2012. március 13., kedd

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning“

Szűz Mária: Soha ezelőtt nem volt még ennyi ellenállás az Isteni kinyilatkoztatásokkal szemben

2012. március 12., hétfő, 19:00 
Gyermekem, ez az az idő, amikor Isten látnokai és kiválasztott lelkei a legnagyobb üldöztetést fogják elszenvedni.
A sátán napjai szinte a végére értek, és ő minden fegyvert fel fog használni - különösen néhány felszentelt papot -, hogy megpróbálják az Én, szeretett Édesanyátok és drága Fiam, Jézus Krisztus Szavát próbára tenni és lejáratni. 
Soha ezelőtt nem volt még ennyi ellenállás az Isteni kinyilatkoztatásokkal szemben, mint ma.
A sötétség továbbra is behatol az Egyházba; és sokan, az Egyházon belül, megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy elcsendesítsék látnokaim szavait.
Ők nem akarják, hogy kiderüljön az igazság, és meg fogják akadályozni, hogy az imák - amelyeket a látnokok kapnak a lelkek megmentéséért - kinyilvánításra kerüljenek.
Imádkozzatok, gyermekeim, hogy erőfeszítéseikkel ne akadályozzák Fiam munkáját, vagy ne vakítsák meg a hívőket a Szentlélek ajándékára, aki továbbra is kiárad azokra a lelkekre, akik meglátják ezeket az üzeneteket.
Imáitok és Fiam iránti hűségetek soha nem volt még ennyire fontos, mint most, amikor a sötétség eme felhője továbbra is leereszkedik Fiam Egyházára. 
Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok Fiam világosságáért, hogy úgy hatoljon át az elveszett lelkeken, hogy az Ő legszentebb Szava által felvilágosodjanak.
Köszönöm, hogy válaszoltál hívásomra, gyermekem, különösen most, lelked nagy szomorúságának idejében, amelyet az elviselt gyötrelmek okoztak számodra azok keze által, akik azt vallják, hogy az Úr nevében beszélnek.

Mennyei Édesanyátok
Az Üdvösség Anyja