2011. július 25., hétfő

Szűzanya üzenete Medjugorje-ból, 2011. július 25.

„Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra az imádság és a csend ideje. Pihenjen meg testetek és lelketek, hadd legyenek Isten szeretetében. Engedjétek meg gyermekeim, hogy vezesselek benneteket, nyissátok meg szíveteket a Szentlélek előtt, hogy mindaz a jó, ami bennetek van, kivirágozzon és százszoros termést hozzon. Napotokat a szív imájával kezdjétek és fejezzétek be. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten, az Atya lerombolja a pénznemek megdöntésére irányuló összeesküvést

2011. július 24. Vasárnap 23,00

Szeretett leányom, követőim odaadása és az Irántam és az Örök Atya iránt tanúsított hűségük, máris nagy változást hozott. Nektek Gyermekeim, tudnotok kell, hogy odaadásotok lángjai olyan erősen égnek Szívemben, hogy az irántatok érzett szeretetem miatt, szinte szétszakad. A Mennyország most ujjong, ahogyan ti szeretett gyermekeim, ilyen szenvedéllyel és odaadással tiszteltek Engem. Ti felismertétek szívetekben, hogy Én vagyok az, aki beszél. Én vagyok az, aki oly sok szeretetet és gyengédséget hozok szívetekbe.
Van egy üzenetem mindannyiatok számára, azoknak, akik az Én legszentebb Isteni Szavaimat ezen a weboldalon követik. Egy modern világban így kell kommunikálnom. Ezt és más kommunikációs csatornákat is felhasználok, hogy biztosítsam, hogy minden hívő, minden hitetlen, és mindazok, akik Engem egyáltalán nem ismernek, Szavaimat meghallják és megérezzék.
Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy minden erőfeszítésnek hatása van, amelyet ti, Irántam való szeretetetekből tesztek. Mindenkit egyenként hallok közületek. Ismerem azt az örömöt, amelyet lelketekbe hoztam. Üdvözlöm azt a módot, ahogyan ti Szavaimat terjesztitek.  Egyenként mindenkit megjutalmazok közületek, különleges kegyelmekkel és szívességekkel. Kérlek benneteket, hogy kérjetek engem, hogy meghallgassam imáitokat. Gyertek Hozzám.  Meg fogom hallani hívásaitokat.
Az Új Világrend munkálkodása már láthatóan kezd darabokra hullani. Mindez, az imák, a ti imáitok hatására történik. Isten, az Örök Atya el fogja pusztítani mindazokat, akik továbbra is ezeket a szörnyű cselekményeket okozzák, hogy megdöntsék a különböző pénznemeket a világban, valamint azokat a politikai vezetőket is, akik megpróbálnak ennek tanúi (részesei) lenni. Az Ő (az Atya) keze most lesújt, hogy megvédjen titeket, gyermekeim.
Kérlek benneteket, mindannyiatokat hívlak, hogy beszéljetek ezekről az üzenetekről minél több befolyásos hang által, beleértve a médiát is. Sokan csalóknak tartanak majd benneteket, amikor ezekről az üzenetekről beszéltek. Ne féljetek, mert azok a kegyelmek, amelyeket kapni fogtok munkátok végzésében, fölülmúlják azokat a kezdeti gyalázásokat, amelyeket el kell szenvednetek.
Induljatok most előre, szeretett gyermekeim, szeretettel és örömmel szívetekben, mert Szavaimat üdvözölni kell. Végül tudjátok, hogy Én veletek megyek, azért, hogy a szeretet kötelékét megerősíthessem minden követőm számára, akiket arra választottam ki, hogy közelebb kerüljenek Szent Szívemhez. Az Én drága vérem szeretetből ömlött mindannyiatokért, mindennap betakar benneteket, hogy megmenekülhessetek.
Ti vagytok az Én szeretett hadseregem, és együttesen fogunk majd kiállni, hogy testvéreiteket ismét a jogos, dicsőséges hazába vihessük.
Szeretlek és értékelek egyenként mindenkit közületek, gyermekeim. Ezt sohase feledjétek. Amikor naponta Hozzám imádkoztok, a következő imát mondjátok:
Ó, drága Jézusom, ölelj át engem karjaiddal, és engedd, hogy fejem a válladon nyugodjék, hogy felemelhess a Te dicsőséges Királyságodba, amikor itt az ideje. Engedd, hogy a Te drága Véred átáradjon szívemen, hogy így eggyé válhassunk.
Szerető Megváltótok,
Jézus Krisztus