2023. október 5., csütörtök

Maria Zeee: Hamis digitális világot akarnak kiépíteni, de az emberekre szükségük van a ’táplálására’

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Maria Zeee bírálja azt, hogy vannak mérnökszervezetek, amelyek azon munkálkodnak, hogy az embert a technológiával egyesítsék, digitális börtönt hozva létre, az emberi testben lévő bioszenzorok folyamatosan továbbítják az adatokat a mesterséges intelligenciának (MI). Ez az önmagát felépítő nanotechnológiának köszönhetően lehetséges. Nem tudják azonban megvalósítani ezt a MI világtársadalmat, ha az emberek nem ’táplálják’ folyamatosan. Készüljenek fel, mert mindent lerombolhatnak, minden újraindíthatnak, és m0ndhatják, mindannyiunknak be kell lépnünk ebbe az MI társadalomba.

EU képviselő békés engedetlenségre szólít fel, nemet mondva az újabb oltási kötelezettségekre

Christine Anderson, európai parlamenti képviselő, azt ígéri, hogy továbbra is harcolni fog a szabadságért, a demokráciáért és a jogállamiságért, és felszólítja a polgárokat, hogy ők is vegyenek részt, ne féljenek, és ne engedelmeskedjenek az utasításoknak, így kivehetik a kezükből a hatalmat, mi pedig egyúttal megkönnyebbülünk. Arra is felszólítja a hallgatóságot, hogy ne hagyják magukat többé eltiporni.

Dr. Carrie Madej: Biztosak akarnak lenni, hogy mindenki be van oltva, és termékként szkennelhető

Antikrisztuskövető Sátánfatty Bill Gates és sok ország szeretne megbizonyosodni a felől, hogy mindenki be van-e oltva, ahhoz, hogy megkapja saját személyazonosságiját és lehessen szkennelni. Arrafelé haladunk, hogy minden ember kap egy vonalkódot, amely őt magát képviseli és – a testében lévő bioszenzorokkal – minden adatot összegyűjtenek. Ezeket a biometrikus adatokat és a szkennelési kapacitást már használják az afrikai lakosság körében.