ERŐS FEGYVER A GONOSZ ELSÖPRÉSÉRE A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. október 3-án.

Szeretett gyermekeim, köszönöm, hogy összegyűltetek itt az imádságban, és hogy meghallottátok hívásomat szívetekben. Gyermekeim, arra kérlek benneteket ebben a kényes időszakban: gyertek össze gyakran a Szent Rózsafüzér imádkozásában, amely hatalmas fegyver a Gonosz elpusztítására, amely erős, és amely el akarja pusztítani életeteket, hiteteket és családotokat. Gyermekeim, álljatok készen! Mindaz, amit a jelenésekben megjövendöltek a világban, most olyan események lesznek, amelyek nem kellemesek... Félelem és szorongás lesz az emberiség nagy részének szívében, de csak azoknak lesz béke és nyugalom a szívében, akiknek igaz hitük van, akik ismerik Fiamat. Ezt mondom nektek: keressetek menedéket Szeplőtelen Szívemben és Jézus Szívében! Ő, aki megöntöz benneteket, még akkor is, ha a víz már nem jó. Ő, aki akkor is jóllakat benneteket, amikor már nem találtok ételt. Ő, aki, amikor sötétség ereszkedik a világra és nincs többé fény, tökéletes Fényetek lesz. Gyermekeim, mit kerestek a világban? Mostanra nem lesz más, csak szenvedés! Legyetek igaz tanítványok! Terjesszétek az igét és hirdessétek az evangéliumot, mert egyedül Jézus az Út, az Igazság és az Élet. Legyetek mindig éberek! Az árvizek, földrengések és háborúk hatalmával folytatódnak. De ti, gyermekeim, legyetek békében! Adjatok reményt testvéreiteknek, mert aki hisz Őbenne, az üdvözül és örök életet nyer. Térjetek meg, gyermekeim, itt vagyok, mert szeretlek benneteket, és Szívemben tartalak benneteket, legyen Béke veletek. Most megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

RÖVID ELMÉLKEDÉS
Az emberi történelemnek ebben a különleges időszakában az Istenanya még inkább arra hív bennünket, hogy összegyűljünk az imádságra, különösen a Szent Rózsafüzér imádkozására, „a Gonosz elpusztításának hatalmas fegyverére”, a Gonoszra, amelyet a sötétség fejedelme mozgat, aki mindent el akar pusztítani... az életünket, a családunkat és a hitünket. Azt a hitet, amelyet ehelyett minden nap táplálnunk kell, pontosan a szívből jövő imával, amelyet a Mennybe akarunk emelni. A Boldogságos Szűz arra hív minket, hogy legyünk éberek, mert mindaz, amit a történelem során a világ különböző részein történt számtalan jelenésén keresztül hirdetett nekünk, valóra válik. A mai férfiak és nők, szorongásban és félelemben élnek, mert távol élnek Istentől! Miközben a Mennyek Királynője arra hív minket, hogy higgyünk és keressünk menedéket az Ő Anyai Szívében és Fiának Szívében, mert csak ott találhatunk békét és nyugalmat történelmünk e szomorú pillanatában. Nem kell félnünk, mert még ha a napi betevőnk egy napon hiányozni fog is, Jézus lesz az, aki táplálni fog minket, és soha nem hagyja, hogy bármiben is hiányt szenvedjünk. Még ha még több sötétség borul is a világra, soha nem szabad elfelejtenünk, hogy Ő a mi Világosságunk! Nap mint nap annyi szenvedésnek lehetünk tanúi, amely a háborúk és a folyamatosan lázadó természet kataklizmái miatt terjed a világban. De erővel és bátorsággal, igazi tanítványoknak kell lennünk, tanúságot téve és hirdetve Isten Igéjét, különösen azoknak a testvéreinknek, akik még nem ismerték meg az Úr szeretetét, mert meg kell érteniük, hogy egyedül Jézus adhat nekünk örök életet. Mindannyian azonban naponta meg vagyunk hívva az élet valódi megtérésére. Édes Anyánk, továbbra is közöttünk van, mert szeret minket, és azt akarja, hogy üdvözüljünk. Ezért menjünk előre bizalommal a hitben.

HOGY NE GYŐZZÖN A GONOSZ A Rózsafüzér Királynőjének üzenete Gizellának 2024. október 9-én.

Kedves leányom, köszönöm, hogy befogadtál szívedbe, Anyaként vagyok itt, arra kérlek, hogy szeretettel és szeretetből közeledj Istenhez. Imádkozzatok sokat és készítsetek imaközösségeket. Imádkozzátok a Szent Rózsafüzért, hogy a gonosz ne győzhessen. Leányom, imádkozz különösen az Egyházért, a papokért, a skizmatikusokért és eretnekekért, hogy visszatérjenek a mennybe vezető útra. Imádkozzatok a papokért, szeretett fiaim, hogy legyenek a föld sója, mint az első papok, és világosság, hogy megvilágosítsák az emberiséget. Legyenek hűségesek az evangéliumhoz és az Egyház igaz tanításához, legyenek bátrak és buzgók, mint az első apostolok. Most anyai áldásommal hagylak el benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, ámen.