2015. január 15., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’


Az igazi szeretet kulcsa a bizalom

2015. január 14. szerda, 15:40

Drága szeretett leányom, amikor egy szerető szülő gyermeke szeretetet érez, akkor őt a biztonság és a bizalmasság erős érzése fogja táplálni. A gyermek szeretete – már akinek megadatott az a szerencse, hogy szerető szülei vannak – a bizalom érzésének mélyreható gyökeréből fakad.

Ez a bizalom teljes. Ugyanez igaz minden létező emberre is, aki feltétel nélkül szeret Engem. Az irántuk való Szeretetem megingathatatlan. Az igazi szeretet kulcsa a bizalom. Én minden gyermekemet szeretem, még akkor is, amikor az ő Irántam való szeretetük hiányos.

Szeressetek Engem, és békét fogtok érezni. Szeressetek Engem, és szeretni fogjátok mindazokat, akik Isten gyermekei. A szeretet egy természetes dolog. Szeretet nélkül nem lehettek épek.

Amikor Én bennetek vagyok, úgy fogjátok látni a világot, ahogyan azt Én látom: annak teljes dicsőségét, valamint hiányosságait. Fel fogjátok ismerni az akadályokat, amelyekkel az emberiségnek szembe kell néznie, és nyomorúságosan fogjátok érezni magatokat, amikor a gyűlöletnek bármely formájának is vagytok tanúi, mert a gyűlölet a szeretet ellentéte.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy az Isten iránti szeretet életben maradjon a világban, mert szeretet nélkül magányosnak és elszigeteltnek fogjátok érezni magatokat.

Úgy szeressetek Engem, ahogyan Én szeretem Isten minden gyermekét, és Én nagy Kegyelmeket fogok árasztani rátok, ti pedig le fogjátok győzni a gonoszság minden formáját.

Szeretett Jézusotok