2011. december 1., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Én meg foglak védeni benneteket világotok borzalmaitól


2011. november 30. szerda, 15.30
Drága, szeretett leányom, azok, akik oly izgatottan igyekeznek bizonyítani Irántam érzett szeretetüket, nagyon gyakran találkoznak kétségbeeséssel és reménytelenséggel lelkükben, mely az Én szeretetem hiányának érzését hagyja maga után. Ez annyira váratlan lehet, és annyira elhagyatott állapotba sodorhatja a lelket, hogy úgy tűnik, sosem fog felépülni a tehetetlenségnek és a hit hiányának érzéséből.
Ne féljetek gyermekek. Az elhagyatottság olyan valami, melyet akkor fogtok érezni, ha közel vagytok Hozzám. Én ugyanezt az elhagyatottságot éreztem szeretett Atyám által, míg a földön éltem. Elveszettnek és magányosnak éreztem magam, amint próbáltam Vele számtalanszor kommunikálni. Ez egy kemény megpróbáltatás, melyet el fogtok szenvedni, ha igaz Istenhívők vagytok. Ez a sátán módszere, hogy elvonjon benneteket, amely által reménykedik, hogy idővel fel fogjátok adni az Én keresésemet, és visszatértek a világi dolgaitokhoz, melyek örömet fognak szerezni nektek, de nem fognak kielégíteni benneteket.
Nem tudjátok, hogy az ima fogja megakadályozni, hogy ez megtörténjen? Nem veszitek észre, hogy Én engedem ezt meg, a saját érdeketekben, mintegy a felkészítésetek részeként, hogy azt a lelki erőt megszerezzétek, mely kizárólag ezen az elhagyatottságon keresztül érhető el?
Az Én Atyám útjait nehéz megértenetek gyermekek. Csak higgyetek Bennem, Jézusotokban, és hívjatok Engem, hogy adjam meg számotokra a Velem együtt való harchoz szükséges kegyelmeket, felebarátaitok megmentéséhez. Meg kell őket menteni azoktól az ördögi tervektől, melyeket azok az erők szerveznek a világban, akik keresik az ellenőrzést felettetek olyan valós dolgokon keresztül, melyeket túl kell élnetek.
Ne feledjétek gyermekek, Én oly közel vagyok minden követőmhöz, hogy amikor a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezik, az Én hadseregem azonnal a sátán erős ellenfelévé válik.
A remény sosem veszhet el, gyermekek. Én meg foglak védeni benneteket a borzalmaktól a világotokban, mely teljes összezavarodottságban van az Én Örök Atyámba vetett hitnek a hiánya miatt.
Mindez arról szól, hogy változtatni kell, mikor a világ tanújává válik annak a bizonyítéknak, mely ahhoz szükséges, hogy elfogadja Isten, az Atya létezését.
A ti Jézusotok
Az Emberiség Megváltója


Az ima keresztes hadjárata (11) A látnokokkal szembeni gyűlölet megállítása

2011. november 30. szerda, 20.00 
“ Ó Jézus Szent Szíve, kérlek, állítsd meg a gyűlöletet és féltékenységet, amely jelen van követőid között az igaz látnokok iránt ezekben az időkben.
Kérlek, hallgasd meg imám, és add meg a Te látnokaidnak a szükséges erőt, hogy hirdetni tudják a Te Legszentebb Szavad egy hitetlen világnak.
Ámen.”