2022. november 27., vasárnap

Simona Patalano-Angela Fabiani (Zaro)

Mária üzenete: Láttam a háborúk és erőszak jeleneteit, majd csend lett. Angela Fabiani 2022. november 8

Angela: Aznap este anya fehérbe öltözve jelent meg. A köpeny is fehér volt, finom, széles, és ugyanaz a köpeny fedte a fejét is. Anya elfogadó gesztusként kitárta a karját. Jobb kezében a Rózsafüzér hosszú, fényfehér kápolnáját tartotta, amely majdnem a lábáig ért. Az anya mellén hússzív volt, melyet tövis koronázott meg, fején pedig 12 csillagból álló korona. A mezítláb volt, és a földgömbön pihent. A Földön élt egy kígyó, mint egy sárkány, amely erősen megütötte a farkát. Mama szorosan fogta a jobb lábával. Nagy üvöltést hallatott, és habzott a dühtől. Mama nagyobb erővel nyomta [meg] a lábával, jobb kezével pedig egy enyhe mozdulatot tett, amiben a rózsafüzért tartotta - nem tette rá, csak egy mozdulatot tett. Egy üvöltést hallatott, majd elhallgatott. Dicsértessék Jézus Krisztus! Drága gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok Áldott Erdőmben. Köszönöm, hogy válaszoltál és elfogadtad hívásomat. Gyermekeim, azért vagyok itt, mert szeretlek benneteket, Isten hatalmas Irgalmassága miatt vagyok itt. Isten szeret téged, és azt akarja, hogy minden gyermeke üdvözüljön. Gyermekeim, ma este is eljövök, hogy imádkozásra kérjek titeket, imát ezért a világért, amelyet egyre jobban elhomályosít a sötétség. Anya azt mondta nekem: Lányom, nézz, és imádkozzunk együtt. Először a Szűz Mária Szívét láttam, ami hevesen, egyre erősebben dobogott. Tisztán éreztem Szíve dobbanását. A Szűz arca nagyon szomorú volt. Aztán elkezdtem látni háborús jeleneteket, erőszakot, háborúban meghalt gyerekeket, prostituált nőket és férfiakat; minden ami rossz. Miközben Mamával néztem és imádkoztam, ezek a jelenetek folyamatosan felvillantak a szemem előtt. Szűz Mária arcán könnyek folytak le, és nagyon szomorú lett. Aztán halálos csend. Nézett rám anélkül, hogy szólt volna. Aztán a Szívére tette bal kezét, és így folytatta: Gyermekek, mennyi gonoszság, mennyi fájdalom, mennyi szörnyű dolog ezen a Földön. Legkedvesebb gyermekeim, ma este is eljövök, hogy imát kérjek tőletek. Legyen az életed egy ima. Régóta itt vagyok köztetek, régóta mondom nektek: "Nehéz idők állnak előttetek." Gyerekek, ne féljetek, ha bizonyos dolgokat mondok nektek, az azért van, hogy felkészítsen benneteket, nem pedig azért, hogy megfélemlítsen benneteket. Én vagyok a Béke Királynője, Én vagyok az Édesanyád, és vágyom a megváltásodra. Arra kérlek titeket, gyermekeim, ne várjatok tovább, hanem térjetek meg. Aztán Mama kinyújtotta a kezét, és megáldott mindenkit: az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
NEHÉZ IDŐK ezek, de egyben a várakozás és a NAGY KEGYELMEK ideje is. Mária üzenete Simona Patalano (Zaro, Olaszország) 2022. november 26

Simona: Láttam anyát, egész fehérbe volt öltözve, fehér fátyol és 12 csillagból álló korona volt a fején, kezeit imára fonta, és bennük egy hosszú Rózsafüzér kápolnát tartott, mintha jégcseppekből készült; Mama lába csupasz volt, és a földgömbön pihent. Dicsértessék Jézus Krisztus! Drága gyermekeim, veletek vagyok ezen a szomorú napon, mérhetetlen szeretettel szeretlek benneteket és szeretnélek titeket mindnyájan üdvözülve látni, kézen foglak és Jézushoz vezetlek benneteket; hagyjátok magatokat vezetni, gyermekeim. Gyermekeim, nehéz idők ezek, de ez a várakozás és a nagy kegyelmek ideje is; imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok. Leányom, imádkozz Velem. Sokáig imádkoztam Anyával, majd Anya folytatta az Üzenetet. Hatalmas szeretettel szeretlek benneteket, gyermekeim, és látni akarlak benneteket, hogy megmenekültek; nyisd meg szívedet az Úrnak, dicsérd őt és imádkozz hozzá. Gyermekeim, ne távolodjatok el a szentségektől, hajlítsatok meg térdeteket az Oltáriszentség legszentebb szentsége előtt; imádkozzatok, gyerekek, imádkozzatok. Szent áldásomat adom most rád. Köszönöm, hogy Hozzám siettél.