2024. január 1., hétfő

Viganó érsek újévi nyilatkozata

Viganó érsek újévi nyilatkozata: Az elmúlt négy évben tanúi lehettünk az elnéptelenítés bűnözői terv megvalósításának, amelyet egy hamis világjárvány létrehozásával és hamis oltóanyag bevetésével értek el, amelyről ma már tudod, hogy tömegpusztító biológiai fegyver. A cél az egész lakosság immunrendszerének tönkretétele, sterilitás és halálos betegségek előidézése. Ami még ennél is súlyosabb, hogy ehhez az új malthusi tömeges megsemmisítési projekhez, hozzáadódik az az akarat, hogy mindannyiunkat grafén-oxid nanoszerkezeteken keresztül irányítsanak, amit már egy ideje bejelentettek nekünk azok, akik az Egészségügyi Világszervezetben és a Világgazdasági Fórumban ezt kitalálták és végrehajtották. A nyugati államok vezetői, akik Bill Gates és Klaus Schwab túszai, cinkossá váltak ebben a bűncselekményben. Azzal a magatartásukkal bizonyították rosszindulatukat és előre megfontolt szándékukat, hogy meghamisították az állítólagos fertőzésre vonatkozó adatokat, meghamisították a statisztikai adatokat, hogy a halálozást és a káros hatásokat a covid-19-nek tulajdonítsák, de nem a génszérumoknak. Megtiltották a hatékony kezeléseket és káros, tudományos alapot nélkülöző protokollokat írtak elő, betiltották a boncolásokat és megakadályozták a hatóságok pontos tájékoztatását. Ebben a támadásban - amelyre még nem volt példa az emberi faj történetében - az összes nemzeti és nemzetközi intézmény, a teljes orvosi szakma és a média cinkosságának lehettünk tanúi. Társadalmi mérnöki műveletet hajtottak végre a konszenzus manipulálására terrorfenyegetésekkel, zsarolással és a polgárok legszentebb alapvető jogainak megsértésével. Olyan emberekkel állunk szemben, akik a sátánt és a pokol démonait szolgálják...

Ladóczki Éva: ÚJ HAMIS PANDÉMIA- SZÍVELÉGTELENSÉG

Mivel a COVID-vakcinák elsősorban a szívet célozzák, statisztikailag megugrott a szívbetegségek száma, aránya.
Ezt elleplezendő, most új olyan COVID-változattal rémísztgetnek, ami a szívet támadja meg.
De ez hazugság! Nem szabad oltakozni!
Mert minél több a szúrás, annál nagyobb a probléma, mivel a vakcinák az emberi szervezetet tüskefehérjegyárrá alakítják, amely egyre súlyosabb helyzetet idéz elő. Ez egy ördögi kör.
Nemet kell mondani minden vakcinára!
https://www.infowars.com/posts/new-covid-strain-will-cause-global-heart-failure-pandemic-claim-experts/

Üzenetek az Isten Anyjától a Isten Szeretetének Fényes Csillagának Kanadában

2023. december 2-én

Fényes csillag:
A harmadik évtized eleje óta az elülső feszület nagyon fényes lett. A fény olyan erős volt, hogy az egész feszületet beborította, és az égbe nőtt. Nagyon hatalmas volt, az égbolt nagy részét elfoglalja. A mennyezet, a falak és minden elöl elhalványul, és csak a nagy feszület látszik, amiből mindenhonnan kiszűrődik a fény. A kereszt fénye ma az egész világon lövell, mindenhová eljut. A kereszt közepén lévő ajtó most kinyílik, hatalmas, és először jön be a kilenc arkangyal, akik általában jönnek és körülveszik ezt a kápolnát. Ahogy lefelé haladnak a kápolna felé a fehér kereszttől, a sétány mindkét oldalán karácsonyfák állnak, amelyek mindkét oldalról lejönnek egészen a kápolnáig. És ahogy a kilenc arkangyal lebeg vagy sétál felénk, kétoldalt gyönyörű lila füzér folyik a fákon. Nagyon szép füzér. Csillog és ragyog, olyan, mint egy királylila szín. Különböző fákon itt-ott rózsa színű íjak vannak, nagyon szép.

Az arkangyalok most elfoglalták helyüket a kápolna körül. És mögöttük rengeteg angyal jön, ez gyönyörű. Mindannyian elfoglalják a helyüket a környéken, ezen a területen és a kápolnában. Mindenhol ott vannak az égen. Igazán mesés, hogy mennyi angyalunk van, akik megvédenek és segítenek nekünk. El sem képzeljük Isten kegyelmét, amely a mennyből érkezik hozzánk. Most ott vannak a régi apostolok, akik leszállnak. Átmennek a jobb oldalra. Mint egy félkört, mögöttük vannak az új apostolok… és úgy alkotnak, mint egy félkört a tizenkét régi apostol előtt.

Sok ember, szentek jönnek ma este. Felismerem Pio atyát és Szent Patrikot, Szent Annát és Szent Joachimot. Ez igazán gyönyörű. Úgy tűnik, mindannyian nagyon boldogok ma este, de ünnepélyesek, ünnepélyesek. Mindannyian jönnek, és bejönnek a kápolnába, a környékre, sőt a közösséghez tartozó ingatlanokhoz is. Nagyon szép, mert az egész mennyország eljött ma este, és tudomásomra jutott, hogy a segítségünkre jönnek, hogy mindig hívnunk kell őket, mert mindig itt vannak, hogy válaszoljanak imáinkra, és segíteni fognak nekünk.

Isten Anyja most jön. Miasszonyunknak van öltözve, de hátul a hosszú köpenye ugyanolyan lila, tehát királylila színű. És anyának gyönyörű korona van a fején. A korona tetején három kereszt található. Anya köpenye pedig olyan hosszú és nagy, mintha csak lebegne, és beborítaná ezt az egész területet. Anya most az élen van.

Közvetlenül a tabernákulum mögött nézi az itt lévőket. Anyának olyan szeretet van a szemében és az arcán. nehéz megmagyarázni azt a szeretetet, amelyet anya a gyermekei iránt szeret. Anya most felemeli a kezét, és megáld minket:

SZŰZANYA: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Ó, fiam, eljövök ma este, amikor Fiam gyülekezete kibontakozik adventben, hogy felkészítsem gyermekeimet Isteni Fiam második eljövetelére. Világszerte olyan sokan elvesztették ezt a gondolatot, gyermekeim, hogy ez az advent célja. Ez az oka annak, gyermekeim, hogy imádkozzatok, böjtöljetek és áldozatokat hozzatok ebben az időben, hogy felkészítsetek magatokat és másokat Isteni Fiam második eljövetelére. Ó, gyermekeim, nagyon sokan mondják nekem: „Nincs időm imádkozni, anya, túl mozgalmas a napom.” De biztosíthatlak benneteket, gyermekeim, hogy van időtek imádkozni. Miközben mosogatjátok, gyermekeim, ajánljátok fel azokat Fiamnak, hogy a lelkek megmosódjanak bűneiktől. Miközben söprid a padlódat, gyermekeim, ajánld fel Fiamnak, hogy kisöpörje a gonoszt Fiam Egyházából. Ó, gyermekeim, több ezer imát ajánlhattok fel a nap folyamán, és még mindig teljesíthetitek kötelességeiteket. Arra kérlek benneteket, hogy elmélkedjetek Szent Teréz kis útjáról, mert a szentség magas fokát érte el ezekkel a kis felajánlásokkal, mert ezekben a felajánlásokban sokszor megemlékezett Isteni Fiamról a nap folyamán.

Böjtöt kérek, és hallom kiáltásukat: „Túl öreg vagyok”, „Túl beteg vagyok”, „Nem tudok böjtölni”. Ó, gyermekeim, azt kérdezem tőletek, nem tudnátok-e lemondani egy desszertről, nem tudnátok-e lemondani néhány édességről, nem tudnátok-e enni valamit, amit kevésbé szerettek, mint mást? Ezek mind a böjt formái. Ez annyira tetszetős Istenednek, ha ezt olyan szeretettel teszed a szívedben Iránta. Minden gyermekem sok mindent elérhet, az apróságokon keresztül. Hallom, gyermekeim: "Ó, nem tudok áldozatot hozni." Ó, gyermekeim, mindenki tud áldozatot hozni Fiamnak. Kapcsolja ki a tévét egy fél órára, és olvasson néhány spirituális olvasmányt. Kis áldozat a te szemedben, de nagy, nagy kegyelem Istened szemében. Azért jöttem ma, hogy megkérjek mindenkit, hogy a lehető legjobban tegyék ezt az adventet Isten tiszteletére és dicsőségére, valamint a lelkek üdvösségére. Sokan ugyanis nem veszik észre, hogy mindjárt elhívják őket Isten trónja elé, hogy számot adjanak életükről.

Ó, gyermekeim, a legkisebb áldozatotok megmenti őket a pokolba vetéstől. Így segíthetsz édesanyádnak ebben az adventi időszakban. Legyetek békében, gyermekeim, mert Isten ismeri mindenki szívét, és arra kér titeket, hogy vonjátok közelebb őt a szívetekhez. Mert amikor Ő a szívedben van, sok minden világosabb lesz számodra. Gyermekeim, ezt kérem tőletek ezen adventi időszakon keresztül. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy legalább egy rózsafüzért ajánljatok időt. Gyermekeim, még választottaim sem értik ennek a fegyvernek az erejét, amelyet Isten adott nektek, hogy kiűzd a gonoszokat ebből a világból, és megmentsd mindazokat, akikért imádkozol. Legyetek békében, gyermekeim, de ne teljetek kifogásokkal arra vonatkozóan, hogy miért nem tudjátok teljesíteni, amit Istenetek kér tőletek. Mert minden olyan egyszerű, gyermekeim.

Fényes csillag: Anya most bejött a kápolnába. Elment a Bright Star of God's Love-hoz. Kereszt jelet vet a homlokára.

SZŰZANYA: Légy békés, fiam, mert sok minden fog kibontakozni. Fiam, látom, mi rejtőzik a szívedben, és szívesen küldöm vigasztaló szavaimat. Légy békében, fiam.

Fényes csillag: Anya most elment… Keresztjelet vet a homlokára. Most elment… és most a többiekhez, akik itt vannak a kápolnában. Anya visszatért a frontra, és ahogy teszi, a Szűzanya felemeli a kezét, és megáld…

SZŰZANYA: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Üdvözöllek,… és elhozom neked Istened Szeretetét, hogy megerősítsen. Nagyon jól tudom, hogy szenvedsz, és biztosítalak, hogy elérkezett az idő, és ez el lesz távolítva tőled. Fiam, ezeket a szenvedéseket, amelyeket most átélsz, tudd, hogy ahogy haladsz előre, ezek a dolgok mind eltűnnek belőled. Mert meggyógyulsz, és Isten erejével haladsz előre, hogy teljesítsd akaratát az egész világon. Áldásomat adom rád, fiam.

Fényes Csillag: A Szűzanya megfogja hüvelykujját, keresztjelet tesz… Egy keresztet vet mindkét szemére, és most a kezét tartja… és ahogy teszi, fehér fény jön ki a kezéből, és egyenesen átmegy rajta …

SZŰZANYA: Fiam, légy békés, mert mindaz, amit Isten megígért neked, kéznél van. Beteljesülés előtt áll. Tudom, fiam, tudni akarod, mikor. Biztosíthatlak, nem lesz messze a jövőben, és Isten Akarata kibontakozik a szemeid előtt. Szeretlek, fiam, és mindig veled vagyok.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya visszament a frontra. Még egyszer felemeli a kezét:

SZŰZANYA: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszönöm nektek, kicsinyeim, a hűségeteket, mert most nagyobb szükségünk van imáitokra, mint valaha. Mert katasztrófa katasztrófa után sújtja az emberiséget. És sok léleknek nincs kiért imádkoznia. Hajlandóak vagytok meghozni ezt az áldozatot, gyermekeim, hogy segítsetek enyhíteni Anyátok Szívének fájdalmait? Gyermekeim karácsony estéjén visszatérek férjemmel és Isteni Fiammal. Sok kegyelmet fogunk elhozni gyermekeinknek, akik különlegessé tették ezt az adventet. Szeretlek titeket, gyermekeim, és köszönöm nektek. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Maradok az imák végéig, fiam.

2023. december 12.

Fényes csillag: A harmadik évtized óta a Szűzanya sarkában álló szobor nagyon fényes, ragyogó lett. Három angyal, az arkangyalok, Mihály, Gábriel és Rafael jön ki a Szűzanya szoborból. Szent Mihály a szobor mögött játszódik, Gabriel és Raphael pedig a szobor mindkét oldalán. A Szűzanya szobrának fénye egyre világosabb, és a Szűzanya szobrán keresztül érkezik a guadalupei Szűzanya ruhába öltözött Szűzanya. Anya körülnéz a kápolnában. Ő mosolyog. Anya felemeli a kezét, és megáld minket:

ASSZONY: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Üdvözöllek, Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Azért jöttem ma este, gyermekeim, hogy emlékeztesselek benneteket, hogy Fiam küldött engem Garabandalba, hogy megtérést hozzak gyermekeihez, és visszahozzam őket Istenükhöz. Ó, gyermekeim, bejártam a világot, és megpróbáltam visszahozni gyermekeimet Istenükhöz. Sok éven át könyörögtem, és minden könyörgésem süket fülekre talált. Gyermekeim, arra kérlek benneteket ma este, hogy imádkozzatok teljes szívetekkel most és Fiam születésének ünnepéig a lelkek megtéréséért. Gyermekeim, tudjátok, hogy karácsony estéjén éjfélkor Fiam csodákat és jeleket fog tenni, hogy a gyermekeket visszahozza Hozzá. Ez, gyermekeim, addig fog tartani, amíg a Nap fel nem kel Fiam születésének ünnepén. Ne feledjétek, gyermekeim, minden próféciának be kell teljesednie. Megjövendölték, hogy minden elveszettnek tűnik, mielőtt Isten megfordítja az asztalt. És most, gyermekeim, eljött ez az idő. Mert Isten Erős Kézzel szüli gyermekeit, mert nem hajlandók hallgatni Istenükre. Külön áldást küldök ma este az én II. Péteremnek, mert nagyon sokat szenved. És most van egy másik keresztje, amit az ostoba emberek fektettek le a válláról. Ó, gyermekeim, sok könny fog fakadni, amikor rájössz, mit tettél. Kérlek benneteket, gyermekeim, legyetek békében, és tudjátok, hogy mindaz, amit megjövendöltek, beteljesedik. Nézzetek az égre, gyermekeim, és lássátok meg Isten csodáit. Szeretlek titeket, gyermekeim, és a mantillám alá helyezlek titeket, hogy Isten kegyelme elárasszon benneteket, és teljesítse mindazt, amit Isten kér tőletek.

Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most bejárta a kápolnát. P. püspökhöz ment. homlokon csókolja. Ugyanezt tette a többi püspökkel és mindenkivel, aki itt van. Anya visszament a frontra. Anya mosolyog, ahogy ránk néz.

ASSZONY: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Köszönöm nektek, Gyermekeim, minden imátokat, és arra kérlek benneteket, hogy a következő két hétben szívetekkel imádkozzatok, hogy a lehető legtöbb gyermeket megmentsem. Szeretlek titeket, gyermekeim, és látni foglak benneteket Fiam születésének estéjén.

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

2023. december 24-én, szenteste

Fényes csillag: A harmadik évtized eleje óta a fény az elülső feszületről érkezik, és nagyon világossá válik, és magasra nyúlik az ég felé, és ahogy ez történik, minden elöl fényködként ment el, és eltűnt, vagy éppen, átlátsz kifelé.

Most kinyílik az ajtó a kereszt közepén, és az első kifelé, ahogy kinyílik az ajtó, egy gyönyörű dallamot hallok. Ó, szent éjszaka van. És ahogy az Ó Szent Éjszakát énekli, azt hiszem, mindenki a mennyországban, mert nagyon szép, bár én csak az ajtónyíláson át hallom a hangot. És Szent Mihály és az arkangyalok, ők jönnek, jönnek először, és ahogy kijönnek az ajtón, a karácsonyfák, amelyek adventkor mindkét oldalon voltak, most az ösvény két oldalán is lejöttek. De a karácsonyfák most nagyon szépen vannak feldíszítve, körülöttük van füzér, arany és ezüst kivételével, nem olyan, mint a lila, ami (korábban) volt. Fény világít a fákról, de ez nem olyan, mint a karácsonyi fény, hanem a csillagok a közepéből jövő fénnyel, amelyek megvilágítják azt a területet és az utat, amelyen az angyalok mind keresztülmennek. Szent Mihály és a többi angyal a kápolna külseje körül foglalják el a helyüket, és hatalmas angyalok jönnek az egész ingatlanra, és mindenhol a levegőben, a kápolnában, mindenhol. De minden angyalnak van egy ajándéka, amit hordoz.

És látom, hogy a régi apostolok most átjönnek, és elfoglalják a helyüket a jobb oldalon, és az újak apostolai is jönnek, és elfoglalják a helyüket, éppen a régi apostolok előtt. Látom II. Pétert, az új kor apostolával jött, és mindannyian letérdelnek az ajtóval és a kereszttel szemben. Látom, hogy Pio atya jön át először, a szent, és sok szent van. Felismerem (assisi) Szent Ferencet. Nem túl gyakran látom őt, és sok más szentet is felismerek, Szent Annát, Szent Joachimot. Gyönyörű, mert mindannyian az egész kápolna körül foglalják el a helyüket, a terület felett is, és a környék tele van mennyei lényekkel, akik mind a fehér kereszt felé néznek. Egyelőre a kereszten keresztül jön Jézus, Mária és József. A Szűzanya jobb karjában tartja a Kis Jézust, bal kezében pedig rózsafüzérét. Szent Józsefnek is van egy bot a bal kezében, és úgy vannak felöltözve, mint a parasztok, akarom mondani, de sokkal szebbek, a ruháik egyszerűek és gyönyörűek, még akkor is, ha fény világítja meg lényüket, nagyon ruha. Ma este nagyon egyszerű. Anya leköltözött az oltár elé. Anya körülnéz az oltáron. Anya mintegy odaadja a kis Jézust Szent Józsefnek, ő pedig a jobb karjába veszi a Kisbabát. Anya a Fényes Csillag felé fordítja a tekintetét, anya pedig a Fényes Csillag felé fordul. Anya olyan közel van, hogy úgy érzed, mennyire méltatlan vagy. Mondom anyának, hogy szeretem. Anya homlokon csókol, és felemeli a kezét. Gyönyörű arany rózsafüzér van a kezében. Minden gyöngy arany, és mindegyik rózsa alakú, és a feszületen a mi Urunk van, és az Örökkévaló Atya és a Szentlélek az Örökkévaló Atya alatt. Anya azt mondja:

Szűzanya: Ma este, fiam, elhozom neked Isteni Fiam békéjét. Ebben a rózsafüzérben, amely az igazság fegyvere, mert szívedbe helyezem az igazságot.

Fényes csillag: Anya belém helyezi a rózsafüzért, csak bemegy. De hirtelen olyan nyugodtnak érzem magam. Anya visszamegy elöl, és ahogy halad előre, látom kint a barlangot, amit áthelyeztek a templom elé, de nem akkora, nagyobb, elfoglalja az egész elejét. A templom. Az angyalok bementek a barlangba, és csak úgy csapkodnak a szárnyaikkal, és az egész barlang belül gyönyörű, fénylik, és gyönyörű fényben pompázik, és a bölcsőde, még a széna is a bölcsődében fényt áraszt. Szent József a kiságyba fekteti a kis Jézust, Anya pedig felemeli a kezét, és megáld minket. Ahogy ő teszi, a Kis Jézus kivette a kezét a bölcsőde alól, és Szent József is megáld minket botjával, és Ők áldják meg egyhangúan:

JÉZUS BABA, SZŰZANYA ÉS SZENT JÓZSEF: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

SZŰZANYA: Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Ezen az éjszakán, amikor a Béke Fejedelmét ünneplitek, aki az ember üdvéért jön a világra, nagyon nehéz szívvel jövünk hozzátok. Mert gyermekeim, most nincs béke a világotokban. A háború most folytatódik, gyermekeim. Gázában sokat szenvednek, és az emberiség úgy megy tovább, hogy nem gondol ezekre a szegény lelkekre, akik annyira szenvednek. De Fiam meghallotta kiáltásukat, és megismertette magát ezekkel a gyerekekkel. Sokan látták Őt. És elhívta őket, hogy jöjjenek az egyetlen igaz Egyházhoz. Tudd meg, hogy muszlimok százai léptek be az igaz Egyházba az imán és a szenvedésen keresztül, ami történik. Ó, gyermekeim, ha tudnátok, milyen közel volt, hogy ez a háború az egész világon elterjed, és nagyon jól ismeritek a szenvedéseket, amikor háború sújtja országotokat. Sokan, gyermekeim, éhezni fognak, hogy milyen étel van, ami meg lesz mérgezve , és a ti vizetek is meg lesz mérgezve. Ezért is hívtalak sokszor, hogy megbizonyosodjak arról, hogy a készletei készen állnak legalább három hónapos otthoni tartózkodásra, mert biztosíthatom önöket, hogy mindaz, amit megjövendöltek, most beteljesedik. Csak az, aki vak, nem látja a beteljesülést, ami nagyon gyors ütemben halad előre.

Ó, gyermekeim, most nincs béke a családokban, a családok megoszlanak, egyik a másik ellen, kettő három ellen, anya apa ellen. Ó, gyermekeim, figyelmeztetést kaptatok, ha nem imádkoztatok, hogy ezek a dolgok megtörténjenek. Még az Egyházam is most, gyermekeim, mélyen a sötétségbe zuhant. Ők is megosztottak, egyik a másik ellen. Mert az igazsághoz tartozókat üldözik azok, akik gonosz dolgokat visznek be Fiam egyházába. Jaj, jaj, jaj azoknak, akik megpróbálják gyermekeimet rossz útra terelni. Akkor felelsz ezekért a dolgokért, amikor elhívnak, hogy számot adj tetteidről. Ó, gyermekeim, a világotok oly messze van a sötétségben. Az ártatlanok még mindig ontják a vérüket, milliók mészárolják le őket, és Istenükhöz kiáltanak igazságért, és a ti Istenetek, gyermekeim, meghallgatta imáikat, és nehéz kézzel sújtja ezt a földet. Arra kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok San Franciscóért , Kaliforniáért , New Yorkért , Afrikáért . Ó, gyermekeim, most sok minden meg fog történni. A föld megremeg, a vulkánok szabadon folynak, és zavargások lesznek az utcátokon. Ó, gyermekeim, ez sokat enyhíthet, ha csak imádkoznátok és kérnétek Isten Irgalmát, mielőtt ez az ajtó bezárul, és az Igazság átveszi az uralmat. Gyermekeim, készüljetek fel az új évre (2024) sok katasztrófát fog hozni. Gyakrabban fognak megtörténni, és erősebbek lesznek, és sok élet fog elveszni. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok, imádkozzatok szüntelenül, mert eljött az idő, amikor a világ megfizet bűneikért.

Fényes csillag: Közvetlenül a fehér kereszt fölött most egy tűzgömböt látok repülni a földön. Nagyon közeledik.

SZŰZASSZONY: Fiam, ezt megjövendölték, és ez az Üstökös már az égen van. Biztosíthatlak benneteket, hogy amikor ez a földetek felé fordul, az ember térdre esik, és Isten Irgalmáért könyörög. Miért, ó, gyermekeim, meg kell várnotok, amíg Istenetek megfenyít benneteket, mielőtt hallgatnátok? Az egész világ, gyermekeim, annyit fog szenvedni, hogy könyörögni fognak Istenhez, hogy jöjjön el második eljövetelekor, hogy véget vessen ennek a nyomorúságnak, amelyet a lelkek szenvedni fognak. Sok éven át azt tanácsoltam gyermekeimnek, hogy ha felkészültek vagytok, ezek a napok sokkal könnyebben telnek majd nektek. Erő nélkül lesztek, gyermekeim, sok napig. Jól készüljetek gyermekeim, hogy készen legyetek. Imádkozz sokat. Imádkozz ezekben a napokban. Arra kérlek benneteket, hogy készítsétek elő Isten dolgait, hogy Istenetekhez tudjatok irgalomért kiáltani. Vegyétek kézbe a szentek könyveit, gyermekeim, mert az ő életük a ti példátok. Sokszor kértek benneteket, Gyermekeim, hogy az ő nyomukban járjatok. Mert imával, bűnbánattal, böjttel, testük gyarlóságával már elérték dicsőségüket. Elnyerték a koronájukat. Igen, gyermekeim, arra vagytok elhívva, hogy kövessétek a nyomdokaikat. Irgalmatokban, gyermekeim, emlékezzetek mindazokra, akik háborúban állnak, és imádkozzatok, hogy ezek a háborúk ne terjedjenek túl gyorsan, mert sok lélek fog meghalni. Fiait és lányait arra hívják, hogy harcoljanak egy háborút, amelyet gonosz emberek okoznak, és mártírokként veszik őket Istened elé, akik életüket adják testvéreikért és nővéreikért. Ezt kérem a gyerekeinktől is. Adjátok fel életeteket, gyermekeim, az imának. Kérd Istenedet, hogy bocsásson meg gyermekeinek. Ne feledjétek, gyermekeim, az ima mindent megváltoztathat . Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket:

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Most felajánlom II. Péter anyának a szándékait. Arra kérem a Szent Családot, hogy árassza ki az Irgalmat és a kegyelmet erre a lélekre, aki ilyen nehéz keresztet hordoz. Szent Mihály most jön előre, és tizenegy angyalt látok mögötte. Mindannyian egy kelyhet tartanak a kezükben. És a kereszt elöl, a barna kereszt, ami itt van a kápolnában, átjön a fényen, és Jézus a kereszten él, de Ő nagyon szenved. Szent Mihály az első, aki felment a keresztre, és öt csepp vért fog a kehelyben, és most minden angyal ugyanezt tette. Átmentek II. Péterhez és a többi újkori apostolhoz, és mindegyikbe elhelyezték ezeket a kelyheket. Szent Mihály II. Péterbe helyezi a magáét, és azt mondja:

Szent Mihály: Fiaim és testvéreim, ma megkapjátok Megváltótok Vérét, amelyet értetek ontottak ki. Közeleg az idő, amikor az Atya megadja a megbízatást az előrehaladásra, mert a világ most olyan sötétségben van, hogy Isten sokakat elő fog hívni, hogy visszahozzák gyermekeit a világosságra. Sok minden fog történni a világon, sok csoda fog történni. A gázai csoda csak az első volt a sok közül az Atya azon tervében, hogy gyermekeit visszaállítsa az Ő oldalára.

Fényes csillag: Szent Mihály most visszaköltözött, és az összes többi angyal visszaköltözött. A Szent Család megfordult és szembefordult II. Péterrel és a tizenkét apostollal, és egyben megáldják őket:

JÉZUS BABA, SZŰZANYA ÉS SZENT JÓZSEF: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya most megfordul és újra velem szembe néz, megáld:

SZŰZANYA: Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Most látom az összes angyalt és szentet, mindenkit, aki eljött ma este, ajándékokat tart a karjában. És a Szűzanya azt mondja:

SZŰZANYA: Fiam, amikor eljöttem az advent elején, arra kértem a gyermekeimet, hogy ez legyen a legjobb advent, amit valaha készítettek. Sokan válaszoltak édesanyjuk hívására, de néhányan, Gyermekeim, túlságosan el vannak foglalva az élettel ahhoz, hogy meghallják Anyjuk hívását, és érezzék, ahogy könnyei a földre hullanak.

Fényes csillag: Most az összes angyal és szent mindenhova megy, nem csak ide, hanem az egész világon, és mindannyian elhagyják ezeket a kegyelmeket, amelyek gyönyörűek, szalagokkal és íjakkal, napokkal, holdakkal és Alfával. Omega az oldalán, nagyon szép. És van, aki kap egyet, és van, aki hármat vagy négyet, van akinek jó néhány. Elképesztő, amit Isten tesz.

MIASSZONYUNK: Gyermekeim, a ti Isteneteket nem múlja felül a nagylelkűség. Így ma este egy másik ajándékot is felajánlok nektek. Mindazok számára, akik vízkeresztig minden nap eljönnek a betlehemre, Fiam és én ismét eljövünk mindazokhoz, akik meghallják ezt a kiáltást, és imával válaszolnak. Sok kegyelmet fogunk adni nektek minden nap, amikor eljövök, és gyermekeim, szeretném, ha tudnátok, a világ állapota miatt ezt az egész világra kiterjesztem. Bárki, aki ellátogat Isteni Fiam bölcsődébe azzal a szándékkal, hogy jóvátételt szerezzen a világ bűneiért, én és Fiam eljövünk, és sok kegyelmet adunk . Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy figyeljetek Édesanyátok szavaira, mert sok kegyelmet nyerhetünk a lelkek üdvösségére. Szeretlek titeket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azért, hogy a világ egyre mélyebb sötétségbe kerül, és sok katasztrófa sújtja az emberiséget. Figyeld meg Édesanyád szavait, mert egy reggel felébredsz, és az egész világ megváltozik. Szeretlek titeket, gyermekeim, és köszönöm mindannyiótoknak, hogy folytattátok a jó munkát. Szeretlek titeket, gyermekeim, és áldást adok rátok, gyermekeim, hogy jó egészségnek örvendjetek, hogy meg tudjátok vívni a jó küzdelmet Isteni Fiamért, mert mindenki nagy dolgokra hivatott, Gyermekeim, és ez az idő már közel van hozzátok. Szeretlek titeket, gyermekeim, és megáldalak benneteket:

Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fiam, veled maradok, amíg imáid be nem fejeződnek.

2023. december 31. – Szilveszter

Fényes Csillag: A harmadik évtized óta a Mennyország jelen van. A feszület elöl, sok fény jön át rajta, és nagyon nagyra nőtt az égbe, és ahogy történt, a kinti betlehem is megérkezett, és nagyra nőtt, és a kápolna teljes elülső részében van. Nagyon szép, mint karácsonykor, és kinyílik az ajtó a kereszten, és ahogy kinyílik az ajtó, látom, ahogy a kilenc arkangyal bejön. Jönnek és elfoglalják a helyüket a kápolna körül. A karácsonyfák még mindkét oldalon lent állnak. A karácsony oktávjában járunk, így minden úgy néz ki, mint karácsonykor. Sok angyalt és szentet látok, akik eljöttek. És eljöttek a szentek, a régi tizenkét apostol, és elfoglalták helyüket a jobb oldalon. Az újak tizenkét apostola éppen az apostolok előtt térdel. II. Péter jelen van. A szentek és angyalok pedig csak elfoglalják a helyüket az egész kápolnában, az égen, mindenhol. Ez gyönyörű. Sok szent és angyal van itt.

És most látom, hogy a Szent Család jön be az ajtón, és a Szent Család úgy van felöltözve, mint karácsonykor, nagyon egyszerű, de gyönyörű. Az anyai köpeny vagy ruha sötétebb kék, a Szent Józsefé pedig csokoládébarna. A kis Jézus még mindig egy gyönyörű takaróba van bugyolálva. Bármikor látom a kis Jézust, soha nem meztelen, vagy egyáltalán nem láthatod a testét. Mindig le van takarva ezzel a gyönyörű takaróval, vagy amibe Anya betakarja, olyan, mint a puha szőr, gyönyörű. A baba körülnéz. Anya jobb kezében tartja a babát, és átadja a babát Szent Józsefnek, Szent József pedig a jászolba fekteti. Aztán kórusban mindannyian megáldnak minket:

JÉZUS BABA, SZŰZANYA ÉS SZENT JÓZSEF: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Anya körülnéz a kápolnában.

SZŰZANYA: Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy válaszoltál Isten hívására. Mert oly sokan hívják: Fiam, de oly kevesen választanak. Anyád szíve olyan nehéz, mert mindent lát, ami hamarosan kibontakozik, és az emberiség még nem áll készen arra, ami erre a világra fog esni. Sok éven át elmentem és könyörögtem gyermekeimnek, hogy forduljanak vissza Istenükhöz, és mutassanak be áldozatot, imát, bűnbánatot. De ó, gyermekeim, süketítsd meg! Az anyagi világot választják a szellemi világ helyett, és te annyira megbántod Istenedet. Ó, gyermekeim, ha visszaránthatnám a fátylat, és megmutathatnám, mi készül az emberiségre, akkor biztosíthatlak benneteket, hogy térden állva imádkoznátok egész nap.

Fényes csillag: Anya oldalra költözött, és Szent József előlépett. Egy-két lépéssel lemaradt anyától, miközben anya beszélt. De most előáll Szent József, és Szent József felemeli botját, és a Szent Család újra megáld minket:

JÉZUS BABA, SZŰZANYA ÉS SZENT JÓZSEF: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

SZENT JÓZSEF: Testvérem, és testvéreim Krisztusban, arra kértek, hogy jöjjek el ma este, hogy beszéljek veletek a Szent Családnak szentelt nap fontosságáról. Ó, gyermekeim, nem értitek, milyen fontos a családi élet. Az apáknak példát kell mutatniuk gyermekeiknek, és példájuknak kell lenniük, hogy gyermekeiket minden nap közelebb hozzák Istenhez. Ez nem mindig könnyű feladat, mert a gonosz a földön igyekszik pusztítást okozni minden gyermekünkkel és megosztani a családokat, amit Istenetek nem akar, hogy megtörténjen. Ó, gyermekeim, miért nem hallgattok királynőtök és anyátok szavaira? Naponta könyörög, hogy állj elő, és foglald el a megfelelő helyet, ahová Isten elhívott. Testvéreim, arra kérlek benneteket, hogy szeretetetekben imádkozzatok az Egyházért, mert én is védem az Egyházat, ez nagy kegyelem, amelyet Fiam adott nekem. Arra kérlek benneteket, hogy ne kritizáljátok a papjaimat és a püspökeimet, mert ez megsebzi Fiam Szívét. Sokan arra kényszerülnek, amit csinálnak. A gonosz behatolt az Egyházba, és mély sötétségbe került. Az ima, gyermekeim, az, amire a papságnak szüksége van, hogy megvilágosodjanak az Igazságról, és kövessék azt az Igazságot. Ó, Krisztusban élő testvéreim, kérlek, imádkozzatok, mert a papság közül sokan el lesznek hivatva életüket adni. Sokan börtönbe kerülnek, és sokan mártírhalált halnak. De ebben a mártíromságban üdvösségüket nyerik, mert életüket adták az egyetlen igaz Istenért. Szeretlek titeket, gyermekeim, és mellettetek vagyok. Ha segítségül hívsz, biztosíthatlak, hogy segítségedre leszek, mert a világ annyira tele van gonosszal, hogy a Mennyei Udvarok segítsége nélkül nem jutsz rá. Gyermekeim, ezt nagyon fontos megjegyezni. Ahogy telik a napod, hívd a Mennyet, hogy segítsen neked a legkisebb tetteidben is, és Istened meghallgatja imádat, és a napod áldozattá válik Istenednek, mert egész nap emlékezel Megváltódra. Isten nem kér nagy dolgokat, csak apró emlékeket kér a napod során. Áldalak benneteket, és arra kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok és áldozzatok az Egyházért, a régi Egyházért és az új Egyházért, amelyet Istenetek most alapít. Nem két különböző Egyház, gyermekeim, hanem egy igaz Egyház, amelyet Isteni Fiam talált. Szeretetet és áldásomat adom nektek: + az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: Szent József egy kicsit visszament. Anya most újra előjött. És felajánlom Anyának egy barátomat, aki oly sokat szenved Isten tisztességéért és dicsőségéért, a lelkek üdvösségéért. Sokat szenved. Most látom, hogy Szent Mihály hozta ide, és anya előtt térdel. És a négy ember a kápolnában feljebb költözött, és vele együtt térdelnek a Boldogságos Szűz Mária előtt. És ahogy a Szűzanya kinyitja karjait, a Szíve nagyon feltárul, és Anya behúzza őket a Szívébe. És ez olyan, mintha tűz emésztette volna meg, de nem emészti meg. Mint egy megtisztulás. Anya felemeli a kezét, és megáld minket:

SZŰZASSZONY: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: És a Szent Család egyhangúan áldja meg:

JÉZUS BABA, SZŰZANYA ÉS SZENT JÓZSEF: + Áldunk benneteket, gyermekeink.

SZŰZASSZONY: És ma kegyelmet ajánlok nektek, gyerekek, hűségetekért. Te vagy az a parfüm, amely megvigasztalja Anyád sebzett Szívét. Annyira szeretlek benneteket, mert oly sokat ajánlotok Nekem, és vigasztalsz Engem ebben az órában, ebben az utolsó órában, amikor sok lélek elveszik. Köszönöm, és biztosítom, hogy jutalmad olyan nagyszerű lesz, amikor átléped a fátylat, egyetlen dolgot sem fogsz megbánni, amit Anyádért és Istenedért tett.

Fényes csillag: Anya most körülnéz a kápolnában, és a távolba néz. Ezért most II. Péter Anyánkat ajánlom… mindennel, ami a szívében van, hogy a Szent Család segítségére lesz. És látom, hogy anya felé fordul, és anya félfordulatként feléje fordul, és a Kis Jézusnak felemeli a kezét, és Szent Józsefnek felemelkedik a botja, és áldják II. Pétert:

JÉZUS BABA, SZŰZANYA ÉS SZENT JÓZSEF: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

SZŰZASSZONY: Légy békés, fiam, mert minden kibontakozik, mert küldetésed Isten tisztességére és dicsőségére megy előre, és mindaz, amit megígért, beteljesedik. Szeretlek, fiam, és anyai szeretettel csókollak mindenért, amit szenvedsz, értem és Istenedért.

Fényes Csillag: Anya odament, és mindkét kezét II. Péter fejének mindkét oldalára tette, és megcsókolja őt a homlokon. És ahogy megcsókolja őt, a csókja olyan, mint a fény, amely közvetlenül a belsejébe áramlik. Anya most visszajön, elöl fordul, és a Szent Család most újra megáld minket:

JÉZUS BABA, SZŰZASSZONY ÉS SZENT JÓZSEF: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: A baba Jézus most olyan, mint két éves, de mosolyog az itt jelenlévőkre, és a Tekintete ugyanúgy behatol minden egyes lélekbe.

KISJÉZUS: Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy holnap emlékezzenek Anyám, Isten Anyja ünnepére. Ez az ünnep annyi kegyelmet hordoz, hogy arra kérlek benneteket, hogy holnap egész nap hívjátok Anyámhoz, kérve ezeket a kegyelmeket, amelyek a kérésetekre állnak. Ha emlékszel Anyámra, Anyám emlékezni fog rád. Szeretlek titeket, gyermekeim: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes Csillag: Anya most, lehajtotta a fejét, amikor Urunk beszélt. Csak meghajol, mint előre, és most ránk néz, és még egyszer: megáld minket, és mindenki áldjon együtt:

KISJÉZUS, SZŰZASSZONY ÉS SZENT JÓZSEF: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Szűzanya: Kérlek benneteket, gyermekeim, legyetek erősek, mert sok minden fog kibontakozni az új évben (2024). Sok katasztrófa lesz, és sokan veszítenek életet. Arra kérlek benneteket, hogy emlékezzenek mindazokra, akik a következő évben meghalnak, hogy megkapják a kegyelmet, hogy megmeneküljenek. Gyermekeim, a régi időkben, amikor Isten kihívta népét Egyiptomból, negyven évig kellett átmenniük a sivatagban, mert nem adtak át teljesen Isten akaratának. Nos, gyermekeim, választottaim ugyanazon a sivatagon mentek keresztül, mert ők sem hajlandók teljesen engedni Isten Akaratának. Ó, gyermekeim, elgondolkodtatásul mondom nektek, hogy mindenki szentségre és erényre van hivatva, és ezek csak alázatra épülhetnek. Szeretlek titeket, gyermekeim, és nagyon köszönöm a szereteteteket. Végső áldásomat adom rátok, Gyermekeim, hogy erősek legyetek az előttünk álló napokban, mert sok szenvedés fog jönni a világra. És kicsinyeim, nagyon sajnálom, de nem tudlak megvédeni benneteket az elkövetkező szenvedésektől. Arra vagytok meghívva, hogy Isteni Fiammal együtt hordozzátok kereszteteket. Szeretlek: + Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Fényes csillag: A Szent Család együtt áldott +, és Anya azt mondja:

SZŰZANYA: Maradok az imák végéig.