2020. július 25., szombat

Égi Édesanyánk üzenete 2020. július 25-én Medjugorjéból


Medjugorjei üzenet 2020 július 25.
“Drága gyermekek! Ebben a békétlen időben, amikor az ördög aratja a lelkeket, hogy magához vonja őket, kitartó imára hívlak benneteket, hogy az imádságban felfedezzétek a szeretet és a remény Istenét. Gyermekeim, vegyétek kezetekbe a keresztet. Ez legyen buzdítás a számotokra, hogy a szeretet mindig győz, különösen most, amikor a keresztet és a hitet elvetik. Legyetek  példa életetekkel és tükrözzétek azt, hogy még él a hit és a remény és lehetséges a béke új világa. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Fiamnál, Jézusnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

Egy NAGY CSODA bejelentése az EGÉSZ VILÁG számára. Jön a csoda. Csoda San Sebastianban. Csoda Fatimában. Csoda Guadalupében. Luz de Maria de Bonilla. A Szűzanya üzenete Luz de Maria de Bonillának a 2020. júliusi modern világ számára.

"Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei: Szívemben dobognak gyermekeim szívei, amelyeket kincsként gyűjtök, és nem akarom, hogy elszakadjanak Fiamtól. Ez a nemzedék nehéz időket él át, vonzottatok Isten szándékai teljesülnek a jó lelkek számára, akik nem feledkeznek meg arról, hogy a bűnbánó és alázatos szívvel mondott ima mindig meghallgatásra kerül, és ez az ima képes lesz meglágyítani az átmenők erejét és élni fog ez a nemzedék az isteni rendelet szerint...

"Ne féljetek, gyerekek, meg fogjátok ismerni a Nagy Csodát, meglátjátok a Hit eredményét, amely beteljesedik San Sebastián de Garabandalban, Fatima Szentélyemben, Guadalupe szentélyemben, Mexikóban, Zaragozában, Az én szentélyemben. A Basilica del Pilar szentélye, és azokon a helyeken, ahol jelenvalóvá tettem magam, és ahol valóban jelen vagyok a Földön, ezt kértem Fiamtól a lelkek, az egész világ javára, mert a Nagy Csoda Gyermekeim szeretnének elmenni ezekre a szentélyekre, bár nehéz lesz nekik, [akkor] akik ránéznek, és akik méltóan élnek vele a belső térben, tudni fogják, hogy Isten védi őket, és a félelem meg fogja őket távolodj el ezektől a gyermekeimtől..."


AZ EMBERISÉG NAGY SZENVEDÉSE. Járványok és vírusok. Luz de Maria de Bonilla. Urunk, Jézus Krisztus üzenete, amelyet Luz de Maria de Bonillának juttatott el a modern világ számára 2020 júliusában.


"Szeretett népem: Szerető Tekintetem leple alatt mindig védelek benneteket. Imádkoztok, és oltalmat, segítséget és védelmet kértek tőlem, de hit nélkül féltek mindentől, csak nem sértetek Engem. Ez a generáció önellátó, nem szeretet vagy irgalom nélkül, igazság és remény nélkül, büszkeségben és hazugságban él, saját rongyaiból szövi át átalakulását.Gyermekeim, nem hallgattok rám.Hűséges és igaz népet akarok, nem üres belül és tele látszattal Bánatos szívvel kell újra elindulnod a felém vezető úton, elhatározva, hogy valóban az Én Népem leszek, akit szeretek, hűséges és igaz, hasonlatosságomra..." ...

"Gyerekek, ez a pillanat nem múló, az emberiség nagy szenvedésének közepette éltek. Nem csökkennek a járványok, járványok és járványok, amelyek nemcsak a testet, hanem a szellemet is megfertőzik, ezért jobban, mint más pillanatokban, Népemnek egységben kell élnie, lelkileg készen kell maradnia, és ne szakadjon el Édesanyámtól, teljes odaadással szavalja a Szent Rózsafüzért, és lelkileg felkészültnek kell lennie, betartva a Szeretet Törvényét. Őrizze meg a békét a szívében, és szelleme meg fogja ízleni az Én. Béke." ...

"Ne féljetek, gyerekek! Jöjjetek hozzám! Népem, nem hagylak el benneteket, maradok gyermekeimben. Áldalak benneteket. A ti Jézusotok."


Rabszolgává akarják tenni az emberiséget és világkáoszt teremteni. Jézus üzenete a modern világ számára Luz de Maria de Bonilla 2020 júliusában.

Szeretett népem: Szent Szívemben tartalak benneteket. Olyan népként, amely arra törekszik, hogy az Én utamban maradjon, legyen tudatában annak, hogy „Az én királyságom nem ebből a világból való [vö. Jn 18,36]". Ha az emberi logika szerint keresel Engem, nem találsz Engem, és összezavarodsz; Megjelenek abban, ami a világ számára felfoghatatlan. Azért jöttem, hogy átformáljam a lelkeket, hogy megkeressem azt, amit a világ megvet, hogy szerezzek egy drágakövet, és világossággá tegyem testvérei számára. Gyermekeim, ha abban kerestek Engem, ami felszínes, amiben emberi szemek látnak, nem találtok Engem; Az alázatos és egyszerű szívű emberek lelkében vagyok elrejtve, nem pedig azokban, akik azt mondják, hogy náluk van az abszolút igazság.

Kelj fel! A közelgő események össze akarnak zavarni. Mi lesz gyermekeimmel, ha hagyják magukat zavarni? Arra hívlak benneteket, hogy legyetek erősek, meggyőztek és megtértek, hogy ne habozzatok ebben a pillanatban, amikor a gonosz suttog híveim fülébe, hogy vezesse el őket utamról, és vezesse őket arra, hogy az első parancsolaton túl működjenek és cselekedjenek, és ne teljesítsék a dekalógus többi része...

Mekkora hatalommal bír a jezsuita generális?!

 

Abascal Arturo Sosa SJ (Caracas, 1948. November 12.-) venezuelai származású jezsuita szerzetes, a jezsuita rend 31. generálisa, aki 2016. október 14-től tölti be hivatalát. A politikatudomány és a filozófia egyik leghatalmasabb szaktekintélye a földön!

 

A generálist egy 30 tagú jezsuita kongregáció választja meg,tehát nem a bíborosok vagy a pápa! A valóságban a pápa még csak nem is közvetlenül a hierarchiában a generális mellett van , hanem jóval alatta! A pápa szerepe formális...legalább is XVI. Benedek pápáig, az volt. A korábban leírtak alapján világossá kell tenni hogy a generális maga jézus, és a fogadalom szerint mindenki feltétlen engedelmességgel tartozik neki a rendben,és a pápa kivetülése az ő akaratának mint az egyház választott feje! Ennek értelmében a korábbi és a jelenlegi pápa is neki tartozik elszámolni valóval illetve a teljes vatikáni klientúra, aminek minden jelentős posztját jelenleg is jezsuiták irányítanak, ahogy korábban már bemutattam!

Mivel a jezsuita doktrina kimondja hogy a pápa felhatalmazása nélkül senki sem gyakorolhat semmilyen hatalmat és minden az ő tulajdonuk ilyen vagy olyan értelemben így gondolom nem meglepő tény az hogy a Rothschild vagyon 60 %-a közvetlenül a Vatikánban landol (ami a bemutatott rendszer fényében a világ teljes gazdasági tőkéje) és minden világi posztot a pápa hagy jóvá, illetve valójában az ő mindenkori Generálisa!

...nézzük meg egy kicsit közelebbről korábbi a hatalmukról irott szabadkőművesek könyvét és az általuk szentesített doktrinákat, hogy megértsük a hatalom szó jelentését, hogy mit is birtokol a generális.

 

⦁ 1550-ben III. Julius Pápa kijelentette hogy birtokolja a teljes világi és politikai hatalmat!

⦁ Thomas Aquinas a Vatikán filozófusa kijelenti: "A pápa kit isten ruházott fel teljes szellemi és politikai hatalommal,ő a világ ura..A pápáé minden ország gazdasági hatalma...

⦁ ..a pápának jogában áll megbuktatni bárkit bármilyen királyt és kormányt a világon,mert a hatalmat jézus krisztus utódjaként kapta

⦁ ..a generálisnak akkora hatalma lesz, hogy még a pápa parancsát is visszautasíthatja..⦁ 1939: Civilta Cattolica Jezsuita folyóiratban (Coughlin biboros mondja)
"...a fasiszta rezsim mely legjobban megfelel a római egyház koncepciójának!.."⦁ A pápa gyóntatója jezsuita kell hogy legyen!( jelenleg kizárólag a generális vagy a felhatalmazottja gyóntathatja a pápát (aki elvileg csak istennek tartozik elszámolással és feloldozásért kizárólag ő hozzá fordulhat ))

⦁ A pápának több ezer fős ügynökhálózata titkosszolgálata van az egész világon..ezek: opus dei,máltai rend columbus rend és a lovagi rendek!..stb

 

⦁ Minden rend mely a vatikán égisze alatt született vagy azt szolgálja vagy követője Loyola Ignácnak! ( vagyis a jézus rendjének a jezsuita rend alapítójának)

 

Generálisi elnöki hatáskör (1946-1964) Jean Baptiste Janssens generális

⦁ Máltai hadsereg
⦁ Skóciai szabad kőművesek Rendje Lovagjai
⦁ Illuminatok rendje
⦁ Columbus Rend lovagjai
⦁ Opus Dei
⦁ Klu-Klux Klán
⦁ Az iszlám gyümölcsei vagyis az iszlám hadsereg - (jelenleg Peter Hans Kolvenbach a korábbi fekete pápa viszi a frontot és szervezi a közelkeleti egységeket Libanonban! többekközött az ISIS nevű radikális csoportot is!

 

Nézzünk meg párat a felsoroltakból:

 

 

Máltai Lovagrend avagy a Máltai Hadsereg

1960: " a jezsuiták vezetői a Máltai Lovagrendnek .."

( mely mind ami napig katonai rendként van bejegyezve akárcsak a jezsuiták!- "mely vezetői a világ bankrendszereinek...tulajdonosai a Chase manhattan banknak...vezetői a KGB-nek és a CIA-nek!....(a korábban megemlített legvagyonosabb családok és királyi dinasztiák mind tagjai a Máltai rendnek!)

Jelenleg nincsen olyan nagyhatalmú csoport vezető mely ne lenne tagja vagy magának a Máltai rendnek vagy valamelyik ágának!

A Skull & Bones tagok is pl. egyébként szinte mind azok!


Pár név a tagok közül:

⦁ Charles Joseph Borgese
⦁ Prescott Bush
⦁ George H. W. Bush (usa elnök - Bohém klub tag))
⦁ George W. Bush (usa elnök - Bohém klub tag))
⦁ Otto von Habsburg
⦁ Joseph Kennedy
⦁ Heinrich Himler ( az SS alapítója)
⦁ J. Edgar Hoover (usa elnök - Bohém klub tag)
⦁ Juan Peron
⦁ Henry Lucc ( a világ legbefolyásosabb újságainak alapítója)
⦁ Frank Sinatra (Az olasz cosa nostra embere)
⦁ stb.....


 

Colombus Lovagrend

 

Alapító: Michael McGivney 1882 Cunnecticut
jelenleg kb.: 300 000 - 500 000 római katolikus tagja van

.."Ennek a rendnek a befolyásában áll jóváhagyatni az amerikai egyesült államok minden politikai intézményének vezetőjét a Vatikánon vagyis Pápán keresztül! A rend fő profilja tehát a politika illetve a jezsuita politika!.."

Szoros kapcsolatban van és ellenőrzi is az egyetemi titkos testvériségeket,valamint az egyetemek kísérleti folyamatait! Lényegében a CIA egyik alegysége és szervezője a CFR-nek!


Opus Dei

Sokan okkult szektaként tartják számon és radikális papi rendnek ahol szigorú önsanyargatásban is része van a tagoknak. Ezt igyekszik cáfolni a rend, de valójában zártsága miatt sokkal több vele szemben a titkos jelző minta nyitott.

 

Kiugrott és kirúgott tagok elmondása alapján a "lelki gondozás olykor a beszervezéshez hasonlított", s mint a szekták általában, papsága tilt minden olyan olvasmányt, amely az Egyház szellemiségével ellentmondó.

 

Azt is állítják, hogy az Opus Dei elitista politikát folytat, és a katolikus egyház jelenlegi legkonzervatívabb eleme. Jean-Francois Signier így fogalmazza meg: "A Vatikánba is beépült Opus Dei kétes kapcsolatokat tart fenn a politika és a pénz világával, sokszor rászolgálva a szent maffia gúnynévre."

A tagjairól elég keveset tudni de jelenlegi beszámolók alapján több államfő és nagy hatalmú vezető is tagja e rendnek. Pl.: Olaszország több bírója ,minisztere ,Portugália miniszterelnöke, vagy Spanyolország politikai rétegének is egy része,de a világ pénzhatalmi elitjében is vannak tagjaik ahogy a P2 háttér páholyban is!...stb


Klu Klux Klán Lovagjai (KKK)

Az első Ku-Klux-Klant 1865. december 24-én Tennessee államban hat háborús veterán, név szerint Calvin E. Jones, John B. Kennedy, Frank O. McCord, John C. Lester, Richard R. Reed, James R. Crowe alapította. A csoport neve Ku-Klux-Klán lett, mely egyes vélemények szerint a görög "küklosz" (latinosan: kyklos) (kör) szóból eredeztethető, mások azonban puszta hangutánzó szóként értelmezik, a puska ropogása után.

A Ku-Klux-Klán legfőbb célja a feketékre vonatkozó jogkiterjesztések megakadályozása volt.

A szokásos ősi sumér / Máltai Templomos lovagrendi kereszt egy fajtája közepén a vodafone jellel!..csak véletlen lenne?....

Amugy a vodafone jel egy vércseppet jelent és a 6 ost is szimbolizálja!
(vagyis az utolsó csepp vérig a sátánért! -Luciferért)

Hierarchikus WASP vagyis fehér, angolszász és protestáns tagokat tömörítő lovagi rend akár csak a Skull & Bones és a Columbus Lovagrend!


 

Amit még nagyon fontos tudni a Jezsuita generális pozíciójáról az az, hogy szintén halálig választják!

A Legnagyobb döbbenet azonban az hogy jelenleg 3 aktív feje is van a Jezsuita hálózatnak ugyan is A Sosa előtti 2 generális is még mindig él így hatalomban van!

 

Iszlám Hadsereg (Iszlám Gyümölcse - ISIS)

Jelenleg is Peter Hans Kolvenbach Jezsuita Exgenerális az Iszlám világ feje a Libanoni határon él egy bázison onnan irányít mindent. Gondolom mondanom sem kell hogy II. János Pál és Joseph Ratzinger felettese és nagy barátja volt hiszen a sátánista frakciónak ő is tagja volt. Kolvenbachról tudni kell hogy elképesztően fanatikus személyiség, és hatalma jelenleg is igen komoly a vatikáni jezsuita kléruson belül!

Kolvenbach utódja Adolfo Nicolas lett de az ő karrirje se lett teljes hiszen még mindig él és virul és jelenleg a teljes Dél Amerikai térfél az ő hatásköre! Ami igazán különlegessé teszi az ő szerepét hogy ő tulajdonképpen beadta a lemondását! ami egyenlő a teljes döbbenettel mert soha senki nem tett még ilyet! Miután leköszönt beismerte hogy a sajátjaival nem akart harcolni vagy is a Kolvenbachi vonalasokkal a kléruson belül! (Egyszerűen nem volt elég radikális)

A föld leghatalmasabb jezsuita szerzetesei a Generális után!

 

James E. Grummer

Generális helyettes

⦁ Minden Amerikai egyetem felügyelete,

⦁ minden amerikai jezsuita tartomány felügyelete

⦁ A New York-i tartomány igazgatása

⦁ Kapcsolattartás minden rendszerben lévő tanáccsal csoporttal ...CFR,Trilateralis ,Bizottság, Opus Dei....stb


Thomas H. Smolich

Amerikai Jezsuita Konferencia elnöke

⦁ Kínai - Muszlim - szovjet stratégia kidolgozása

 

⦁ kínai - Mexikói stratégia kidolgozása

 

⦁ California tartomány kormányzása


David S. Ciancimino

Ő az első számú jezsuita provinciális az Egyesült Államokban

 

⦁ Az Amerikai központi jegybank ellenőrzése FED

⦁ Alan Greenspan felettese és tanácsadója

⦁ A Wall Street-i pénzügyi stratégia felügyelete

⦁ Soros György tanácsadója és felettese

⦁ Timothy Dolan érsekkel összefogni az okkult köröket

⦁ (Bohém Club, antiszemita egyesületek,szekták-mormon/ scientológia /jehova tanui stb..) és az egész egyházat

A harmadik leghatalmasabbként aposztrofálják a bennfentesek!

 


Joseph M. McShane

A Fordham egyetem elnöke 2003-óta! ( A jezsuita katonai és oktatási központ USA)

 

⦁ David S. Ciancimino aszisztense


⦁ Az okkultizmus szakértője és amerikai referense Teológus szaktekintély


⦁ Belső forrásból sokan úgy tartják ő Alaister Crowley egyik utódja!

 

A CFR- A FED és a New York-i ügyekben is illetékes Bloomberggel szoros kapcsolatban áll!

 


Timothy Dolan

⦁ Amerikai Máltai Lovagok elnöke


⦁ Kolumbusz Lovagjainak elnöke


⦁ Az Amerikai szabadkőművesek vezetője


⦁ CFR és a Pentagon kapcsolattartója felügyelője


⦁ Ciancimino-val összefogni (Bohém Club, antiszemita egyesületek,szekták-mormon/ scientológia /jehova tanui stb..) és az egész egyházat az USA területén


Joseph A. O'Hare

A Fordham egyetem nyugalmazott elnöke

⦁ A CFR valódi irányítója

 

⦁ Henry A. Kissinger tanácsadója

 

⦁ David Rockefeller tanácsadója

 

⦁ New York Polgármesterének tanácsadója

 

⦁ ENSZ kapcsolati tanácsadó és megbízott

 

⦁ Vannak akik azt állítják hatalma majdnem akkora mint a generálisé!

 


John J. DeGioa

a Georgetown Egyetem elnöke

⦁ Máltai Lovagrend felügyelete (politikai Lobby)


⦁ A Külkapcsolatok Tanácsának (CFR) egyik tagja és tanácsadója


⦁ Izrael állam egyik felvigyázója.


Joseph R. Biden

Vatikáni megbízott,Obama óta gyakorlatilag az USA regnáló nem hivatalos elnöke!

A Jog a történelem és a politika tudomány doktora

Az ő tanácsadója a Generális illetve Henri Kissinger valamint Joseph O'Hare.


Tagja minden létező döntéshozó szervezetnek klubnak társaságnak!

https://nwoinfo.webnode.hu/l/mekkora-hatalommal-bir-a-jezsuita-generalis/

Sionisták / Cionisták / Zionisták avagy az őszsidók története a Sion rendig!

 

A doktrina:

A kialakuló világállam legfőbb vezetői a "tizenharmadik vérvonalból" származók lesznek.

Ez a "tizenharmadik vérvonal" az ókorba nyúlik vissza, egészen Dan törzséhez. A próféciák szerint ez a törzs az ókori Izrael úgynevezett "fekete báránya".

Hogy érthető legyen miről is van szó, emlékeztetnünk kell arra, hogy Ábrahám unokájának Jákobnak, akit Izraelnek is nevez az Ószövetség, tizenkét fia volt,
Ruben, Simeon, Levi, Juda, Sebulun, Issachiar, Dan, Gad, Joseph, Aser, Naphtali és Benjamin.
Ábrahámnak tett ígéretének megfelelően Isten szövetséget kötött Izrael utódaival, amely így olyan néppé vált, amely Isten szolgálatának szentelte magát.

Dávid király uralkodása alatt megszilárdult a királyság és a papság szerepe. Utódjának, Salamonnak a halálakor a királyság két részre szakadt,

⦁ a déli résznek - Judeának - Jeruzsálem volt a fővárosa,
⦁ az északi résznek - Izraelnek - pedig Samaria.


Izrael a törzsek szerint lett közigazgatásilag beosztva, a leviták feladata volt a templomi szolgálat .Benjamin törzse azonban Judea királyának lett "kikölcsönözve".

A déli utódállamhoz tartoztak tehát Juda, Benjamin és a leviták leszármazottai.


Az északi utódállamhoz tartoztak Ruben, Gad, Simeon, Dan, Sebulun, Naphtali, Aser, Issacher, Manasse, Ephraim.

A felsorolásból hiányzik Joseph neve, és helyére két fia, Ephraim és Manasse került.

Az Izrael nevet viselő tíz törzs közül az Ephraim lett az uralkodó törzs.

A két állam önálló életet élt, de mindkettő lakói megszegték az Istennel kötött megállapodás előírásait.

 

Izrael államát meghódították az asszírok, Judea államát pedig a babilóniaiak. A hódítás következményeként a két ország csaknem minden lakóját átköltöztették a hódító országba. Izrael lakóit Asszíriába, Judea lakóit Babilonba.



A próféták ezt követően az Asszíriába átköltöztetett izraelitákat, vagyis a tíz felsorolt törzs lakóit Izrael háza elveszett juhainak nevezték.

 

Az asszírok mindent elkövettek, hogy az uralmuk alá került izraelitákat asszimilálják. Ez jelentős részben sikerült is. Számos izraeli lakos Samaria elesése után délre menekült, és Judeában telepedett le. De Judea lakóit is megbüntette az Isten, mert Nabukodonezar babilóniai uralkodó Krisztus előtt 598 és 586 között nagy részüket babiloni fogságba hurcolta.

 

Krisztus előtt 539-ben Cyrus perzsa uralkodó legyőzte a babiloniakat, és megengedte a zsidóknak, hogy visszatérjenek Júdeába (jeruzsálembe). A Júdeába visszatérők (ősizraeliták) és leszármazottaik viselik a zsidó elnevezést.

 

 

 

Az asszírok asszimilációs politikája következtében nem minden izraeli törzs olvadt be a hódító ország népébe.

Jézus születését megelőző évszázadban már adatok vannak arról, hogy egymás után kisebb izraeli csoportok nyugatra vándoroltak, és Európa különböző részein letelepedtek. Ezek közé tartozott a Dan törzs egy része is.

Így ők tulajdonképpen azok az ősizraeliták aki egy időre beleolvadtak a Szír perzsa Asszír hitvilágba is mely a sumér alapokon nyugszik!

A hatalom jelképe

 

Dan törzsének a jelképe, a sast ábrázoló pecsét, szinte egész Európában elterjedt. E törzs leszármazottai jelentős szerephez jutottak Görögországban, a Római Birodalomban, és azokon a területeken, ahol a frankok éltek, akiknek ebben az időben az uralkodó rétegét Sicambriereknek hívták. A népvándorlás és a hunok nyomására a frankok egy jelentős része átkelt a Rajnán, és letelepedett azon a vidéken, amit ma Belgiumnak, és Észak-Franciaországnak neveznek.

A frankokat ellenőrző Sicambrianerek Asszíriából hozott számos szokásukat megőrizték, és továbbra is ápolták az asszír hagyományokat, noha ők maguk nem olvadtak össze az asszírokkal. Többek között továbbra is Artemis istennőhöz imádkoztak Arduinának, az Ardennek védő istennőjének a képmásában

 

Azt a dinasztiát, amelyik az uralmon követte a Sicambrianereket, Meroving uralkodóháznak nevezték.

 

Ezt követően napjainkig is láthatóak szinte minden ország címerében az ősi babiloni és egyiptomi szimbólumok(szárnyas oroszlán; unikornis; bika; stb..) és természetesen a sas is....csak hogy világos legyen a következménye a következő résznek nézzük pár létrejött ország címereit!

 

 

A Meroving ház 448-ban került hatalomra, amikor Mérovée a frankok királya lett.

A korai frank történelem kutatói szerint Mérovée és utódai ápolták az okkult hagyományokat, és beavatottként ismerték a mágiát. Mérovée fiának a sírjában számos olyan mágikus és rituális eszközt találtak, ami ezt az állítást támasztja alá. II. Dagobert egyenes leszármazottai a Merovingok.

Ez a vérségi leszármazás töretlenül folytatódott Godfroi de Boullion-ig, aki 1090-ben elfoglalta Jeruzsálemet.

A származási vonal folytatódik számos arisztokrata, és királyi családban, így ehhez a családfához tartozik a Blanchfort, a Gisors, a Saint-Clair, (Angliában Sinclair), a Montesqieu, a Montpézat, a Luisignan, a Plantard, a Habsburg-Lotaringiai dinasztia.

Ez utóbbi feje jelenleg a "Jeruzsálem királya" címet is viseli.
Ő Habsburg Károly ! Habsburg Ottó Fia.
osztrák főherceg, magyar, cseh és horvát királyi herceg
Vérében a Bourbon és a Lotharingiai vér csörgedezik örökösei pedig már gazdagabbak lettek a Thyssen - Bornemmisza vérvonallal is!
A Stuartok és a Mediciek számos ága is viszi tovább a Meroving vérvonalat, azaz a Meroving dinasztia közvetlen utódainak tekinthetik magukat.

 

Az elmondottakhoz azt is figyelembe kell venni, hogy több jelenlegi európai uralkodóház a már tárgyalt "fekete nemesség"-hez tartozik. Az ehhez tartozó történelmi családok is vissza tudják vezetni származásukat a Merovingokra, a római uralkodókra, és Dan törzsére.

A Prieure de Sion (Sion (Zion) Rend), amelyet Godfroi de Boullion 1090-ben alapított, kezdettől fogva szorosan együttműködött azokkal a dinasztikus családokkal, amelyek a "tizenharmadik vérvonal"-hoz tartoznak.

Korábbi nagymesterek a teljesség igénye nélkül:

 

A Rendet nagymesterek vezették, (lsd. lentebb) akik az európai történelem és kultúra nagyjai közül kerültek ki. A Rend tagjai megtalálhatók a vezető illuminátusok között, és a "fekete nemesség", valamint az európai uralkodó házak számos tagja is a Rendhez tartozik.

 

Victor Hugo (⦁ 1844)
Claude Debussy (⦁ 1885)
Jean Cocteau (⦁ 1918)
Pierre Plantard (⦁ 1981)
Philippe de Cherisey (⦁ 1984)
Patrice Pelat (⦁ 1985)
Pierre Plantard de sinclair / Saint Clair (⦁ 1989)

 

Thomas Plantard de Sinclair / Saint Clair- jelenleg

Sion-rend jelzi célja az volt , hogy lehetővé tegye és ösztönözze tagjait, hogy vegyenek részt a hagyományőrző katolikus lovagi rend létrehozásában . A Sion-rend kijelentette, hogy tagjai segítenek római katolikus egyháznak tanítani az igazságot!

A Prieuré de Sion tagjai alapították meg a templomos lovagrendet, akik a maguk idején az akkori pénz- és hitelrendszert irányító nemzetközi bankárok is voltak.

Ugyancsak résztvett a Prieuré de Sion a rózsakeresztesek társaságának, valamint a szabadkőművességnek a létrehozásában és irányításában. 1776. máj. 1. Illuminátus szabadkőműves rend megalapítása,/Adam Weisthaup,/. Jezsuita mentorokkal az ingolstadti egyetemen mely jezsuita központ mind a mai napig!

A Prieuré de Sion-tól származik a szabadkőművesség egy részénél használatos harminckét fokozatú skót rítus.

A skót rítus magasabb fokozatai egyben a Prieuré de Sion legalacsonyabb fokozatai. - vagyis pontosan a piramis azon részét mutatja a fokozati skála ami elválasztja a szabad kőműves piramis vonalat a vérségi vonaltól! Lsd. Korábban azon állításomat ..."attól hogy valaki szabadkőműves még nem jelenti azt hogy illuminati!"

Megalakulásától kezdve a Prieuré de Sion használja a hermetikus mágiát, amely a fekete mágia egyik változata, és az ókori Egyiptomból származik. Leírása az egyiptomi "Halottak Könyvében" található. A Rend tagjai ma is szoros kapcsolatban állnak az okkultizmussal és az ezoterikával. Legbefolyásosabb vezetőik a Freeman-ek és a St.Claire-ek!

 

A Sion rendje 2002-ben hivatalosan is megújult! Pierre Plantard de Saint Clair Nagymester és egykori titkár jelentette be! Kijelentése értelmében :

"Rangos ezoterikus keresztény lovagi rendnek minősül! Jezsuita felügyelet alatt és alapokon!!"

 

A doktrina kimondja:

A Szent európai birodalomnak mely politikailag és vallásilag egységes ,a császári kultuszon kell alapulnia . És Merovingi Nagy uralkodó lesz, aki elfoglalja mindkét trónját Európának és a Szentszéknek a Sion-rendjének és az egypárti Európai Parlamentnek s rajta keresztül a világnak!!.

"..A Sion-rend védi Meroving dinasztákat , mert lehet, hogy az egyenes ági leszármazottja Jézusnak és az ő állítólagos feleségének Mária Magdolnának,és még visszább , vezethető Dávid királyra ."

"Szent Mária Magdolna szent királyi vérvonalat szült . Az egyház megpróbálta megölni a vérvonal hagyatékát, és a feltételezett őrzők ,a templomosok , így a pápák megtudták tartani a püspöki trónon félelem nélkül az antipápa örökségét! "

 

Vagyis a Sionisták maguk állítják hogy nem azé a jogos világhatalom jelenleg a pápai székben akinek birtokolnia kell azt! És mivel a jelenlegi pápaság egy okkult hazug teoriára épül így annak eljön az ideje mikor mennie kell,és akkor kell létrejönnie az egységes világnak,melyet a Merovingok uralnak persze az ősizraelita sumér asszír vagyis Babyloni mintára!

A rend belső doktrináiból kiderül hogy ők a birtokosai Jeruzsálem kincsének és hagyatékénak. A rend támogatja az intézményesítését a lovagiasságnak és támogatják a pán- európai nacionalizmust és létrehozását az " Európai Egyesült Államok "-nak .!!!!



https://nwoinfo.webnode.hu/l/sionistak-cionistak-zionistak-avagy-az/