2013. május 27., hétfő

FERENC PÁPA A MAFFIÁKRÓL



Ha már a pápa az egyik legfontosabb világpolitikai tényező és megnyilatkozó, akkor nem lenne szabad neki féligazságokat mondani. Amit mondott a maffiákról mindenki tudja. Miért nem nevezte meg név szerint, azokat a fő országokat, ahol az állami maffiák hogyan terrorizálják a védtelen lakosságot. Rögtön kezdhette volna a fölsorolást Magyarországgal is.
http://amagyaroldal.hu/hirek/content/ferenc-p%C3%A1pa-l%C3%A9nyegr%C5%91l-hallgatott

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én, az Isten Anyja, meg fogom semmisíteni a gonosz hatalmát azok szívében, akik hívnak Engem


2
013. május 26. vasárnap 14:10

Gyermekem, neked sohasem szabad azokra hallgatnod, akik megpróbálnak téged ebben a Küldetésben megállítani. Fontos, hogy egységben maradj szeretett Fiammal, és tudd, hogy meg fognak sokszorozódni azok a hangok, akik istenkáromlást szólnak Fiam ellen. A gyűlölet, ami a szájukból ömlik, nem ellened irányul, hanem Fiam Szent Szava ellen. Most már tudod, hogy milyen sok ellensége van Fiamnak a világban. Azok okozzák Neki a legtöbb fájdalmat, akik azt mondják, hogy szeretik Őt, de ugyanakkor most visszautasítják, miközben Isten választott prófétái által szól.
Azok, akik Engem, Isten Szent és Szeplőtelen Anyját arra használnak, hogy mögém bújva trágárságokat ordítsanak, nagy szomorúság könnyeivel töltenek el Engem. Annyira megkeményedett a szívük, és annyira tele van haraggal, hogy az ezen Üzenetekkel szembeni gyűlöletük sokakat meg fog döbbenteni. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy Isten Szavát védelmezik, és akik elutasítják azokat, akik az Ő Nevében jönnek, sohasem szabad elnézőnek lenniük azokkal szemben, akik az Ő Nevében mások iránt gyűlöletet mutatnak, vagy rágalmaznak. Amikor ez megtörténik, és amikor azok, akik azt állítják, hogy próféták lennének, így cselekszenek, akkor tudnotok kell, hogy ezek a kegyetlen támadások nem Istentől származnak, mivel az lehetetlen lenne.
Én, az Isten Anyja, meg fogom semmisíteni a gonosz hatalmát azok szívében, akik hívnak Engem. Ha nem hívnak Engem, nem tudok segíteni nekik. Én mint Társmegváltó, sohasem tudnám megtagadni azt az Igazságot, amelyet Fiam szeretne feltárni a világnak. Kötelességem van Fiammal szemben. Ha én sohasem mondanám nektek, hogy utasítsátok el vagy ítéljétek el a gonoszt, miközben azt állítom, hogy az Isten Anyja vagyok, akkor becsapnálak benneteket.
Azok, akik azt állítják, hogy Szent Rózsafüzérem által tisztelnek Engem, s aztán gonosz dolgokat mondanak Fiamról, azt állítván, hogy Üzenetei hazugságok lennének, megsértik Fiamat, és meggyaláznak Engem. Amikor a legszentebb Rózsafüzéremet lassan és szívből mondjátok, akkor meg fog nyílni a szíveteket e Küldetés Igazságára. Sohasem szabad a reményt feladnotok, még akkor sem, ha nem kaptátok meg a megkülönböztetés Ajándékát.
Ezt akkor fogjátok megkapni, ha kéritek tőlem, hogy a lelketeket bízzam Fiam gondjaira. Ha ez egyszerű és alázatos lélekkel történik, akkor Fiam a Szentlélek Ajándékával fog benneteket megjutalmazni.
Gyermekek, nektek sohasem szabad Fiam prófétáit sértegetnetek, még akkor sem, ha nem hisztek nekik. Csendben kell maradnotok, és imádkoznotok kell értük. Ha netán elutasítanátok Fiam prófétáit, Ő nem fogja azt nektek felróni. De ha azt állítjátok, hogy az igaz prófétáknak adott Szent Szavai a gonosztól vannak, akkor szörnyen fogtok szenvedni.
Őrizzétek meg nyugalmatokat, gyermekek, és helyezzétek bizalmatokat teljesen Fiamba. Hagyatkozzatok teljesen Irgalmára, és ő vezetni fog benneteket, és veletek lesz a béke.
Menjetek, drága gyermekeim, abban a biztos tudatban, hogy Fiam szeret benneteket. Ő minden léleknek megbocsát, minden bűnt, kivéve az örök bűnt: a Szentlélek káromlását.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Isten, az Atya: Az Igazság Könyvét megígértem a világnak, és Én sohasem állok el Szent Szavamtól

2013. május 26. vasárnap 14:45

Drága leányom, az Én szeretett gyermekeim össze vannak zavarodva ebben az időben. Szeretném nekik elmondani, különösen azoknak, akik kételkednek ezekben a neked adott Isteni Üzenetekben, nem szabad félniük, mert szeretem őket.

A félelem kétséget ébreszt. A kétség pedig zavarodottságot okoz. A zavarodottság nyugtalansághoz vezet, és végül vakok lesztek az Igazságra. Az Igazságot soha nem lesz könnyű elfogadni, mert az Igazság felfedi a jót és a rosszat. Senki sem akarja a rosszat hallani, és ahelyett, hogy elfogadnák azt az irányt, mely Kívánságom szerint adatik a világnak, az emberiség inkább a félelembe burkolódzik.
Prófétákat küldök, hogy emlékeztessenek benneteket minden egyes drága gyermekem iránti Végtelen Szeretetemre. Azért is küldöm őket, hogy figyelmeztessenek benneteket azokra az akadályokra, amelyeket a gonosz elétek helyez, hogy elragadjon Tőlem benneteket. Amikor ezeket a dolgokat feltárom előttetek, az nem azért van, hogy felzaklassanak benneteket, hanem, hogy megmentsenek, és távol tartsanak titeket a bajtól.
A Szent Könyvemben, a Bibliában nektek adott Igazság azért van ott, hogy meglássátok azt. Ne vegyétek elő csak azért, hogy egy saját új verziót alkossatok, mert nem az a Kívánságom, hogy elferdítsétek az Igazságot. Az Igazság Könyvét megígértem a világnak, és Én sohasem állok el Szent Szavamtól. Ezt most adom nektek, hogy gyermekeimet össze tudjam gyűjteni a Föld négy sarkából. Ellenségeim megpróbálják megállítani az Igazság Könyve tartalmának terjedését. Ne engedjétek meg nekik, hogy megzavarjanak benneteket, mert ha ez megtörténik, akkor a lelkek elvesznek Számomra.
Legyetek hálásak, hogy Én, a ti szeretett Atyátok ezt a nagy Ajándékot adom nektek, mivel szükségetek lesz az Irányításomra, különösen most, amikor az Antikrisztus be lesz mutatva, hogy a világ meglássa őt. Az Igazság Könyvén keresztül lesz megmutatva nektek, hogyan védjétek meg lelketeket attól az általa kitervelt fertőzéstől, melyet a világnak okoz. Minden védelmet megkaptok, hogy az ne csak a saját lelketeket segítsen megmenteni, hanem milliárdok lelkét is.
A Maradék Hadsereg a legnagyobb erőt fogja megkapni, hogy legyőzze a fenevadat. Elég erős lesz ahhoz, hogy ezt megtegye, ezért tehát sohasem szabad éreznetek, hogy el vagytok bátortalanodva, amikor ellenségeim megpróbálnak benneteket akadályozni abban, hogy sokasodjatok minden nemzeten keresztül. Az ő hatalmuk meg lesz semmisítve, és a gyengék, akik elfogadják a hazugságokat, amelyeket hamarosan Fiam Nevében mutatnak be majd nekik, el fognak veszni a Számomra. Csak az Irántam és szeretett Fiam, Jézus Krisztus iránti szeretetetek által, és a Szentlélek Ereje által lehet minden gyermekemet megmenteni.
Én meg foglak védeni benneteket, és őrködni fogok felettetek minden pillanatban. Fiam iránti hűségetek által emeljétek Hozzám a lelketeket, és az Új Paradicsomom Legdicsőségesebb Ajándéka fog megadatni nektek.
Ne engedjétek senkinek sem, hogy megakadályozzon benneteket jogos Örökségetek igénylésében. Senkinek se engedjétek, hogy megállítson benneteket az összes gyermekem lelkéért folytatott harcotokban, mert ti megkaptátok a szükséges Kegyelmeket, hogy még azok lelkét is megmentsétek, akik a legtöbbet bántanak Engem. Szeretlek benneteket, gyermekek. Várom a válaszotokat erre a Mennyei Hívásra.
Szeretett Atyátok

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

Biztos pontok

Kedveseim, mindig ügyeljetek arra, hogy amikor álltok, el ne essetek, hisz olyan könnyen megtörténhet még a választottakkal is, hogy a kísértő csábításától elbuknak. Mégis azt mondom nektek, ha oda tűzitek keresztjeiteket minden nap Krisztus keresztjéhez, és ez által egymás keresztjéről is tudtok, Őbenne maradtok és Ő bennetek. Ha minden nap egyesültök szent Testével és Vérével a szentmisében, annyira megerősít benneteket, hogy biztos menedéket találtok nála. Éljetek hát ezzel a csodálatos lehetőséggel, és soha el ne térjetek az Ő igazságaitól. Bízzatok és erősödjön hitetek!
2013. 05. 01. Anna Terézia


A szív békéje

Kedveseim, minden időben áldjátok a Szentháromságot és ne feledjétek, milyen jó hozzátok! Találjatok megnyugvást nála azáltal, hogy a szívetekbe írt békét féltékenyen megőrzitek. Hiszen senki el nem veheti tőletek, ha csak ti magatok át nem adjátok önként. Csak ezen az áron veszíthetitek el lelketek békéjét. Bármennyire is szeretne az ellenség kihozni benneteket sodrotokból, ne feledjétek, semmit sem tehet a ti beleegyezésetek nélkül. Arra pedig vigyázzatok, hogy ne találjon rést falaitokon a sátán, mert azokon könnyen behatolhat és elveszíthetitek békéteket. Maradjatok a szőlőtőn, Krisztuson, és engedjétek magatokat szőlővesszőkként a szőlőhajtásokként megmetszeni, hogy jó gyümölcsöket teremhessetek. Úgy őrizzétek békéteket, hogy abból mások is részesüljenek, akik látják és kérdeznek titeket lelki békétek felől. Emeljétek fel őket is Krisztus békéjébe a kegyelem által.
Az egymást követő döntési helyzetek

Kedveseim, biztosak lehettek abban, ha keresitek szüntelenül és fürkészitek a Szentháromság rátok vonatkozó akaratát, akkor nem tértek le a helyes útról. Mert felismertétek az ösvényt, amely által eljuthattok az örök üdvösségre. Munkálkodjatok tehát a saját és mások üdvösségén azáltal, hogy a naponként feltárulkozó lehetőségeket megragadjátok. Óvakodjatok elmulasztani a Szentlélek indításait, tegyétek meg azokat, mert ha nem, az kínzó lelki gyötrelmekkel jár. A mulasztás súlyos bűn is lehet, mert akkor nem az Isten akaratában vagytok. Egy pillanatnyi jó lehetőség elmulasztása azért járhat súlyos következményekkel, mert a lelkiismeretet megterheli és a következő döntési helyzetben már könnyebben elvéthető a helyes irány. Szüntelenül döntéseket kell hoznotok. Mindig előzze meg döntéseiteket a megkülönböztetés, mely elengedhetetlen iránymutató számotokra.
2013. 05. 03. Anna Terézia


A hitben járás

Kedveseim, most is csak azt mondom, maradjatok meg a Szentháromság szeretetében. Ne hagyjátok, hogy különféle látványos dolgokkal megtévesszen benneteket a gonosz lélek, aki felfokozott erővel settenkedik körülöttetek, hogy csapdába ejtsen titeket. Ne higgyétek, hogy olyan könnyen félrevezethetnek benneteket, ha erősen ellenálltok és küzdötök a lélek fegyverzetével. A Szentháromság oltalma bizalommal töltsön el, mert ha minden tőletek telhetőt megtesztek, nem tud benneteket egykönnyen kibillenteni egyensúlyi helyzetetekből. Az igazi fegyver számotokra az őszinte, tiszta, mély alázatban gyökerező hit, mely biztosítja számotokra a stabilitást. A hittel elfogadott kegyelem a legnagyobb fegyver a kezetekben, mert a gonosz lélek nem ismeri a hitben járást. Ezért az ehhez vezető utat sem ismeri. Azt tudja csak, hogy ha valaki hitben jár, azt meg kell zavarni, hogy kibillenjen biztonságából. Viszont, ha valaki már eljut az igazi istenhitre, vagyis felragyogott benne a Szentlélek fénye, azt nem lehet egykönnyen eltántorítani, különösen, ha közösségben erősítik egymást a kegyelemben.
A szentségimádás alatt Jézus: Gyermekeim, mindig nagy szeretettel várlak benneteket, hogy felétek fordulva megáldhassalak titeket. Bízzatok az Én szentségi jelenlétemben, amelyben mindnyájan részesültök mindazokkal együtt, akiket magatokkal idehoztok. Ne féljetek, mert Én különleges módon magamhoz vonzom mindazokat, akik nyitott szívvel állnak előttem. Most arra szeretnélek tanítani benneteket, hogyan engedjetek el a kezetekből mindent, ami nem titeket illet meg. Azzal, ami nem Én vagyok és nem Tőlem ered, azzal felesleges foglakoznotok. Minden más, ami e világ javát szolgálja, felesleges és haszontalan időtöltés. Meg kell tanulnotok az üdvösségetekkel törődnötök, ahelyett, hogy azzal törődnétek, ami e világban van. Ha el tudtok vonatkoztatni mindentől, ami nem Isten felé irányítja útjaitokat, akkor már megértettétek, mit is kérek tőletek. Ha megtanultok ebben a világban élni, de nem e világi módon, akkor az örök életre vezető úton jártok. De hogyan is történjen ez? Hiszen nem egyszerű elhagyni ennek a világnak az értékeit. Én nem azt kértem az Atyától, hogy vegyen ki benneteket e világból, hanem hogy őrizzen meg a gonosz támadásaitól. Mert e világ szellemi mozgatója a sátán, és nagyon ért ahhoz, hogy hogyan rombolja le mindazt, amit Atyám felépített bennetek. Látszólag jónak tűnő lehetőségeket tár elétek, hogy évezettel és haszonnal feléjük forduljatok. De ha átgondoljátok, mennyire biztosítja az az üdvösségeteket, csakhamar rájöttök, mekkora csapda előtt álltok. Még időben mérjétek fel a helyzetet! Éberen őrködjetek cselekedeteitek felett, mert nem tudhatjátok, mely pillanatban csúszhattok el. De soha ne rettegjetek ettől, mert ha hitben jártok, akkor a hit pajzsa biztonsággal megvéd benneteket a támadásoktól. Amen
2013. 05. 05. Anna Terézia

Elérkezett apostolkodásotok ideje

Kedveseim, amikor a Szentlélek leszáll rátok és felélesztve titeket megújítja lelketeket, gondoljatok arra, hogy elérkezett a ti apostolkodásotok ideje. Akkor már nem fogtok töprengeni azon, mit és hogyan kell majd tennetek, mert minden adott lesz a cselekvésre. Akkor már nem fogjátok kérdezni, mit kíván tőletek Isten, mert minden olyan nyilvánvalóvá válik számotokra. Már nem fogjátok fürkészni, vajon mit és hogyan kell tennetek, hogy Isten akaratában járjatok, mert minden egyértelműen megmutatkozik előttetek. Ne kételkedjetek a prófétai üzenetekben, amelyeket már oly rég óta ismertek, és melyek által vezetve vagytok! Keressétek az odafönt valókat és akkor minden utat ismerni fogtok, amely az üdvösségre vezet!
2013. 05. 06.             Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/elerkezett-apostolkodasotok-ideje


Mindig a megszentelő kegyelem állapotában

Kedveseim, mindig gondoljatok megváltásotok örömére! Arra a gyönyörűségre, amit akkor tapasztaltok meg majd teljes valóságában, amikor megjelentek az Úr színe előtt. Féltékenyen őrizzétek lelketek tisztaságát, hogy mindig a megszentelő kegyelem állapotában legyetek! Akkor nem fog váratlanul érni titeket az Úr érkezése. Bármit tesztek, mindent a Szentháromság dicsőségére tegyetek! Nincs annál nagyobb gyönyörűség, mint megfürödni minden nap a szentségi Jézus forrásvizében, elmerülni benne, a csendes tiszta tóban.
2013. 05. 08.           Anna Terézia
http://engesztelok.hu/lelkielet/mindig-a-megszentel-kegyelem-allapotaban


 Isten igazságai változtathatatlanok

Kedveseim, mutassátok meg a Szentháromság szeretetét mindazoknak, akik sóvárogva várják Isten fiainak a megnyilvánulását! Nyissátok meg kapuitokat, hogy szemlélhessenek, akik kíváncsiak cselekedeteitekre. Mert bizony mindaz, amivel jót tesztek és a jóra törekedtek a kegyelem forrása lesz azok számára is, akik szomjaznak az igazságra. Soha ne ferdítsétek el Isten igazságait, mert azok örökké valók és változtathatatlanok. A szívetekbe véste a Szentháromság a törvényeit és azok megtartását. Érzékennyé tette szíveteket a lelkiismeret által, amely mindenkor jelez nektek. Álljatok őrséget lelkiismeretetek ajtaján, hogy amikor vádol benneteket jól felismerjétek, hol tértetek el a helyes úttól. Ne féljetek, csak hallgassatok a Szentlélek hívó szavára!
2013. 05. 10.                  Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/isten-igazsagai-valtoztathatatlanok



El ne bízzátok magatokat

Kedveseim, miért gondoljátok, hogy ti majd különbül viselkedtek akkor, amikor a kísértő megzavar benneteket? Azt gondoljátok, minden rendben van, mert a Szentháromsághoz tartoztok? Aki a helyes iránytól eltér, az nem lát tisztán, mert sűrű homály ereszkedik lelkére. Az Úr fénye csak akkor és azok számára lesz felismerhető, akik a Szentháromság jelenlétében élnek. Bizalom tölti el lelküket és nem rendülnek meg semmiféle megpróbáltatástól. Aki ügyel lelke tisztaságára és az igazság ösvényén halad, az soha nem szégyenül meg még a legnehezebb megpróbáltatások idején sem. El ne bízzátok magatokat, mert aki áll vigyázzon, el ne essen!
A Szentháromság mindent a javatokra fordít

Kedveseim, ne gondolkodjatok olyanokon, ami meghaladja a ti erőtöket. Higgyétek, bármit tesztek, a Szentháromság mindent a javatokra fordít, de kérjétek is ezt! Mindig, minden helyzetben imádkozzatok még akkor is, ha nem érzékelitek, mi történik bennetek. Fontos, hogy mindent adjatok át Istennek, hogy soha semmiféle esemény ne maradjon felajánlás nélkül. Ez azért is fontos, mert másképp elveszne és e nélkül kárba veszne az igazi értéke. Járuljatok hozzá az Isten dicsőségéhez azáltal, hogy a lehető legtöbbet megteszitek.


Minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja


Kedveseim, törekedjetek arra, hogy minden gondolatotok a Szentháromság dicsőségét szolgálja. Minden út Istennek tetsző, amely távol tart a bűntől, és megnyitja bennetek a kegyelem kincsestárát. Oh, mennyire vigyáznak az égiek arra, hogy egészen magával ragadjon titeket a szeretet Szent Lelke. Mert bármit tesztek, azt a cselekedetet, ha nem a Szentlélek ereje fűti, mit sem ér, és mit sem használ. Ezért, amit tesztek tegyétek nagyon buzgón és egészen átadottan. Szemléljétek Isten szeretetét, mert mindenben felfedezhetitek, ha törekedtek rá. A szeretet ne csak üres szó legyen az életetekben, hanem tevékeny, és mások felé forduló cselekedet, viselkedés. Ezáltal egészen közel kerültök Istenhez. Kérjétek a Szentlelket, és Ő betölti szíveteket, és átadja mindazokat az ajándékokat, amelyek feltétlenül szükségesek a végső kitartáshoz.
2013. 05. 15. Anna Terézia


Szentlélek vezetése

Kedveseim, bízzátok magatokat egészen a Szentlélek vezetésére. Örüljetek és örömötök töltse be egészen szíveteket, mert a Szentlélek, aki figyel rátok, vezet benneteket. Feltár és megmutat bennetek olyan utakat, amelyek által képesek vagytok felismerni, mit kell tennetek. A Szentlélek fénye ragyogjon nektek, mert ahol Ő jelen van, ott mindig világosság van. Éljetek ebben a ragyogásban és tündököljön arcotok, amikor Ő vezet benneteket. Az éltető lehelet lelke bátorítson mindnyájatokat, amikor komoly feladat előtt álltok. Újuljatok meg lélekben és az igazság fénye világítson nektek.
2013. 05. 19. Anna Terézia
A Szentháromság szeretetárama

Kedveseim, amikor a Szentháromság szeretetárama körülvesz benneteket, hagyjátok magatokat, és ne akarjatok görcsösen ragaszkodni saját elképzeléseitekhez. Tegyen boldoggá egészen ez a szeretet áradat, mert abban megfürödni a legnagyobb kegyelem. Ti, akik kiválasztottak vagytok, ne éljetek vissza soha Isten nagylelkű jóságával, hanem adjátok át magatokat neki tetsző áldozatul. Akkor a nektek szóló ajándék nem marad el. Ha szívetekben az Isten békéje lakozik, akkor az Ő áldása kísér benneteket. Ha viszont elűzitek békétlenséggel szívetek vágyait, akkor messzire kerültök a kegyelem üdvösségre vezető állapotától. Sajnos sokszor úgy űzitek el lelketek békéjét, hogy nem számoltok a következményekkel. Amikor a bizonytalanság elborítja napjaitokat, akkor nem tudtok igaz szívvel-lélekkel Isten közelében maradni. A gonosz lélek az, aki elbizonytalanít és azt a látszatot kelti, hogy nincs talaj a lábatok alatt. Vigyázzatok nagyon, hogy ne térjetek le a jó útról, amikor a bizonytalanság hangjait halljátok. Függesszétek tekintetetek a Szentháromságra, akkor nem érhet szégyen benneteket.
Szelídség
Kedveseim, mindenekelőtt tanuljatok meg szelíden és alázatosan közeledni a Szentháromsághoz. A szelídség olyan erény, amellyel képesek vagytok elfogadni, minden elétek táruló nehézséget. Szelíden közeledjetek minden nehézséghez, amivel szembe találjátok magatokat! Egyszerűen, és teljesen kiüresedve fogadjatok el mindent, mert ha ezt teszitek felbecsülhetetlen kincseket gyűjtötök. Csak az viselkedhet szelíden, aki nem tart meg magának semmit. Nem gyűjt talmi kincseket, hanem csak az a fontos számára, hogy mit tehet Isten országának épüléséért. Az alázatos lélek soha nem kérkedik, és nem becsüli le mások értékeit, hanem azon iparkodik, hogy úgy emeljen fel másokat, hogy közben önmaga alulmarad. Ne féljetek ezt az erényt szorgalmasan gyakorolni. Mindig kérjétek az alázatban gyökerező szerény egyszerűség kegyelmét a Szentháromságtól.
2013. 05. 21. Pünkösd Anna Terézia



Használjuk az ajándékokat

Kedveseim, maradjatok meg a Szentháromság szeretet egységében, akkor nem fog érni benneteket meglepetés. Igyekezzetek minél jobban átadni magatokat, mert ha így tesztek, sokkal könnyebben átvészelitek a megpróbáltatásokat. Ne feledkezzetek meg azokról az ajándékokról, melyeket már megkaptatok, hogy soha ne legyetek híján annak, ami már a tiétek, használjátok azokat. Örvendjetek, mert örömet szereztek, amikor Isten dicsőségére szolgáltok.
2013. 05. 22. Anna Terézia
 
Kérni a Szentlélek segítségét

Kedveseim, ne gondoljátok, hogy bármit megtehettek, ha a Szentlélek segítségét nem kéritek. Győződjetek meg arról, hogy mi történik, ha ez a kérés elmarad. Hamarosan bizonytalanság vesz erőt rajtatok és nem értitek, mi is történik valójában veletek. A Szentlélek erejében történik bennetek minden jóra való törekvés, különösen akkor, ha kéritek, hogy Ő munkálkodjon bennetek. Kérés nélkül a világ szelleme rátok borul, amit nagyon nehezen és csak félelemmel telve tudtok viselni. Ezzel szemben a Szentlélek képes felemelni a lélek szárnyán olyan magaslatokba, ahol már nem éri lábatokat a földi bizonytalanság. Ilyenkor képesek vagytok elszakadni a világi dolgoktól és egészen odahajolni az isteni kegyelemhez. Munkálkodjatok és erősödjön kitartásotok ebben.
2013. 05. 24. Anna Terézia

http://engesztelok.hu/lelkielet/kerni-a-szentlelek-segitseget


Védelem a gonosz támadásai ellen
 
Kedveseim, legyetek éberek, amikor fel akarjátok ismerni a gonosz lélek működését! Ne gondoljátok, hogy könnyen fel tudjátok ismerni fondorlatait. Mert bizony alattomos módon settenkedik és lesi azt a pillanatot, ahol árthat nektek. Igaz, hogy védelem alatt álltok, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell küzdenetek, és nem kell óvatosnak lennetek. A legtöbb, amit tehettek, hogy szüntelenül alázattal keresitek a Szentháromság oltalmát. Kerüljetek ki minden helyet és minden olyan lehetőséget, ahol támadhat benneteket. Ha elkerülitek a bűnre vezető alkalmakat és nem ártjátok bele magatokat olyan dolgokba, amely nem rátok tartozik, akkor könnyebben megőrizhetitek az isteni engedelmességben gyökerező alázatot. Legyetek éberek, de ne féljetek, mert a félelemmel kapukat nyittok az ellenség számára, hogy támadjon titeket.
2013. 05. 25.
Kedveseim, érezzetek rá azokra a kegyelmekre, amelyek a mindennapi megpróbáltatásokból erednek. Ha megvizsgáljátok, mi okozza a fájdalom gyökerét, könnyen rájöttök, problémáitok indítékaira. Lássátok be tévedéseiteket és azonnal változtassatok irányt, hogy ne tudjon a gonosz lélek tovább kísérteni. Valószínűleg, ezeket a megpróbáltatásokat senki sem akarattal éli meg. Könnyen lehet, hogy akkor csúsztatok el, amikor figyelmetlenül, szinte automatikusan cselekedtetek. Ezért nehéz visszakeresni az elcsúszás kezdetét. Sok gond abból származik, ha kevésbé vagyunk figyelmesek. Akkor könnyen elkalandozik az ember és már képtelen visszapergetni az eseményeket. Fontoljátok meg döntéseiteket és figyeljétek lépéseiteket.
2013. 05. 27. Anna Terézia


A Szentháromság kebelén

Kedveseim, Szentháromság Vasárnapján dicsőítsétek meg a Szentháromság személyeit azzal, hogy egészen és osztatlan szívvel megnyíltok előttük. Legyen bennetek érzékenység arra, hogy felfedezzétek mindazt a sok kincset, amit számotokra készített ezen a napon. Bármit tesztek, ma mindent a Szentháromság nevében tegyetek. Készítsétek lelketeket, mert a Mennyei Atya új utakat mutat nektek, hogy azon járjatok. Jézus Krisztus abban segít nektek, hogyan imádjátok a Teremtő Atyát. Szemléljétek Jézust, hogyan vonult el és imában hogyan osztotta meg magát az Atyával, aki végtelen atyai szeretetét szüntelen kiárasztotta őrá. Nézzétek, a Szentlélek mekkora erővel tölti el mindazokat, akik bíznak benne, akik egészen ráhagyatkoznak, és akik nyitottak arra, hogy édes, zamatos gyümölcsöt teremjenek. Boruljatok a Szentháromság kebelére és érezzétek ott otthon magatokat. Ezentúl ne panaszkodjon senki, aki a Szentháromság szeretetegységét élvezi. Soha ne hagyjátok el ezt a helyet!
2013.05.26. Anna Terézia