2016. május 19., csütörtök

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Gyónás és Eucharisztia

2016. 05. 13, Péntek
Láttam, hogy mindazokat, akik szentgyónásban részesültek, maga Krisztus személyesen fogadta a bűnbánat szentségében. Jézus oly jóságos és irgalmas a bűnbánó lelkekhez, hogy leveszi rólunk bűneink terhét, mert a gyónás által Ő Szent Vérével kifizeti bűneink árát és eltörli adósságainkat. A keresztünket magára vette, majd egy idő múlva az emberek visszakapták a keresztjüket, amelyet Isten fénye vett körül, és amikor ezeket a kereszteket újra a vállukra vették azok édesek voltak és könnyűek.
Az áldozás pillanatában lelki szemeimmel láttam, hogy a pap körül angyalok álltak. Ezek az angyalok leborulva együtt imádták az Eucharisztiát. Ekkor szívemben hatalmas vágyat és vonzódást éreztem arra, hogy úgy imádjam az Eucharisztiát, ahogyan az angyalok teszik. (A pap mögött egy szeráf angyal állt, és két karjával, hat szárnyával átölelte őt. A szeráf mindig az Eucharisztia testőre, és védelmét kiárasztja Isten felszentelt szolgájára is, hiszen a pap nélkülözhetetlen a szentmise bemutatásához. De minden figyelem középpontjában az Eucharisztia állt, és) láttam, hogy a Szentostya egészen átváltozott, vakító és ugyanakkor természetfeletti fénysugarak áradtak ki belőle és közben ez a világosság lassan a papot is elárasztotta annyira, hogy az arcát sem lehetett látni. Isten megengedte, hogy a fényben lássam, hogy a pap kezében már nem a Szentostya volt, hanem az élő, megdicsőült és Örök Kenyér, vagyis Krisztus Teste. Jézus: „Az angyalok színről-színre látnak Engem az Eucharisztiában, így leborulásukban örömömet lelem. Ám még nagyobb boldogsággal töltené el szívemet, ha a hívő emberek is teljes szívükkel és egész lényükkel gyakorolnák az imádást. Azok, akik tiszta szívvel egyesülnek Velem a szentáldozás során, a kegyelmek legmagasabb fokozatában részesednek. Amikor őszinte bűnbánattal meggyóntok, és kiléptek a gyóntatószékből hófehér ruhában, Én végtelen szeretettel és boldogsággal adom Szent Testemet nektek. Ó, milyen nagy örömöm van azokban, akik törekednek arra, hogy megőrizzék lelküket a kegyelem állapotában! De vigyázzatok, a sátán irigységében képes hamar lerántani rólatok tündöklő ruhátokat, amint engedtek kísértéseinek. Ilyenkor hívjátok segítségül hűséges angyalaimat, hogy védelmezzenek titeket. Ha hitetek akkora lenne, hogy a hegyeket is megmozgatná, számos csoda történne a templomokban és az életetekben. Figyeljetek az apró csodákra is, mert azokban is megmutatkozik az Én nagyságom! Imádkozzatok papfiaimért, mert mély fájdalommal nézem azokat, akik kételkednek az Eucharisztiában való valóságos jelenlétemben. Imádkozzatok a kételkedőkért, akikben a kételkedő Tamás apostolomat látom! Bizony mondom nektek, hogy a hit a legértékesebb kincs a Földön. Sokan kívánják Tőlem, hogy megmutatkozzam nekik. Ők nem tudják, hogy mit kérnek. Mindazoknak, akik látnak Engem a látomás kegyelme által, vele együtt a felelősségük is növekszik, mert minél többet tudnak, annál nagyobb számonkérésben részesülnek.
Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1089-gyonas-es-eucharisztia


Pünkösd

2016. 05. 14, Szombat
Láttam a Mennyben a Szentháromság hajlékát, és előtte állt minden üdvözült lélek az angyali seregekkel együtt. Az egész Mennyország hangosan zengte énekét a Szentlélek Istenhez, hiszen ez a nap a Pünkösd előestéje. A hajlék oly hatalmas és ragyogó, hogy még a Nap nagyságát, fényét is felülmúlja. Az angyalok falat alkottak a Szentháromság hajléka körül, és amikor megnyílt a hajlék az angyalok seregei a legmélységesebb hódolattal fogadták elsőként Szűz Máriát, Mennyei Édesanyánkat és az ő szeretett Fiát. Ők olyan szoros kapcsolatban vannak egymással, hogy nem tudnak egymás nélkül lenni úgy, mint a Nap és a Hold. Krisztus a világ világosságaként mutatkozott, aki fényével betölti az egész Földet, miként a Nap. Mária világossága pedig úgy ékeskedik, miként a Hold fénye, amely megvilágítja az égboltot az éjszakában.
Láttam, hogy utánuk a Szentlélek lépett ki a hajlékból, és amikor leért a lépcsőkön, Ő és Jézus a legnagyobb tisztelettel, szeretettel meghajoltak egymás előtt, mint két szeretett testvér. A Szentlélek azt mondta, hogy Pünkösd napján végig fog vonulni az Egyház hierarchiáján és csak azokat fogja betölteni, akik a kegyelem állapotában vannak. Szomorúan szemléltem a Szentlélek fájdalmát, mert megmutatta előre nekem, hogy kevesen fognak részesedni az Ő kegyelmeiből. Majd azt is hozzá fűzte, hogy lesznek olyanok, akik nem érzékelnek semmit. Ám később érezni fogják a kegyelem hatását. Eljövetelével kapcsolatban azt mondta: „Krisztus második eljövetelét megelőzi az Én érkezésem. Nézzétek az eget, mert jeleket fogtok kapni! Ezek a jelek az Én eljövetelemet is jelzik számotokra. Váratlanul fogok jönni, és csak azok tudnak felkészülni a Velem való találkozásra, akik hisznek, és figyelik az Ég által küldött jeleket.”
A Szentlélek figyelmeztetett, hogy nézzünk az égre és figyeljük a jeleket. Kedden, május 17-én Miskolc fölött megjelent Krisztus szenvedő arca az égbolton, és Jézustól a következő választ kaptam:
Azért jelent meg az Én töviskoronás arcom az égen, mert elszomorít, hogy kevés az a hívő és pap, akik lelke kegyelmi állapotban van és keveseket tudott Szentlelkem betölteni Pünkösd napján.”
2016. 05. 15, Pünkösd
Őrangyalom látomás útján elvezetett a Mennyországba, hogy lássam és tanúságot tegyek arról, hogy az égi hierarchia miként ünnepli a harmadik isteni személyt, a Szentlelket és az Egyház születésnapját. Láttam, hogy minden üdvözült lélek és az angyalok seregei a Szentháromság hajléke elé gyűlnek, dicsőítették Istent és hálát zengtek. Csodálatos volt megtapasztalni, hogy az égi Egyház milyen tökéletesen imádja a Szentháromságot. Valóban úgy van, ahogyan Szent Pál írja: „Amit szem nem látott, fül nem hallott, és ember szíve meg sem sejtett, azt készítette el Isten az őt szeretőknek.” (2Kor 2, 9) Ha az emberek ezt látnák lelki szemeikkel, akkor másképpen imádkoznának, másképpen viszonyulnának felebarátaikhoz, ellenségeikhez és nagyobb áhítattal vennének részt a szentmisén. Isten tökéletes, és az Ő színről-színre látásában rejlik az örök boldogság titka. Isten kimeríthetetlen Titok, és az Ő misztikus titkaira csak a túlvilágon derülhet fény.
Láttam a 12 apostolt és közöttük Mennyei Édesanyánkat, mindannyian egy kört alkottak. Fölöttük látható volt egy tüzes lánggal teli felhő, amiből lángnyelvek csapódtak ki nemcsak minden lélek felé, hanem még a teremtett világra is kiáradtak. Láttam, hogy a Föld fölött Krisztus ott függ a kereszten és a Mennyei Atya egészen körülvette szeretett Fiát, aki az emberiségért szenved a világ végezetéig. A Mennyei Atya együttérző könnyeket hullatott a világra, miközben Szent Fiára tekintett. Ezek a könnyek tűz alakban csapódott be a Föld minden területén. A Szűzanya könnyek között azt mondta: „Tisztulás, tisztulás, tisztulás! Ha az emberiség nem tér meg és nem tart őszinte bűnbánatot, akkor nem fogja elkerülni Isten Szent Haragját és büntetését, amit az emberiség bűntől való megtisztításáért bocsát ránk.” Egy másik tapasztalatom is volt ezen a napon: a tüzes felhő egyre nagyobb lett és egyre szélesebbé változott, és amikor elindult a Föld felé, hasonló volt a vihar felhőihez, és a hatalmas esőzéshez, ami a városokat elönti és végig halad minden nemzet fölött. Ezek a felhők olyanok voltak végül, mint a tüzes lángtenger. Az emberek lelkébe váratlanul lángnyelvek csapódtak, és abban a pillanatban Isten szemével látták az életüket. Mindenki a földre roskadt és a legtöbb embernek a bűneikkel való szembenézés felért a tisztítótűz lángjaival, mások viszont azonnal belehaltak.
Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1090-punkosd



Hamarosan eljön a végső összecsapás

2016. 05. 18, Szerda
A Mennyben szemléltem az angyali seregeket, akik fel vannak fegyverkezve és készek mindennap megvívni szellemi háborújukat a bukott angyalokkal. Hamarosan eljön a végső összecsapás, és az angyalok kérik tőlünk, hogy velük együtt működve harcoljunk a bűn ellen. Szent Mihály megjelent, és a földre rajzolta kezével Magyarország térképét, és közben így szólt: „Magyarország is társulni fog mind az égi, mind a földi háborúhoz. Ne féljetek, mert országotok nem fog elpusztulni! Imádkozzatok az ellenségeitekért, akiknek napról napra növekszik az ereje! A világ most újra ki van szolgáltatva az iszlám terjeszkedésének. Ezek az erőszakos emberek hódítani jönnek, és kevert népeket nemzeni. A világ még sosem tapasztalt társadalmi, vallási és kulturális összeomlás előtt áll, ami az emberek vesztét okozza. Ne csodálkozzatok, hogy ezek az események bekövetkeznek, hiszen Európa elhagyta Istent és lassan megfosztotta önmagát mindattól, ami jó és igaz! A reményt sose veszítsétek el, mert Isten hatalmas és győzelmét egy pillanat alatt is learathatja, ha akarja. Emlékezzetek Szent Péter szavaira: „Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az Ördög, mint ordító oroszlán jár körbe, keresve kit nyeljen el!” (1Pt 5, 8) Ez az ordító oroszlán csak egyet akar, ami nem más, mint a kereszténység megsemmisítése. A világméretű üldöztetésről adott jövendölések beteljesednek, és ti már szemtanúi vagytok ezeknek. Legyetek óvatosak, és ne éljetek úgy, mint az esztelenek, akik nem vesznek tudomást a valóságról és azt mondják: Még van időnk! Én, Szent Mihály arkangyal hívlak titeket seregeimbe, mert együtt akarok hargdolcolni veletek! Tudom, hogy gyengék vagytok, mert könnyen hajlotok a rossz felé. Ám higgyetek abban, hogy Isten a kicsik által aratja le győzelmét a sátán fölött.”
Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/1091-hamarosan-eljon-a-vegso-osszecsapas