2021. október 7., csütörtök

Öko-vallás: „Földoltár” telepítve a németországi Novus Ordo plébániára 2021. október 7 „Új kötelék a földdel”…

 

Öko-vallás: „Földoltár” telepítve a németországi Novus Ordo plébániára

A hírhedt Novus Ordo egyházközség, Maria Geburt („Mária születése”) Aschaffenburgban, Németországban ismét megtette ezt.

Múlt október 3 -án, miközben a római katolikusok Lisieux -i Szent Teréz ünnepét és a pünkösd utáni tizenkilencedik vasárnapot ünnepelték, Markus Krauth lelkipásztor valami mást ünnepelt ebben az egykori, korábban pompás katolikus templomban.

Hivatalosan a német Erntedankfest volt az évenkénti hálaadó ünnep Istennek az aratásért, amelyet liturgikusan is megemlékeznek. Krauth úgy döntött, hogy Erdedankfestként emlékezik meg róla, vagyis az „aratás” (Ernte) szót a „föld” (Erde) szóval helyettesítette.

Szerencsére az egyházközség videón rögzítette az abszurd látványt, amelyet itt nézhet meg „Földi oltárasztal” címmel:

Maga az installáció címe der Erde Erdlinge, azaz „földi földiek”. A lelkész prédikációs videójának leíró mezőjébe írja: „A föld túl kicsi a globalisták földgömbjéhez. Szükségünk van új kötelékre a földdel… ”

Lehet, hogy inkább a föld Teremtőjével fennálló kötődésére szeretne összpontosítani, de ez egy nemkívánatos természetfeletti állapothoz vezethet, amely nem erre a világra összpontosít, mint az ember végső céljára.

Szent Pál a rómaiakhoz írt levelében figyelmeztet azokra, akik „Isten igazságát hazugsággá változtatták; és imádta és szolgálta a teremtményt, nem pedig a Teremtőt, aki örökké áldott. Ámen ”(Róma 1:25). „A fentiekre figyeljetek, ne a földi dolgokra” - buzdítja ugyanez az apostol a kolosséiakat (3: 2).

Szent Péter, az első pápa emlékeztet bennünket arra, hogy ez a föld, bármennyire is fontos ideiglenes életünk fenntartásához, nem tart örökké: „De eljön az Úr napja, mint a tolvaj, amelyben elmúlik az ég. nagy erőszakkal, és az elemek megolvadnak a forróságtól, és a föld és a benne lévő művek felégnek ”(2Pét 3:10).

Ha az emberek csak feleannyira aggódnának halhatatlan lelkük lelki egészségéért, mint a globális átlaghőmérsékletért három évtized múlva!

Mária Geburt temploma nem segít ebben. Az extravagáns liturgikus ostobaságáról ismert, a múltban hihetetlenül építő installációkat és előadásokat mutatott be, mint például:

Pünkösdi hinta
Az abszurd liturgikus színház
Liturgikus bohócbemutató
Pünkösdi tánc
Liturgikus abszurdisztán
A következő vasárnap, október 10-én az egyházközség témája a következő volt: „Isten népének klerikalizálása”. Fenyegetésnek hangzik!

Tényleg meg kell csodálkoznia azon, mi folyik az emberek fejében, akik ilyesmit csinálnak. Ez biztosan nem katolicizmus!

Boldogságos Szűz Mária - „Ne csüggedjetek, és ne érezzétek, hogy imáitok nem számítanak - Minden ima a világ többi részével kombinálva félelmetes fegyvert hoz létre a gonosz ellen - Együtt visszavonhatjuk az antikrisztus legszörnyűbb terveit”

 

Boldogságos Szűz Mária - „Ne csüggedjetek, és ne érezzétek, hogy imáitok nem számítanak - Minden ima a világ többi részével kombinálva félelmetes fegyvert hoz létre a gonosz ellen - Együtt visszavonhatjuk az antikrisztus legszörnyűbb terveit”

2021. OKTÓBER 7/ EGY LÉLEK

Holy Love Ministries
https://www.holylove.org

2021. október 6

Jézus mondja:

- Én vagyok a te Jézusod, aki megtestesült.

- Minden szerény áldozatod félelmetes fegyverként szolgál a sátán ellen.

2021. október 7.
A legszentebb rózsafüzér Boldogasszony ünnepe - 15:00 istentisztelet

(Ezt az üzenetet több részben, több nap alatt kaptuk meg.)

Áldott Anya van itt*, mint a Szent Szeretet menedéke. Ő mondja:

- Dicsőség Jézusnak.

„Drága gyermekeim, rózsafüzéreitekkel* legyőzhetitek sátán hazugságait, és diadalra vihetitek az Igazságot. Amikor az igazság behatol a szívekbe, diadalom uralkodik, és Szeplőtelen szívem győzedelmeskedik. Légy részese Győzelmemnek a rózsafüzéreid által. ”

„Végezze el győzelmem nagyszabású skáláját a rózsafüzérein keresztül. A rózsafüzér tartásakor minden tömegpusztító fegyvernél nagyobb fegyvert tart a kezében. Vigyétek magatokkal mindig jeleként a sátánnak, hogy az enyémek vagytok. ”

„Leginkább a rózsafüzéreidet imádkozod.A sátán megrázkódik a gondolatban egy jól imádkozott rózsafüzértől, és mindent megtesz, hogy legyőzze ezt az imát. ”

„Amikor rózsafüzérét imádkozom, veletek együtt imádkozom, rögzítem imáitokat, és a mennybe viszem Fiam trónjára.* Még a leggyengébb imát is erőssé teszik erőfeszítéseim. Ne csüggedjen, és ne érezze, hogy imái nem számítanak. Minden ima a világ többi részével kombinálva félelmetes fegyvert hoz létre a gonosz ellen. ”

A rózsafüzér iránti odaadásod az eljövetel jele Isten eljövendő országában.”

„Drága gyermekeim, a világ jövője a ti kezetekben nyugszik rózsafüzéreitekben. Együtt visszavonhatjuk az antikrisztus legszörnyűbb terveit. Végül a Szeplőtelen Szívem diadalmaskodik. ”

„A rózsafüzér által a tied vagyok, te pedig az enyém. Emlékezz erre mindig. Együtt megváltoztathatjuk az emberi események menetét. ”

„Ma drága gyermekeim, meghívlak benneteket, hogy velem együtt ünnepeljetek azzal, hogy egyesültök a szívetekben a többi lélekkel, akik Szeplőtelen Szívemnek vannak szentelve. Lélekben egyek vagyunk. ”

"Ahányszor egy lélek hallgatja vagy olvassa a mai Üzenetet, megkapja a Szent Szeretet áldását."

- Nem békíteni akarlak, hanem figyelmeztetni, hogy rózsafüzéreit fegyverként kell használnia, amit az Ég szándékozik tenni. Az én győzelmem az erőfeszítéseid által és a szívedben van. ”

„Ne tartsd ma hozzám intézett szavaimat túl egyszerűnek ahhoz, hogy fontosak legyenek. Ne hagyja figyelmen kívül sürgős kérésemet, hogy imádkozzam a rózsafüzért.

„Drága gyermekeim, ma sok kéréssel érkeztek szívetekben és ajkaitokon. Néhányra úgy válaszolnak, ahogyan te szeretnéd, de mindenre Isten Szent és Isteni Akarata szerint válaszolunk. Kérlek, fogadd el, amit adnak és mit vesznek el. Értsd meg, hogy szerető Anyaként jöttem hozzád, hogy simogassalak és szeresselek, és mélyen a köpenyem redőiben tartsak. Ma, kicsinyeim, átadom nektek a Szent Szeretet áldását. ”

* A Maranatha Spring and Shrine jelenési helye, 37137 Butternut Ridge Rd, North Ridgeville, Ohio, 44039.

** A rózsafüzér célja, hogy segítsen emlékezetben tartani néhány fontos eseményt üdvösségünk történetében. Itt van egy hasznos webhely, amelyet érdemes megfontolni a rózsafüzér rejtelmeinek imádkozásához a Szentírás segítségével: https://www.scripturalrosary.org/BeginningPrayers.html

*** Urunk és Megváltónk, Jézus Krisztus.

 

https://maryrefugeofsouls.com/2021/10/07/blessed-virgin-mary-do-not-be-discouraged-or-feel-your-prayers-do-not-count-every-prayer-combines-with-all-the-others-around-the-world-to-create-a-formidable-weapon-against-evil-together-we-c/?fbclid=IwAR3QpQjInaZbi2s4_GOVXAccHfIGUDikLdYXJFGdLcp5f0PgpOawKkQbV9c

Gisella Cardia által kapott üzenetek

Gisella - Hamarosan az összeomlás

Visszatekintés pontosan két évvel ezelőttről az elmúlt október 6-i izraeli támadásokról. Ennek nagy része 2023 októberének leírásaként hangzik: bíboros bíboros ellen, püspök a püspök ellen; háború az utcán; új világjárványok; a Világgazdasági Fórum által javasolt hamis demokrácia; és azok, akik megpróbálják megváltoztatni Jézus szavait (zsinat? „azonos neműek” szakszervezetek megáldása? stb.)….

 

Miasszonyunk Gisella Cardia 2021. október 6-án, a Marina di Grosseto -i üzenet Cenacle -ben:

Gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben válaszoltatok hívásomra. Gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok nagyon Jeruzsálemért, mert nyomorúságban lesz. Titeket a fény katonáinak választottak ki, hogy megdöntsétek a titeket körülvevő sötétséget. Mondtam már neked, hogy hamarosan minden összeomlik, és ismét mondom neked: amikor hallod és látod, hogy testvérek testvérek ellen, háború az utcákon, újabb járványok jönnek a vírusok miatt, és amikor a hamis demokráciából diktatúra lesz, íme, akkor közeledik Jézus érkezésének ideje. Gyermekeim, éljétek át ezeket az üzeneteket, amelyek kegyelemből jönnek; legyetek egységesek, és ne feledjétek, hogy Isten Igéje egy és mindörökké – jaj azoknak, akik megpróbálják megváltoztatni azokat a szavakat, amelyeket Jézus hagyott, mert hamarosan visszaadja neked, amit megérdemelsz, akár jót, akár rosszat. Gondoskodjon vízről, élelmiszerről és gyógyszerekről. Sok kegyelem fog leszállni ma ezen a helyen; hajlítsd meg térdeidet imára. Megáldalak most az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Imádkozzunk az áldozatokért, akik egy légi katasztrófa miatt lesznek.