2022. szeptember 25., vasárnap

Égi Édesanyánk üzenete 2022. szeptember 25-én Medjugorjéból

Üzenet, 25. szeptember 2022

"Drága gyermekek! Imádkozzatok, hogy a Szentlélek megvilágosíthasson benneteket, hogy örömteli istenkeresők és a végtelen szeretet tanúi legyetek. Kicsi gyermekeim, veletek vagyok és újra hívlak mindnyájatokat: legyetek bátrak és tegyetek tanúságot azokról a jócselekedetekről, amelyeket Isten bennetek és általatok tesz. Legyetek örömteliek Istenben. Tegyetek jót felebarátaitoknak, hogy jó legyen számotokra a földön és imádkozzatok a békéért, amely veszélyben van, mert a sátán háborút és békétlenséget akar. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra."

Sátánisták ügyletei (Itt valamiben megütköztem, de aztán megtekinthettem egy iratot, ami tényleg azt mondatja velem 1965!!!)

A tetoválás jelentése

 

Gabriele Amorth atya kijelentette, hogy az ördögűzésekben a démon többször is bevallja a megszállottak szájából, hogy aki tetováltatja magát, az az ő felkentje, és függetlenül attól, hogy miért dönt az illető a tetoválás mellett, onnantól neki már valódi befolyása van a tetovált életére, ami meg is marad.

A tetoválás tényleges, közvetett szentelés a sátánnak.

Azok, akik tetoválást csináltatnak, azt kockáztatják, hogy kimondhatatlan fájdalommal, sötét és depressziós pillanatokkal, valamint anyagi gondokkal és emberi gonoszságokkal telik meg az életük. A tetovált aztán lehetővé teszi az ördögnek, hogy hatással legyen rá. Sok probléma, pl a depresszió, alkoholizmus, drogok már rögtön a tetoválás után megnyilvánul. Ezt a dolgot sokan – és sajnos még sok pap is – könnyedén veszik, pedig ezt Anton La Vey, az Amerikai Sátán Egyházának alapítója nyilvánosan megvallja a Modern Primitívek című könyvben, vagyis hogy minden tetoválás mögött (legyen az egy kis virág vagy egy halálfej) ott van a sátánizmus, és ez is a lényege.

A sátán minden papja köteles felszentelni magát egy tetoválással. Amikor angyalokat, szentek arcát, Jézus vagy Mária képeit tetováltatod magadra, akkor kétszer sérted meg Istent. Ne nevess ezen! Számos ördögűzési szertartás során a megszállottak bevallották, hogy hatalmas tüzet éreznek a bőrükön ott, ahol tetovált volt. Már egyetlen tetoválással is azt kockáztatod, hogy megszállottá válj, ahogy azt a Róma híres ördögűzője által tanulmányozott számos eset mutatja.

A törzsi tetoválások 666-ot tartalmaznak, ami az Antikrisztus száma. Tehát, ha úgy döntesz, hogy tetováltatsz, emlékezz arra, hogy amíg az ember a külső megjelenést nézi, addig Isten a szívet vizsgálja. Azt tanácsoljuk, hogy ne csináltass tetoválást, és ne távolíttasd el, ha már rajtad van, hanem menj el egy ördögűző paphoz, és áldasd meg a tetovált bőrödet.

Most már nem mondhatod: “Ezt nem tudtam”. Az Istenbe vetett hit nem játék, amivel játszhatsz!

A sátán kihasználja naivitásunkat és tudatlanságunkat, hogy megszerezze a lelkünket. Isten a Biblián keresztül ebben is nagyon egyértelmű: „a népem a tudás hiányában pusztul el”. (Am; 4-6)

https://metropolita.hu/2022/09/a-tetovalas-jelentese/