2016. január 17., vasárnap

Mese-mese mátka.... Irodalmi kávéházzá változott a templom." Lesz ott ének, nevetés, hangoskodás és mesemondás, amiknek semmi közük sincs Hozzám. "

Kilencven szál rózsa,koncertmise,kiállítás,mesemondás keretében köszöntötte Dr.Rumszauer Miklós plébános és az egyházközösség
Fésűs Évát a híres meseírót.




Hamarosan a templomokat kereskedelmi célokat szolgáló helységekként fogják használni, és hogy hasznot húzzanak belőle.

Nyomtatóbarát változat
2013. augusztus 13. kedd, 15:00
Drága szeretett leányom, milyen szenvedést fognak érezni a katolikusok és a Keresztények szerte a világon, amikor látják, hogy templomaikat és az istentiszteleti helyeiket szórakozóhelyekké fogják átalakítani.
Számos rendezvényt fognak a templomokban tartani, amelyek egyébként arra szolgálnának, hogy Engem tiszteljenek, amelyek megsértik a Nevemet. Hamarosan a templomokat kereskedelmi célokat szolgáló helységekként fogják használni, és hogy hasznot húzzanak belőle. Mindezek a dolgok már közelegnek, és azok, akik szeretnek Engem, nagy bánatukban sírni fognak. Mennyire fognak ezek a lelkek szenvedni, amikor ilyen istenkáromlással szemben kell küzdeniük. Az eretnekség, amelyet rájuk erőszakolnak, azt fogja jelenteni, hogy a számos gyakorlat és szertartás folyamán kevés tiszteletben részesítik majd az ilyen lelkeket, melyek sértőek lesznek Istennel szemben. Lesz ott ének, nevetés, hangoskodás és mesemondás, amiknek semmi közük sincs Hozzám. Mégis, mindezeket a gonosz cselekedeteket el fogják követni Egyházamban, méghozzá Előttem.
Leányom, figyelj most Ígéretemre. Én a Föld végső határáig is el fogok menni, hogy minden bűnöst megmentsek. De a lelkek annyira fertőzöttekké fognak válni, hogy bármit teszek értük, soha nem fogják Irgalmamat elfogadni, még haláluk pillanatában sem, jóllehet tudják, hogy a Pokol fog várni rájuk.
Ezért tehát el kell fogadnotok a tényt, hogy lelkek fognak elveszni számomra, mivel a gonoszság annyira beleivódott a lelkükbe, hogy semmilyen beavatkozás sem fogja már elválasztani őket a fenevadtól.
Amit el kell mondanom nektek az a következő: Ne hagyjátok, hogy azok, akiket a gonosz megfertőzött, hazugságaik által eltávolítsanak benneteket Tőlem. Ha elfogadjátok a hazugságokat, amelyeket azok diktálnak nektek, akik nem tisztelnek Engem, meggyengültök hitetekben – még akkor is, ha az csak egyetlen hazugság, mely csupán egyetlen nézőpontból érinti Tanításaimat. Ha csak egyetlen követelésnek engedtek is, melynek  eredményeképpen megváltoztatjátok értelmezéseteket arról, amit mondtam nektek, ez azt fogja jelenti, hogy megengeditek a gonosznak, hogy még nagyobb erővel kísértsen benneteket a rosszra, hogy eltávolítson titeket Tőlem.
Fogjátok be a fületeket a kezetekkel, amikor a fenevad szájából ömlik a káromlás. Ne fogadjatok el semmi olyat, ami elárulná Szentségeimet vagy Tanításaimat. Forduljatok másik irányba, és kövessetek Engem, mert miután mindezek a dolgok elmúlnak, már csak egyetlen út lesz, amelyen járhattok. Ez az Én Utam lesz – az Igazság Útja. Csak a teljes Igazság fogadható el. Egy fél Igazság azt jelenti, hogy hazugság lesz belőle.

Az irgalmasság testi cselekedetei: 3. a szegényeket ruházni.