FÉNYES CSILLAG: Mivel az imák befejezték a feszület elöl, fehér kereszt lett és magasra nőtt az égbe. A kereszt közepén kinyílt az ajtó, és látom, hogy ma este Szent József jön előbb, mögötte pedig Pio atya. Sok szent jön velük, és velük sok angyal is, akik úgy jönnek le mindkét oldalán, mint egy út, amely a kereszttől a kápolnáig vezet. Az angyalok ma este csupa bíborban és aranyban, lilában vannak, gyönyörűek, de minden angyalnak olyan harcos pajzsa és lándzsája van; sok mindent visznek. Az angyalom azt mondja, hogy megvédjen minket az elkövetkező napokban. Hogy ezek a harci angyalok segítenek megvédeni minket. Az egész terület megtelik, és látom a kilenc nagy arkangyalt, akik jönnek, és elfoglalják a helyüket a kápolna körül. És most minden jelenlévő a kereszt felé fordul, és mindannyian fél térdre esnek, és anya jön be az ajtón. Anya teljesen feketébe van öltözve, és egy gyönyörű fekete köpeny van arany díszítéssel a hátán, és van egy fekete fejdísz, ami hálószerű vagy valami hasonló, szintén a hátán megy végig, ami átmegy a köpeny tetején. Ő visel.

Ma este először láttam anyát, anyán töviskorona van. Ahogy anya átjön, érezheti Anya Szívének mélységes szenvedését, csak a mellkasát nehezíti, olyan nehéz. Anya arcán könnyek hullanak, halántékán vér ömlik a halántékát átszúró tövisekből. Mindenkit felajánlok Anyának, aki itt van, hogy vigasztalja Szívét. Anya megfordul, olyan szerelmes pillantás van a szemében, mint Pio püspökre néz. Ahogy rám nézett, a Szívét átszúró kardok fényt kezdtek lőni mindenkibe, aki itt van; hatalmas fény hatol be mindenki szívébe. Anya olyan szomorú, de olyan gyönyörű, még bánatában is olyan szeretetet látsz az arcán irántunk. Anya most beköltözött a kápolnába, éppen a Tabernákulum fölött áll. A mennyezet izzói és minden eltűnt, és csak az angyalok és a szentek veszik körül anyát. Anya mindenkire néz itt, és felemeli a kezét.

BOLDOG ANYÁNK: „Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Köszöntelek Isten Szeretetének Fényes Csillaga, és köszönöm, hogy eljöttél ma este megvigasztalni Anyád Szívét. Mert én most így szenvedek, mert gyermekeink egyre távolabb kerülnek Istenüktől. Sokan rossz utat választottak Gyermekeim, nem törődve a jövőjükkel. Ó, gyermekeim, összetöritek Anyátok szívét. Arra kérlek benneteket, térjetek vissza, és nézzétek meg tévedéseiteket, forduljatok vissza Isteni Fiamhoz, mert az óra már késik. Ó, gyermekeim, annyira szeretlek titeket, és nem akarom, hogy egyetlen lélek is elveszjen hozzánk. Ha csak Istenetekhez fordulnátok és megbánnátok, Fiam megbocsátana nektek, Gyermekeim, és eljöhetnétek, és örökre velünk élhetnétek. Ó, gyermekeim, a mostani idők próbát tesznek, mert az üldöztetések most hatalmasak azok számára, akik Fiam követését választják. Ó,

„Arra kérem választottaimat a világ minden tájáról, hogy csatlakozzanak; imádkozzatok, mint egy hadsereg, amely a gonosz ellen harcol. A gonosz összefogott, hogy megvívjon harcot Isten gyermekeivel, és nagy előrelépést tesz, mert egyesültek, és minden szinten megtámadják gyermekeimet. Ó, választottaim egyesüljenek, hadd taszítsa vissza a fény a sötétséget. Arra kérem gyermekeimet, hogy tegyék félre büszkeségeteket, és gyűljenek össze Istenetek dicsőségére és dicsőségére. Gyermekeim minden erény az alázatra épül, a bűn a büszkeségből fakad Gyermekeim. Olyan későre jár az idő, hogy itt az ideje összegyűlni, gyermekeim, és egy egységként imádkozni, hogy minden megvalósuljon Isten tiszteletére és dicsőségére. Hamarosan előáll II. Péter, közel van az ő ideje Gyermekeim, és megkérnek benneteket, hogy kövessétek őt. Mindazok, akik őt követik, gyermekeim a végsőkig átmennek, mert ezt a fiút választottam ki, hogy vezesse népemet. Ó, gyermekeim, elvezet benneteket az ígéret földjére. Tudom, gyermekeim, hogy most nagyon nehéz idők járnak, az üldöztetések egyre gyakrabban fordulnak elő. Választottaim üldözései Fiam egyházának üldözései. Ó, gyermekeim most itt az ideje, hogy félretegyem a világi dolgokat és imádkozzak; imádkozzatok gyermekeitekért, imádkozzatok testvéreitekért. Kérdezlek benneteket Gyermekeim, nem éri meg félretenni néhány élvezetet néhány gyermekem megmentésére? Ó, gyermekeim, megjutalmazlak benneteket. Istened nagy dolgokat hoz számodra a mennyben, ha mindent félretesz az Ő tiszteletére és dicsőségére. Szeretlek titeket, gyermekeim, és köszönöm, hogy eljöttetek ma este, hogy elhozzátok nekem szereteteteket és imáitokat, hogy megpróbálhassam visszafordítani gyermekeimet, mielőtt túl késő lenne." Tudom, gyermekeim, hogy most nagyon nehéz idők járnak, az üldöztetések egyre gyakrabban fordulnak elő. Választottaim üldözései Fiam egyházának üldözései. Ó, gyermekeim most itt az ideje, hogy félretegyem a világi dolgokat és imádkozzak; imádkozzatok gyermekeitekért, imádkozzatok testvéreitekért. Kérdezlek benneteket Gyermekeim, nem éri meg félretenni néhány élvezetet néhány gyermekem megmentésére? Ó, gyermekeim, megjutalmazlak benneteket. Istened nagy dolgokat hoz számodra a mennyben, ha mindent félretesz az Ő tiszteletére és dicsőségére. Szeretlek titeket, gyermekeim, és köszönöm, hogy eljöttetek ma este, hogy elhozzátok nekem szereteteteket és imáitokat, hogy megpróbálhassam visszafordítani gyermekeimet, mielőtt túl késő lenne."

„Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy bátran legyetek, ne csüggedjetek, gyermekeim, mert ez az ördög eszköze; Kérlek benneteket, legyetek erősek, tudván, hogy mindaz, amit megjövendölt, be fog következni."

„Ó, gyermekeim, akik rendelkeznek a világossággal, már látják mindezen dolgok beteljesedését. Kérlek benneteket, Gyermekeim, hogy legyetek erősek ezekben a napokban; hogy számoljatok magatokkal Gyermekeim. Amikor az emberek hallják a szavaidat, amikor az emberek látják a tetteidet, akkor érzik, hogy Isten szeretete árad belőled? Ó, ez megvalósulhat Gyermekeim, ha megpróbáltok mindent Isten dicsőségére és dicsőségére tenni, és ha szeretitek felebarátotokat Istenetek szeretetéért, akkor minden megvalósulhat. Legyetek békében Gyermekeim, csak ajánljatok szeretetet, vigasztaljatok sokakat, akik mindezeket szenvedik szerte a világon. Ó, gyermekeim a dolgok nem fognak javulni ezen a világon, mert most minden dolog készül az Antikrisztus uralkodására. Ó, gyermekeim, megrendül a juharlevél földje, a ti földetek, gyermekeim, mert elfordultatok Istenetektől, félretetted Istenedet a földi dolgokra. Kormányaitok félretették Istent, és világi dolgokat vállaltak, hogy felkészüljenek az antikrisztusra. Ó, gyermekeim, sok felelnivalótok lesz Istenetek előtt, forduljatok vissza, mielőtt túl késő lenne. Arra kérem gyermekeimet, hogy imádkozzanak, imádkozzanak állandóan. Én is szeretem ezeket a gyermekeket, gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok üdvösségükért, mert széles utat választottak.

„Szeretlek titeket, gyermekeim, nem tudom eléggé megköszönni nektek, hogy eljöttetek, imádkoztatok, és felajánljátok magatokat testvéreitekért. Arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, és egyesüljetek II. Péterrel, mert sokat szenved. Tudom gyermekeim, hogy minden választottam sokáig szenvedett. Ó, de Gyermekeim mindaz, amit Isten eltervezett, most kéznél van. Csak egy rövid ideig kell elszenvednie azoknak az üldöztetését, akik nem értik, mert Isten mindenkit felszólít arra, hogy megértse az igazságot, amelyet sok éven át az egész világon prédikált. Kérlek benneteket Gyermekeim, imádkozzatok ennek beteljesüléséért, hogy mindenki megértse, mindenki visszaforduljon Istenéhez, hogy mindenki vigasztaljon egy Anyát, aki oly szomorú a sok gyermek elvesztése miatt. Szeretlek titeket, gyermekeim, és még egyszer köszönöm.

FÉNYES CSILLAG : Anya most átmegy a kápolnán. Itt mindenkit homlokon csókol, ahogy az Anya mindenkinek megcsókol egy csepp vért a homlokáról minden ember szívébe itt. Anya most visszaköltözött a frontra. Minden lelket néz.

BOLDOG ANYÁNK : „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen. Szeretlek titeket Gyermekeim, és arra kérlek benneteket, hogy folytassátok imáitokat. Tudom, gyermekeim, hogy a keresztek most nehezek, de arra kérlek benneteket, hogy viseljétek őket szeretettel Fiam iránt. Sokat vállalt értetek Gyermekeim, hajlandóak vagytok-e elviselni egy kicsit is érte? Szeretlek titeket Gyermekeim, és köszönöm a szereteteteket és az imáitokat. Külön áldást küldök II. Péteremre, hogy megerősítsem őt ezekben a napokban. Szeretlek Fiam és áldalak. Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen."

FÉNYES CSILLAG : Most csendben maradok. Anya most a keresztnyílás felé tart; ahogy Ő megy, az angyalok énekelnek a Szűzanyának, éneklik a Hail Holy Queen. És ahogy az Anya bemegy a keresztbe, most az összes angyal és a szent is a fehér keresztbe megy.