2012. február 5., vasárnap

Áthelyezik a lourdes-i medencéket

A lourdes-i kegyhely fenntartói azt tervezik, hogy áthelyezik a medencéket, melyek vizébe a betegek és a zarándokok mártóznak. A jelenlegi medencéket az 1950-es években építették, és a jelenések barlangjának folytatásaként, a Gave folyó partján helyezkednek el. Annak a pataknak a vize táplálja őket, melyet a Szent Szűz kérésére Bernadette Soubirous fakasztott.
A jelenlegi medencéknek van néhány olyan negatívumuk, melyek a mostani helyükön nem küszöbölhetők ki: hűvös van az épületben, sétaút vezet keresztül azon a részen, ahol a bejutásra várakozók sorban állnak, stb. Ezeknek a problémáknak a megoldásán már húsz évvel ezelőtt is gondolkodtak, de akkor nem jutottak eredményre - írja a La Croix.
Jacques Perrier lourdes-i püspök 2009-ben úgy döntött, hogy áthelyezik a medencéket, és idén január 18-án, a lourdes-i jelenések elismerésének 150. évfordulója napján hivatalosan is bejelentette, hogy 2014-2015-re átalakítják a kegyhelyet. A megvalósítandó építészeti terv célja az, hogy kényelmesebb körülményeket biztosítsanak a medencékben megmártózni kívánó zarándokoknak. A projekt a Siloe nevet kapta, arról a híres, evangéliumi tóról, melynek vizével Jézus meggyógyított egy vakot.

Két éve zajlik a terv kidolgozása. Megvizsgálták, melyek azok a helyek, amelyeket semmiképpen nem érhet el semmilyen áradás, és végül a Gave folyó túloldalán, a Szent Bernadett templom közelében találták meg a megfelelő területet. A tervnek része az is, hogy torlódás nélkül kezelni tudják a fürdésre várakozó, áltagosan évi 400.000 zarándokot. 2011 őszén pályázatot írtak ki a kivitelezésre, a döntést pedig idén április végén hozzák majd meg. A munkálatok nagyjából 4 millió euróba kerülnek majd.
Magyar Kurír

Franciaországban 84%-ban keresztény helyeket gyaláznak meg

Az országban az elmúlt két év alatt közel megduplázódott a megszentségtelenítő cselekmények száma.
Francia kormányzati információforrások szerint 2010-ben 522 helyszínen történt megszentségtelenítő cselekmény. Ez 34%-os növekedés a 2009-es adathoz képest (389 cselekmény), ami 46%-kal magasabb, mint a 2008-as szám (266 cselekmény). A megszentségtelenítések száma tehát két év alatt 96%-os növekedést mutat.

2010-ben 214 alkalommal gyaláztak meg temetőt, 272 alkalommal kápolnát, 26 esetben háborús emlékművet, 10 esetben keresztet vagy kálváriát.

Brice Hortefeux volt francia belügyminiszter az üggyel kapcsolatban 2010. november 2-án levélben fordult az Európa Tanács Emberi Jogi Bizottságának megbízottjához, amelyben felhívja figyelmét a vandál cselekmények számára és annak növekedésére, elsősorban a keresztény helyek vonatkozásában. Mint írja, „2010-ben 485 temetőt és istentiszteleti helyet gyaláztak meg, közülük 410 keresztény, 40 muzulmán, 35 pedig zsidó” – tudósít az európai keresztényellenességet figyelő Intolerance Against Christians internetes oldal. 

Magyar Kurír

Összefogás a házasságért


A házasság ajándék

Angliából indult el az a kezdeményezés, mely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság fontosságára irányítja az emberek figyelmét. Magyarországon a programot a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa honosította meg 2008-ban. A megvalósításhoz egy szervezőbizottság állt össze. Látásunk szerint a házasság Isten csodálatos ajándéka és gondoskodása az ember számára.
A házasságban a felek megtapasztalhatják a feltétel nélküli szeretet, a hűség és az őszinte megbocsátás értékét egy nekik rendelt, de nem tökéletes társon keresztül. A házasságban egy férfi és egy nő saját elhatározásából elkötelezi magát, hogy egymás bátorítására, segítésére és védelmére törekszik egész életében. Ilyen módon a házasság felelősségteljes, biztonságos és meghitt közösséget jelent számukra, és áldásul szolgál életük minden más területén is.
A házasság hete olyan széles körű összefogásra törekszik, mely gyakorlati példamutatással, tudományos kutatások eredményeivel, bibliai és erkölcsi érvekkel támasztja alá a házasság örökkévaló értékét. Bátorít minden olyan helyi kezdeményezést, amely hidat épít az adott közösség környezetében élő házaspárok és családok felé, amely segíti életüket, boldogulásukat. Nyíltan beszél a házasság mindennapi valóságáról, örömeiről és feszültségeiről. Igyekszik bölcs és gyakorlati tanácsokkal ellátni a házasokat és házasulandókat, valamint a teljes helyreállás reményét ébren tartani azokban, akiknek a kapcsolata válságban van, illetve valamilyen ok miatt megszakadt.

 http://www.hazassaghete.hu/images/stories/kepek/hh_2012_245.gif

A KÖZPONTI RENDEZVÉNYEK
Programok részletes leírása, febr. 11-19.
               Ezen belülBálint-napi koncert plakátja

 
BUDAÖRS
Református Egyházközség, febr. 15-16.
 
BUDAPEST
V., VII. ker., Központi rendezvények febr. 11-19.
II. ker., Torockó térHázaspári csendes nap, febr. 18.
V. ker., Nagyboldogasszony-plébániatemplom, febr. 19.
XI. ker., Közhely matiné, filmvetítés, febr. 18.
Házaskurzus vacsora, Stefánia étterem, febr. 16., jelentkezési lap
 
DEBRECEN
Nagyerdei Református Gyülekezet, febr. 10-19.
 
ÉRD
Egész hetes program sorozat, febr. 11-18.
 
GÖDÖLLŐ
Gödöllői rendezvények, febr. 13-17.
 
KECSKEMÉT
A Kalocsa-Kecskeméti Főegyházmegye programjai, febr. 12., 19.
 
PÉCS
Házasság világnapja program, febr. 11.
 
SZEGED
Házasság Hete Szeged, programfüzet, febr. 12-19.
 
SZÉKESFEHÉRVÁR
Művelődési Központ, febr. 11., 15.
 
VÁC

Házasság világnapi rendezvény, febr. 11.

 
VESZPRÉM
Házaspárok ünnepe, febr. 12.


Vitaminokról röviden...

Szervezetünk számára alapvető fontosságúak a vitaminok. Ezeket a vegyületeket, kevés kivételtől eltekintve, szervezetünk nem képes előállítani. Mind a kevés, mind pedig a túlzott bevitel okozhat problémákat. Rengeteg készítmény létezik már, amelyek a napi beviteli szintet biztosítják, de mint mindenben ebben az esetben is a természetes forrás a legjobb.
A vitaminok táplálkozás során kerülnek be a szervezetünkbe. A mindennapi kiegyensúlyozott, vegyes táplálkozás kielégíti a vitamin igényünket. Fontos figyelni azonban az ételek elkészítésére, hiszen hiába magas egy élelmiszer vitamin tartalma, ha a túlzott hevítés miatt akár 50%-kal is csökkenhet ez a szint. A vitaminokból fontos beviteli mennyiség nagyban függ a vitamin fajtájától. A C-vitaminból ez elérheti a 1000 milligrammot, míg a B12-ból csak néhány mikrogramm kell.
A vitaminok két csoportra oszthatóak, a zsírban- és a vízben oldódóakra. A zsírban oldódóak hosszabb ideig raktározódnak szervezetünkben. Ezekből leggyakrabban túladagolás jöhet létre, főként a nem megfelelően szedett vitaminkészítményeknek köszönhetően.
Zsírban oldódó vitaminok: A, D, E, K
A vízben oldódó vitaminok csak néhány napig raktározódnak a szervezetünkben, így ezek pótlásáról minden nap gondoskodni kell. Ezeknek a vitaminoknak a hiánya alakulhat ki leggyakrabban a nem megfelelő táplálkozás következtében.
Vízben oldódó vitaminok: C, B-vitamin csoport.

Réti Boglárka

VISSZATEKINTÉS 2012 JANUÁRJÁRA

Most az Egyház és a Szűzanya által megáldott forrás körülményeiről, a visszhangokról és napi üzenetekről szeretnék beszámolni. Medjugorjéban, egy látnoknak azt mondta egy ateista, én nem hiszek az üzeneteidben. A látnok válasza: az én feladatom az, hogy elmondjam neked, nem az, hogy meggyőzzelek róla. Ez a mi álláspontunk is. Bárkinek szabad hitetlenkedni, kételkedni, de szabad hinni is az elmondottakban. Tiszteljük kölcsönösen egymás hozzáállását a megáldott forráshoz!
A megáldott forrás körüli események
-         Decemberben több százan telefonáltak nekünk és kérdezősködtek a forrással kapcsolatosan.
-         Sokan eljöttek Nagyfaluba már Szilveszterkor. Hálaadó Szentmisével és Szentségimádással készültünk 2012 január 1-re, a forrás megáldásának ünnepére.
-         Sokan mondták, még soha nem várták úgy az Újévet, mint most!
-         December 23-tól kilenceddel készültek az engesztelők az egyedi ünnepre.
-         2012 január 1-én, csodálatosan sütött a Nap, alig volt felleg a kék égen.
-         Kb.3000 zarándok gyűlt össze a Szentháromság hegyen.
 
Kezdjük az elején!
-         A Csodatevő Szűzanya Forrásának a földterületét egy soproni engesztelő vásárolta meg, akinek személyesen is megköszönte a Szűzanya a felajánlását.
-         A víz Isten ajándéka bárhol is van. Víz nélkül nem lehet élni. Mi Isten nélkül, a Szűzanya nélkül se akarunk élni! Nagy dolog, ha Istentől kiválasztott földterületen tör fel a víz. Még nagyobb dolog, hogy a Szűzanya megígérte, hogy az Egyház képviselői után Ő is meg fogja áldani a forrást, amely azután olyan lesz, mint a Lourdes-i víz. Ez ígérete szerint, 2012 január 1-én, Isten Anyaságának ünnepén történt. Ekkor játszott a Nap az Égen, a Csodatevő Szűzanya szobra színekben játszott (narancssárga – fehér – piros). Egy fényképen a Nap felett kivehető volt a Szűzanya alakja.
-         Decemberben, egy hónap állt a rendelkezésünkre, hogy a Csodatevő Szűzanya körházát elkészítsük, amelyben a zarándokok a csapokból átvehetik a megáldott vizet. Sokan azt mondták ez lehetetlen! Nem gondoltak arra, hogy Istennek minden lehetséges, ha valami az Ő Akaratával megegyezik.
-         Mi, Iluskával és sok engesztelővel hittünk és hiszünk ebben a rendkívüli kegyelemben. Mi azt mondjuk, amit Jézus mondott: „a fát a gyümölcséről lehet felismerni”. Várjunk türelmesen! Mi hisszük azt, hogy a Csodatévő Szűzanya által megáldott víz sokak gyógyulására lesz. Lesznek olyanok, akik a megáldott víz által erős vállal fogják vinni a keresztjüket. Lesznek olyanok is, akik a szent víz által megtisztulnak. A szent víz elsősorban a léleknek válik a javára, tisztulására. Lesznek olyanok is, akik a szent víz által megtérnek, újjászületnek, lélekkeresztségben részesülnek. A Csodatévő Szűzanya megígérte, hogy akik áldozatot hoztak, azok közül senki sem fog elmenni a Szent Hegyről égi ajándék nélkül. Számíthatunk becsomagolt ajándékokra is, amelyeket később fedezünk fel.
 
Most néhány csodát mondok el, amelyet a saját szememmel láttam.
-         Decemberben, 30 napon át, amíg építették a munkásaink a Csodatévő Szűzanya Házát végig jó idő volt, csak egy nap volt eső, amikor nem tudtak dolgozni. Ez nem csoda decemberben?
-         Két önzetlen személy ajánlotta fel a pénzt, hogy a Csodatevő Szűzanya Házát elkezdjük építeni.
-         A mellettünk lévő földet most tudtuk megvásárolni, hogy az autókat tudjuk fogadni. Ez lett a Szent Miklós parkírozó, azért mert Szent Miklós napján kaptuk meg.
-         A kőbányát decemberben értünk nyitották meg, hogy a parkírozót tudjuk leköveztetni.
-         A Csodatevő Szűzanya szobrát, amelyből csak egy példány volt sikerült elhozatni Olaszországból Magyarországra, ahol egy engesztelő közösség kifizette az árát és elhozták Nagyfaluba. Szent János apostol ünnepén érkezett meg.
-         A Csodatevő Szűzanya Háza, egy hónap alatt, decemberben elkészült és a megáldott víz átadhatóvá vált!
 
 
Most együtt gondolkozzunk el a visszhangon. Mi történt azokkal, akik ittak a megáldott vízből?
-         Kb. 15000 liter megáldott vizet vittek el a zarándokok és még maradt víz a hat méteres kútban.
-         Egy doktornő telefonált, hogy a szent víz ivása után a fájdalomtól égő hátgerince már nem fáj és a daganat csökken a szervezetében.
-         Iluska édesapja élet és halál között volt. Miután ivott a vízből, helyre jött és kiment ásózni a kertbe.
-         Megdöbbentő volt hallani, hogy egy gyerek, aki tolókocsival jött, és aki addig csak néhány lépést tudott megtenni bizonytalanul, kiszállt a kocsiból és körbejárta a Szent Hegyet!
-         Egyik édesanya január elseje óta másképpen imádkozik. Amikor imádság közben lehunyja a szemét, látja az Úr Jézust és a Szűzanyát, akinek a jelenléte boldog könnyeket vált ki belőle. Január 1-től a család együtt imádkozik és a gyereke az iskolában tanúságot tett a forrás körüli eseményekről.
-         Egy fiatalembernek két éve nem volt munkahelye. Áldozatok árán eljött Nagyfaluba az ünnepségre. Ivott ő is a szent vízből. Amikor hazament, telefonáltak neki, hogy megvan a munkahelye és mehet dolgozni.
-         Egy beteg, aki ivott a szent vízből nagy reménységet kapott a szívébe a jövővel kapcsolatosan.
-         Egy zarándok, amikor ivott a szent vízből, érezte, hogy a régi ember meghalt benne, és az új ember megszületett, akit a Szűzanya tart az ölében.
-         Egy depressziós asszony, január 1 óta vidám és boldog lett. Minden szomorúság eltűnt a szívéből.
-         Valakinek szívbetegsége volt. Ivott a vízből és azóta úgy érzi, hogy meggyógyult.
-         Egy beteg a kórházban lélegeztető gépre volt kapcsolva, élet és halál között volt. Szerettei szent vizet csepegtettek a szájába, azután magához tért és kommunikál a körülötte lévőkkel.
Nem folytatom. Aki nem akar hinni, annak száz eset is kevés, aki akar hinni, annak egy eset is sok! A visszajelzéseket orvosi papírokkal is fogjuk dokumentálni és egy kis könyvben szeretnénk megörökíteni.
 
A Szűzanya üzenetei az engesztelés alatt
A Szűzanya Szívében hála volt, az engesztelő közösség miatt. Azt kérte, hogy januárban végezzünk hála kilencedet a múltért, a jelenért és a jövő kegyelmeiért.
-         Legyen hála a szívünkben a múltért! Hála azért, hogy az engesztelő közösség többsége jól vizsgázott az elmúlt évben. Hála van a szívünkben a látható jelekért, csodákért, megtérésekért, a kitartó engesztelésért. Hála van bennünk a decemberi folyamatos jó időért, az anyagi segítségért, a Szent Miklós parkírozóért, a munkások áldozatos munkájáért, a Csodatevő Szűzanya szobráért, a körépületért, amely elkészült az ünnepségre. Hála a fénygömbért, amely által az égiek megjelölték a forrás helyét. Hála, hogy felismerhettük és megbánhattuk a mulasztással elkövetett bűneinket.
-         Hála van a szívünkben a jelenért! Hála, hogy elérkezett az idő, hogy az Égiek, a mi közreműködésünk által az áldott forrást az egész emberiség rendelkezésére bocsáthatták. Hála a tiszta vízért, az Egyház és a Szűzanya által megáldott vízért. Hála van a szívünkben az élő hitért, a szent komolyságért, a fényért és az erőért, amely a szívünkben árad a szent víz által. Hála a sok pozitív visszajelzésért. Hála a Nap játékáért, a Szentháromság, a Szűzanya, a Szent Hegyért védőszentjeinek rendkívüli jelenlétéért, szeretetükért. Engedjük, hogy az Égiek döntsék el, hogy mi válik a javunkra. Hála, hogy értékeljük és értékesítjük a fizikai és lelki szenvedéseinket, elfogadva és felajánlva azt az egész emberiség megtéréséért és a tisztító tűzben szenvedők kiszabadulásáért. Hála, hogy világosan megértettük: „Boldogok, akik látnak és hisznek, de sokkal boldogabbak azok, akik nem látnak, és mégis hisznek”.
-         Hála van a szívünkben a jövőért. Lelki szemeinkkel előre látjuk, hogy a megáldott víz által mennyi lelki tisztulás, testi gyógyulás, szabadulás, megtérés, újjászületés fog bekövetkezni az élő hit által. Hála van a szívünkben a csodák sorozatáért, amit láttunk és a jövőben látni fogunk.
Aki nem hisz a megáldott vízben, idejövet olyan tiszta vizet ihat, amelyben nincsen semmilyen idegen anyag. Akik hisznek az Egyház áldásában, szentelt vizet vihetnek haza. Akik hisznek a Csodatevő Szűzanya áldásában, rendkívüli kegyelmekkel megáldott vizet vihetnek haza. Mindenki a hite szerint részesülhet a kegyelmekben.
A Csodatevő Szűzanya az állandó hálaadás kegyelmével áldott meg minket!

Nagyfalui üzenet 2012. február

2012 – A NAGY FIGYELMEZTETÉSRE VALÓ FELKÉSZÜLÉS ÉVE – FEBRUÁR
”Legyetek mindig készen, mert az Emberfia abban az órában jön el, amikor nem is gondoljátok!” (Mt.24,44)
89. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén
A Szentírásból elmélkedjük át a következő fejezeteket: Jel. 5;6, Lk. 21. 
Havi mottó:„Aki hisz Bennem, annak szívéből élővíz forrásai fakadnak!”(Jn.7,38)
Havi imaszándék: a szabadgondolkozók és a szabadkőművesek megtéréséért fohászkodjunk!
Konkrét feladatunk: mondjunk le mindenféle szeszes italról és ajánljuk fel a szenvedély betegek megszabadulásáért!
 
Szűz Mária üzenete 2012 februárjában
„Szeretett engesztelő gyermekeim!
Ebben a hónapban az élő hitben szeretnélek megerősíteni titeket.
Hinni annyit jelent, mint valamit igaznak tartani, azért mert azt megbízható tanú mondja!
Keresztény hite annak a személynek van, aki teljes bizonyossággal igaznak tartja mindazt, amit Szent Fiam tanított és az Egyházam elétek ad. A hit szilárd meggyőződés annak igaz voltáról, amit nem láttok. A legtöbb hitigazság nem értelmetlen, hanem értelem fölötti (Isten, angyalok, lélek, Szentháromság, Menny, Pokol, Tisztítótűz). Ezért mondja Szent Fiam: ’Boldogok azok, akik nem látnak és mégis hisznek’. A hitetekben Isten igaz mondására támaszkodhattok, aki képtelen a hazugságra.
Mint Édesanyátok mondom nektek, nem érdemes hitetlennek lenni! Aki mégis hitetlen: a gőgje, hiányos nevelése, a bűnös életmódja... miatt azon Isten nem tud segíteni. A hitetlen bűneiben, betegségeiben, megkötözöttségben, lélekben halott ... marad. A hitetlen ember egyik példaképe Júda királya Ácház, aki jobban bízott Asszíria emberi segítségében , mint Isten erejében. A hitetlen ember sajnálatra méltó, ugyanis csak a saját erejére és a felebarát véges segítségére számíthat. Szent Fiam nemcsak Tamás apostolnak, de a mai hitetleneknek is mondja: ’Ne légy hitetlen, hanem hívő!’
Szent Fiam azt mondja azoknak, akik akár félelemből vagy szégyenből megtagadják hitüket: ’Aki megtagad Engem az emberek előtt, Én is megtagadom őt Mennyei Atyám előtt!’ Egy életre jegyezzétek meg: aki a vagyonát elveszíti sokat veszít, aki az életét elveszíti többet veszít, aki a hitét elveszíti mindent elveszít.
Arra kérlek titeket, hogy ne higgyetek a hazug, gyilkos, gonosz léleknek és követőinek, akik a bűnbe, a tévtanításokba és a pokolba akarnak vinni titeket a világosság angyalaként, a jónak látszatában.
Az utolsó időben legyetek nagyon óvatosak az emberekkel szemben, mert nem mindenki akarja a javatokat, üdvösségeteket. Feltétel nélkül, csak annak a személynek higgyetek, aki az Úr kezét fogja és rászolgált a bizalmatokra.
Aki úgy érzi, hogy gyenge a hite, az az apostolokkal kérje Szent Fiamat: ’Uram növeld a mi hitünket’. Tudnotok kell, hogy a rendszeres napi ima, heti mise, havi gyónás, böjt, szentírásolvasás, szentségimádás, engesztelés, Istennek tetsző élet által... növekszik a hitetek.
Hiányos, téves annak a személynek a hite, aki nem fogad el mindent, ami a Szentírásban van és amit az Egyház tanít.
Arra kérlek titeket, hogy a magatok és szeretteitek számára kérjétek az élő hit kegyelmét, mely Isten ajándéka számotokra. Akik a Szentháromság hegyére zarándokoltok engesztelni higgyetek az isteni figyelmeztetésben, az Antikrisztus megjelenésében, Jézus visszajövetelében, a Szentlélek kiáradásában, a sátán megkötözésében, az Új Ég, az Új Föld, az Új Jeruzsálem megvalósulásában, a megáldott víz égi erejében. Aki hisz, annak minden lehetséges! Élő hitetek által a Mindenható Isten erejét, gyógyítását, szabadítását, megbocsátását, feltámasztását... tapasztalhatjátok meg. Akinek élő hite van, az még az életét is képes feláldozni Istenért, a lelkek megmeneküléséért!
Akinek élő hite van, az boldog engesztelő! Erzsébet mondta nekem és nektek is: ’Boldog vagy, mert hittél!’ Akinek igazi hite van, az nem azt várja, hogy Isten engedelmeskedjék neki, hanem először ő engedelmeskedik Istennek. Akinek élő hite van, az jótettekben is megmutatkozik. Jakab apostol mondja: ’a hit, cselekedet nélkül halott! ’
Tudni kell, hogy Isten mindenkinek megadja az élő hitet, aki kéri Tőle, aki Neki tetsző életet él, aki az Igazság megismerésére komolyan törekszik. Biztos tudjátok, hogy a mélyen hívő tudós emberek, mélyen vallásosak voltak. Ők a tudást és a hitet össze tudták egyeztetni. Isten elvárja tőletek, hogy a hiteteket külsőleg is megvalljátok szóval és cselekedettel, ha azt az emberek java megkívánja.
Minden nap adjatok hálát a jó Istennek a keresztény hitetekért és a bátor, hitvalló életetekért. Meghívlak mindannyiatokat, hogy minden nap engeszteljetek a hitetlenekért, az istentagadókért, a tévhitűekért, a gyenge hitűekért, hogy Isten segítségével ők is az élő hitre jussanak.
A Szentháromság Általam áld meg  titeket az élő hit kegyelmével!!!
 
 
 
TANÍTÁS AZ ANTIKRISZTUSRÓL ÉS KÖVETŐIRÖL
Az Antikrisztus olyan ember lesz, aki Messiásnak adja ki magát és az ördög segítségével hamis csodákat fog művelni. „Krisztus második eljövetele előtt előbb be kell következnie az elpártolásnak és nyilvánvalóvá kell lennie a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki Isten fölé emelkedik és mind afölé ami szent. Sőt Isten templomában foglal helyet és azt állítja magáról, hogy Isten!” (2Tessz.2, 3-4)
Mi az Antikrisztus szelleme? Akik hallgatnak rá, mert nincs meg bennük a megkülönböztetés szelleme azokat ráveszi arra, hogy elpártoljanak: Istentől, az  Egyháztól, a pápától, a papságtól, a bibliától, tíz parancsolattól, hét szentségtől... Az Antikrisztus ráveszi őket, hogy bűnt kövessenek el (abortusz, homoszexuális bűnök, eutanázia, szabad szerelem, gyilkosság, önpusztítás, drog, pénz bálványozása...) és ne tartsák ezeket bűnnek, váljanak eggyé ezekkel bűnbánat nélkül. Arra is ráveszi őket, hogy terjesszék ezt az alvilági gondolkodásmódot. Mindazokban működik az Antikrisztus szelleme, akik mások fölé helyezik magukat és mások ellen vannak. Rejtett szándéka az, hogy az övéit, akik hallgatnak rá a pokolba, az örök kárhozatba vigye. Csodatevéseinek, jeleinek is az lesz a lényege, hogy akiket lehet elszakítson Istentől és a rosszba vigye őket. A bűn embere minden istentelenséget egyesít magában.
„Az Antikrisztus jöttét – aki a sátánnal együttműködik – minden féle feltűnő tett, szemfényvesztő jel és hamis csoda kíséri, meg mindenféle gonosz csábítás is azok vesztére, akik elkárhoznak, mert nem fogadták el az Igazság szeretetét, hogy üdvözüljenek. Ezért engedi meg Isten, hogy súlyos tévedésbe essenek és higgyenek a hazugságnak. Igy mindazoknak, akik nem hajlottak az Igazságra, hanem a gonoszságban telt kedvük, Isten igazságos ítéletében lesz részük.” (2Tessz.2,9-12)
Akiben ott van az Antikrisztus szelleme, azokat fokozatokon viszi végig a gonosz. Őket a bűn szeretete, az erény utálata jellemzi. Az Antikrisztus követője gőgjében mások felé emelkedik, gyűlöletében mások ellen harcol, lényege az uralkodás, mások ellenőrzése, a pénz imádása, hamis tanítások terjesztése. Ő szabadgondolkodóvá tesz, a szabadkőművesség csoportjába visz és a végén, akit lehet sátánistává tesz és a pokol fiává!
Az Antikrisztus az Igazak ellen fog dühödten fellépni. „A vadállat beszédet mond a Fölséges ellen és eltiporja a Fölséges szentjeit. Azt tervezi, hogy megváltoztatja az időket és a törvényeket. Mindnyájan a kezébe kerülnek egy időre.” (Dán.7,25)
Olvassuk el együtt János apostol első levelét, a második fejezettől: „Gyermekeim, itt az utolsó óra, eljön az Antikrisztus, most sok antikrisztus támadt. Közülünk mentek ki, de nem tartoztak közénk! Ha közénk tartoztak volna, megmaradtak volna velünk! Titeket azonban fölkent a Szent.” (1Jn2,18-20)
Kikben él az Antikrisztus szelleme? A szabadgondolkodókban. Ők Istenről hallani se akarnak, önkényesen gondolkodnak. Az a jó, amit ők jónak tartanak és a rossz, amit ők rossznak tartanak. Nem akarják azt, hogy valaki (Isten, Egyház) felettük legyen és vezesse őket. Erkölcstelen életük teszi őket sokszor szabadgondolkodókká. „Aki gonoszul cselekszik, gyűlöli a világosságot.” (Jn3,20) Amint a ló ágaskodik a kantár ellen, úgy ágaskodik a szenvedélyben élő ember az erkölcs ellen. Ők rágalmazzák az Isteni rendet hirdető apostolokat.
Voltaire, az Isten nélküli bölcselő azt ajánlotta egy haldokló ismerősének: „Vegye fel a betegek kenetét! Végezze el a szentgyónását! Válassza halála előtt a biztosabbat!” Isten nélkül és Istentelenül könnyű élni, de nagyon nehéz meghalni.
Még kikben él az Antikrisztus szelleme? A szabadkőművesekben! Ezt az egyesületet a szabadgondolkodók alapították a XVIII. század elején, abból a célból, hogy az embereket Istentől, Egyháztól, törvényektől függetlenné tegyék. Ők az Antikrisztus előfutárai. Ők az emberszeretet leple alatt minden egyházi és világi hatalom fölé akarnak kerülni. Ők, báránybőrbe bújt farkasok. Ahol lehet üldözik és lejáratják az Egyházat! Céljuk a hitoktatás száműzése az iskolákból, a családok elkeresztényietelenítése, a szerzetesrendek felszámolása, a keresztény vallás betiltása. Feladatuk a feszületek eltávolítása, a körmenetek, harangozások, ünnepnapok eltörlése, a válások megkönnyítése. Aki tagja, akár nyíltan, akár titokban a szabadkőművesek szervezetének, megszűnt katolikus kereszténynek lenni és ki van közösítve az Egyházból, még akkor is ha fizikailag benne él. Ha őszinte bűnbánatot tartanak fel lehet őket oldozni.
Kell-e félnünk az Antikrisztustól? Hinnünk kell azt, hogy minden Istentelen vagy Isten nélküli hatalom  csak ideig-óráig állhat fenn. A végső győzelem az Istené és mindazoké, akik hűségesen követik Őt. „Aki mindvégig állhatatos marad, az üdvözül”. „Légy hű mindhalálig és neked adom az örök élet koronáját”. „Amikor megjelenik a gonosz, Urunk Jézus Krisztus elsöpri szája leheletével és megsemmisíti jövetelének tündöklésével.” (2 Tessz.2,8)
Melyek legyenek a fegyvereink az Antikrisztus ellen? Döntsünk radikálisan az Úr Jézus, az Egyház, a Tíz parancsolat, a hét szentség, az erkölcs mellett! Imádkozzunk a bűnösök megtéréséért. Minden nap a Szentháromságba, a szentekbe és angyalokba kapaszkodjunk! Szeressük a jó közösségeket! Legyünk éberek, óvatosak! A jóban tartsunk ki mindvégig!
 
Házi feladat februárra:
„ADD URUNK, HOGY AZ ÉLŐ HITÜNK A JÖVŐBEN SOK JÓCSELEKEDETBEN NYILVÁNULJON MEG”
Előretekintés 2012 márciusára:
Márciusban 1-2-3-4-én lesznek az engesztelések a Szentháromság hegyen, délután 13 órától! Kérjük, hogy a megáldott vízzel kapcsolatos tapasztalataitokat írjátok le és adjátok át nekünk! Az engesztelések alkalmával bűnbánatunk jeléül a hamvazás szentelményében fogunk részesülni! Vigyázzunk, áprilisban 12-13-14-15-én lesznek az engesztelések, 15 órától!!! Kegyelemmel teljes Nagyböjtöt kívánunk mindenkinek!
 
 (Az üzeneteket Nagyfaluban, Cs. János atya és V. Ilona közvetítésével kapjuk!)

Jézus halotti leple

Világunk talán legfontosabb és egyben legvitatottabb vallási ereklyéje az a 4,92 méter hosszú és 1,13 méter széles lenvászon, amely a sumérok istenének, Enlil (Én Lélek) fiának, Jézusnak (Izzunak) a testlenyomatát, képmását őrzi. A hagyomány szerint ez a lepel az a halotti kendő, amelybe Jézus testét tekerték miután levették a keresztről. Az antropológusok megállapították, hogy a képmáson megjelenő szakállas, hosszú hajú férfi vonásai klasszikus europid-anatóliai faji jeleket hordoznak, 30-33 éves lehetett, testmagasságát 178-180 cm-ben, testsúlyát pedig 79-80 kg-ban határozták meg. A leplen látható test körvonalát összetömörödött, vagy megpörkölődött lenszálak rajzolják ki. Az ilyen, a szövetet el nem égető felületi perzselés csak olyan sugárzás­nak, energia-felszabadulásnak lehet az eredménye, mely a röntgen-sugárnál is rövidebb hullámhosszú, azaz kozmikus fénysugár jelenség. Ennek a kozmikus felvillanásnak a jellemzője a magas intenzitás és a nagyon rövid időtar­tam, mely nem hosszabb egy ezred másodpercnél. Ott ahol nincs emberi körvonal, az eredeti Z alakú zsávolykötés látható.
A közel egy évszázadon át tartó vizsgálatok során újabb és újabb részleteket tudhattunk meg a lepel jellemzőiről.
A lenyomatról legelőször Secondo Pia készített képeket egy-egy üveglapra, 1898-ban. Amikor az arcról készült képet előhívta csodálkozva tekintett rá, hiszen az a leplen látható képnél sokkal élethűbben és tisztábban volt látható, mert a fénykép negatívja valójában egy pozitív kép volt. A leplen található lenyomat tehát eleve negatív, amiből arra következtettek, hogy azt a feltámadás ereje vetítette rá az anyagra.
 
Azt, hogy a leplet esetleg festették, egy 1902-es vizsgálat cáfolta meg. A párizsi Sorbonne egyetemen Paul Vignon és kollégái a lepelről készített fotót tanulmányozva megállapították, hogy annak festett volta kizárható, mivel azon ecsetvonások és más festésre utaló jelek nem láthatóak. Következtetésük szerint középkori művész nem lehetett képes negatív kép megfestésére.
1973-ban a lepelről ragasztószalag segítségével, virágpormintát vettek. Max Frei, a zürichi rendőrség tudományos osztályának vezetője kilencévi kutatás után 49 pollenfajtát azonosított. Ezek közül 11 Franciaországra és Olaszországra, 24 Törökországra, 14 Palesztinára jellemző. Ebből nyolc, sós talajt kedvelő növény, amely a Holt-tenger vidékén, további hat faj pedig csak Jeruzsálem környékén őshonos.
1976-ban a lepel felvételét egy olyan képszerkesztő programmal vizsgálták, amely domborzati képeket tud készíteni a Holdról és más égitestekről. Bizonyítást nyert, hogy a vászon egykor egy emberi testet fedett. Az így kapott kép a lepel szerkezetének sík kétdimenziós képe.
képfeltöltés
Az 1978-as vizsgálat alkalmával szálmintát vettek a lepel hátsó részén lévő, állítólagos vérfoltból és ragasztószalaggal magáról a lepelről is újabb 32 mintát rögzítettek. Ezeket a mikroszkópia és a mikrokémia amerikai szakértőjének, dr. Walter McCrone-nak a rendelkezésére bocsátották, aki 1979-ben azt közölte, hogy a törvényszéki orvostani vizsgálatok vér jelenlétét nem igazolták, a lenyomaton pedig két színezék, okker és cinóbervörös mutatható ki. Ugyancsak 1978-ban Roger és Marty Gilbert kis kosznyomokat fedezett fel a halotti leplen, a bal térdnél és sarkánál és a törött orrnál. A talpak környékéről vett és vizsgált szennyeződések a jeruzsálemi sziklasírokból ismert édesvízi travertino aragonitból, mészkőből származik.
1988-ban a Római Katolikus Egyház hozzájárulását adta a C14-es radiokarbon kormeghatározó eljárás alkalmazásához. A vizsgálatot a vakpróba elvén ejtették meg: minden laboratórium három darab, számozott vászonmintát kapott, amelyekről nem tudták, melyik a valóban vizsgálandó anyag. Az egymástól független három különböző egyetemen (Oxford, Zürich, Arizona) végzett eredmény ugyanazt hozta: a küldött minta alapján a lepel keletkezése 1260 és 1300 közé tehető.Sue Benford állítása szerint azonban az 1988-as vizsgálatok eredményei tévesek voltak, ugyanis akkor a kutatók nem vették figyelembe a lepelre varrott, minden bizonnyal későbbi foltok hatását. Ugyanígy véli Raymond N. Rogers amerikai kutató, aki szerint a radiokarbonos vizsgálatokat azokon a szövetdarabkákon végezték el, melyekkel a leplet 1534-ben befoltozták. Az eredeti szövet kémiai vizsgálatának eredményei arra utaltak, hogy sokkal régebbi. Egyébként, amikor Rogers 1978-ban elkezdte a leplet vizsgálni, épp azt a területet tanulmányozta, amelyből az 1988-as vizsgálatokhoz is vették a mintát, és gyapotot talált benne. A gyapotszálak teljesen be voltak vonva festékkel, azaz átfestették őket, hogy azonos színűek legyenek a lepellel. A mintákat tehát akkor éppen a legalkalmatlanabb részből vették. Újravizsgálás után a nagy felbontású képen megtalálták a vitatott területen az újraszövés nyomát. Gilberto Raes a Genti Egyetem textil szakértőjének hivatalos véleménye szerint a textil nem lehet középkori eredetű. A radiokarbonos kormeghatározás eredményét gyengíti az 1192-95 között íródott, a Halotti beszédünket is tartalmazó Pray-kódex, amelynek lapjain Jézus passióját és a feltámadást ábrázolják. Ennek egyik képén egy hosszú szövetdarabbal burkolják be a megváltó testét. A kép készítője ezt a leplet két jellegzetes tulajdonsággal, a halszálkás mintázattal és négy L alakot formáló lyukkal ábrázolta. Ezek a jellegzetességek megtalálhatók a torinói leplen is.
A test balzsamozása és a feltámadás
 
  
Az L alakot formáló lyukak
 
Később az Amerikai Torinói Lepel Kutató Társaság (AMSTAR), melyet a rejtélyes torinói lepel vizsgálatára alapítottak, bejelentette, hogy az 1988-as C-14 vizsgálatot nem a lepel eredeti anyagán végezték, hanem egy újraszőtt toldáson, amely így a lepel korának téves megállapításához vezetett.
1999-ben a Saint Louis-i 16. Nemzetközi Botanikai Kongresszuson ismertetett eredmény szerint, melyet izraeli és amerikai professzorok által végzett vizsgálat mutatott ki, a leplen talált pollenek olyan virágokból származnak, amelyek együtt csakis a Jeruzsálem–Hebron régióban találhatók meg. Mi több, éppen március és május között nyílnak, abban az időszakban, amikor Jézust keresztre feszítették. A sebek környékén, a leplen fellelt vöröses anyag a korábbi elképzelésekkel szemben nem festék vagy állatból származó vér, hanem emberi vér, és a Közel-Keleten gyakori AB vércsoportba tartozik. Dr. Giovanni Tamburelli egy számítógépbe táplálta az emberi vér paramétereit, hogy a gép kimutassa a leplen található összes vérnyomot. Az arcon szabad szemmel nem látható hajszálerekből származó vérnyomokat talált, aminek konklúziója alapján kizárta annak a lehetőségét, hogy a képmás létrejöttében emberi kéz játszhatott közre.
A kormeghatározás szempontjából fontos megemlíteni, hogy a leplen lévő képmás szemein pénzérmék nyomai láthatók. Francis L. Filas jezsuita professzor a lepel számítógépes vizsgálatakor beazonosította az egyik érme négy betűjét (UCAI) és egy botszimbólumot. Poncius Pilátus korában forgalomban volt olyan rézérme, amelyen egy botszimbólum, a római augurok görbe botja volt, és a görög TIBERIOU CAISAROS felirat szerepelt. Ezt a lepton aprót Kr.u. 29-ben adták ki. A zsidó temetkezési hagyomány, a pénzérmék szemre helyezését nem alkalmazta. A temetkezésnek ez a formája a Belső-Ázsiában élő lovaskultúrák népei, a szkíták, hunok, avarok, onogur-bolgárok és magyarok, között volt elterjedt.
 
Jézus zsidó származását kérdőjelezi meg az is, hogy a lepel megfeszítettje a pártusokra jellemző, két részre osztott szakállt viselt. A jézuskorabeli zsidók a kor divatja szerint az orr és száj közötti részt gondosan borotválták, vagy pedig a Tórában előírt torzonborz, nyíratlan szakállt viseltek.
 
A kor szokásai szerint a kivégzettek holttestét egy év múltán adták oda a családnak, addig közös sírban nyugodtak. A későbbi azonosítás megkönnyítése céljából a halott nevét általában az arc környékén a lepelre rögzítették. A feliratok keresésével először Alan Whanger a durhami Duke Egyetem professzora és felesége Mary foglalkozott. Az általuk feltalált PIOT módszer alkalmazásával a vászonról készült fotókon több tárgyat és felirattöredéket mutattak ki. Később Barbara Frale úgy fogalmazott: a leplen megtalálta a Názáreti Jézus 'halotti bizonyítványát' görög, arámi és latin nyelvű feliratokban. Mint mondta, bár sok betű hiányzik, mégis sikerült rekonstruálnia a feliratokat.
 
A Jézus testét állítólagosan fedő két lepel közül a kisebbiket az észak-spanyolországi Oviedo katedrálisában őrzik. Ennek az ereklyének hivatalos neve szudárium, vagyis arctörlő kendő. A 84 x 53 cm-es leplen nem látható arcmás, csupán vérfoltok.  A spanyol szindonológusok által végzett tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a leplen található foltok egy rész vérből és hat rész tüdőváladékból állnak, amely a keresztre feszített fulladásos halálával, illetve az eközben bekövetkező tüdőödémával függhet össze. A virágporvizsgálatok kimutatták, hogy a lepel útja valóban Jeruzsálemből Afrikán keresztül vezetett Spanyolországba. A "lepeltanászok" 1994-es oviedói kongresszusán ezt még azzal is megtoldották, hogy mirha és áloé nyomokat is sikerült mikroszkopikusan kimutatni a szöveten. Az utóbbi időben egy különleges fotóeljárással végzett vizsgálat kimutatta, hogy a szudáriumon és a torinói leplen több mint 130 egyező pont található.
Veronika kendője
 
Nemrég a Ray Downing vezette grafikus csoport a legújabb számítógépes technológia segítségével életre keltette a leplen látható Jézus képmását és alakját. Felerősítették a testi sérülésekből származó vérnyomokat, elkészítették az arc 3 dimenziós képét, végezetül a program segítségével valósághűvé tették az arcot és az egész testet.
képfeltöltés Az arc 3D-s képe
A sovány, de izmos test, súlyos bántalmazásokat szenvedett el. Bőrén tetőtől talpig korbácsütések nyomai láthatók. Kilencvennél több sebet ejtettek rajta, valószínűleg fémvégű ostorral. A vállaknál a bőr igen súlyosan sérült, alaposan fel is horzsolódott, mintha valami nehéz, rücskös tárggyal verték volna. Az oldalán lévő mély seb erősen vérzett. Mind a két, de különösen a bal térdkalács annyira összezúzódott, mintha az illető valami magas helyről esett volna le. Az arc felduzzadt és csupa seb, mintha azt is korbáccsal verték volna, a koponya pedig hegyes tárgyaktól származó szúrások nyomait viseli. A szögek okozta sebek elhelyezkedése a kézen pontosan megegyezik azzal, ahogyan az egyetlen ismert, keresztre feszített és exhumált áldozaton, a Jeruzsálem óvárosában, a Damaszkuszi kapu közelében talált csontvázon látható. A szögeket nem a tenyérbe, hanem a csukló tövébe verték be úgy, mint ahogy az a leplen látható.
képfeltöltésVérfoltok a leplen 
képfeltöltés Jézus orcája

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: A gyűlölet az gyűlölet. Nincs kétfajta gyűlölet. Mind egyforma.

2012. február 4. szombat, 10:09
Gyermekem, a gonosz gyorsan terjeszkedik a világ bizonyos részeiben.
Míg háborúk szerveződnek gyűlölettel a lelkekben, addig a Szentlélek elárasztja a többiek lelkét a világ különböző részein.
A Lelkek csatája megkezdődött. A jó a gonosz ellen.
Gyermekem, soha ne feltételezd, hogy a megkeményedett lelkek azok, akik hitetlenek vagy langyos hitűek.
Sok könyörületes hívő, akik Fiamban, Jézus Krisztusban hisznek, kísértésnek lesznek most kitéve.
Az ő elméjük kétségekkel lesz tele, ami vakká fogja őket tenni szeretett Fiam szavaira, amint Ő a világhoz szól rajtad keresztül gyermekem.
Gyűlöletük, ahogyan az Ő Szent Szavainak támadnak, olyan erőteljes lesz, mint a gyűlölet, melyet a gyilkosok mutatnak áldozataikkal szemben.
A gyűlölet a csalótól származik.
Hazugságokat terjeszt a gonosz, aki gyenge lelkeket használ fel, hogy aláássa az igazságot.
A gyűlölet az gyűlölet. Nincs kétfajta gyűlölet. Mind egyforma.
Azoknak a hűséges lelkeknek a gőgje most mozgósítva lesz a gonosz végső próbálkozása gyanánt, hogy megakadályozza ezen, a világnak szánt legsürgetőbb üzenetek terjesztését.
Fiamnak szüksége van az Ő szeretett követőinek támogatására, az Ő földi hadseregének megalakításához. Ez a hadsereg az Ő hűséges követőiből fog kialakulni.
Biztos lehetsz abban, hogy ez lesz az a csoport, kiknek szíve elsőként fog megkeményedni.
Nem tudsz megkeményíteni egy olyan lelket, aki már eleve a sötétségben van. Így azok a lelkek lesznek megkísértve a csaló által, akik a világosságban vannak.
Ők akkor majd hazugságokat fognak terjeszteni, hogy bántsák Fiamat, és késleltessék ezt a munkát.
Ők nem fogják megérteni, hogy ez történik velük, mert azt hiszik, hogy az ő kötelességük lesz, hogy megvédjék Fiam igaz szavát.
Azzal, hogy hibákat találnak ezekben az üzenetekben, melyeket Ő ad neked, gyermekem, Fiamat fogják gyötörni.
A Ő Egyházának legfőbb alapja fog Neki hátat fordítani hamarosan. Ők meg fogják tagadni Őt, és ismét meg fogják feszíteni Őt.
Gőgjük megakadályozza őket abban, hogy felnyissák szemüket, amikor Ő áll előttük most szerető, kitárt karokkal.
Gyermekem, arra kérem Isten minden gyermekét, hogy egyesüljenek és harcoljanak valamennyi lélek üdvösségéért.
Gyermekem, olyan sokan nem figyelnek most ezekre az üzenetekre, de majd a Nagyfigyelmeztetés bekövetkezte után figyelni fognak.
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik fájdalmat okoznak nektek, rágalmaznak benneteket és valótlanságokat terjesztenek rólatok.
Én most átadom nektek az Imahadjárat (25) imáját, mellyel kérjétek a védelmet valamennyi látnokom részére, és azon lelkek részére, akiket Isten, az Atya arra választott, hogy terjesszék az Ő legszentebb szavát a földön ezekben az időkben.
“Ó, Magasságos Isten
Könyörögve kérlek, nyújts oltalmat a világban levő valamennyi szent hírnöködnek
Kérlek, hogy védd meg őket a mások gyűlöletétől
Kérlek, hogy a Te Legszentebb Szavad gyorsan terjedjen, szerte az egész világon
Védelmezd hírnökeidet a rágalmazástól, a gyalázkodástól, a hazugságoktól és minden veszedelemtől
Védd meg családjaikat, és borítsd be őket Szentlelkeddel minden időben
Hogy a világ számára általuk közvetített üzenetek töredelmes és alázatos szívvel találjanak meghallgatásra
Ámen.”
Gyermekem, a gőg egy olyan tulajdonság, amely a legkevésbé kedves Atyám szemében.  Még sokkal fájdalmasabb számára, amikor a gőg bűne hatalmába keríti az ájtatos és szent lelkeket, azáltal, hogy nem fogadják el az Ő szent Szavának igazságát, melyet a világnak ad ma, az Ő hírnökein keresztül.
Nekik kérniük kell az igaz megkülönböztetés ajándékát, amely csak a Szentlélek ereje által adatik meg az alázatos lelkeknek, akiknek szíve tiszta és mentes a gőgtől és az arroganciától.
Szeretett Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja


Az Iránt, Izraelt, Egyiptomot és Szíriát érintő háborúk összefüggésben vannak egymással

 2012. február 4. szombat, 10.55
Legdrágább, szeretett leányom, Irántam való hűséged próbára van téve minden nap. Oly sokan próbálnak téged megállítani a Nekem végzett munkádban, mégsem tudják ezt megtenni, a Mennyből neked nyújtott Szent védelem miatt. Azok, akik megpróbálnak fájdalmat, szenvedést okozni neked, és becsmérelni téged, meg lesznek büntetve. Nem fogom eltűrni az effajta cselekedeteket.
Ne feledd, meg lett jövendölve, hogy senki sem állíthatja meg a Szentlélek tüzét, amely az Én legszentebb üzeneteimből fog kiáradni az egész emberiségre.
Ezért arra kérlek, hogy továbbra se végy tudomást az eléd gördített akadályokról, és hagyd figyelmen kívül a gyűlöletet, mivel az a sátántól ered.
Ha teret engedsz a gyűlöletnek, akkor az elhatalmasodik.
Ha nem veszel róla tudomást, akkor el fog halni, mivel nem tudja megtalálni a növekedéséhez és elmérgesedéséhez szükséges táptalajt.
Most azt szeretném, hogy mondd el Gyermekeimnek, hogy a Jelenések Könyvében megjövendölt események most bontakoznak ki a világban.
Gyermekeimnek nem szabad félniük, mert az ő hitük és imáik segíteni fognak a háború, népirtás, éhínség és hittagadás hatásainak enyhítésében.
Iránt, Izraelt, Egyiptomot és Szíriát érintő háborúk fognak jelentkezni. Valamennyi összefüggésben lesz egymással.
Ugyanúgy Olaszország is el fogja szenvedni a következményeket, amelyek összefüggnek a hamis prófétának és társának, az Antikrisztusnak a felemelkedésével.
Imádkozzatok kitartóan, hogy a globális hatalom, mely a pénzeteket fogja kontrollálni, ne vonjon be minden országot. Mert ha sikerrel járnak, akkor nagyon nehéz lesz a helyzet.
Imádkozzatok Istenhez, az Atyához, hogy elháríthassa az ilyen rémtetteket.
A mások lelkéért mondott ima meg fogja menteni saját lelketeket is. Ez minden, amit Én kérek: az ima.
Imádkozzatok a megtérésért is.
Már nincs sok hátra, hogy minden értelmet nyerjen, leányom. Minden rendben lesz, ha a Nagyfigyelmeztetés után bekövetkezik a megtérés.
Most menj és mondd el gyermekeimnek, hogy soha ne féljenek, amikor Szavamat (Üzenetemet) hirdetik. Én mellettük fogok állni.
Ha kigúnyolják őket, akkor biztosak lehetnek ennek, az Én legszentebb szavamnak igazságában.
Szeretett Jézusod

Isten, az Atya: A világ büntetésen fog keresztülmenni – Beavatkozásomra szükség van


2012. február 4. szombat, 15.00
Leányom, a világ hamarosan büntetésen megy keresztül, az emberiség által folyamatosan elkövetett szörnyű bűn eredményeként.
Miközben ezen büntetés nagy része elhárult, az Én kezem most le fog sújtani arra a gonoszságra, melyet jelenleg elkövetnek a világ minden sarkában.
Azt a sok Ellenem, Isten, az Atya ellen irányuló gyűlöletet meg kell állítani, vagy Gyermekeim még nagyobb borzalmakat fognak elszenvedni.
Én most készítem fel a világot azokra a változásokra, melyek szükségesek a föld megtisztulásához, azért, hogy Tervem szerint megmentsem az emberiséget.
Oly sok lélek gyötrődik a bűn által.
Én vagyok a Mindenség Teremtő Istene, és nem fogom hátradőlve nézni, hogy Gyermekeim elpusztítják egymást.
Leányom, van egy gonosz terv az emberiség nagy részének egy háború általi elpusztítására.
Ezek a háborúk nem véletlenek.
Észrevettétek, hogy mennyi háború van folyamatban, oly sok országban, mindenütt?
Ez az Antikrisztus műve, aki türelmesen várja az ő dicsőséges pillanatát a földön.
Amikor a nemzetek térdre rogynak, Ő, az Antikrisztus, be fog masírozni, és hamis békét teremt az ő saját, fondorlatos módján. Ez a megtévesztés álarca lesz.
Az Én büntetésem azokra a nemzetekre fog lesújtani, akik részt vesznek ebben a nagy csalásban, mely a világ kontrollálására irányul, az országok elfoglalása által.
Légy erős, leányom, mert ez az időszak, amikor a föld meg fog remegni, nem fog sokáig tartani. Ez szükséges annak érdekében, hogy Gyermekeim felébredjenek.
Ők, a Gyermekeim, már figyelmeztetve lettek, de Hangomat megvetik.
Szegény gyermekeimnek – akik jó életet élnek, és akik kétségbeesetten nézik a gonoszt a világ(uk)ban – meg kell érteniük, hogy az Én beavatkozásomra szükség van.
Ha Én nem állítom meg azt, ami jelenleg történik, akkor az emberiség nagy része el lesz pusztítva.
Imádkozzatok, hogy Gyermekeim majd imádkozzanak a békéért országaitokban.
Soha ne féljetek hirdetni Szavamat (Üzenetemet), még akkor sem, ha üldöznek benneteket. Mert, ha csak egy lélek megvallja hitét hangosan, elég ahhoz, hogy százak megtérjenek.
Menj békével. Az idő elérkezett arra, hogy Én, Isten, az Atya engedélyezzem a pecsétek feltörését. Csak akkor fogja elfogadni az emberiség, hogy ők tehetetlenek.
Nem ők irányítják a világot, mert ez nem lehet így.
Csak az egész Emberiség Teremtőjének van hatalma a sátán fölött, és Én most majd büntetést szabadítok azokra a hideg szívűekre és sötét lelkűekre, akik hűséget fogadtak neki.
A (meg)tisztulás utolsó szakaszai most kezdődnek.
Isten, az Atya