Kedves Barátaim!
Először is kívánom, hogy legyen olyan szent 2024-es új esztendeje, mely közelebb hozhat Istenhez és isteni akaratához. Megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem mindannyiótoknak az új évre és a születésnapomra felém tett szívélyes jókívánságaitokat. Január 18-tól 25-ig az egyházak összegyűlnek, hogy imádkozzanak az egységért. Ezért szívesen fogadunk minden imát, különösen ezen a héten az egyházak közötti megbékélésért, amely közelebb vonja őket egymáshoz.
Sokan közülünk elhívtak egy igaz életre Krisztussal, és Istenben, aki "feltámasztott" minket a lelki halálból, most hálát adunk Istennek az ő irgalmáért, amelyet ránk adott. Ezért továbbra is ragaszkodnunk kell Krisztus Misztikus Testéhez (az Egyházhoz) és hagyományához, és gondoskodnunk kell arról, hogy senki ne jöjjön, hogy becsapjon minket, hanem hallgassuk meg, amit Krisztus tanított nekünk, nemcsak a Szentírásokon keresztül, hanem az Ő emlékeztetőjével is, hogy a az Istenben lévő Igaz Élet üzenetei. Semmi közük az értelmetlen és ellenséges beszélgetésekhez, amelyek elvehetik azt a békét, amelyet Urunk ránk hagyott.
Imádkozzunk továbbra is minden ország hatóságaiért, hogy Istenhez forduljanak, és az Ő akarata szerint éljenek, ahogy Krisztus szeretné, hogy mindenki üdvözüljön, és örökké élvezzék az Ő jelenlétében.
Köszönöm Krisztusnak, hogy erőt és akaratot adott, hogy továbbra is erővel és lelkesedéssel szolgáljam Őt. Ismerd meg Krisztust még jobban, bízz az Ő kimeríthetetlen türelmében, határtalan irgalmában, és engedd, hogy az Úr tele legyen hittel, reménnyel és szeretettel.
....
Krisztus visszatérése közel van, és a legutóbbi üzenetekben többször is megemlítik az erre az eseményre vonatkozó emlékeztetőit. Minden jóslat, amit a TLIG üzenetekben említett és leírt, valóra vált. A Szentírás azt mondja a prófécia értékéről (12 Péter Ch.1,19), hogy jogunk van a próféciától függeni, és lámpásként venni, hogy utat világítsunk a sötétségen, amíg eljön a hajnal, és fel nem kel a hajnali csillag az elménkben.
Továbbra is legyetek Krisztus üzeneteinek hirdetői, melyeket napjainkban nem annyira érdekel Isten, hanem inkább hallanák, amit most Isten mond.
Sok szeretettel Krisztusban,
Vassula

Vassula: Az idők végére vonatkozó próféciák

https://www.youtube.com/watch?v=rdz9_G0Uf5I