2011. augusztus 8., hétfő

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – “The Warning”

Isten, az Atya – A szenvedés szerepe


2011. augusztus 7. vasárnap; 14:45
Én vagyok az Alfa és az Omega.  Én vagyok Isten, az Atya, az Ember és a Világmindenség Megteremtője.
Drága leányom, most véglegesen elfogadtam ajándékodat, amely segítség a lelkek megmentésében. Ajándékodat szeretettel és örömmel fogadom el. Ez nem lesz egy egyszerű út, de védelemben lesz részed, ha minden egyes nap kéred az Én segítségem. Szenvedésed a szellemi (elme) és a lelki sötétség által fog bekövetkezni.  Amint ez rosszabbodik, akkor mindig gondolj azokra a teremtményekre, akik szenvedésed által fognak megmenekülni.
Menj Szentségimádásra olyan gyakran, ahogyan csak teheted, hogy megszerezd a szükséges erőt ehhez a munkához. Szeretett Fiam üzenetei folytatódni fognak. Ezeket, úgy, mint ezelőtt, terjeszteni kell, mert az Ő világnak szóló üzeneteiből egyre több lesz, nem kevesebb. Sok szent lesz segítségedre, akik a te nevedben közben járnak.
Imádkozz továbbra is a Szentháromsághoz a szükséges kegyelmekért, hogy erős maradj. Sohase érezd magad elhagyatottnak, ez szenvedésed részének fog tűnni. Pihentesd fejedet. Csendesedj el, és mutatkozz örömtelinek a külvilág felé. Ne végy tudomást mindazokról, akik bántani fognak téged. Inkább arra gondolj, hogy ez azért van, mert az Isteni fény, amely lelkeden keresztül át fog ragyogni, más lelkekben a sötétséget fogja előidézni.  Akkor és csakis akkor, fogod megérteni azt a kínt, amely keresztülégeti Fiam szívét, amikor a világban a bűnöket látja.  A te szenvedésed csak egy töredéke lesz annak, amit Ő a nap minden percében elszenved.
Most fogadd el az ajándékot, amely neked is adatott, mikor engesztelő lélekké váltál elhívásod által. Ne felejtsd el leányom, te mindig a Szívemben vagy. Őrködöm fölötted és védelmezlek téged. Most mosolyogj. Ne félj, mert ez a munka téged, családodat és szeretteidet nagy jutalomban fogja részesíteni, az Én Dicsőséges Királyságomban.
Szerető Atyátok,
Isten, a Mindenség Teremtője