2024. február 25., vasárnap

Égi Édesanyánk üzenete 2024. február 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 2024. február 25

"Drága gyemekek! Imádkozzatok és újítsátok meg szíveteket, hogy a jó, amit elvetettetek az öröm és az Istennel való egység gyümölcsét teremje. A konkolyperje sok szívet benőtt és terméketlenné váltak, ezért ti, kicsi gyermekek, legyetek fény, szeretet és az én kinyújtott kezem ebben a világban, amely Istenre vágyakozik, aki a szeretet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

 

Steve Shawl, a Medjugorje Web munkatársa a következő hasznos kommentárt írta ennek a kifejezésnek a Szűzanya jelen üzenetében való használatáról: „Darnel nem személy. Ez nem sátán, és nem tipográfiai hiba. A Darnel egy gyomnövény, amelyet „utánzó gyomként” ismernek. Mérgező, lenyelés esetén ember halálát okozhatja. Úgy néz ki, mint a búza, és a mezőn nehéz megkülönböztetni a kettőt. Láthatjuk, hogy nagy a zűrzavar a világon. Sok gondolatot, ötletet és cselekedetet jónak (búzának) hirdetnek, holott valójában Darnel, és a gonosztól. A Szűzanya ismét arra kér bennünket, hogy legyünk a fény és a szeretet a körülöttünk élők számára ezekben az időkben.” [↩]

Gisella Cardia által kapott üzenet

Minden rágalom lelepleződik

Miasszonyunk Gisella Cardia 2024. február 3-án:

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben meghallgattátok hívásomat. Köszönöm, hogy behajlítottad a térdeidet az imára. Szeretett gyerekek, minden rágalom lelepleződik! Gyermekeim, ti most nem értitek, de szeressétek Jézust, öleljétek át Jézust és igyatok az Ő irgalmasságának forrásából. Nyisd meg szívedet a kegyelemnek és a szeretetnek! Ez az idő elmúlik… és mindenki megérti Isten tervét. Gyermekeim, csecsemőim, ne féljenek a megpróbáltatástól. Ne feledd, hogy csak a keresztre nézve lesz üdvösséged! Szeretlek!… Most a Köpenyem beborít, és békével tölti el szívedet. Tudd, hogy a hitehagyás megsemmisül! Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Gisella – Amikor Isten Igéjét manipulálják

Miasszonyunk Gisella Cardia 2024. február 10-én:

Áldott gyermekeim, köszönöm, hogy szívetekben hallgattatok hívásomra, és köszönöm, hogy térdeteket imára hajtogattátok. Gyermekeim, arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok ellenségeitekért és még inkább azokért, akik gyűlölnek titeket; tedd őket Jézus kezébe. Sok lesz a kegyelem, amely leszáll… Emlékszel még Istvánra és Saulra?

Gyermekeim, Isten Igéje egy és mindig is az lesz! Amikor Isten Igéjét manipulálják, légy engedelmes egyedül Istennek, habozás nélkül.

Gyerekek, soha nem hagylak egyedül! Mindig legyetek egységesek és legyetek erősek az imában, különben nem lesztek képesek egyedül elviselni, ami eljön: a fájdalmat és az üldözést. Nyisd meg szívedet, hogy a megtérés belépjen az életedbe.

Most áldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Gisella – A kommunizmus belépett az egyházba...SOKAT KELL SZENVEDNI, AMIKOR A TETEJÉRE FELÉR

Urunk Gisella Cardia 2024. február 17-én:

Szívem drága lánya és nővére, köszönöm, hogy befogadtál Engem.

Leányom, arra kérlek, ajánld fel szenvedéseidet a papokért és Egyházamért, ahol zűrzavar uralkodik.

Véremmel megmosom és szenvedésemmel megváltom őket, de sokan nem értik, hogy a megváltás nem a politikai ideológiákban vagy valakik követésében keresendő.

Az ő üdvösségük abban rejlik, ha segítségemet kérik és Istenről beszélnek, van bátorságuk tanúbizonyságot tenni a belém vetett erős és meggyőződéses hitről, és van bátorságuk, hogy ne hagyják el a vigasztalásra és szeretetre szoruló lelkeket. Ehelyett ők [papok] elhagyják Egyházamat, és néha azok, akik maradnak, nem tudják, mit tegyenek.

Leányom, felajánlásodat örömmel fogadjuk ezeknek a kedvenceimnek*, akik elvesztették útjukat és értelmet, mert a világban bíznak bennem helyett.

Hány tévedés okoz nekem fájdalmat, szüntelenül széttépi testemet és szívemet.

A kommunizmus belépett az egyházba! Emiatt sokat fogsz szenvedni – még inkább, ha elérte a csúcspontját.

Nem hagylak el… Azt kell mondanod, hogy megtérésük sürgős! Meg akarom menteni őket, szeretett Édesanyámmal együtt, akire már nem hallgatnak.

Arra kérlek benneteket, hogy kapcsolódjatok össze Vele, a Biztos Menedékkel, lelketek üdvösségéért.

Most áldásommal hagylak benneteket az Atya nevében, legszentebb nevemben és a Szentlélek nevében.

A te Jézusod

* „Kedvencek”: olasz prediletti, sok katolikus szóhasználatban a papok jelölésére használják.

Gisella – Sátán kilélegzi gonosz lelkét

Szűz Máriának Gisella Cardia 2024. február 24-én:

Gyermekeim, köszönöm, hogy itt vagytok az imában, és hogy megtérdeltétek.

Gyermekeim, én mindig mellettetek vagyok! De ne feledd, mit mondok neked: Sátán kifújja gonosz lelkét az egész világon, ellenségeskedést és gyűlöletet hozva a testvérek között és sok zűrzavart!

Mindezek leküzdése érdekében arra kérlek benneteket, hogy egyesüljetek mindazokkal, akik igazán szeretik Fiamat! A seregemben, együtt imádkozunk. Ne essetek a megosztottság csapdájába, hanem legyetek Békében és Szeretetben egymás között.

Gyermekeim, mindig kövessétek a Hit Igaz Tanát, még akkor is, ha úgy tűnik, minden összeomlik a komoly változások miatt.

Most anyai áldásommal hagylak benneteket. Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Hozz békét otthonodba!