Mária üzenete: NE POCSÉKOLJA AZ IDŐT! Angela Fabiani (Zaro, Olaszország), 2023. augusztus 8.

Drága gyermekeim, anyai gyengédséggel nézek rátok, és csatlakozom imáitokhoz. Szeretlek titeket gyerekek, nagyon szeretlek titeket. Gyerekek, ma este arra hívlak benneteket, hogy járjatok a fényben. Nézz Szívemre, nézz Szeplőtelen Szívem fénysugaraira. Miközben Mama ezeket a szavakat mondta, megmutatta a Szívét a mutatóujjával, megmutatta teljes szépségében, kinyitva a köpenynek azt a részét is, amely azt fedte. A sugarak bevilágították az egész erdőt, mindenkivel. Aztán [Mária] így folytatta: Drága gyermekeim, imádkozzatok, és ne vesztegessétek az időt, ne ijedjetek meg e világ Hercegének csapdáitól. Kövessetek, gyerekek, kövessetek azon az úton, amelyet már régóta mutatok nektek. Szeretett gyermekeim, ne féljetek, veletek vagyok, és soha nem hagylak el benneteket. Gyermekeim, ezen az estén is itt vagyok köztetek, hogy megkérjek benneteket, imádkozzatok szeretett Egyházamért. Imádkozzatok, gyerekek, ne csak az Egyetemes Egyházért, hanem a helyi Egyházatokért is. Ahogy a mama ezt mondta, az arca szomorú lett. A szemei ​​megteltek könnyekkel. Ekkor Szűz Mária így szólt hozzám: Leányom, imádkozzunk együtt.

Volt egy látomásom a gyülekezetről. Először láttam a római templomot, a Szent Péter, elmerült egy nagy felhőben, alig láttam. A felhő felemelkedett a földről. Aztán elkezdtem látni különböző templomokat szerte a világon. Sokan nyitva voltak, de nem volt bennük semmi, úgy néztek ki, mintha kifosztották volna őket, a tabernákulumok nyitva voltak (üresek). Aztán láttam más templomokat bezárva, bedeszkázva, mintha már rég bezárták volna. […] Majd anya így folytatta: Drága gyermekeim, imádkozzatok sokat szeretett Egyházamért és a papokért. Imádkozz, imádkozz, imádkozz. Szent áldásomat adom rád. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Mária üzenete: VILÁGNÖVEKEDÉS A HALÁLOZÁSBAN. Simona Patalano (Zaro, Olaszország), 2023. augusztus 8

Drága gyermekeim, hatalmas szeretettel szeretlek benneteket. Gyerekek, ismét eljövök hozzátok, hogy imát kérjek, gyerekek, imádkozzatok. Gyermekeim, jövök, hogy intselek titeket, azért jövök, hogy kézen foglak titeket, és szeretett Jézusomhoz vezesselek benneteket. Mindannyiótokért meghalt a kereszten, hogy örök életet adjon nektek, hogy megszabadítson a bűn halálától. Gyermekeim, imádkozzatok, lányom, imádkozzatok velem. Anyával együtt imádkoztam mindazokért, akik az én imáimra bízták magukat, minden testben és lélekben betegért, a Szent Egyház szükségleteiért és minden papért, majd Anya így folytatta az üzenetet: Gyermekeim, eljövök hozzátok inteni. titeket és hogy kérjek titeket, imát kérek titeket, imádkozzatok ezért a romokban heverő világért, imádkozzatok, gyermekeim, nehéz idők várnak rátok. Gyerekek, ha ezt mondom nektek, akkor azért, hogy felkészítsek benneteket, nem pedig megijeszteni; hogy a csata pillanatában, a Rózsafüzér kápolnával a kezedben, erős, egészséges hittel készülj fel. Gyermekeim, erősítsétek meg hiteteket a szentségekkel. Gyermekeim, térdeljetek le és imádjátok szeretett Jézusomat az Oltáriszentség legszentebb szentségében; imádkozzatok kicsinyeim, hozzatok szeretetet és békét. Imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.