2014. május 17., szombat

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik (&150.)

2014. május. 16. péntek, 16:05
Drága szeretett leányom, arra kérem mindazokat, akik szeretnek Engem, hogy szenteljék Szívemnek azokat a lelkeket, akik elutasítják Irgalmamat. Arra kérlek benneteket, hogy hozzátok Hozzám a hitetleneket, akik nem fogják elfogadni Jelenlétemet, és azokat, akik még akkor is elutasítanának Engem, ha személyesen megállnék előttük. Ezek a megkeményedett lelkek, más jellegű spirituális tevékenységből merítenek vigasztalást, mert nem hajlandók elfogadni Engem. Ha elfogadnák az Igazságot, akkor nagy belső békére lelnének, amilyet soha semmilyen más spirituális üzérkedés sem tudna nyújtani nekik. Azoknak, akik nem hisznek Bennem vagy Abban, Aki küldött Engem, soha nem fog békére találni a lelkük.
Csak Én, Jézus Krisztus, hozhatok igazi békét a szíveteknek, mert Engem Ő küldött, Aki megteremtett benneteket, hogy elvigyelek Hozzá tieteket. Rajtam keresztül meg fogjátok találni Atyámat. És amikor az Atya egyesül az Általa teremtett gyermekeivel, béke fog uralkodni. Isten Békéje nélkül soha nem lehet harmónia a Földön. Ahol nincs béke, már tudni fogjátok, hogy azt az Istennel szembeni alázatos szolgaság hiánya okozza.
Azoknak, akik a legjobban ismerik Legszentebb Szavamat, soha nem szabad elfelejteniük: bármennyit is tudtok Rólam, azt soha nem szabad Ellenem felhasználnotok. Ezalatt Én azt értem, hogy nektek bíznotok kell Bennem – abban, Aki Vagyok. Fogadjatok el Engem alázatos szívvel. Soha ne engedjétek, hogy arroganciátok beárnyékolja Irántam való hűségeteket. Aki szelíd és gyengéd szívű, az szeret Engem. Én Jelen vagyok abban az emberben, aki mindenkit szeret, független attól, hogy melyik fajhoz, valláshoz, nemhez vagy bőrszínhez tartozik. Én jelen vagyok mindazokban, akik úgy élik az életüket, ahogyan tanítottam nekik. Azokban is Jelen vagyok, akik nem ismernek Engem, de követik Jellemvonásaimat.
Amikor Én a Földön jártam, soha nem dicsekedtem a tudásommal – egyszerűen csak átadtam az Igazságot. Én soha nem szórtam rágalmakat senkire; nem üldöztem és nem fedtem meg azokat, akik nem akartak Engem követni. Soha nem mondtam rosszat senkiről. Én elfogadtam Isten minden gyermekét és minden vétséget, amit Velem szemben elkövettek. Soha nem mondtam azt, hogy az Életemet csak egy néhány kiválasztottért áldoznám fel. Nem. Én mindenkiért odaadtam Magam, de különösen a megátalkodott bűnösökért. Egy embert sem részesítettem előnyben a másikkal szemben. Soha nem halmoztam el dicsérettel az egyiket, és megrágalmaztam a másikat, mert ez lehetetlen lett volna.
Igyekeztem az Igazságot terjeszteni, abban a reményben, hogy Szavam maghallgatásra talál. Békét hoztam sok nyugtalan léleknek, akik elég alázatosak voltak ahhoz, hogy hallgassanak Rám. Határozott, de méltányos voltam azokkal szemben, akik gyűlöletük és gonosz nyelvük által gyötörtek Engem. Kiűztem a démonokat azokból a lelkekből, akik felkeltek Ellenem és nagy Ajándékokat adtam azoknak, akik nagyon szenvedtek. Figyelmen kívül hagytam azon idők úgynevezett „szent emberek” gúnyolódásait, akik csak önmagukat szerették. Isten sohasem volt első (helyen) az életükben, annyira lefoglalta őket a saját szükségleteikkel való törődés. De a lelkek, akiket megkerestem, azok voltak, akik nem hittek Istenben. Ők kinyújtották Felém a kezüket, és nem értették, hogy miért vonzódnak Hozzám. A saját akaratuk által jöttek Hozzám, de sokakat azok a lelkek hoztak Hozzám, akik tudták, hogy Ki Vagyok, és hogy Ki küldött Engem. Ennek köszönhetően Én különleges Kegyelmekkel árasztottam el őket, és ők azonnal megtértek.
Ma, amikor veletek beszélek a Nagy Nap bekövetkezte előtt, arra vágyom, hogy elhozzátok Hozzám a hitetlen lelkeket. Ezt az ima által kell tennetek, imádkozván a Keresztes Imahadjárat alábbi imáját:
(150.) A hitetlenek lelkének megmentéséért:
Drága Jézus, arra kérlek, hogy mentsd meg mindazokat, akik a saját hibájukon kívül nem hajlandók elismerni Téged. Felajánlom szenvedéseimet, hogy elhozzam Neked azok lelkét, akik elutasítanak Téged, és azért az Irgalomért, amelyet az egész világra ki fogsz árasztani. Irgalmazz a lelküknek. Vedd őket Mennyei Menedékedbe, és bocsásd meg bűneiket. Ámen.
Jézusotok