2015. április 22., szerda

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2015. április 2. Nagycsütörtökön Szentségimádáson Jézus…



„Nagycsütörtök van. Ez elárultatásom éjszakája.

- Egy közületek elárul Engem.

- Csak nem én Uram?

- De bizony te vagy.

Gondolkozzatok el ezen a párbeszéden! Én ma is itt vagyok köztetek. Bennetek élek. A lelkiismeretetek szava által Én figyelmeztetlek. Miért árult el Júdás? Azért, mert nem úgy cselekedtem, ahogy elvárta Tőlem. Nem koronáztattam Magam királlyá. Nem szabadítottam fel népemet a rómaiak uralma alól. Én Atyámnak engedelmeskedtem. Én az egész emberiség, az Általam alapított új Egyház Királya vagyok. Ide minden embert meghívtam. Zsidókat és pogányokat egyaránt. Az emberek nagy része ma is csalódik Bennem, mert nem azt kapják Tőlem, amit kérnek, hanem azt, amit az üdvösségük érdekében jónak látok. Sokan ma sem értenek Engem, ezért elárulnak. 

Gyermekeim! Mit tanítottam nektek a Miatyánkban? Legyen meg a Te akaratod. Ha szívből imádkozzátok ezt az imát, és odafigyeltek minden szavára, kiderül, hogy hogyan kell élnetek. Teljesen Istenre hagyatkozva. Ha nem szabtok nekem határt, hanem nyitott szívvel elfogadtok Tőlem jót, rosszat egyaránt, bízva abban, hogy mindent az üdvösségetek érdekében adok, akkor boldogok lesztek már itt a földön, és a mennyben örökké. Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Bízzátok Rám, hogy mit adok meg, és mit nem, mert mindent a ti örök javatok érdekében kaptok Tőlem. Nem az számít, hogy rövid földi életetek során jómódban vagy szegénységben, örömben, vagy szomorúságban éltek. Itt minden elmúlik. Csak az a fontos, hogy e világi életetek után mi vár rátok: örök boldogság, vagy örök kárhozat. Nézzétek, mi lett Júdás sorsa: kétségbeesés, lelkiismeret furdalás, öngyilkosság, ami nem oldott meg semmit. Sőt, mindent rosszabbra fordított. Róla mondtam: senki sem veszett el tanítványaim közül, csak a kárhozat fia. Ez az áruló Júdás volt. De menjünk tovább. Nézzetek Péterre: hogy fogadkozott. Aztán megijedt. Félt, hogy ő is az Én sorsomra jut. Félelmében megtagadott. Aztán megszólalt a kakas. Eszébe jutottak szavaim. Nagyon megbánta tettét, és keserves sírásra fakadt. Majd, amikor betöltötte a Szentlélek, hirdette Isten Evangéliumát, végül az életét adta Értem. Az örökkévalóságban, dicsőségemben részesítettem, vértanú szent apostolaim között ujjong örökkön örökké, dicsőséget és hálát zeng Nekem. Mekkora különbség Júdás és Péter között. 

Gyermekeim! Látjátok, a szentek is elestek, de mindig felálltak, ettől üdvözültek. Kövessétek példájukat! Keljetek föl bűneitekből, mert hamarosan lesújt a földre igazságosságom órája! A szenvedés kelyhét minden bűnösnek ki kell inni. Térjetek meg Hozzám, amíg még nem késő! Ne az e világi gazdagságot és karriert hajszoljátok, mint Júdás, hanem kövessetek Engem, mint szent apostolaim, az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútján! 

Éjszaka van. Júdás kiment az utolsó vacsora terméből. Elárult Engem harminc ezüstpénzért. Mi lett a jutalma? A lelkiismeret gyötrése és az örök kárhozat. Vigyázzatok! Ne szakítsátok el magatokat Tőlem a bűn által, ami a kárhozatba visz! Maradjatok egységben Velem! Addig járuljatok a szentségekhez, amíg még köztetek vagyok, mert ellenfelem már felkészült, hogy eltöröljön Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Hamarosan felállítják a vészt hozó undokságot, a bálványt, ami maga a sátán. Akkor lesújt a világra Atyám haragja, mert ezt a világot csak a Szentmise, az Én vértelen keresztáldozatom, a szentségek és a szentek imái tartják fenn. Ha ezt eltörlik, nem való már másra ez a világ, minthogy a tűz martaléka legyen. „Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni… Mint a tolvaj, úgy jön el az Úr napja. ezen a napon az egek nagy robajjal elmúlnak, az elemek a tűz hevétől felbomlanak, a föld, és ami rajta van, elenyészik. Mivel így minden elpusztul, minden tekintetben szentül és vallásosan kell élnetek, hiszen várjátok és siettetitek az Isten napjának eljövetelét, amikor is az egek lángba borulnak és felbomlanak, az elemek a tűz hevétől megolvadnak. Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját.” (2 Péter 3, 9-13.) 

Drága gyermekeim! Már mindent elmondtam nektek. Éljetek szüntelen készenlétben, mert hirtelen sújt le az ítélet haragja mindazokra, akik figyelmen kívül hagyják szavaimat. Ezek sorsa pedig az örök kárhozat. Ti választjátok meg örök sorsotokat. Gondolkozzatok el rajta, és szívleljétek meg figyelmeztetéseimet, amíg még nem késő! Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2015. április 3. Nagypénteken itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…



Drága gyermekeim! Meghaltam, hogy ti éljetek Általam. Nagy kínszenvedések és gyötrelmek árán váltottalak meg benneteket. Irántatok való végtelen szeretetem vitt fel értetek a keresztre. Titeket senki nem szeret jobban, mint Én. Az életemet adtam értetek, hogy megszerezzem nektek az örök életet. Szemléljetek Engem a kereszten! Nézzétek összeroncsolt, átszegzett, Véremtől áztatott Testemet! Szálljatok magatokba! Mindezt a ti bűneitek okozták Nekem. Én a világ végezetéig vívom haláltusámat a keresztfán minden elkövetett bűnért, minden szentségtörésért, az ártatlanok megrontásáért, a házasságtörésekért, minden magzatgyilkosságért és az összes bűnért, amelyeket testvéreitek ellen elkövettek. Mert mindezeket Velem teszitek. Végtelen szeretetemben azonosulok minden gyermekemmel, akikből áldozatokat csináltok. 

Gyermekeim! Én a szeretetre adtam példát. Ezt kértem: úgy szeressétek egymást, ahogyan Én szerettelek benneteket. Ez a boldogság titka: az önzetlen, önfeláldozó szeretet. E nélkül pokol az életetek, amely az örök kárhozatban vég nélkül folytatódik. Keresztemről értetek kiáltottam: szomjazom! A ti lelketekre szomjazom a világ végezetéig. Figyeljetek Rám! Prófétáim által kiáltok felétek. Hallgassatok Rám! Szeressetek viszont úgy, hogy megtartjátok parancsaimat. Térjetek meg! Gyónjátok meg bűneiteket, és fogadjatok Engem tiszta szívetekbe, Aki a Szent Eucharisztiában még veletek vagyok, és arra vágyom, hogy egyesüljek veletek, hogy Belém istenüljetek, hogy elmerüljetek végtelen Szentségemben és szeretetemben, mint parányi vízcsepp az óceánban. Meg akarlak szentelni benneteket, hogy féltő szeretetemmel így vigyelek fel az örök boldogságba. Hallgassatok Rám! Szeressetek viszont! Hagyjátok magatokat megmenteni! Keresztemről kiáltok felétek. Nagy volt a lelketek ára. Nem vagytok a magatokéi. Az Enyéim vagytok. Minden elvesztegetett percről számon kérlek benneteket, amelyeket nem a saját és mások üdvösségének az előmozdítására fordítottatok. Mindnyájan meg fogtok állni ítélőszékem előtt. Ma még kérlek, de holnap már számon kérlek benneteket. Ma még könyörgök, mert Én tudom, hogy a bűn útja hová vezet benneteket. Ha lezárul életetek, már nem tudtok változni. Most térjetek meg! Most, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát, és akkor már végérvényesen késő lesz. Bezárul mögöttetek a pokol kapuja, és elkezdődik örök kínszenvedésetek. Én ettől akarlak megóvni benneteket. Váltsátok tettekre figyelmeztetéseimet, és ne üldözzétek prófétáimat, akik által tükröt tartok elétek. Öleljétek át a keresztet, amelyet azért küldök, hogy üdvözítselek általa titeket. Keresztemről áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítés: Galata 6, 14. „Én… nem akarok mással dicsekedni, mint Urunk, Jézus Krisztus keresztjével. Általa keresztre szegezték nekem a világot, és engem is a világnak.”

Efezus 1, 3-9. „Áldott legyen az Isten, Urunk, Jézus Krisztus Atyja, Aki a mennyeiek között Krisztusban minden lelki áldással megáldott minket. Mert Őbenne választott ki bennünket a világ teremtése előtt, hogy szentek és feddhetetlenek legyünk előtte. Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által – akarata és tetszése szerint – fogadott gyermekeivé legyünk, hogy magasztaljuk felséges kegyelmét, amellyel szeretett Fiában jóságosan megajándékozott minket. Őbenne nyertük el a megváltást a Vére árán, és bűneink bocsánatát bőséges kegyelme folytán, amelyet végtelen bölcsességében és megértésében gazdagon árasztott ránk. Tudtunkra adta ugyanis akaratának titkát…”

2015. április 3. Nagypénteken Szentségimádáson az Úr Jézus…



Drága gyermekeim! A keresztről szólok hozzátok: ne kövessetek el bűnt! Nézzetek fel Rám, a keresztre! Nézzétek töviskoronás Fejemet, az ütésektől feldagadt, eltorzult Arcomat, Vérrel borított Testemet, amelyből az ostorcsapások ólomgolyói húscafatokat szakítottak ki. Szemléljétek szegekkel átvert Kezemet, Lábamat, és értetek átszúrt Szívemet! Ezt mind azért kaptam, mert Magamra vettem a ti bűneiteket, és Én szenvedtem el helyettetek az érte kijáró büntetést. Ez a megváltás. Így engeszteltem ki Atyám jogos haragját az emberrel, aki hagyta rászedni magát a sátántól, és elbukott, mert engedetlen volt Istennek. A második Éva, az Én Szent Anyám, Mária, és a második Ádám, Én engedelmesek voltunk mindhalálig. 

Gyermekeim! Ti is engedelmeskedjetek Istennek úgy, hogy megtartjátok törvényeit! Így tegyétek jóvá őseitek engedetlenségét és bűneit. Véssétek jól eszetekbe: mennyit szenvedtem bűneitekért! Mielőtt vétkeznétek, vessetek keresztet a homlokotokra! Így imádkozzatok: Szentlélek, kérlek, juttasd eszembe, mily nagy árat fizetett Jézus a lelkemért! Inkább most haljak meg, minthogy vétkeznék! Ha így éltek, szentekként fogtok bevonulni Atyám dicsőségébe. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik szeretik Őt. Őt szeretni annyit jelent, hogy engedelmeskedtek parancsainak, vagyis teljesítitek törvényeit. Atyám minden engedelmes gyermekében Engem lát, és minden kegyelmet megad, hogy üdvözítse őket. 

Kicsi gyermekeim! Az élet nagyon rövid. Ajánljátok fel Nekem az életeteket! Én mindnyájatokat meghívlak szőlőskertembe dolgozni, vagyis feladatot adok nektek. Munkátok végeztével pedig megkapjátok Tőlem az egy dénárt, az örök életet. 

Gyermekeim! Mindnyájan csak akkor tudtok beállni a szolgálatba, amikor meghívlak benneteket. Ezért nem azt nézem, hogy mennyit dolgoztatok, hanem azt, hogy engedelmeskedtetek-e Nekem. Engedelmeskedni annyit jelent, hogy megtettétek-e, amit mondtam nektek. Olvassátok az Evangéliumot! Abban mindent megtaláltok. Váltsátok tettekre benne olvasott tanításomat! Akkor készenlétben talál benneteket a halál, és Én a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2015. április 5. Húsvét vasárnap Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon nagyon kedvesek vagytok Számomra, ezért figyelmeztetlek benneteket. Nem akarom, hogy egy is elvesszen közületek. Hallgassatok Rám! Váltsátok tettekre üzeneteimet! Akkor egyikőtök sem fog elkárhozni. Szavaim lélek és élet. Lelkeket ment, ha igent mondotok törvényeimre, és parancsaim szerint éltek. Az örök élet ez: Szeressétek Istent teljes szívetekből, teljes lelketekből és minden erőtökből. Felebarátaitokat pedig úgy szeressétek, ahogy Én szerettelek benneteket, hogy az életemet adtam oda értetek. Ha így éltek, boldogok lesztek már itt a földön, és elnyeritek az örök életet. Ne hallgassatok a világ zajára, amely a pokol felé tereli minden áldozatát! Teremtsetek magatokban csendet! Figyeljetek a lelkiismeret szavára! Ott belül, a  legbelső szobában Én lakom. Én, az örök Ige, Aki leszálltam Szent és Szeplőtelen Anyám tisztaságos méhébe, és a Szentlélek által felvettem az emberi testet. Azért, hogy láthassátok az Istent, Aki végtelen, és véges elmétek számára felfoghatatlan és láthatatlan. Ezt mondtam: az Atya és Én egy vagyunk. Aki Engem lát, látja az Atyát is, mert Ő Bennem van, és Én Őbenne.



Gyermekeim! Atyám egy csodálatosan szép, gyönyörű országot teremtett minden gyermekének. A föld csak halvány árnyéka mindannak, ami a mennyben vár rátok. Ide várja az összes gyermekét. Én, és Édesanyám szüntelenül imádkozunk értetek, hogy megtérjetek az Atyai Házba.



Drága gyermekeim! Most nagy események előtt álltok. Éljetek halálra készen, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát! Térjetek meg! Tartsatok bűnbánatot! Járuljatok a Szentségekhez, amíg még a kegyelem ideje tart. Atyám igazságossága lesújt minden bűnösre és törvényszegőre. Ez előtt még a szent angyalok is megremegnek.



Gyermekeim! Ne éljetek vissza az Isten türelmével! Ne üssetek Arcul újra meg újra, csupán azért, mert irgalmas vagyok hozzátok! Szeressetek viszont Engem, Aki az életemet áldoztam a ti üdvösségetekért! Térjetek meg még ma, mert nem biztos, hogy holnap lehetőségetek nyílik rá. Vegyétek halálosan komolyan figyelmeztetéseimet! Az óra itt van. Az irgalom ideje lejár, és felváltja az igazságosság. Jaj azoknak, akik továbbra is a bűnt választják, és a széles úton járnak! Elnyeli őket a pokol. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem üdvözülhet, csak Általam. Kövessétek példámat, amit elétek éltem. Ha Engem követtek az önmegtagadás és a kereszthordozás keresztútján, akkor elnyeritek az örök boldogságot, amelyet Isten azoknak készített, akik szeretik Őt. Hamarosan lezárul az idő, amelyben éltek. Ezt a világot egy új korszak váltja fel. Megkötözöm a sátánt ezer évre. Ezután kezdetét veszi az ezer éves béke uralma. Ebben mindenkit betölt a Szentlélek. Nem kell szenvednetek a kísértésektől. Csak szeretet és béke fog uralkodni a szívekben és a világban. Szent Testemet és Véremet, a legméltóságosabb Oltáriszentségben soha nem látott tisztelet fogja övezni. A föld lakói életszentségben fognak élni. Egy nagy családot fognak alkotni. Sok gyermek születik. Boldogok lesznek, akik megérik ezt a korszakot, vagy beleszületnek.



Kicsinyeim! Most kezdetét veszi a tisztítás. Ne lepődjetek meg azon, amin keresztül kell mennetek! A föld most nagyobb bűnben van, mint Babilon, vagy Szodoma és Gomora. Tudjátok, mi lett a sorsuk. Szüntelen imádkozzatok! Kérjétek Szent Anyám közbenjárását! Imáitokkal még sok lélek megtérését tudjátok kieszközölni, és ez által enyhülhetnek a csapások, amelyek a világot fogják sújtani. Hozzatok még több áldozatot! De csak a tiszta szívvel mondott imák érnek fel Hozzám. Tisztuljatok meg a bűnbocsánat Szentségében! Járuljatok gyakran, ha lehet, naponta Szentáldozáshoz, amíg még köztetek vagyok. Szent Testem és Vérem megtisztít a gyarlóságoktól és a bocsánatos bűnöktől. Kérjétek Tőlem a lelkek megmentését!



Így imádkozzatok: Atyám, Szent Fiad értünk kiontott drága Szent Vérére kérünk, irgalmazz nekünk! Atyánk, légy irgalmas hozzánk, az Ő kínszenvedése és kereszthalála által! Atyánk, irgalmazz nekünk, és bocsáss meg minden bűnösnek, mert nem tudják, mit cselekszenek!



Ha felajánljátok értetek kiontott Véremet, kínszenvedésemet, Szent Sebeimet és kínhalálomat, Atyám még több kegyelmet ad a szegény, szerencsétlen bűnösöknek, hogy megtérjenek. Most használjatok ki minden percet, amíg még a kegyelem ideje tart, és imádkozzatok! Ha nem teszitek meg, amit mondok, rajtatok fogom számon kérni a lelkeket, akik imáitokra még megmenekülhetnek.



Gyermekeim! Az óra lejár. Nagy elhagyatottság és pusztaság lesz mindenütt a világ megtisztítása után. Készüljetek! Éljetek halálra készen! Nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Figyeljetek szavamra! Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet! Velem együtt keresztre feszítik ezt a világot és az Egyházat is. De amint Én feltámadtam, úgy a világot és az Egyházat is feltámasztom bűneiből, és megújítom. Akkor egy akol lesz és egy pásztor. Megújult Egyházamat Én Magam fogom vezetni Szent Péter apostol, az első pápa által.



Gyermekeim, készüljetek! Már nem sokáig beszélek hozzátok. Beteljesülnek a próféciák. Bízzatok Bennem! Én legyőztem a világot. Megáldalak titeket a végső nagy harcra, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2015. április 12. délután itthon az Úr Jézus…



„Drága gyermekeim! Ma van az irgalmasság vasárnapja, Isten irgalmasságának az ünnepe. Ma még járulhattok a kegyelem trónusához. Gyónhattok, áldozhattok, még teljes búcsút is nyerhettek. Sokan élnek ezzel a páratlan nagy lehetőséggel. De sajnos sokkal többen vannak, akik hátat fordítanak Nekem. Őket is ide várom. Imádkozzatok értük! 

Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Máté 26,45: „Elérkezett az óra.”

Jézus folytatja: „Most sötétség borul erre a világra. Ezek az utolsó percek, hogy megvalósítsátok figyelmeztetéseimet. Később már nem lesz rá lehetőségetek. Az idő elszáll, az életetek lezárul. Hamar eljön a pusztulás órája.  Kicsinyeim! Már mindent tudtul adtam nektek. Ha nem hallgattok Rám, csak magatokat okolhatjátok. Eljön a sötétség órája, amikor Isten igazságossága váltja fel irgalmasságát. Akkor titeket is utolér a veszedelem, a hirtelen halál. Már minden elő van készítve a vesztetekre. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Éljetek halálra készen! Ezzel még enyhíthetitek a csapásokat. Rengeteg lesz a halott. A föld puszta, sivár és kietlen lesz. Dermedt csend és félelem fog uralkodni mindenütt. Ez az ember műve. Ez a bűn következménye. Ha imádkoznátok, szeretetben és békében élhetnétek. De ezt csak Velem tudjátok megvalósítani. Ezt mondtam nektek: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig. De ti süketek vagytok szavaim meghallására. Ti magatok akarjátok megvalósítani álmaitokat itt a földön, a bűn által. Ezért mindent elrontotok, amiért Engem okoltok. Csak egy mennyország van, de azt ne a földön keressétek. Oda csak akkor jöhettek, ha megtartjátok törvényeimet, és Engem követtek a keresztúton. 

Gyermekeim! Szörnyű pusztulás vár a világra. Térjetek meg, amíg még nem késő, mert mindnyájan elvesztek! Ezek az utolsó figyelmeztetéseim. Nagyon szeretlek benneteket, de nélkületek, nem tudlak üdvözíteni benneteket. Szakítsatok a bűnnel, ami elválaszt Tőlem. Közeledjetek Felém az Evangélium útján! Sürgetlek benneteket, mert az idő rövid, és vészesen fogy. Megáldalak titeket Szívem minden emberi elképzelést felülmúló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítés: Márk 1, 14-15: „Jézus…mondta: Beteljesedett az idő…Tartsatok bűnbánatot, és higgyetek az Evangéliumban!”

2015. április 13. Jézus üzenete X-nek: „Drága Gyermekem! Tetszik Nekem harcod. Ha így folytatod, minden megnyert csatáddal egyre erősebb leszel, és végül legyőzöd a kísértéseket, a gonoszt. Csak így tovább! Gyönyörködöm harcodban. Én, az Úr ott vagyok a lelkedben. Figyelem minden rezdülésedet. Én indítalak minden önmegtagadásra, minden vágyra, hogy hűséges maradj Hozzám. Szeretlek! Nálam jobban senki sem szerethet. Nézz fel, Rám, a keresztre! Ezt tettem érted. Ilyen drága voltál Számomra. Lehet-e nagyobb áldozat a részedről, mit az Enyém, amit érted hoztam?! Mindig Én legyek a szemed előtt! Mindig csak az Én Véremtől áztatott drága Szent haldokló Testemet lásd magad előtt! Mekkora árat fizettem a lelked üdvösségéért. Nem vagy a magadé. Az Enyém vagy. Nagyon drága váltságdíjat fizettem érted. Az életemet adtam, a legszörnyűbb kínszenvedések árán. Amikor kísért a gonosz, azonnal fuss Hozzám!

Így imádkozz: Drága Jézusom! Inkább most azonnal haljak meg, minthogy vétkezzek! Kérlek, add kegyelmedet, hogy mindig legyen erőm visszautasítani minden kísértést, és ezzel megdicsőítsem a Te Szent Nevedet! Kérlek, maradj velem mindig, és add kegyelmedet, hogy egyre szorosabban egyesüljek Veled a Szentségek által, és ebben mindhalálig kitartsak! Ámen.

Ne aggódj! Ki fogsz tartani mindhalálig! Én veled maradok mindvégig, és megadom az üdvösségedhez szükséges kegyelmeket.

Megáldalak téged Szívem minden emberi értelmet meghaladó gondoskodó, megerősítő szeretetemmel, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében."
Kedves Levélíró!
Ne csodálkozzon azon, hogy ennyire támadja a sátán. Amikor ugyanis Isten meghív egy lelket, és feladatokkal bízza meg, akkor a gonosz ráveti magát, hogy elbuktassa, mert így az illető már nem csak egyedül bukna el, hanem sokakat rántana magával. Isten megengedi ezt, mert ez által veti alá próbának a lelket, hogy hűséges marad-e Hozzá. Amikor megjelent 1997-ben az I. kötetem, utána rettenetesen gyötört a sátán. Fizikailag, lelkileg, szellemileg. Valóságos háború dúlt bennem. Úgy éreztem, hogy én már egy elkárhozott személy vagyok, és rettenetesen szenvedtem, holott nem követtem el semmi bűnt. Akkor az Úr a kezembe adott egy régi kis imakönyvet, amit felnyitottam, és ez állt benne: "Ha nem egyezel bele a kísértésbe, akkor nem követtél el bűnt." Ez nagyon megnyugtatott, és hálát adtam érte hőn imádott drága Jézusomnak. A harc még évekig folytatódott. Sőt, olykor még most is... De hála Jézusomnak, Ő mindig őriz, a karjába, a Szívébe zár, és nem enged elbukni. Csak mindig az én igenem kell Neki. Ő pedig, Aki mindeneket tud, látja lelkemet, és tudja, hogy százszor inkább szeretnék meghalni, mint ŐT a legcsekélyebb mértékben is megbántani. A bűntől undorodom. Ezt a kegyelmet is Tőle kaptam. Hála és dicsőség legyen Neki mindörökké!
Imával, szeretettel: Mária Julianna


2015. április 17. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ma péntek van. Szent Kereszthalálom napja. Ma is haláltusámat vívom mindazokért, akik hátat fordítanak Nekem, bűnben élnek, és ez által elszakítják magukat Tőlem.



Gyermekeim! Szabad akaratot és értelmet kaptatok. Ez jelenti azt, hogy Isten a saját képére és hasonlatosságára teremtette az embert. Isten a legmesszebb menőkig tiszteletben tartja döntéseteket. Prófétáim által figyelmeztetlek benneteket, de döntéseitek következményeit nektek, magatoknak kell viselni. Ha imádkoznak értetek, még kaptok keresztet, hogy magatokba szálljatok, hogy felálljatok bűneitekből. De manapság sokkal több a bűnös, mint az imádkozó ember. Ezért sokakért nincs, aki imádkozzon, és amikor hirtelen csap le rátok a halál, egy szempillantás alatt a pokolban találjátok magatokat. Sajnos nagyon sok lélek kárhozik el. Ma is úgy van, ahogy az Evangéliumban mondtam: keskeny az ösvény, amely a mennyországba vezet, és csak kevesen találnak rá. Széles az út, amely a kárhozatba visz, sokan mennek rajta.



Gyermekeim! A világ fejedelme a sátán, aki megtévesztő, hamis tanításokkal és olcsó élvezetekkel sokakat a széles útra csábít, hogy örökre elbuktassa. Ti ne higgyetek neki! Én vagyok az út, az igazság és az élet. Csak Bennem bízzatok, csak az Én tanításomban higgyetek! Ha keresztet kaptok, adjatok érte hálát, és úgy öleljétek át, hogy ez az egyetlen eszköz, hogy megmeneküljetek a pokol tüzétől. Akit az Atya szeret, azt megfenyíti. Azért kaptok keresztet, hogy visszatérjetek a szűk ösvényre, ami az örök boldogságra visz. Azért, hogy megakadályozzalak benneteket, hogy továbbra is a bűn útján járjatok, és végleg elvesszetek.



Kicsinyeim! Ti, akik Bennem hisztek, és Engem szolgáltok, most arra kérlek benneteket, hogy még sokkal többet imádkozzatok a bűnösökért. Első sorban értük, és csak azután a tisztítótűzben szenvedő lelkekért. A bűnösök ugyanis még elkárhozhatnak, de a szenvedő lelkek már jó helyen vannak. Ők előbb-utóbb a mennybe mennek.



Kicsinyeim! Figyelmeztetéseimet vegyétek nagyon-nagyon komolyan! Örök sorsotok múlik rajta. Közel van dicsőséges visszajövetelem. Várjatok készenlétben! Megáldalak titeket megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



Szentírási megerősítés: Márk 13, 24-27: „Azokban a napokban, amikor a gyötrelmek véget érnek, a Nap elsötétedik, a Hold nem ad világosságot, a csillagok lehullanak az égről, és a mindenséget összetartó erők megrendülnek. Akkor majd meglátjátok az Emberfiát, amint eljön a felhőkön, hatalommal és dicsőséggel. Szétküldi angyalait, és összegyűjti választottait a szélrózsa minden irányából, a föld szélétől az ég határáig.” Máté 26, 45: „Elérkezett az óra.”


2015. április 21. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

” Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Az életetek elillan, mint a pillanat. Mindjárt meg kell állnotok ítélőszékem előtt, hogy ki-ki elvegye Tőlem jutalmát, vagy büntetését a szerint, ahogy földi életében cselekedett. Csak ez legyen a szemetek előtt! Erre gondoljatok szüntelen! Mielőtt vétkeznétek, nézzetek fel Rám, Szent Keresztemre! Mennyi szenvedést okoztok Nekem bűneitekkel. Nagy volt a lelketek ára. Becsüljétek meg megváltásotokat! A jelszavatok ez legyen: inkább meghalni, mint vétkezni! Az idő rövid. Beteljesülnek szavaim. Figyelmeztetéseimet vegyétek komolyan! Csak egy a fontos: éljetek halálra készen! Ha bármikor is ér titeket a számadás, meg tudjatok állni ítélőszékem előtt, és nektek is ezt tudjam mondani: jól van, derék és hű szolgám, menj be Urad örömébe. Erre áldalak meg mindnyájatokat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítés: 1 Tessz. 5, 19-20. „Ne oltsátok ki a Lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg.”


ISTEN ELŐTT NINCS LEHETETLEN!

Egy fiatal férfi a hadseregben szolgált, ahol folyamatosan megalázták, mert hitt Istenben. Egy nap a kapitány megint meg akarta alázni a csapat előtt. Kiszólította a fiatalembert, és azt mondta: - Fiatalember jöjjön ide, fogja a kulcsot és menjünk a Jeeppel. A fiatalember azt válaszolta: - Nem tudok vezetni! A kapitány azt mondta: - Hát akkor kérjen segítséget a maga Istenétől! Mutassa meg nekünk, hogy Ő létezik! A fiatalember fogta a kulcsot, és odament a járműhöz, és közben imádkozott ...... ... És leparkolt a dzsippel ott, ahol a kapitány akarta. A fiatal férfi kiszállt a kocsiból, és látta, hogy mindenki sír. Ahányan voltak, mind: - Szeretnénk szolgálni azt az Istent! A fiatal katona megdöbbent, és megkérdezte, mi folyik itt? A kapitány sírva nyitotta fel a motorháztetőt, hogy megmutassa a fiatalembernek, az autóban nincs motor. A fiú alázatosan azt mondta: Kapitány Úr!Ez az Isten, akit szolgálok, akinek semmi sem lehetetlen, az Isten, aki életet ad, annak is, ami nem létezik.
Talán azt hiszed, vannak dolgok, melyek számodra lehetetlennek tűnnek, de Istennek azonban minden lehetséges. Mindenki, aki ezt elolvassa; Imádkozom az Úrhoz, tegyen SZUPER csoda az én életemben is, Jézus nevében...