Egy másik cikk szerint egy protestáns lelkész és demokrata politikus (Emanuel Cleaver) a kongresszus első ülésének megnyitása alkalmával megalkotta az amen szó „gendersemleges” változatát („awomen”), miközben Brahmához is imádkozott.

Egy további hír szerint a demokraták, Nancy Pelosi demokrata házelnök (képen) házirendje nyomán, már kötelezővé is tennék a gendersemlegességet az amerikai kongresszusban.

A protestáns lelkész vajon hogyan tudja mindezt támogatni?

Egykor a protestantizmus a Sola Sciptura (Csak az Írás) elvével vetett el Tanítóhivatalt és Szenthagyományt. Nem tudja a mai protestáns lelkész, hogy a Szentírás szerint az Úr az embert „férfinak és nőnek teremtette” (Ter 5,2)?

Emanuel Cleaver az „awomen” kapcsán arra hivatkozott, a kongresszusba rekordszámban bekerült nő előtt szeretett volna tisztelegni. Nos, az is a nők előtti tisztelgés, ha tiltott szó lesz a „nő”, a „nővér” és az „anya”? Miért is?

Még szomorúbb, hogy nem csak protestánsok, hanem „katolikus” egyházi személyek is támogatják ezt az Isten- és emberellenes pártot.

Pedig Barsi Balás OFM antigenderista esküje szerint:
Nem szavazok azokra a politikai pártokra, nem támogatom sem lelkileg, sem anyagilag azokat (…), amelyekben a leghalványabban is megjelenik ennek az egészségtelen tanításnak a csírája.

https://gloria.tv/post/4yFpZsEovs7H29UJGn49LPJmb