságával szemben.
Irgalmazz minden bűnösnek.
Bocsáss meg azoknak, akik a Szentháromságot káromolják, és Segíts nekem, hogy a magam módján, és személyes áldozataim által Szerető Karjaidba vigyem mindazokat a bűnösöket, akiknek a legnagyobb szükségük van a Te Irgalmadra.
Megígérem Neked, hogy gondolataim, cselekedeteim és kimondott szavaim által a legjobb tudásom szerint foglak Téged szolgálni Küldetésedben, az Üdvösség Küldetésében. Ámen.
Menjetek mindnyájan, és gyűljetek össze imádságban, Isten Igazságossága hamarosan látható lesz, hogy a világ tanúskodhasson arról. Az ember gonoszsága, megátalkodott cselekedetei és a felebarátja iránti gyűlölete miatt fogja Isten megakadályozni az embert a pusztításban, amelyet már minden módon kidolgoztak az emberi faj ellen.
Tegyétek le fegyvereiteket, mert ha nem, azt Örök Atyám Keze apró darabokra fogja törni. Szegüljetek csak ellene Istennek, és emiatt szenvedni fogtok. De amikor a hatalom nagymértékű visszaélésével akarjátok bántani az emberiséget, azonnal meg lesztek állítva, és már nem lesz több időtök arra, hogy Isten Irgalmát keressétek.
Jézusotok