2018. szeptember 28., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2018. szeptember 4. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Merüljetek el Szívem szeretetének lángtengerében! Adjatok hálát azért, hogy itt maradtam köztetek a legméltóságosabb Oltáriszentségben. Köztetek trónolok, mint az irgalmasság Királya. A szívetekbe térek, ha befogadtok. Eggyé akarok válni veletek! Eggyé a szeretetben, a békében és a derűben. Ha tiszta lélekkel fogadtok Engem a szívetekbe, akkor megtapasztaljátok azt a békét és örömöt, amit Én érzek bennetek. Akkor a Mennyországot fogadjátok magatokba, Aki Én Magam vagyok. Mert a Menny a szeretet és a béke végtelen kiáradása.
Gyermekeim! Vágyakozzatok az Isten Országába, amelyet Atyám kezdettől fogva nektek készített. Azoknak, akik Őt szeretik.
Kicsinyeim! Ne hagyjátok, hogy a gondolataitokat lefoglalják a világ dolgai! Minden itt marad. Minden elmúlik. Emeljétek fel tekinteteket Rám, a Megfeszítettre! Nézzétek, mennyit szenvedtem azért, hogy megnyissam előttetek Országom kapuját! A kapu Én Magam vagyok. Aki Rajtam keresztül megy be, az legelőt talál. Örök boldogságot. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Csak általam, mint egy kapu által mehettek be az örök életre.
Kicsinyeim! Fogjátok fel: az élet Én vagyok! Szavaim lélek és élet. Örök élet mindazok számára, akik megfogadják és tettekre váltják tanításomat. De az örök halál leselkedik mindazokra, akik süketek szavaim meghallására.
Gyermekeim! Ti döntitek el örök sorsotokat. Én mindnyájatokat megváltottalak. De csak azok nyerhetik el az örök boldogságot, akik együtt működnek kegyelmemmel.
Kicsinyeim! Az idő lejár. Irgalmasságomat felváltja igazságosságom. Addig vonuljatok fedezékbe, amíg a kegyelem ideje tart. Most még feloldozást nyerhettek bűneitek alól. Most még a szívetekbe fogadhattok. De eljön az óra, sőt már itt is van, amikor a sátán elvesz Engem tőletek. Megfoszt a szentségektől. Templomaimat bezárják. Az igaz tanítás helyett eretnekségeket hirdetnek. Most jöjjetek Hozzám! Most még köztetek vagyok. Imádjatok, dicsőítsetek, kérjetek! Minden kéréseteket meghallgatom. Az idő még rendelkezésetekre áll. De már nem sokáig.
Drága gyermekeim! Ma még kérlellek benneteket. De amikor lelketek kilép porsátor testetekből, meg kell, hogy ítéljelek. A ma még a tiétek. A halál hirtelen jön. Utána már nem tudtok megtérni. Vegyétek komolyan figyelmeztetésemet, melyet nagy szeretetettel intézek hozzátok. Megáldalak titeket Szívem végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

2018. szeptember 5. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az üldözés már itt van. Bár még nem érzitek a bőrötökön, de készüljetek, mert hamar eljön. Figyeljétek a jeleket!
Az idő rövid. Úgy dolgozzatok, mintha örökké itt lennétek! Úgy éljetek, mintha még ma meghalnátok! Nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Ezért kértem tőletek szüntelen készenlétet. Örüljetek, hogy a konkrét időt nem tudatom veletek, mert amint apostolaimnak is mondtam, most nektek is megismétlem: nem tudnátok elviselni mindannak a tudását, ami rátok, keresztényekre és a világra vár.
Láthatjátok, hogy az értékek felborultak. Olyan most a világ, mint egy hatalmas város, közlekedési lámpák nélkül. Minden autó kényére-kedvére száguldozik, nincs sebességhatár, nincs irány, és egymásnak ütköznek, és nagy romhalmaz válik belőlük. Ez zajlik ma a lelkekben: apraja-nagyja elfordult Tőlem, akik nem ismernek, nem is keresnek. Én csak egy kigúnyolt, megunt figura vagyok. Csak a testükkel foglalkoznak. Az érzékiség a tetőfokára hág. Nem kell az értelem, ész nélkül élnek úgy, mintha ennek az életnek soha nem lenne vége. Lelkük bűzlő hulla, mivel soha nem tartanak bűnbánatot: a bűn fogalmát nem is ismerik már. Csak a testüknek élnek és az élvezeteknek, és annak, amit még kimondani is szégyen. Nem ismerik a szemérmet, sem a bűnt, amely a pokolra taszítja őket. A sátán félrevezeti őket, könnyen a csapdájába esnek, vergődnek, de nincs segítség, mert nem kiáltanak Hozzám.
Gyermekeim! Iszonyú sok ember kárhozik el. Ez így nem mehet tovább: meg kell fenyítenem ezt a vesztébe rohanó világot. Milyen Atya lennék, ha ezt nem tenném meg?!
Kicsi gyermekeim! Éjjel-nappal adjatok Nekem hálát mindazért a nagy kegyelemért, hogy Hozzám tartoztok, hogy törvényeimet ismeritek és azok szerint éltek.
Az idő itt van, szinte már el is jött, amikor tűz által tisztítom meg a világot. Először lelki tüzet bocsátok rájuk: a nagy felismerést, hogy bűnben élnek. Az Én szememmel fogják látni rútságukat és nyomorúságukat, és azt a helyet, amelyet cselekedeteikkel kiérdemeltek. Ekkor a jobbak, akik még nem merültek el a bűn tengerében, meg fognak térni, segítségért kiáltanak Hozzám, és Én kiemelem őket bűneik verméből, amelyben sínylődnek. Megadom nekik a kivezető utat a sátán csapdájából, megmutatom nekik irgalmas szeretetemet. Ezek meg fognak térni Hozzám, és hálát adnak, hogy megóvtam őket a kárhozattól, amit megérdemeltek volna. Ezek a frissen megtért lelkek hozzátok fognak folyamodni, keresztényekhez, hogy tanítsátok őket igazságaim megismerésére. Akkor egy Evangélium milliószor többet fog érni, mint egy darab kenyér, amely megadja a tisztánlátást, és lelkeket ment. De sokan lesznek, akik nem térnek meg, és azok lesznek ennek a világnak az elpusztítói. Ők fogják okozni azt a fizikai tüzet, ami az emberek 2/3-át és a világot elpusztítja. Mondom nektek: ők soha nem látják meg isteni Arcomat, és örökkön-örökké fognak égni a pokolban.
Minden össze fog omolni egy pillanat alatt: nem lesz áram, nem lesznek gépek, csak a pusztaság, a sivárság, a nyomorúság és a büntetés. Ha nem rombolnám le ezt a civilizációt, még több lelket rontanának és fertőznének meg. Ha látnátok, hogy mennyit rombol és pusztít a sátán ezek által az eszközök által Úr az internetre, az okos telefonokra gondol], hogy mennyi ártatlan gyermek életét rontják meg, és taszítják őket a pokolba: gyermekeim, belehalnátok a fájdalomba. Én most ugyanazt szenvedem el értük és miattuk, amit a keresztfán, agóniámban. Szüntelen kiáltom Atyámnak: bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek. De egyetértek Atyámmal, hogy ezt nem lehet tovább tűrni. Ezért ne csodálkozzatok, ha egy váratlan pillanatban fel fognak búgni a vészjelző szirénák, és megindul a bombazápor, amely válogatás nélkül fog ölni, gyilkolni, pusztítani. Éljetek halálra készen!
Mindennap többször is mondjátok el magatokért az elrejtő imát: Nekem hatalmam van kimenteni titeket minden veszedelemből, de a bizalmatok mértékében kapjátok kegyelmemet.
Ima rejtettség védelméért
„Rejtsen el minket a Mindenható Isten, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek, a Szűzanya, és Szent József palástja alatt, a szent angyalok keze által abba a csipkebokorba, amelyből az Úr Jézus töviskoronáját vették, hogy semmilyen pokoli, testi vagy világi támadás ne tudjon nekünk ártani, sem testvéreinknek, sem ellenségeinknek. Ámen.”
Gyermekeim! Készüljetek! Az óra itt van. Lejár a haladék. Irgalmasságomat felváltja igazságosságom, amely végtelenül tökéletes és mély, és megítéli a szíveket és a veséket, és minden embernek megfizet cselekedetei szerint. Fogadjátok isteni áldásomat, amely megvéd titeket, mert Szent Véremmel borítalak be benneteket, Véremmel jelöltelek meg titeket, hogy a veszedelem napján kikerüljétek a csapdákat, és megmeneküljetek az örök haláltól. Édesanyám istenanyai palástját rajtatok tartja mindvégig. Fogadjátok megerősítő áldásomat, mint gyászoló apa áldását, aki fiait és leányait siratja. Mert nagy lesz a büntetése ennek a Földnek. Ahogy bűnei az egekig fölhatolnak, úgy süllyednek az alvilág mélységébe. Áldásom rajtatok marad mindvégig, a világ végezetéig, és mindörökké az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Máté 24, 21-22: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat.
Róma 9, 28: „Szavát ugyanis beteljesíti és sietve végrehajtja az Úr a földön.”
2018. szeptember 6. Az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Máté 21, 25: „A bérlők azonban megragadták a szolgáit; az egyiket megverték, a másikat megölték, a harmadikat megkövezték.” 22, 6: „…a többiek pedig megragadták a szolgáit, gyalázatokkal illették és megölték.”
„Drága kislányom! Ma is ugyanúgy van, mint ahogy az Evangéliumban kinyittattam veled: az igaz prófétákat és az Én igaz, hűséges szolgáimat megölik.
Az üldözés már a kapuban van. Készüljetek! Készítsétek a lelketeket, mert hamarosan a véreteket fogják kiontani Értem. Lélekben legyetek elszántak, erős hitűek, ragaszkodjatok törvényeim megtartásához! Váltsátok tettekre tanításomat és üzeneteimet! Így hűségesek lesztek Hozzám mindhalálig. Én pedig fejetekre teszem az örök élet koronáját.
Drága gyermekeim! Az idő itt van. Hamarosan olyan eseményeknek lesztek tanúi, amelyet még nem látott a Föld. Éljetek halálra készen, maradjatok hűségesek Hozzám! Az idő eljött. Isten igazságos haragja lesújt a Földre. Mert hiába volt a sok üzenet, figyelmeztetés, kérlelés: semmit sem használt. Hiába küldtem el Édesanyámat Fatimába és a világ számos pontjára, ahol megjelent, és kérte a bűnbánatot, az engesztelést, a békét: az emberek süketek és vakok voltak, és sajnos ma is ilyenek maradtak. Ezért ki kell inni a büntetés serlegét minden bűnösnek a Földön. Titeket viszont, akik hűségesek és engedelmesek maradtatok Hozzám, megóvlak mindattól, ami ennek a bűnös világnak készült.
Benneteket irgalmas Szívembe rejtelek. Én vagyok a ti Menedéketek, Védőpajzsotok, Gondviselő, Szerető Megváltó Istenetek. Szűz Anyátok oltalma alatt mindig biztonságban vagytok. Soha ne féljetek, ne izguljatok! Mindig csak kérjetek Bennünket, imádkozzatok – az ima soha ne fogyjon el az ajkatokról. Akkor csodákat és különös pártfogásunkat fogjátok megtapasztalni egész életetekben. Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem túláradó szeretetével adom rátok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Szentírási megerősítések: 2Kor 9, 8: „Isten pedig elég hatalmas, hogy minden kegyelmét bőven árassza rátok, hogy mindig, mindennel teljesen el legyetek látva, és bőven teljék minden jótéteményre” Máté 15, 16: „Jézus felelte”
2018. szeptember 11. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Itt vagyok köztetek. Veletek maradtam, hogy tápláljam lelketeket és szíveteket, jelenlétemmel bearanyozzam egész életeteket. Én vagyok a Szőlőtő, ti a szőlővesszők. Én vagyok a ti Erőforrásotok. Belőlem táplálkoztok, kivirágoztok, és bő termést hoztok. Én a tiétek vagyok örökkön-örökké. Mindent itt hagytok, de Engem magatokkal visztek Atyám trónja elé. Én vagyok a ti gazdagságotok, minden örömötök Forrása, és ti vagytok az Én boldogságom, mert nem omlott hiába drága Szent Vérem értetek a keresztfán. Ti az Enyéim vagytok, Én bennetek élek, és ti Énbennem. Mi örökre elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Én számtalan helyen jelen vagyok egyidejűleg, és sugárzom kegyelmeimet mindenkire, kivétel nélkül. Csak egy feltétele van: az, hogy megnyissátok Előttem szíveteket, és befogadjátok azt a csodát, amit adni akarok nektek.
Drága kicsinyeim! Éljetek ezzel a páratlan nagy lehetőséggel! Mossátok meg lelketeket a Szentgyónás szentségében, értetek kiontott drága Szent Véremben! Papjaim által Én Magam oldozlak fel titeket bűneitek alól. Amikor pedig Szent Vérem által megtisztított, hónál fehérebb, Napnál ragyogóbb lelketekbe fogadtok, belépek rajta, és Magammal viszem túláradó bőségben mindazt a kegyelmet, melyet öröktől fogva nektek szántam. Ha tágra nyitjátok Előttem szíveteket, ami azt jelenti, hogy elfogadtok Tőlem mindent, bármit is akarok adni, akár jót, akár rosszat, akkor be tudjátok fogadni mindazt a kegyelmet, amelyet Én akarok nektek adni. Akkor átformállak benneteket, szentekké teszlek, és királyi gazdagon érkeztek meg Országomba. Ezt kérem minden Szentáldozáshoz járuló gyermekemtől, mert csak így tudom beteljesíteni rajtatok rátok vonatkozó örök, szent tervemet.
Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet túláradó, végtelen szeretetemmel adom rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Máté 16, 18: „Jézus mondja”
2018. szeptember 12. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ti, akik most a végső időkben éltek, készüljetek föl minden rosszra, véretek kiontására! Minden napotokat úgy töltsétek, mintha ez lenne az utolsó. Éljetek szüntelen készenlétben! Adjátok át az életeteket Nekem! Éljetek minden pillanatban úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Így készüljetek: adjatok hálát Nekem jóért és rosszért egyaránt. Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig! Fogadjátok el a keresztet, amint Én is elfogadtam Atyámtól! Kérjétek Tőlem a sziklaszilárd hit kegyelmét és az életszentséget! Éljetek radikális keresztényként, mert a megalkuvók, a képmutatók, a kétfelé sántikálók nem örökölhetik az Isten Országát. Nem lehet két úrnak szolgálni: vagy az egyiket szeretitek, és a másikat gyűlölitek.
Szeressetek Engem úgy, hogy megtartjátok törvényeimet! Gyűlöljétek a gonoszt és határolódjatok el minden bűntől! A kísértéseknek azonnal mondjatok ellene! Csak az jöhet be Országomba, aki követ Engem az üdvösségre vezető szűk ösvényen: a keresztúton, az önmegtagadásban és a kereszthordozásban.
Drága gyermekeim! Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet, melyet túláradó, végtelen szeretetemmel adom nektek. Életetek minden napját úgy éljétek, mintha az lenne az utolsó, mert a sátán jobban leselkedik rátok, mint ordító oroszlán, hogy megsemmisítsen benneteket.
Körül vagytok véve fegyverekkel, amely a kiirtásotokra van előkészítve. Soha nem látott szellemi harc folyik a lelketekért, hogy a kárhozatba taszítsanak. A démonoktól, feketéllik az ég. Fölcserélik az értékeket. A jót rossznak nevezik és a rosszat jónak. Különösen nagy támadásnak van alávetve az Egyház. Itt is hatalmas szellemi harc dúl, mert az igaz tanítást fölcserélik az eretnekséggel és a tévtanításokkal.
Drága gyermekeim! Csak úgy tudtok eligazodni a tévtanítások és eretnekségek útvesztőjében, ha naponta olvassátok az Evangéliumot és az Újszövetséget, és mindennap hívjátok a Szentlelket, hogy Ő világosítson meg és vezessen el az örök életre.
Ne féljetek! Veletek maradok minden nap a világ végezetéig, és különösen most, amikor a legnagyobb szükségetek van rá, minden kegyelmet megadok, hogy üdvözüljetek. Nektek csak akarnotok és kérnetek kell. Ha látom, hogy Mellettem döntöttetek, nem hagylak elveszni benneteket. Bízzatok Bennem! Mindenható vagyok. Úgy szeretlek titeket, ahogy senki más Rajtam kívül. Irántatok való végtelen isteni szeretetemet úgy bizonyítottam, hogy kínhalált haltam értetek. A Véremmel fizettem ki váltságdíjatokat. Ezért joggal számot tarthattok arra, hogy minden segítséget megkaptok Tőlem. Mindazok, akik Hozzám jönnek, irgalmas, szeretettől lángoló, isteni Szívemben találnak végső, örök menedéket.
Ma, Szent Édesanyám ünnepén, az Ő Neve napján, kérjétek Tőle az Ő közbenjárását, mert sok kegyelmet kap Tőlem, de csak azoknak tudja kiosztani, akik kérik Tőle. Megáldalak titeket, drága gyermekeim, Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: 1Tim 1, 13: „üldözés” Mt 24, 21-24: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat. Akkor, ha valaki azt mondja nektek: ‘Íme, itt a Krisztus’, vagy ‘ott’, ne higgyétek. Mert hamis krisztusok és hamis próféták támadnak, nagy jeleket és csodákat művelnek, hogy ha lehet, még a választottakat is tévedésbe ejtsék.”
2018. szeptember 13. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! A Szívem megszakad a szeretettől, annyira vágyom rá, hogy minden ember üdvözüljön. Mindenkit szárnyaim alá akarok gyűjteni, mint kotlós a kiscsibéit. Mindenkit meg akarok óvni a kárhozattól, mert ez a legnagyobb rossz, amit ti el se tudtok képzelni. Ha valamikor szenvedés ér benneteket, alig várjátok, hogy elmúljon. Ha tartós betegségetek van, csak nyögtök alatta.
Nem tudjátok elképzelni, mit jelent a pokol. Ez a végleges elszakítottság Tőlem, és az ebből fakadó rettenetes lelki kínszenvedés, gyötrelem, és az ördögök bosszúja, kínzása, amely örökké tart. Az örök tűz és a férgek, mely ki nem alszik, és soha ki nem pusztul.
Gyermekeim! A Szívem tele van vággyal, kiáltom felétek: Térjetek meg Hozzám addig, amíg még itt éltek ezen a Földön! Jöjjetek Hozzám mindnyájan, hogy meg tudjalak menteni benneteket! Ha ti nem akarjátok, Én tehetetlen vagyok. Adom ugyan a kegyelmeket, de nektek kell befogadnotok. Ha nem teszitek, ha nem működtök együtt Velem, tiszteletben kell tartanom Istentől kapott szabad akaratotokat, és ezért arra a helyre kell mennetek, amelyet ti választotok magatoknak ezen a Földön.
Gyermekeim! Feltártam nektek a jót és a rosszat. Mindent tudtul adtam nektek. Helyettetek senki sem dönthet. Vérkönnyeket sírok minden egyes elkárhozott lélek miatt. Könyörögve kérlek, szakítsatok a bűnnel, ami elválaszt titeket Tőlem! Szeressétek Istent, úgy hogy, megtartjátok törvényeit! Szeressétek felebarátaitokat, ahogy magatokat!
Gyermekeim! A szétválasztás elkezdődött. Hamarosan véglegesen különválik a búza a pelyvától, a hasznos a haszontalantól. Szent angyalaim csűrömbe gyűjtik a búzát, és elégetik a pelyvát. Igyekezzetek úgy élni, hogy találjak bennetek jó gyümölcsöt, az irgalmasság lelki-testi cselekedeteit, hogy emiatt üdvözíthesselek benneteket. De ha csak rossz gyümölcsöt teremtek, az örök gyűlölet lesz osztályrészetek.
Drága gyermekeim! Szeretlek titeket. Magamra vettem bűneiteket, meghaltam értetek a keresztfán. Megváltottalak benneteket, de ha ti nem akarjátok, nem tudlak üdvözíteni titeket. Újra mondom: térjetek meg Hozzám addig, amíg még nem késő! Fogadjátok áldásomat Szívem túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítések: Mt 24, 2: „(Jézus) szólt hozzájuk: »Ugye, látjátok ezeket mind? Bizony, mondom nektek: Nem marad itt kő kövön, ami el ne pusztulna.«” És ehhez mondja az Úr: Ez nem csak Jeruzsálemre vonatkozott akkor, hanem most az egész világra. Hatalmas háború jön. Mentsétek el az írásokat, nyomtassatok ki mindent, ne várjatok vele! A napot és az órát nem tudhatjátok, de nagyon közel van.” 21-22: „Mert olyan nagy szorongattatás lesz akkor, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mostanáig, és nem is lesz többé. Ha meg nem rövidítenék azokat a napokat, nem menekülne meg egyetlen élőlény sem; de a választottakért megrövidítik azokat a napokat.” 33: „közel van”
Amikor az Úr az elkárhozott lelkekről és a pokolról szólt, mérhetetlenül fájdalmas, gyászos volt a beszéde. Hatalmas elvesztést éreztem benne. Minden erejével meg akarja menteni az embereket, de azok süketek és vakok kegyelmének felismerésére és befogadására. Az édes Úr tehetetlen velük, mert visszautasítják, és ez fáj Neki a legjobban.
Az Úr Jézus még ezt mondta: Először magunkért és a családunkért adjunk hálát, hogy ott vagyunk, ahova Isten állított minket, és csak utána kérjük a bűnösökre a megtérés kegyelmét. Ezt azért kérte, mert nem tudjuk felfogni, hogy mekkora kegyelem a kiválasztottság. Az, hogy katolikusok lehetünk. Hiszünk, szeretjük az édes Urat, imádkozhatunk és áldozhatunk. Ez mind az jó Isten hatalmas kegyelme.
2018. szeptember 18. Az Úr Jézus: Nyisd ki a Szentírást! Mt 18, 14: „Ugyanígy a ti Atyátok, aki a mennyekben van, nem akarja, hogy egy is elvesszen e kicsik közül.”
„Drága gyermekeim! Azért szólok hozzátok, és azért kapjátok üzeneteimet, mert Mennyei Atyám nem akarja, hogy csak egy is elvesszen közületek. Az idő vészesen fogy. A bűn elburjánzott a Földön. Az igazságtalanság az egekbe kiált. A kicsinyek megrontása és a szegények megnyomorítása miatt nem tűr tovább halasztást Atyám fenyítése. Az önzésnek nincs határa. Az anyagiak habzsolása fékezhetetlen. Az emberek elmerültek a bűnben, az önimádatban, a másik ember kihasználásában és a képmutatásban. Ezek mind a széles úton menetelnek az örök kárhozat felé. Atyám nem akarja egyetlen léleknek sem a vesztét. Engem azért küldött le a Mennyből a Földre, hogy üdvözítsem a világot. Én ezt mondtam: „Azt akarom, hogy életük legyen, és bőségben legyen.”
Kicsinyeim! Van egy szebb világ, az örök boldogság, ahol nincs halál, sem könny, sem gyász, sem jajkiáltás. Ez Atyám Országa. Én ezt megszereztem nektek, amikor a bűneiteket Magamra vettem, és kínhalált szenvedtem helyettetek. De jaj annak, aki Engem megvet, rútul elhagy és elárul, mert az saját magát rekeszti ki üdvözítő tervemből.
Kicsinyeim! Az óra itt van. A fenyítés ideje eljött, a világ megtisztítása már folyamatban van. Ez a rengeteg természeti katasztrófa mind büntetés. Ezen csak úgy tudtok változtatni, ha megtértek és szeretetben éltek, ha kiengesztelődtök Istennel és egymással. Minden más próbálkozás fölösleges és eredménytelen. Mert minden rossznak a bűn az oka. Térjetek meg, gyermekeim! Térjetek meg mielőbb, mert amint az Evangéliumban mondtam: ti sem vagytok jobbak, mint akikre rádőlt a Siloe tornya, és nem vagytok különbek azoknál, mint akiknek a vérét az áldozat vérével elegyítette Pilátus. Tanuljatok a természeti katasztrófákból, térjetek meg, mert ti is úgy járhattok, és bármikor meghalhattok. A halál után pedig már nem tudtok változtatni. Csak addig tudtok megtérni, amíg a Földön éltek.
Legyetek erősek a hitben! Kötözzétek magatokat a két tartóoszlophoz: az Oltáriszentséghez és a Mária-tisztelethez. Akkor jöhet a vihar, zúdulhat az ár: titeket nem tud elmozdítani, mert az Én védelmem, és Égi Édesanyátok közbenjáró imája mindig meg fog tartani. Mi legyünk védőpajzsotok, tartsatok ki hűségesen Mellettünk mindhalálig! Erre áldalak meg titeket, Szívem végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima a Szentlélek által: „Ó, Fölséges, ó, Hatalmas, ó, Mindenható! Szentek Szentje, Aki köztünk maradtál a Legméltóságosabb Oltáriszentségben! Légy áldva és imádva mindörökké!
Ó, Szentek Szentje! Kérlek, boríts be minket értünk kiontott drága, Szent Véreddel, hogy a sátán ne tudjon közelíteni hozzánk, mert a Te Véred a legnagyobb védelem az egész világon. Mária, Édesanyánk, takarj be minket Isten - Anyai szent palástoddal, védelmezz minket szent angyalaiddal ebben a kaotikus, zivataros időben! Járj közben értünk Szent Fiadnál!
Fájdalmas Anyánk, Aki a kereszt alatt álltál, Aki ott megkaptál minket, nyomorult bűnösöket, hogy a mi Édesanyánk is légy. Ó, mily fájdalmas csere! Elvesztetted Legszentebb Fiadat, az egyetlent, Akit nem csak szerettél, hanem imádtál, és megkaptál helyette minket, nyomorult bűnösöket. De Fiad iránt való végtelen szeretetedből elfogadtál bennünket, mert társa voltál mindig Szent Fiadnak a Megváltásban, és Te is ki akartad venni a részed. Azért vállaltad, hogy végigkísérd Fiadat a keresztúton, és látva rettenetes haláltusáját, Vele maradtál a kereszt alatt. Jézus felszította a Te Szeplőtelen, Hétfájdalmas Szívedben a lelkek megmentése utáni vágyat, hogy Te is felajánld minden szenvedésedet az Örök Atyának, Szent Fiad szenvedésével egyesítve a lelkek megmentéséért. Köszönjük Neked, Szűzanyánk! Kérlek, járj közben értünk Szent Fiadnál, mert a Te közbenjárásod hathatósabb mindenki könyörgésénél! Kérlek, eszközöld ki Fiadtól mindazt a kegyelmet a bűnösök számára, ami üdvözíti őket.
Ó, szentek Szentje! Aki halálos agóniádban kiáltottál: „Szomjazom!” Szomjaztál az én lelkemre. Köszönöm, Uram, a kereszteket, amelyekkel meglátogattál, mert egyedül a kereszt válik minden ember üdvösségére. Köszönöm, hogy lehajoltál hozzám, hogy megfenyítettél, amikor erre volt a legnagyobb szükségem. Köszönöm azt a hatalmas kegyelmet, amit Szűzanyám esdett le számomra, hogy meghívtál az általad alapított, egyetemes, katolikus Anyaszentegyházba. Első felszólításod ez volt: „Áldozz meg!” Mert az én nyomorúságos, méltatlan szívemet akartad beragyogni, megtölteni Isteni Jelenléteddel. A második hívás pedig ez volt: „Térjél be közéjük!” Mindezt azért kaptam, amint Te mondtad, mert szerettem Édesanyádat, és nem tudtam elfogadni, hogy Őt lealacsonyítsák és bűnösnek nevezzék. Jóllehet, korábban nem tanultam, de Ő számomra kezdettől fogva bűn nélkül való, szeplőtelen, tiszta, szent, ártatlan, mert csak így méltó arra, hogy az Ő szeplőtelen méhében vegyél lakást, és Őt nevezd Anyádnak, Ő pedig Téged Fiadnak.
Amilyen nagy volt az Ő boldogsága, amikor az angyal közölte Vele, hogy Ő lesz a Te Édesanyád, oly hatalmas volt fájdalma kereszted alatt, amikor látott Téged kilehelni lelkedet. A feltámadásodig eltelt idő egy örökkévalóságnak tűnt Számára, de sziklaszilárd hite, Beléd vetett bizalma, reménye, nem hagyta Őt összeomlani. Hitt feltámadásodban, és meg is tapasztalta azt.
Kérünk, Urunk! Add meg nekünk is ezt a hatalmas hitet, Beléd vetett bizalmat és reményt, ami Édesanyádban volt! Minden nehézség közepette higgyünk, reméljünk, és bízzunk Benned, szeressünk Téged, és mindenkor megtapasztaljuk a Te gondviselő jóságodat és szeretetedet.
Jézusom! Te itt maradtál köztünk. Mindig itt vagy. Minden tabernákulumban, minden Szentmisében és a keresztfán. A kereszt elválaszthatatlan Tőled ebben a világban. A Szentmise kereszthalálod vértelen megújítása. Az Oltáriszentség a Te drága Szent Tested és Véred, és egyben feltámadott Tested is, amikor a szívünkbe betérsz.
Mindazokkal, akiket szeretsz, megosztottad keresztedet. Olyan ez, mint amikor legkedvesebb barátunkkal megosztjuk bánatunkat és örömünket. Kérlek, Urunk, add, hogy Irántad való szeretetből elfogadjuk keresztjeinket, soha ne zúgolódjunk, hanem türelemmel hordozzuk azt a picike szálkát, amit hatalmas keresztedből nekünk ajándékoztál. Bár nehéz hordozni minden szenvedést, de sokkal jobb nekünk Veled együtt szenvedni, és utána üdvözülni, mint Nélküled vigadozni és elkárhozni.
A Mennyei Atya nem akarja, hogy csak egy is elvesszen közülünk. Ezért küldött el Téged, hogy megtaníts az Atya törvényére, és megválts minket. Kérjük kegyelmedet, hogy mi is ott legyünk Veled, ahol Te vagy, és lássuk dicsőségedet, és egy egész örökkévalóságon át dicsőítsünk és magasztaljunk Téged és hálát adjunk Neked! Ámen.”
Szentírási megerősítés: Zsid 7, 21: „Megesküdött az Úr és nem bánta meg”


2018. szeptember 20. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim, Szívemnek kedves választottjai! Most hozzátok szólok, akik megnyitottátok lelketeket kegyelmeim özöne előtt, hogy beáramoljon lelketekbe és egész életetekbe kegyelmem özöne, hogy megvilágosítson a Szentlélek fénye. Ti elfogadtátok az üdvösség jó hírét, amit Én, a megtestesül Ige hirdettem nektek. Ti követtek Engem a keskeny úton, az önmegtagadás és a kereszthordozás útján.
Drága gyermekeim! Ti mind az üdvösségre vezető szűk ösvényen haladtok előre, fel a Golgotára és a keresztre, mert csak ezeken keresztül lehet bejutni a Mennyek Országába. Ezt mondtam: „Én vagyok az Út.” Ez azt jelenti, hogy Engem kell követnetek. Én pedig a keresztfán szereztem meg nektek az üdvösséget. Ti, akiket szeretek, akiket kiválasztottam, és akik igennel válaszoltatok hívásomra, veletek megosztom keresztemből azt a parányi szálkát, ami szükséges a magatok üdvössége elnyerésére, és arra, hogy másokat is Hozzám vezessetek. Ezért ne zúgolódjatok, drága gyermekeim, ha kereszteket kaptok. Hanem adjatok hálát azért, hogy jó úton jártok. Jaj, azoknak, akik nem kapnak keresztet, és azoknak, akikért senki sem imádkozik: ők az örökkévalóságban fognak szenvedni bűneik miatt. Ti viszont rövid szenvedés után megnyugodhattok, és az örök élet boldogsága vár rátok.
Kicsinyeim! Nem különb a szolga az Uránál: ha Engem üldöztek, titeket is üldözni fognak. Ne fájjon nektek az, ha kiközösítenek és megvetnek titeket Miattam. Sokszor még családon belül is ez vár rátok. Örüljetek, hogy Hozzám tartozhattok, hogy az Enyéim vagytok. Bár szenvedések és üldözések között, de megkaptok Tőlem mindent még ezen a Földön, és utána az örök életet. Ezért ujjongó örömmel adjatok hálát, mert nem az számít, hogy itt, ebben a világban átmenetileg boldogok és gazdagok vagytok-e, hanem csak az, hogy merre tart az életetek. Minden elmúlik, mindent itt kell hagynotok, csupán a cselekedeteiteket hozzátok magatokkal. Ha kitartotok tanításomban mindhalálig, akkor az örök boldogság részesei lesztek. Amikor szenvedtek, gondoljatok arra, hogy amilyen mértékben részesültök megaláztatásomban, gyalázatomban és szenvedéseimben, olyan mértékben fogtok részesülni a Mennyben, dicsőségemben.
Nézzetek tanítványaimra, a tizenkét apostolra: egyszerű, kétkezi munkásemberek voltak. Azért tudtam őket választani, mert nyitottak voltak tanításom befogadására. Erre mondtam: „Igen, Atyám, így tetszett Neked. Elrejtetted az okosak elől, és a kicsinyeknek nyilatkoztattad ki Magad.” Ez azt jelenti, hogy akik okosaknak képzelték magukat, az írástudók, a farizeusok nem fogadták be az Atya igéjét, ezért nem kapták meg a kinyilatkoztatást, mert az ítélet napján még többről kellett volna számot adniuk, és még többet szenvedtek volna örökké. Ebben is az Isten irgalmassága érvényesült. Az Én apostolaim pedig, köztük Péter, aki egy jól kereső halászember volt, voltak eszközei, hajói, munkásai, szépen megélt ebből a foglalkozásból: a csodálatos halfogás után mindenét elhagyva követett Engem. Beérte azzal, hogy Én megígértem, hogy gondoskodom róla, és beállt Mellém, hogy emberhalász legyen.
Nézzétek meg, hogy mekkora csodát tett az Isten ez által a tizenkét tanulatlan ember által! A Szentlélek kiáradása után bátran megvallottak Engem, és kiálltak Mellettem, nem törődve azzal, hogy szidalmazták, megverték és börtönbe zárták őket, mert a Szentlélek erősítette valamennyiüket. Ma is a Szentlélek hirdeti az Evangéliumot misszionáriusaim által, és a Szentlélek erősíti meg minden vértanúmat, akiket ma is szerte a világban üldöznek és megölnek Miattam. Tanuljatok tőlük, vegyetek példát róluk, mert rátok is ez vár.
Drága kicsinyeim! Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Szentírási megerősítés: Márk 5, 19: „Jézus szólt”
2018. szeptember 23. Az Úr Jézus: „Ezt üzenem X-nek! Drága nagyon szeretett kislányom! Már közel az idő, amikor meglátsz Engem teljes dicsőségben színről színre. Várd ezt a nagy napot kitörő örömmel! Várd életed minden percében ezt a nagy találkozást! Kimondhatatlan örömet készítettem neked országomban. Menj végig az úton, amire állítottalak! Teljesítsd továbbra is állapotbeli kötelességedet! Segíts mindazokon, akiket eléd hozok! Hintsd el a szívekbe Országom magvait! Szerezz Nekem tanítványokat, mint Egyházam megkeresztelt tagja, aki így szent királyi papságomhoz tartozol. Vedd nagy kitüntetésnek, hogy szolgálhatsz Engem, hogy meghívtalak szőlőskertembe. Nagy lesz jutalmad a Mennyben!
Ne félj azoktól, akik a testet megölik! Akkor sokan meg fogjátok látni dicsőséges Arcomat.
Kislányom készülj! Most jövök el érted. Most viszlek fel dicsőségembe. Erre áldalak meg szívem túláradó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Szentírási megerősítés: Máté 21, 13. Azt mondta nekik: »Írva van: ‘Az én házamat az imádság házának fogják hívni’, ti pedig rablók barlangjává teszitek azt«. (Iz 56,7; Jer 7,11)
Az Úr Jézus: „Egyházamat rablók barlangjává tették. Az eretnekségeket és a tévtanításokat terjesztik Igaz Igém helyett. Ezért megtisztítom. Sokan meg fognak halni. A hűségesek és a jók örökölni fogják az Országot. A bűnösöket pedig kivetik a külső sötétségre. Mindennek most van itt az ideje.”
Szentírási megerősítés: Galata 3, 18: „Ábrahámot ígérete alapján ajándékozta meg az Isten.”
2018. szeptember 25. Az Úr Jézus: „Itt vagyok köztetek. Itt maradtam Szent Testemmel és Véremmel. Leszállok közétek minden Szentmisében az oltárra, és mindazok szívébe betérek, akik befogadnak Engem.
Drága gyermekeim! Ha tudnátok, mennyire szeretlek benneteket, belehalnátok az örömbe. Drága Szent Testemmel és Véremmel táplállak. Lehoztam nektek Atyám igéjét, hogy megadjam a tisztánlátást, a tanítást, amely az üdvösségre visz. Magamra vettem bűneiteket és meghaltam értetek a keresztfán, hogy kiengeszteljem Atyám jogos haragját, mert bűneitek miatt számkivetettek lettetek ebben a siralomvölgyben. Mint ahogy Ádámot és Évát kiűzte Isten a Paradicsomból, mert bűneik miatt nem lehettek ott többé, úgy ti is a számkivetésben, a siralomvölgyben éltek áteredő bűneitek miatt. Az áteredő bűn azt jelenti, hogy a természetetekben benne van a bűnre való hajlás. Mindennek az érzékiség az oka. Amikor Éva és Ádám ettek a tiltott fa gyümölcséből, észrevették, hogy mezítelenek. Amíg nem ettek belőle, addig ártatlanok voltak, de miután ettek a gyümölcsből, feltámadt bennük az érzékiség, és ezért vették észre, hogy mezítelenek. Fügefa levelekkel takarták el magukat.
Gyermekeim! Látjátok, mivé teszi az embert az engedetlenség. Ha Éva ellene mondott volna a hazug kígyónak, a sátánnak, az egész emberiség ma is ártatlan és tiszta lenne, és boldogságban élne a Paradicsomkertben. Ehelyett az érzékiség rabja, és az egész világot megtölti a bűn. Az undorító mocsok, a szenny eláraszt mindent, és már nem csak a paráznaság, hanem a hatalomvágy, a pénzsóvárság, a mammon-imádat, a gyilkolás uralkodnak az egész emberiségen.
Ti, akik követitek üdvös tanításomat, az Én kegyelmemből, az Én erőmmel ellene mondotok a sátánnak. Ti egy kis szigetet alkottok, egy másik világot, a Mennyországot, amely köztetek van ebben a bűnös, szennyes világban. Védőpajzsotok Én vagyok, Aki betérek szívetekbe az Oltáriszentségben, Aki mint Király uralkodom bennetek, szívetek trónján. Én vagyok a ti örömötök, és minden boldogságotok.
Gyermekeim! Sem a Mennyben, sem a Földön nincs boldogság Istenen kívül. Mert Isten maga a Teljesség, minden jónak Forrása és megtestesítője. Isten maga az Örök Boldogság, a Szeretet és a Béke.
Tekintsetek megtestesülésemre! Csupa öröm kíséri, övezi. Mekkora boldogság volt Máriának, amikor az angyal közölte vele, hogy Ő lesz a Megváltó Édesanyja! Ujjongó örömmel magasztalta Istent, amint azt a Magnificat-ban olvashatjátok. Miután az angyal közölte Józseffel ezt a jó hírt, ő is boldog örömmel készült, hogy feleségül vegye Máriát, és hajlékot készítsen az Isteni Kisdednek, Aki Én Magam vagyok – és hamarosan megszülettem. De jaj! Hiába készítettek elő mindent fogadásomra Názáretben, máris jött az utasítás, hogy Betlehembe kell menniük, mert összeírták őket. Édesanyám még világra sem hozott: a Szíve alatt trónoltam Én, az Örök Ige, a rejtekben, és így, hármasban, szegényesen, szamárháton elindultak Betlehembe. Már ott megtapasztalták a számkivetést: csak nekik nem jutott hely a szálláson. Ezért nevelőatyám, József, egy istállót alakított át, hogy bár nagyon szegényes körülmények között, de mégis fedelet nyújtson a Szent Család számára. Itt láttam meg a napvilágot, itt születtem meg. Fényárban úszott minden, az angyalok ide szálltak le. Atyám révületbe esett, és csak akkor tért magához, amikor Én már fényárban tündököltem a szegényes földön. Anyámmal együtt leborulva imádtak és nem mertek érinteni méltatlanságuk tudata miatt. Ekkor szóltam lélekben Anyámhoz, hogy nyugodtan érintsen meg, vegyen az ölébe, öltöztessen föl, tápláljon és gondoskodjon Rólam. Akkor Ő az Énekek Éneke szavaival ölelt szűzi keblére: „Megtaláltam, Akit igazán szeret a lelkem. Megragadom, és soha el nem engedem.”
Ti is, drága gyermekeim, akik a szívetekbe fogadtok Engem, ezekkel a szavakkal imádjatok, és soha el ne engedjetek, mert Én vagyok a ti örök boldogságotok, üdvösségetek, örök életetek. Ó, ha tudnátok, mekkora öröm és boldogság vár rátok odaát a Mennyben, Atyám milyen csodálatos helyet készített számotokra öröktől fogva, belehalnátok a vágyba és a boldogságba, hogy mielőbb ott legyetek. Ezt az Országot az Én kínszenvedésem és kereszthalálom nyitotta meg előttetek. Ha Én nem váltottalak volna meg benneteket, soha nem mehetnétek be oda. Mert drága Szent Vérem mosta le bűneiteket, és Szent Anyám könnyei esdették le számotokra mindazt a kegyelmet, amit ma Tőlem kaptok. Mert Ő Minden Kegyelem Közvetítője, Nélküle nem születhettem volna meg. Ha ő és Szent József nem neveltek volna föl, nem növekedhettem volna, és nem lehettem volna a ti Megváltótok. Ezért azt kérem tőletek, hogy tiszteljetek minden megfogant életet. Fogadjátok el, és segítsétek, mert mindegyikkel örök terve van az Én Atyámnak. Ha Anyám azt mondta volna az angyalnak, hogy „nem”, akkor ma nincs Megváltás – jóllehet, Ő minden kegyelmet megkapott azáltal, hogy szeplőtelenül fogantatott, mert csak így volt alkalmas arra, hogy a Második Isteni Személy Édesanyjává legyen.
Jaj, azoknak az anyáknak, akik bár nem kaptak annyi kegyelmet, megöletik magzataikat. Mondom nektek: nagyon súlyos bűn, és nagy lesz a számonkérés az ítélet napján.
Drága gyermekeim! Most örüljetek és ujjongjatok, hogy a szívetekbe tértem, itt vagyok köztetek, és az örök élet várományosai vagytok, amelynek csíráját már itt és most a szívetekben hordozzátok. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2018. szeptember 27. Az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Eljött az Óra. Az Emberfiát bűnösök kezére adják. Közel az óra, már itt is van, amikor rátok is ez vár. A káosz már annyira eluralkodott a világban, hogy bármikor bármi megtörténhet. Szent angyalaim készen állnak a bűnösök megbüntetésére. Amikor túlárad a bűn, túlárad a kegyelem. Eddig rengeteg kegyelmet és haladékot kaptatok. De az embereknek csak nagyon kis hányada tért meg. A zöme még mélyebbre süllyedt a bűnben. Atyám megfenyíti ezt a népet, mint egykor Izraelt. Isten ugyanaz tegnap ma és mindörökké. Atyám igenis fenyít, ha ez válik a közösség és az egyén javára. Most már elérkezett ez az idő, amikor a szép szó, az üzenetek, a figyelmeztetések süket fülekre és ellenkezésre találtak, akkor már nincs más hátra, mint a fenyítés. Eddig rengeteg haladékot kaptatok. Sőt, egy-egy beígért csapás el is maradt. Láthatjátok, milyen irgalmas vagyok. De sajnos nem akar mindenki megtérni, ezért a próféciák be fognak teljesülni.
Gyermekeim! Ti, akik megtartjátok törvényeimet, nincs mitől félnetek. Titeket kiragadlak ebből a bűnös világból, mint egykor Lótot és Nóét. Csak a bűnösök bűnhődnek, akik megérdemlik. Ti, akár éltek, akár haltok, irgalmas szeretetemet élvezitek, mert az örök boldogság lesz osztályrészetek.
Kicsinyeim! Az óra itt van. Éljetek szüntelen készenlétben!
Megáldalak benneteket Szívem csodálatos, minden emberi értelmet meghaladó, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Szentírási megerősítések: Máté 17, 20. 22-23: „Jézus mondta”