2013. február 9., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Én a ti Tanítótok vagyok, és Általam meg fogjátok érteni végső Isteni Tervem Misztériumait

2013. február 8. péntek, 23:45
Drága szeretett leányom, ha az emberek megértenék azt a nagy Ajándékot, amelyet az emberiség számára adok, mely által életre keltem a halottakat és a szenteket, akik csatlakozni fognak mindazokhoz, akiknek az örök élet Ajándéka adatott Királyságomban, akkor valóban megértenék ennek a rendkívüli kegyelemnek a nagyságát.
Egy szeretett hozzátartozó elvesztése nagyon elszomorító és leverő fájdalmat okoz. De azon Ígéretem, hogy egyesítelek benneteket azokkal, akik a Kegyelem állapotában haltak meg, Isten minden gyermekét valódi dicsőségben fogja egyesíteni.
A családok egyesülni fognak. Szeretteitek összegyűlnek, és ez egy nagy ünnepségbe torkollik majd. Mindazok, akik részesültek azon áldásban, hogy felvetessenek az Új Paradicsomomba, mely felkínálja az örök életet, meg fognak lepődni Nagyszerű Ajándékom nagyságától.
Készüljetek fel a halálra. Ne féljetek attól. De tudnotok kell, hogy a Mennyországba nem könnyű belépni. Nagy lelki felkészülésre van szükség. Ha teljes világossággal megértenétek azt az életet, amely Második Eljövetelemkor vár rátok, akkor azt is megértenétek, hogy mi az elvárás tőletek.
Nektek nemcsak, hogy követnetek kell utasításaimat ebben az időben, hanem magatokra kell vállalnotok azt a felelősséget is, hogy segítetek Nekem azok lelkét megmenteni, akik nem érdeklődnek Irántam, és nem vágyakoznak arra, hogy Színem előtt megmentsék a lelküket, hogy megváltsák önmagukat, vagy, hogy a Szentségekben részesüljenek. Ez azért van, mert a Létezésemet tudatosan külön választották a hétköznapi életüktől. Számukra Én olyasvalaki vagyok, akiről értesülésük talán bizonytalan – valamilyen szellemi fogalom, amelyet nem tudnak megérteni. Ezen okkal magyarázható az, hogy ők miért nem érdekeltek a változások megtételében, melyekre egyébként szükség van, ha méltók akarnak lenni Királyságomra.
Ezek az elveszett langyos lelkek az Én legnagyobb aggodalmaim, mert a számuk nagy, és lassan távolabb és távolabb sodródnak Tőlem. Én ragaszkodom a lelkükhöz! Egyetlen mód, amellyel felkelthetem figyelmüket és buzdíthatom őket, a mai naponkénti kommunikáció. Minden kő meg lesz mozdítva. Hatalmamnál fogva mindent el fogok követni azért, hogy Hozzám kerüljenek.
Végül, ott vannak azok a lelkek is, akik – önhibájukon kívül – nem hallottak Rólam. Akik sohasem tudtak Kereszthalálomról, vagy azon következményekről, melyek kihatással lesznek a jövőbeli létezésükre. Meg kell mutatnom nekik az Igazságot. Tanítanom kell őket. Üzeneteimet egyszerűvé kell tennem. Meg kell mutatnom nekik lelkük létezésének bizonyítékát, és ti, Hadseregem, segíteni fogtok Nekem, hogy ezt megtegyem.
Sok feladat kívántatik meg tőletek valamennyi lélek üdvössége érdekében, és Én, a ti Jézusotok, meg fogom nektek mutatni, hogy hogyan kell azt végrehajtanotok. Én részletekbe menően foglak kioktatni benneteket, és remélem, hogy válaszolni fogtok Hívásomra, független attól, hogy ez a feladat milyen lehetetlennek tűnik számotokra.
Szeressetek Engem, és bízzatok Bennem, mert Én a ti Tanítótok vagyok, és Általam meg fogjátok érteni végső Isteni Tervem Misztériumait. Amikor már minden meg lesz téve, a világ készen áll majd Dicsőséges Visszatérésemre.
Szeretett Tanítótok,
Jézus Krisztus

Római Riport - 2013. 02. 09.

Nagyfalui üzenet, 2013. február

2013 – A SZŰZANYA MEGJELENÉSÉRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE – FEBRUÁR
Boldog vagy, mert hitted, hogy beteljesedik mindaz, amit az Úr mondott Neked! (Lk.1, 45)
101. havi imatalálkozó Szilágynagyfalu mellett, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból, a négy evangéliumból olvassuk el és elmélkedjük át az Úr Jézus gyógyításait.
Havi mottó: „A hívőket jelek fogják kísérni: ... betegekre teszik a kezüket és azok meggyógyulnak!!!” (Mk. 16, 17-18)
Havi imaszándék: minden este 20 – 21 óra között, imádkozzunk együtt a betegeink gyógyulásáért!
Konkrét feladatunk: vigyük az üzenetet a korházakba és a betegek otthonaiba!
Szűz Mária üzenete 2013 februárjában
„Ebben a hónapban, amikor 'a betegek világnapját' ünneplitek a betegek kenetének a felvételével: az orvosokhoz, a betegekhez és az engesztelőkhöz akarok szólni!
Szeretett orvos gyermekeim! Tudatosítanotok kell azt, hogy a ti Édesanyátok is vagyok és ti az Én gyermekeim vagytok. Szent Fiam értetek is ontotta Szent Vérét és számotokra is elkészítette a helyet a Mennyországban. Megkérlek titeket, hogy a hit évében tegyetek tanúságot a hitetekről egymás és a betegek előtt is. Minden műtét előtt vessetek keresztet és kérjétek a Jó Isten segítségét! Minden műtét után adjatok hálát a jó Istennek, aki veletek volt és megsegített titeket. Mindig vigyázzatok arra, hogy a beteg legyen számotokra a fontosabb. Minden más másodlagos legyen. A türelem, a szeretet, a remény legyen a szívetekben és a ajkatokon egyaránt. Tudatosítanotok kell azt is, hogy mögöttetek is és a természet mögött is Isten gyógyító ereje van. Sorrendben azért azt ajánljátok a betegeknek, hogyha tehetik először a természet gyógynövényeit vegyék igénybe. Ez egy egész életre felépíti őket mellékhatás nélkül.
Kedves beteg gyermekeim! Én azt látom, hogy ti a betegségben többnyire csak a rosszat veszitek észre, ezért vagytok szomorúak! Én, a Szentháromság megbízásából, a betegség jó oldalait tárom fel előttetek, hogy lelki békére és megnyugvásra találjatok.
· Istennek mindegyikőtökkel egyedi Terve van. Isten mielőtt felhasználna titeket, mint munkatársait, alakít, formál gondos előrelátással, ezer és ezer fájdalmas és örömteli körülmény által.
· Ha a betegségetekkel járó szenvedéseiteket megtanuljátok elfogadni és felajánlani bűneitek bocsánatáért, tisztulásotokért, a tisztítótűzben szenvedő lelkek kiszabadulásáért, ha azt egyesítitek Szent Fiam szenvedéseivel, megfogjátok látni, hogy a szenvedéseteknek értelme és örök értéke lesz!
· Tanuljatok meg minden szenvedést elmondani, megosztani egymással, anélkül hogy panaszkodnátok. Ugye tapasztaljátok, hogy az egymással megosztott örömök duplázódnak és a megosztott szenvedések felére csökkennek, elviselhetőbbé válnak.
· A betegségben ne azt mondjátok „ezt miért engedte meg a jó Isten”, hanem azt „mi a célja a jó Istennek ezzel a betegséggel”! Csak ez a gondolkodásmód visz jó irányba titeket.
· Tudnotok kell azt is, hogy sok viszontagságon kell bejutnotok Isten Országába. Földi életetek nem Mennyország, hanem a hit, a remény és a szeretet próbája számotokra. Tőletek függ, hogy ezekből a tantárgyakból hogyan vizsgáztok. A kereszt hozzátartozik minden ember életéhez, amíg célhoz nem értek. Jogotok van ahhoz, hogy a szenvedéseteket enyhítsétek. Ha ellenben azon nem tudtok változtatni viseljétek el és ajánljátok fel zúgolódás nélkül!
· Higgyétek el végre, amit Isten ad, megenged vagy elvesz tőletek, az mind a ti megszentelődésetekre történik. Ha ezt valóban elhiszitek, akkor mindennel meglesztek elégedve, mindent el tudtok fogadni, ami veletek történik.
· Akik hittel és bizalommal mennek előre életük keresztútján, azok a betegek a lelkükben hallani fogják az Égiek bátorítását: ”Ne félj, csak higgyj! Veled vagyok, szeretlek és megsegítelek téged!”
· Jó volna, ha a betegségben együtt kérnétek az egészség kegyelmét: a családotokkal és a lelki közösségetekkel. ”Ahol ketten – hárman, együtt kértek valamit, meghallgatást nyertek!”
· Betegségetekben rájöttök arra, hogy milyen nagy szükségetek van: az orvosokra, ápolókra, vígasztalásokra, családtagjaitokra. Jó volna, ha a csendben felébredne a szívetekben a hála, a dicsőítés minden konkrét segítségért, kegyelemért! Jó volna, ha a betegségetekben a keresztény viselkedésetekkel megkönnyítenétek szeretteitek életét. Sokszor nem könnyű eldönteni, hogy kinek nehezebb: a betegnek vagy a beteg gondozónak!
· Betegségetekben, gyógyulásotok érdekében: használjátok a szentelményeket (szentelt víz, gyógyító kereszt), kérjétek a betegek kenetét a lelkipásztorotoktól; kérhettek gyógyító misesorozatot, tegyetek ígéretet Istennek, hogy jobbak lesztek, rendezzétek le a rendezetlen ügyeiteket, béküljetek ki a haragosaitokkal, kérjétek a jó halál kegyelmét, és vegyétek észre az Ég felé vezető utat, és barátkozzatok meg vele. Ne féljetek attól az Országtól, ahol nem lesz: gonosz lélek, betegség, könny, csak örökkétartó boldogság. Tudnotok kell azt, ha Istennek még terve van veletek, kihoz titeket a sír mélyéről is. Ha ellenben Istennek a terve veletek befejeződött itt a Földön millió orvos sem fog tudni rajtatok segíteni!
Szeretett engesztelő gyermekeim! A legnagyobb szeretettel arra kérlek titeket, hogy ezt az Égi üzenetet vigyétek bátran a kórházakba és a betegek otthonaiba. Adjatok az üzenetekből: az orvosoknak, ápolóknak, beteggondozóknak és a betegeknek egyaránt. Meglátjátok, hogy ezzel az Égi üzenettel fényt és erőt fogtok vinni a lelki sötétségben és lelki erőtlenségben lévőknek.
Most a Szentháromság Általam áld meg titeket az Istenre való teljes ráhagyatkozás lelkületével!”
Házi feladat februárra:
HALLD MEG AZ ÉGIEK BÁTORÍTÁSÁT A BETEGSÉGEDBEN: NE FÉLJ, CSAK HIGGY! VELED VAGYOK, SZERETLEK ÉS MEGSEGÍTELEK TÉGED!!!
VISSZATEKINTÉS 2013 JANUÁRJÁRA
Miben erősítettek meg az Égiek az elmúlt időben?
· Az elmúlt évben sok próbatételen és szenvedésen mentünk át. Az Égiek azért engedték meg, hogy megedződjünk és a hitben, reményben és szeretetben jól vizsgázzunk!
· A kis Jézus azt üzente karácsony estéjén: „Ne féljetek, bármi is történik veletek, mert Én életetek minden helyzetében veletek vagyok, szeretlek benneteket és megsegítelek titeket!”
· Szilveszterkor azt erősítették meg a szívünkben az Égiek: „Akkor lesztek igazán boldogok a jövő évben, ha az ó év bűneit nem viszitek át az új évbe és arra vigyáztok, hogy ne legyen fekete folt a lelketeken, a bűneitek miatt!”
· Újév napján arra kértek az Égiek: „Elsősorban ne arra törekedjetek, hogy gazdagabbak és okosabbak legyetek, hanem arra, hogy minden nap jobbak legyetek!” „Legyünk jobbak, sokkal jobbak végre, mindenkinek szerető testvére ez új esztendőben!”
· Három röpimát ajánlanak az Égiek év végére és év kezdetére: „Bocsáss meg nekem Uram! Hála neked Uram! Segíts meg engem Uram!”
· Gondoljunk arra, már az év elején: Isten Igazságos és Irgalmas. Isten a jót részben a Földön, teljes mértékben az Égben megjutalmazza, a rosszat pedig részben a Földön, teljes mértékben az Égben megbünteti. Ezért, gondoljunk arra: nem érdemes rosszat tenni még akkor sem, ha könnyebb és azt sokan teszik. Érdemes tenni a jót, még akkor is, ha nehéz és kevesen teszik azt! Ha a gonosz lélek támadása miatt, ha a gonosz világ és a bűnre hajló természetünk miatt elesünk, azonnal tartsunk bűnbánatot bocsánatot kérve az Irgalmas Jézustól. Ha megtanulunk harcolni Jézus Szent Vére és Mária Szent Könnyei által, akár hónapokig is kegyelmi állapotban maradhatunk.
· Ebben az évben számíthatunk arra, hogy a gonosz lélek rendkívüli módon fogja támadni a hierarchikus személyeket. Ezért kérik az Égiek, a nagy kilencedben imalánccal védjük meg a felszentelt papjainkat.
Mit kell tudni a kilencedről, általában?
Van napos, hetes és havi kilenced. Lehet végezni: a Szentháromság, a Szűzanya, az angyalok és szentek tiszteletére, segítségüket kérve. Fontos az, hogy annak a szentnek a szándékára végezzük, akiben a legjobban bízunk. A kilencedet minél többen végezzük, annál hatékonyabb! Nagyon vigyázzunk arra, hogy csak jó szándékra végezzük a kilencedet. Aki rossz szándékra végzi azt, a sátánt örvendezteti meg, aki a pokollal jutalmazza meg az övéit. A kilencedek alatt vegyük komolyabban minden nap az imát, böjtöt, jócselekedetet, a szentmisét, szentáldozást, havi zarándoklatot, a szeretetet, a pozitív változást a lelki életünkben. A kilencedeket kérésül és hálaadásul egész életünkben végezhetjük, amely által saját életünkben és a környezetünkben rendkívüli kegyelmekre számíthatunk!
Pop Adrián görög katolikus pap tanúságtétele
1959 június 7-én születtem Szatmár megyében! A szüleim 10 gyereket vállaltak a jó Isten segítségével, 9 fiút és egy lányt. Édesapám a vasútnál, édesanyám otthon dolgozott, nevelte a gyerekeket. A görög katolikus vallás betiltása idején, 15 km-re mentünk szentmisére, római katolikus templomba! A családunkban minden reggel és este együtt imádkoztunk. Minden nap délután együtt végeztük a rózsafűzért a Szűzanya tiszteletére. Iskoláim elvégzése és a katonaság után erdész lettem. Ebben az időben megnősültem: két fiunk és egy lányunk van! 1990-ben, mivel hivatást éreztem a papságra, elvégeztem a teológiát. Örömmel osztom meg veletek azt, hogy rajtam kívül még két fiútestvérem is a papi hivatást választotta. Az engesztelő közösségről már akkor tudtam, amikor Érsemjénben voltak. Örömmel mondom nektek, hogy már fiatalkorom óta, Jézus Öt Szent Sebének ajánlottam fel magamat és ájtatosságot végeztem a tiszteletére.
2005 nyarától járok rendszeresen Szilágynagyfaluba, a Szentháromság Hegyére, engesztelni. Én arra törekszem, hogy rend legyen a lelki életemben és a gyóntatásban erre nevelek másokat is. Nagyon örülök annak, hogy a papságomban nem egyedül, hanem egy lelki közösséggel együtt mehetek előre. Minden kegyelemért, amelyet az engesztelés útján kaptam, nagyon hálás vagyok!
Eszter tanúságtétele, a gyógyulásáról
Magyarországról, Ajakról jöttem. A 2011-es évben gyógyíthatatlan bőrrákban (pikkelysömör) szenvedtem. Ekkor a fejbőröm és az egész testem is csupa seb volt. Rendszeresen jártunk Szilágynagyfaluba, a Szentháromság Hegyére. 2011 végén, Csilik János atyához és Vad Ilonához mentünk áldást kérni. Ekkor azt mondta a Szűzanya V. Ilona által, hogy jöjjek el 2012 január elsején mert a Szűzanya meg akar gyógyítani a szent víz által. Felejthetetlen volt az a nap. A szent víz megáldása után vittünk haza megáldott vizet, amelyet rendszeresen ittam és fürödtem is benne. Január 1-ét követő hétvégére teljesen eltűnt az összes seb a testemről. Amikor visszamentünk az orvoshoz, azt mondta: „ez orvosilag lehetetlen, hogy így eltűnt minden!” A gyógyulásom után, a Szűzanyával minden nap beszélgetek. Legutóbb azt mondta: „imádkozzatok rendszeresen és többet, mert nagyon nagy a gonoszság a világban!”
Előretekintés 2013 márciusára:
Márciusban 1 – 2 – 3 – 7 –én lesznek az engesztelések a Szentháromság Hegyen, du. 13 - órától!
Március első napjaiban, elővételezve, együtt fogjuk megünnepelni a Nagy - napokat!!!
Legalább a böjt napjaiban végezzük el a keresztúti ájtatosságot népünk szentté válásáért!
Húsvét március 31-én lesz!
(Az üzeneteket Szilágynagyfaluban, Cs. János atya és V. Ilona közvetítésével kapjuk!)
A szilágynagyfalui üzenetek, magyarul megtalálhatók az Interneten: www.szentharomsaghegy.hu