2023. augusztus 29., kedd

BKP: Megállítja-e az egyház önfelszámoló folyamatát az, ha Amerikában és Afrikában új patriarchátusok jönnek létre?

 

Az 1. évezredben öt önálló patriarchátus volt – Róma, Antióchia, Alexandria, Jeruzsálem és Konstantinápoly. A negyedik század elején keletkezett az ariánus eretnekség, majd a nestorianizmus és a monofizitizmus. Az eretnekségek ellen lépett fel az első négy zsinat – a niceai (325), a konstantinápolyi (381), az efézusi (431), a kalcedoni (451).

 

Ezt a videót megnézheted itt is: https://declares-the-lord.wistia.com/medias/t67z4846ax
https://rumble.com/v3fkctu-j-patriarchtusok.html
https://ugetube.com/watch/rPYB2IlneQMR52f
https://cos.tv/videos/play/47065791115596800
https://www.bitchute.com/video/rOxJRNexW3XZ/
https://gloria.tv/post/9Mpy7BZ6PZSq6UwPuuLXzmsrJ

 

 

A Római patriarchátus bírt a legnagobb autoritással a hit tisztaságának dolgában. A kalcedoni zsinatra (451) – amely szembeszállt az akkori eretnekséggel -, lett elküldve Nagy Leó pápa dogmaitikai levele. A levél elolvasása után a zsinati atyák felkiáltottak „Ez az atyák hite! Ez az apostolok hite! Így hiszünk mindannyian! Péter szólt Leó szája által.”

A történelemből szintén ismerjük Hormisdas pápa dogmatikai megfogalmazását (518) a római apostoli szentszék romlatlan hitéről, amely „a keresztény vallás tökéletes, igaz és a tévtanítás által el nem ferdített alapja.”

Jelenleg Ferenc céltudatosan rombolja az erkölcsi normákat és a hit tanbeli alapjait. Legalizálja a szodómiát és a bálványimádást (Pachamama, az ördögnek való odaszentelődés Kanadában). Meg kell fontolni, hogy nem kellene-e az önfelszámoló folyamat megállítására bevetni az 1. évezredből származó gyakorlatot és így megújítani a patriarchátus funkcióját. Az új katolikus patriarchátusok a törvénytelen pápa kártékony tevékenységét és az ő öngyilkos struktúráit leblokkolhatnák.

Lehetne egy patriarchátust alapítani Észak-Amerika számára, egy másik Dél-Amerika számára, egy következőt pedig Afrika számára. A történelmi keleti patriarchátusok, úgy mint az Antióchiai, Alexandriai, Jeruzsálemi és Konstantinápolyi elvesztették gyakorlati jelentőségüket az iszlám expanzió hatása által. A patriarchátus kapcsolatának a pápasághoz nagyjából olyannak kellene lennie, mint amilyen az 1. évezredben volt. Minden patriarchátus önálló volt, ám egyek voltak a hit és az erkölcs kérdésében, amit Róma garantált a pápa primátusa által.

Ebben a krízises korban viszont Róma nem garanciája az igazhitűségnek, épp ellenkezőleg. Éppen ezért, rendkívüli időben az igazhitű pápát rendkívüli módon kell megválasztani, mivel a Vatikában az igazhitűség számára már nincs hely és tér. A Vatikán kiűzte Krisztus Lelkét és a szabadkőművesek lelkét fogadta el. Ferenc, az érvénytelen pápa, aki visszaél a legmagasabb autoritással, a felszámolásba vezeti a szentségi papságot, magát a papság intézményét és a kereszténység lényegi alapjait. Ennek bizonyítéka a szinodális LMBTQ út. A jelenlegi vatikáni aposztázis összehasonlíthatatlan módon felülmúlja az ún. lutheri reformáció skizmáját.

Anélkül, hogy a katolikusok bűnbánatot tartanának, és elfordulnának a világ lelkétől és találnak napi egy óra időt Isten számára és a saját halhatatlan lelkük számára (Legjobb 20 és 21 óra között), nem következik el semmilyen hatékony reform.

 

+ Illés

a Bizánci Katolikus Patriarchátus pátriárkája

+ Metód                 + Timóteus

püspök-titkárok

 

2023. 8. 29.

 

Letöltés: BKP: Megállítja-e az egyház önfelszámoló folyamatát az, ha Amerikában és Afrikában új patriarchátusok jönnek létre? (2023. 8. 29.)

Luz de Maria üzenetek Szent Mihály Arkangyaltól, Jézustól és Szűzanyától

AZ ÜLDÖZÉS CSALÁDOKBAN IS KITÖRT. Szent üzenete Mihály arkangyal üzenete LUZ DE MÁRIÁNAK 2023.08.03-án

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

KARDOM MAGASBAN MARAD, NEMCSAK AZ EMBERISÉGGEL SZEMBENI VÉDELEM ÉS VÉDELEM JELEKÉNT, HANEM ANNAK JELEKÉNT IS, HOGY AZ EMBERI TEREMTMÉNYNEK ARRA KELL TÖREKEDNIE, HOGY SPIRITUÁLIS LEGYEN.

Az ördög folyamatosan arra törekszik, hogy félrevezesse őket, és egy olyan világot mutat nekik, amely mindig ugyanaz, álarcot ölt, hogy ne az Igazságot lássák, hanem a valóság egy torz pillanatát.

Az emberek fellázadnak uralkodóik ellen, és a lázadások egyre állandóbbá válnak, az erőszak megszokottá válik (1).

Az ember belegabalyodik a gonoszságba, és káosz alakul ki. A vallás aláássa magát, és a társadalom beárnyékolja.

EGYETLEN VALLÁST ERŐLTETNEK, EGYETLEN VALLÁSÉRT FORDULNAK EGYMÁS ELLEN, ÉS AZ ÜLDÖZÉSEK (2) MÉG A CSALÁDOKBA IS ELJUTNAK.

Spanyolország, Franciaország, Anglia, Németország és Lengyelország ellen rohannak; elárulják őket, de nem idegenek, hanem azok, akiknek ezek a nemzetek menedéket adtak.

A szabadságot eszmévé alacsonyították le, hogy az ember feladja magát, hogy ne rendelkezzék szabadsággal, hogy gondolkodjon és cselekedjen, hanem hogy életéről más testvérek döntsenek.

Ez a pillanat úgy forog, mint a szélmalom lapátjai, láthatatlanul; a szél tartja mozgásban a lapátokat, így van ez a pillanat is. A gonoszság szele tartja állandó mozgásban a gonosz elméket a gonoszság állandó cselekvésében az emberiségre.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei:

MOST KELL MEGVÁLTOZNOTOK! HA MEG AKARJÁTOK MENTENI A LELKETEKET.

Többnek kell lennetek a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztusból és a mi Királynőnkből és Anyánkból, hogy az Isteni Kéz megtartson benneteket, és a mi Királynőnk és Anyánk Szeretetének a mi Királyunk és Urunk Jézus Krisztus nyitott oldalára (Jn 19,34) vonzzon benneteket.

LEGYETEK FIGYELMESEK!
SÚLYOS ÉS NAGY ESEMÉNYEK BETELJESEDÉSE FELÉ TARTOTOK, AMELYEK MÁR ISMERTEK SZÁMOTOKRA A KINYILATKOZTATÁSOK SORÁN.

Legyetek szeretetben, hogy a szeretet erősítsen meg benneteket és tartson meg benneteket Királyunk és Urunk Jézus Krisztus munkájában és cselekedeteiben.

Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a Nap agresszívvá válik az emberrel szemben, megváltoztatva a Föld klímáját. (3)
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, a technológia veszélybe kerül a Nap miatt.
Imádkozzatok Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, imádkozzatok, az emberiség veszélyben van a hatalom birtokosainak előretörése miatt.

Királyunk és Urunk Jézus Krisztus gyermekei, őrizzétek meg a hitet (II Kor 5,7) mindenkor. A hit teremtményeiként arra vezet benneteket, hogy fenntartsátok Légióim védelmét.

Legyetek, legyetek Királynőnk és Anyánk szeretett gyermekei, aki a Béke Angyalát az emberiség védelmében való megjelenése előtt vezeti.

ŐRIZZÉTEK MEG A BELSŐ BÉKÉT, HOGY A SZENTHÁROMSÁG ÁLTAL MEGVILÁGOSODJATOK.

Megáldalak benneteket, Királyunk és Urunk Jézus Krisztus szeretett gyermekei.

Szent Mihály arkangyal

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA

(1) A társadalmi és faji konfliktusokról olvassa el...
(2) Az üldöztetésekről olvassa...
(3) A szélsőséges naptevékenységről, olvasd.....


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvérek:

Szeretett Szent Mihály arkangyalunk mindig elkísér bennünket.  Lelki készültségbe helyez bennünket, és globális szinten megparancsolja, hogy alakítsuk át magunkat, nem anélkül, hogy előbb világossá tenné számunkra, hogy fontos az "igen, igen" vagy a "nem, nem" döntés.

Tartsuk szem előtt Királyunkat és Urunkat, Jézus Krisztust és Szűzanyánkat.

Isten Keze véd minket, bizalommal megyünk az isteni Igét teljesítve.

Ámen.


ISTEN EREJÉNEK JELE. Az Atyaisten üzenete. 2023.08.07. Luz de Maria de Bonilla.

Szeretett gyermekeim, szerető Atyaként megáldalak benneteket.

KÜLÖNÖSEN VIGYÁZOK MINDEN EGYES EMBERI TEREMTMÉNYEMRE ÉS MINDENRE, AMI A KEZEMBŐL SZÁRMAZIK.

Örülök, amikor dolgoztok és akaratom szerint cselekszetek; a legkisebb gyermekemtől a legkiválóbb gyermekemig az én akaratomban találjátok magatokat. A legkisebb gyermekemtől a legkiválóbb gyermekemig, az Én védelmem alatt áll.

Mindegyikőtök fenntartja az ÉnVédelmemet. Mindannyiótoknak szabad akaratot adtam, hogy használjátok, és a jót válasszátok, sőt, szabad akaratot adtam nektek. a jót válasszátok, mégis, büszkeségből vagy tudatlanságból nem tettétek meg. tudatlanságból.

Szomorúsággal nézem, hogy nem tettétek meg a Végtelen Szeretetet, a határtalan ajándékot, amelyet Házamtól kaptak, küldve kaptak Házamtól, elküldve Fiamat, hogy meghaljon mindannyiótokért.

A HALÁL NEM GYŐZEDELMESKEDIK, ÉS FIAM AZ ÖRÖK ÉLETRE EMELKEDIK, ENNEK VILÁGOSNAK KELL LENNIE SZÁMOTOKRA......

FELTÁMAD, MERT A FELTÁMADÁS AZ ISTENI HATALOM LEGNAGYOBB JELE.

ISTENSÉGEMET SOHA NEM LEHET LEGYŐZNI!

Nem mindenki imád Engem, és azok a kevesek, akik imádnak Engem, a hit fáradhatatlan hordozói, akiket üldözni fognak az Igazsággal való prédikálásért.

Ti folytattátok a halál őrületét a saját kezetek által; és a Védelmem nélkül az emberi teremtmény lesz az, aki a legnagyobb tragédiát fogja kezdeményezni a terror, az atrocitások és a népirtások elvetésével, amíg az Én Kezem súlyos büntetéssel meg nem állítja őket.

Engem hibáztatnak mindenért, ami velük történik.....

Engem hívnak, amikor szükségük van Rám, hogy megoldjam a problémáikat, és én újra és újra eljövök Végtelen Irgalmasságommal, segítek nekik, de amikor kijönnek onnan, ahol elmerültek, megfeledkeznek Rólam, és ekkor megengedem nekik, hogy megtapasztalják a magányt és a szomorúságot, hogy megjavítsák a bűnös életüket.

LELKI ÉHSÉG JÖN ÉS NEM TUDJÁK, HOGYAN ELÉGÍTSÉK KI, MERT CÉLTALANUL, VAKON JÁRNAK, ANÉLKÜL, HOGY ARRA GONDOLNÁNAK, HOGY AZ A NAP LEHET ÉLETÜK UTOLSÓ NAPJA.

Annyi hamis ideológiát követnek, hogy anélkül, hogy igazán szeretnének Engem, langyossá válnak, és megkérdőjeleznek Engem, miután elhagytak Engem.

Az emberiség szenved és szenvedni fog, amiért azt választotta, amit megengedtek és amire vágytok: a saját életetekre. A saját utadon. Én megengedtem nektek, hogy a saját utatokon éljetek, de meg kell állítanom ezt az emberi őrületet... ezt az emberi őrültséget...

NEM ENGEDEM, HOGY AZ EMBER ELPUSZTÍTSA AZT, AMIT ÉN TEREMTETTEM!

Ahogy az Én Akaratom bitorlói megtalálják magukat a döntéshozatalban, az emberiség bizonytalanul és az ördög árnyékában él, aki jár, lélegzik és a bűn nagy ünnepeivel fogad.

Kezetek olyan gyengéd, hogy nem érzitek, és ugyanakkor hűséggel hajtja végre Tervemet, de készüljetek fel, gyermekeim, hogy megmeneküljetek az Én szeretetemért.

Megengedem, hogy a lányom, Mária
Szűz Máriát, hogy megjelenjen az egész világ bazilikáiban. Gyermekeim aggódnak, amikor megtudják, hogy nincsenek bazilikák a falujukban, hanem messze attól, ahol laknak. Hamar elfelejtik, hogy ahol hit van, és ahol lélekben és igazságban imádnak Engem, mint az emberiség Atyját, ott Szeretetem a legnagyobb csodákat végzi az emberiség iránti Szeretetemért.

Az éhínségtől ne féljetek....

A háborútól ne féljetek....
Az üldöztetéstől ne féljetek...
Az új ideológiáktól ne féljetek....

ÉN, A TI ATYÁTOK, GYERMEKEIMMEL VAGYOK, ÉS NINCS NÁLAM NAGYOBB EMBER!

Megáldom szíveteket, hogy húsból való szíveket találjatok.

Mindenkor álljatok szilárdan, mert sok mindennek meg kell történnie az emberiség javára.

Szeretem az emberiséget.

Atyátok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL MEGFOGANT
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT.

A LEGSZENTEBB SZŰZ MÁRIA ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2023. AUGUSZTUS 13.

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei, megáldalak benneteket, szeretlek benneteket, az én gyermekeim vagytok.

ÚJRA ELJÖVÖK MINDEGYIKŐTÖK, AZ EMBERISÉG ELÉ, HOGY ANYAI SZERETETEM MÉZÉT ADJAM NEKTEK...

AZÉRT JÖTTEM, HOGY ELVEZESSELEK BENNETEKET ISTENI FIAMHOZ...

AZÉRT JÖTTEM, HOGY FELÉBRESSZELEK BENNETEKET ABBÓL AZ ÁLMOSSÁGBÓL, AMELLYEL MINDENT, AMI TÖRTÉNIK, SZEMLÉLTEK, TUDVA, HOGY A SZELLEMI ÉLET TENGELYE AZ ÉN ISTENI FIAM, ÉS ISTENI FIAM NÉLKÜL SEMMIK VAGYTOK, ÉS EZT TI IS TUDJÁTOK...

Arra hívlak benneteket, hogy Isteni Fiam gyermekeiként kezdeményezzétek, hogy egységben, hittel és az Atya Akaratának való átadással imádkozzatok.

Az emberiség, amelyet ural minden, ami eléri a tudatalattiját, egy olyan rendszer által legyőzve találja magát, amelynek egyetlen célja van: ez az erkölcsi értékek feletti hatalom, hogy aláásson minden emberi teremtményt.

Tévelygésről tévelygésre, szentségtörésről szentségtörésre, bukásról bukásra, az emberiség közeledik saját megtisztulásához.

A betegségek (1), az egyik országból a másikba való átköltözés új rendszabályai, az országok közötti folyamatos viszályok és támadások közepette a háború eluralkodik és kirobban.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, a háború messze van és nincs messze.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Franciaországért, imádkozzatok Afrikáért, szükség van rá!
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok a Közel-Keletért, az ima szükséges.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok az emberiségért!

Szeplőtelen Szívem szerettei, a harmadik háború (2) a lázadás, az emberiség megtérésének hiánya és Isteni Fiam elutasítása miatt következik be.

Legyetek biztosak abban, hogy próféciáim beteljesedésének célegyenesében vagytok.

Várakozás nélkül, késlekedés nélkül, térjetek át most, gyermekeim.

Sötétség borítja be a Földet, kioltja az elméket, megkeményíti a szíveket, hangot emel Isteni Fiam ellen, megosztja a családok tagjait és eltávolítja őket Istentől.

A sötétség, ez az ördög sötétsége, először néhány gyermekemet érte el, magával ragadta őket, megfagyasztotta érzelmeiket, kiüresítette szeretetüket, és mindenféle érdekekkel szállta meg őket. (3.)

A BÉKESSÉG ÉN SZERETETT ANGYALOM (4) AZOK SEGÍTSÉGÉRE JÖN, akik arra kérik Őt, hogy Űzze el a DÉMÓNT, hogy távolítsa el azt az emberi teremtményekből, akik kőszívvel élnek, amelyet elárasztanak az anyagias érdekek, és idegenek attól, hogy Isteni Fiam Akarata szerint éljenek.

Azt a szellemi sötétséget, amely a gonoszsággal, a megtévesztéssel és a visszhangokkal együtt halad előre azokban a teremtményekben, akikből hiányzik Isten.

Kérjétek imában a Béke szeretett Angyalának eljövetelét.
Kérjetek imában értetek Hűséges Maradékért.

TÉRJETEK MEG, JAVÍTSATOK, IMÁDKOZZATOK!

Megáldalak benneteket Szeretetemmel.

TÉRJETEK MEG GYERMEKEIM, TÉRJETEK MEG!

Mária Anyánk

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, A LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT.

(1) A Betegségeken olvassátok...
(2) A harmadik világháborúról, olvassa...
(3) Az ördög csapdáiról, olvasd...
(4) A béke angyaláról, olvasd ...


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI

Testvéreim és nővéreim:

Szűzanyánk arra hív bennünket, hogy nyissuk meg elménket és gondolatainkat, hogy ne essünk azok sötétségébe, akiket a világi érdekek töltenek el, és Istent a második helyre szorítják.

Életünk Krisztus, akaratunk az Ő akarata, és ezzel a bizonyossággal járunk, hogy a világi érdekek ne győzzék le az isteni akaratot.

Tudva, hogy Isten teremtményei vagyunk, először Istent kell dicsőítenünk, hogy tanúságot tegyünk az Ő Szeretetéről.

Édesanyánk ragaszkodik a megtéréshez, mert az idő sürget. Sokan vannak, akik ezt nem is látják, és Édesanyánk ismét figyelmeztet bennünket arra a veszélyre, amelyben emberiségként vagyunk, a rettegett harmadik világháborúval szemben.

Imádságra hív bennünket, mert az ima eléri azt, amit a szavak, még a nagy bölcsességű szavak sem tudnak elérni. Imádkozásra hív minket, mert talán ez az, amit az alázatos és egyszerű szívűek tudnak megtenni.

Testvérek,

meghallgatva Anyánk hívását:

Boldogságos Anyánk, te a magasból nézel le ránk;
és nézed e gyermekeid hálátlanságát,
ne hagyd abba és hívj annyiszor, ahányszor csak szükséges.

Anyánk, mennyei kincs, az emberiség fénye,
adj erőt, hogy felálljak, ha útközben elesem;
Te tudod, hogy mélyen bennem,
nem akarlak elválasztani magamtól.

Könyörgöm neked, Irgalmas Édesanyám,
taníts meg arra, hogyan éljek, felfedezve, hogy az a fontos, hogy a Te isteni hasonlatosságodban éljek,
hogy Isteni Fiad hasonlatosságában éljek;
a holnaptól való félelem nélkül,
mert abban a holnapban Te mellettem leszel.

Te újjászületéssel töltesz el engem,

Újjászületéssel töltesz el,
egy új lehetőséggel, hogy jobb legyek.

Taníts meg alázatosnak lenni, hogy Fiad felismerjen engem.
Add nekem a Te fényedet, Anyám, amely megvilágít mindent, amit megérintesz,
Nem akarok a világ előtt ragyogni,
hanem azt akarom, hogy a Te fényed adja meg nekem a bölcsességet, hogy szeressem embertársaimat;
és hogy tudjak megbocsátani, ahogyan Te teszed.

Áldj meg engem, Anyám, hogy tovább élhessek,
és a Te kezeddel vezess engem Jézushoz.

Ámen.

JÉZUS KRISZTUS URUNK TANÍTÁSAI LUZ DE MÁRIA ÁLTAL
2023. AUGUSZTUS 21.

Testvérek!

Az én édes Jézusomra nézek az Ő istenségéhez illő fenséggel, és Ő azt mondja nekem: "Az én édes Jézusom!

Az én szeretteim:

Mennyire örülök azoknak az emberi teremtményeknek, akik úgy döntenek, hogy megtérnek, és nem hátrálnak meg ebben a döntésükben a sürgősséggel szemben, hogy szilárdak, erősek és eltökéltek legyenek, hogy megáldassanak Általam!

Gyermekeim a megtérés folyamatában bűzös húsdarabokat hagynak maguk után, amelyeket magukkal cipelnek, és anélkül, hogy ezt észrevennék, továbbra is lelkileg vakok és haszontalanul büszkék maradnak.  Az emberiség telítve van ezekkel a teremtményekkel, és sürgősen szükség van arra, hogy legyen erejük önmagukat olyannak látni, amilyenek, személyes hibáikkal együtt, és ne mások hibáit nézzék.

Vannak dolgok, amelyek, miután annyiszor ismételgetik őket, nehéz kövekké válnak, amelyek spóraként a testhez tapadva arra késztetik őket, hogy szenvedjenek a hamis bölcsességtől, a látszattól, amely múlandó és jellemző a "báránybőrbe bújt farkasokra" (Mt 7,15).

Nézzétek meg a pillanatot, és azt, hogy hogyan teszik le a lábukat a földre:

Szilárdan álltok, szilárdnak érzitek, gyerekek?
Vajon örökké tart-e ez az állhatatosság?

Nézzétek testvéreiteket, akik megízlelik a fájdalom keserűségét és a természet erejét.

Arra hívlak benneteket, hogy lépjetek be az Igazság Útjára, de:
az alázatos Igazság...
az Igazságnak, amely szeret...
az Igazságéra, amely önmagát adja...
az Igazságé, amely nem akar mindent magának...
az Igazságé, amely ismeri az igaz gyermekem útját, akit én faragok.

Gyermekeim, az Igazság szelídsége és az Igazság diszkréciója nélkül csak magatokra tudtok hatni... Szeretni fognak benneteket vagy elutasítanak? És mire küldtelek benneteket? Azért küldtem őket, hogy testvériesen és a parancsolatok megtartói legyenek.

Összekeverik a hangjukat a testvéreik előtt felemelve az erő, a hatalom vagy a bölcsesség demonstrálásával. Így az ellenkező hatást érik el, és elutasítják őket.

Gyermekeim többsége üldöztetést szenved azoktól, akik nem szeretnek Engem, és a saját maguk által okozott üldöztetéstől. Gyermekeimet nemcsak üldözik, hanem még jobban fogják üldözni, mert Isteni Szeretetem az emberi teremtményben kihányja a lélek ellenségét, aki az alantas ösztönök és a büszkeség által, amely a bukott lelkek ura, behálózza őket.

Üldözőket birtokolnak, és nem tudnak róla:

Az irigység gonosz társa és nagy üldözője a teremtménynek maga.....
A büszke ember tudatlansága nagy üldözője önmagának....
Az ostobaság önmagának ádáz üldözője....
A testvérek félreértése maga ellen a teremtmény és a négyzetmétere ellen fordul.
Egyes lelki elvonások visszahatnak magára a teremtményre, és átterjednek embertársaira.

Az én Jézusom megmutatja nekem az emberi teremtményt szinte járás nélkül, mert olyan sokat rángat magára, és nem hagyja magát egy szeszélyből elesni, nem hajlandó elfogadni az isteni kéréseket, hogy belsőleg átalakítsa magát. Átalakulás, amelynek azzal kell kezdődnie, hogy önmagába néz, és felismeri, hogy nem olyan, mint amilyet Urunk elvár egy jó fiútól.

Akkor azt mondja nekem:

Szerelmem:

Az emberiség erős szenvedés felé tart, a gonosz uralkodik, és gyermekeim megvetik a jót.

Egyetlen rossz gondolatokkal rendelkező emberi teremtmény elég ahhoz, hogy rosszat okozzon mindazoknak, akik körülötte vannak. Egyetlen jó teremtmény átalakítja a világot és azokat, akiket életében megérint.

Mondd meg nekik, leányom, hogy az elemek általában az emberiséget ostorozzák, és fel kell készülniük arra, hogy egymást segítve felkészülnek.  Mondd meg nekik, hogy a kőszív arra készteti őket, hogy alkalmazkodjanak a lélek gonosz elnyomójához, hogy keményebbek legyenek, és még az a nagy veszély is fenyegeti őket, hogy csatlakoznak az ördöghöz.

A szenvedés gyorsan közeledik, olyan sok ország fog szenvedni, hogy egy ország nem lesz képes segíteni a többieknek, nem fogja megadni nekik a megfelelő időt.

Európa, az emberiség nagyszerű bölcsője, megszűnik azzá válni annak láttán, ami rá vár: az országok elfoglalása és az erőszakkal erőltetett invázió.  Eljön az idő, amikor a határok nem arra szolgálnak majd, hogy az emberek egyik országból a másikba költözzenek, hanem arra, hogy a háború foglyait szállítsák. Gyermekeim megdöbbennek majd azon, amit tapasztalni fognak, az emberi teremtmény külső gonoszságán a döntés csúcsán.

Egy rövid csend... és folytassátok imádott Uram Jézus Krisztus:

Szeretteim:

Nem azért küldöm legkedvesebb Békeangyalomat, hogy az emberi teremtmény személyes érdemek nélkül várhassa az üdvözülést, vagy azt gondolja, hogy azért jön, hogy megváltoztasson benneteket tetteitekben és cselekedeteitekben, mert a változásnak már meg kellett volna történnie bennetek; hanem azért jön, hogy átadja Igémet azoknak, akik szomjaznak Rám, azoknak, akik a világ közepén megtérni vágynak.

Békeangyalom, Ő egy angyal, mert Ő az Én Szavam hűséges hírnöke, amelyet tökéletesen ismer, és Ő az, akit az Én Házam arra rendelt ki, hogy megtanítson benneteket a Szeretet Törvényére.

Szeretett gyermekeim, ne féljetek attól, hogy Őrangyalaim megvédnek és meg fognak védeni benneteket. Legyetek példamutató gyermekek, és megkapjátok a legjobb jutalmat: Házamat öröklés útján.

Legyen áldásom mindannyiótokban az a balzsam, amely hozzám vonz benneteket.

Mindenkire kiterjesztett áldást adva Nekem, azt mondta Nekem:

Mindnyájatokat megáldalak, szeretteim.

A ti Jézusotok

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!


LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSE

Testvéreim és nővéreim:

Szeretett Jézusom e szavai előtt az emberi szavak feleslegesek.

Uram és Istenem, hiszek benned, de növeld hitemet.

Édesanyám, a Szeretet Szentélye, tölts el engem Veled, hogy ne essek saját akaratom karmai közé, melyet a világiak őrületbe kergetnek.

Ámen.

AZ ELEKTRONIKUS FEJLESZTÉS SIKERTELEN. Mária üzenete. 2023.08.28. Luz de Maria de Bonilla

Szeplőtelen Szívem szeretett gyermekei:

ÁLDÁSOMAT ADOM RÁTOK, AZT, AMIT EGY ANYA AD GYERMEKEINEK, HOGY AZOK BIZTOS LÉPÉSEKET TEGYENEK, RÁBÍZVA MAGUKAT ISTEN AKARATÁRA.

Gyermekeim, szeret benneteket, nagyon szeret benneteket ez az Anya. Minden pillanatban rátok nézek, előre látom tetteiteket és cselekedeteiteket, hogy meghívjalak benneteket a helyes útra, majd mindenki meghozza a döntését.

Isteni Fiam szerettei:

A PILLANAT ELMÚLIK ANÉLKÜL, HOGY ÉSZREVENNÉTEK. Minden egy szempillantás alatt történik, még akkor is, ha gyermekeim túlságosan elmerülnek az anyagiak és a hétköznapok között ahhoz, hogy észrevegyék, hogy minden átalakult: nézzétek az időjárást, a napot, a természetet, az erőszakot....

A napviharokból eredő betegségek (2) olyan mértékben fogják érinteni őket, hogy megtapasztalják, ami egy koronális tömegkilövellésből származó geomágneses vihar lesz, ami annyi elektronikus fejlesztés meghibásodásához fog vezetni. Ez komoly tüzeket fog okozni, ezért fel kell készülni arra, hogy elektromos áram nélkül maradnak.

GONDOLKODJATOK, ÉREZZÉTEK AZ ISTENI ÜZENETET!
GONDOLJATOK ARRA, GYEREKEK, HOGY MINDEN HÍVÁS EGY IGEN AZ ÉLETRE....

Fiam Egyházában (3) olyan reformok jönnek, amelyek sokkolni fogják a világot. Sok gyermekemet megzavarja majd.

LENYŰGÖZŐ IDŐKBEN ÉLTEK...
EZÉRT NE FORDULJATOK EL ISTENI FIAMTÓL.

Legyetek kitartóak, álljatok ellen, legyetek erősek és bízzatok az isteni védelemben.

Szeretett gyermekeim, anélkül, hogy elfelejteném a betegség hullámát (4), amelyet átéltetek, el kell mondanom nektek, hogy ismét próbára foglak tenni benneteket, de nem Isten akarata, hanem az emberi akaratok. Legyen meg mindaz, amit ajánlottam nektek, hogy megkönnyebbüljetek a betegségben (5).

Szeretett gyermekeim, a Föld mélyén, amikor a tektonikus lemezek egymáshoz dörzsölődnek, némelyik mélyebben, mint tudjátok, hangos zajokat okoznak, és arra késztetik a tengeri állatokat, hogy előjöjjenek onnan, ahol élnek, és üdvösséget keressenek.

Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok azért, ami nem Isten akarata, hogy megtörténjen.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok egymásért.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok Amerikáért, a föld megmozdul.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Kolumbiában, Chilében, Ecuadorban, Argentínában, Peruban és Brazíliában nagy erejű földrengések lesznek.
Imádkozzatok gyermekeim, imádkozzatok, Spanyolországot megtámadják, Franciaországot megszállják, Oroszország szenvedni fog, és Ukrajnát meglepik.

Az ima felemeli a lelket (vö. Róma 8:26-27), a szívvel való imádság felkészíti az emberi teremtményt arra, hogy örökké imádja a Szentháromságot a mennyben.

Megáldalak benneteket minden szeretetemmel.

Mária Anya

ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰNTELENÜL FOGANT MÁRIA!
ÜDVÖZLÉGY MÁRIA, LEGTISZTÁBB, BŰN NÉLKÜL FOGANT MÁRIA.

(1) A Végidők Királynőjének és Anyjának könyve, letöltés ...
(2) A naptevékenységről, olvasd ...
(3) Az egyháznak szóló próféciákról, olvasd...
(4) A betegségekről, olvasd...
(5) A Mennyország által adott gyógynövényekről, olvasd.....

LUZ DE MÁRIA MEGJEGYZÉSEI:

Testvéreim és nővéreim:

A végidők Királynőjének és Anyjának szenteljük magunkat az ötödik évfordulója alkalmából.

Felszentelés:

A Végidők Királynője és Anyja,
A Te gyermeked vagyok, fogadj el engem, átadom életemet Neked.
és akaratomat a Te kezedbe helyezem,
mindenemet, amim van és mindenemet, ami vagyok,
törekvéseimet, vágyaimat és terveimet.
Távolítsd el belőlem az anyagi dolgokhoz való ragaszkodást
hogy keresni tudjam a javakat
melyekre nem néznek, mert azok spirituálisak.

Neked szentelem ma életemet, Királynő és Anya,
Szabadon átadom magam a Te oltalmadnak,
ezekben a nehéz időkben, amelyekben élek,
Légy Te az a bárka, amely elvezet engem, hogy megmaradjak
anélkül, hogy hajótörést szenvednék a megtisztulás közepette.
Kezeid sugarai világítsák meg elmémet,
gondolataimat és emlékeimet, hogy meggyógyuljanak,
fájdalmaimat, hogy felajánlhassam őket
és eséseimet, hogy Te felemelhess engem.
Világítsd meg szívemet, hogy ne versenyezzen hitemmel,
hanem legyen egy, a másik fénye.

Neked szentelem magam, és Neked adom magam.
Isten gyermekeinek szabadságában.

Ámen.