2014. augusztus 14., csütörtök

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Üdvösség Anyja: A La Salette-i és a Fatimai próféciák beteljesedésének ideje nagyon közel van

2014. augusztus 13. szerda, 14:39
Drága gyermekeim, A La Salette-i és a Fatimai  próféciák beteljesedésének ideje nagyon közel van. Nem szabad félnetek ezektől az időktől, hanem inkább öleljétek át ezeket, mert tudnotok kell, hogy Atyám Szövetsége úgy fog végre beteljesedni, ahogy annak lennie kell. Az antikrisztus végül helyet foglal majd Fiam Egyházában a Földön, és semmi sem fogja megakadályozni, hogy ez megtörténjen. Sokan tagadni fogják majd a próféciákat, amelyeket kinyilatkoztattam a világnak, és ők ezt a saját felelősségükre fogják tenni. Azok, akik nem hajlandók elfogadni a világnak adott figyelmeztetéseket, és Isten ellenségeit követik, veszélynek teszik ki a lelküket, és éppen ezekért a félrevezetett lelkekért kérem, hogy buzgón imádkozzatok.
 A harc jelenleg az emberi nemért és Isten minden gyermekének az üdvösségéért folyik, és nagyon sok kárt okoznak mindazoknak, akik szilárdan kiállnak mindazon Igazságok mellett, amelyeket Fiam nyilatkoztatott ki a világ számára. Ti nem vehettek el soha egy részt sem az Ő Igéjéből vagy a Szent Bibliából, hogy aztán odadobjátok azt valaminek a javára, amelyről azt gondoljátok, hogy számotokra sokkal kényelmesebb. Az Igazságot soha nem könnyű elfogadni, mert félelmet kelthet még a legbátrabb és legmerészebb Keresztények szívében is. Az Igazságot mindig elutasították, és amikor a töviseket Fiam, Jézus Krisztus Szent Fejére helyezték, a papok és a vének éppen abban az időpontban a templomban imádkoztak, dicsőítve Istent, miközben a pribékeik átkozták Őt, amint meghalt a Kereszten. Így volt ez akkor és így lesz ez most is, amikor a világ Isten Igéje ellen lázad, kiforgatván és fejre állítván azt. Arra buzdítalak benneteket, drága gyermekek, hogy fogadjátok el az Igazságot, mert ez lesz az az eszköz, melynek segítségével sokkal könnyebben tudtok majd haladni az Új Korszak Királysága felé. Ha nem fogadjátok el, amit most nektek mondanak, sok lélek tévedésbe fog esni, és megöleli a fenevadat. Fiam ellenségeit bálványozván, ők fel fognak adni minden egyes polgárjogot és szabadságot, míg végül a gonosznak át fogják adni a lelküket.
Az Igazságtól való félelem ellenérzéshez vezethet, mivel azt nem könnyű lenyelni.  Az ellenérzés haraghoz vezet, a harag pedig gyűlölethez. A gyűlölet e Küldetés ellen, és minden más korábbi küldetés ellen fokozódni fog, és azok, akik Engem, az Isten Anyját, szeretnek, arra lesznek ösztönözve, hogy elítéljék ezeket a küldetéseket. Mennyire elszomorít engem, amikor a nevemet arra használják, hogy sértegessék Jézus Krisztus Igéjét, az emberiség egyetlen Üdvözítőjét. Összezavarodottság fog erőt venni a „Máriás” csoportjaimon, így azok kételkedni kezdenek majd azokban a figyelmeztetésekben, amelyekkel kapcsolatosan azt az utasítást kaptam, hogy La Saletteben és Fatimában bemutassam azt a világnak. Az emberek mellőzni fogják azt, amit mondtam, és azt fogják hinni, hogy a szóban forgó próféciák egy másik alkalommal, a távoli jövőben fognak bekövetkezni.
Amikor a zűrzavar kitör, és amikor az Atyám Könyvében foglalt Tant átírják, és azt úgy mutatják be a világnak, mintha hiteles lenne, csak azok fogják megérteni az Igazságot, akik a valódi tisztánlátás kegyelmével rendelkeznek. Nektek kitartóan kell imádkoznotok Fiam Egyházának túléléséért, az Ő földi Testéért, hogy ne dobják Őt félre, és ne vessék oda a kutyáknak. Amikor ez a nap elérkezik, Isten Igazságossága közbe fog lépni, és az emberiség meg fogja végre érteni, hogy milyen érzés a sötétségben elmerülni. Az a nap, amelyen Isten Világossága kialszik, az az idő lesz, amikor minden úgy fog beteljesedni, ahogyan az meg volt jövendölve.
Szeretett Édesanyátok,
Az Üdvösség Anyja

Legyetek mindig óvatosak azon megosztottságotokkal szemben, amelyeknek tanúi vagytok a világban

2014. augusztus 13. szerda, 16:03

Drága szeretett leányom, a Sátán dühe még sosem volt ennyire erős, mivelhogy ő Isten gyermekeinek mindenféle szenvedést okoz a világ minden sarkában. Minél nagyobb a szakadás, annál erősebb az ő jelenléte és befolyása. Önmagában azonban ő tehetetlen, és csak egyedül befolyásának köszönhető az, hogy ilyen ördögi üldöztetést tud gyakorolni azokra, akik megnyílnak számára. Minél több lelket kerít hatalmába, annál rosszabb az üldöztetés, és annál jobban kínozza őket. Amikor a Hozzám hűséges emberek lehetővé teszik számára, hogy zűrzavart és kétségbeesést keltsen a szívükben, akkor ez a legrosszabb fajta méreg, amit kiáraszt. Ezért aztán egymás ellen fordulnak, harcolnak és megoszlanak, míg csak el nem pusztítják egymást.

Legyetek mindig óvatosak azon megosztottságotokkal szemben, amelyeknek tanúi vagytok a világban, legyen az bár a politikában, a vallásban vagy követőim között, mert az mindig a fenevad kikötőjében fog meggyökerezni, akinek az emberiség fölötti uralkodása most már véget ért. Ő azonban egy pillanatra sem fog meghátrálni terve megvalósításában: hogy elpusztítson minden Irántam, Jézus Krisztus iránti hűséget.

Csak akkor fogtok az Engem való megkérés kegyelemére találni: hogy vezesselek át benneteket ezen a kanyargós aknamezőn, amikor úgy fogadjátok el Igémet, ahogyan azt most nektek adom.

Senki sem elég erős közületek ahhoz, hogy leküzdje a gonosz befolyását.  A napi rendszeres ima nélkül, melyben Segítségemért könyörögtök, képtelenek lesztek továbbra is szorosan Mellettem maradni. De amikor Én ilyen kegyelmeket árasztok rátok, ti bátrakká váltok, és lesz elég erőtök ahhoz, hogy hűségesek maradjatok Hozzám. Az Igazság csak így tud megtartani benneteket.

Jézusotok