2013. március 1., péntek

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei


2013. február 7. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki:
1 Tim. 6, 17-19. „Az evilág gazdagjait figyelmeztesd, hogy ne legyenek gőgösek, és reményüket ne bizonytalan vagyonba vessék, hanem Istenbe, Aki bőven megad nekünk mindent megélhetésünkhöz. Tegyenek jót, gazdagodjanak jótettekben, szívesen és együttérzéssel adakozzanak. Így biztos alapot gyűjthetnek a jövőre, és elnyerik az igazi életet.”
Az Úr Jézus: „Figyelmeztess mindenkit, hogy legyenek készenlétben, mert hamar eljövök megítélni a világot. Ezt még ma tedd fel az internetre!”


2013. február 8. Szentségimádáson Jézus:
„Drága kislányom! Figyeld a jeleket! Most hozom el mindazt, amit előre megmondtam neked. Nagy természeti katasztrófa fog végigsöpörni a világon. Rengeteg lesz a halott. Megítélem a földet. Csak aki imádkozik, az menekül meg. Akik nem akarnak tudomást venni Rólam, azok örökre elvesznek.
Kislányom, figyelj! A jelek már itt vannak. Az Antikrisztus már felkészült, hogy imádtassa magát. Hamarosan felépíti templomát, ahol őt fogják imádni. Ő lesz a nagy rendcsináló és békítő. Ezt a rengeteg háborút és káoszt ő maga generálja, hogy utána neki tulajdonítsák a felszínes békét, amit hatalmával eszközöl ki. Csodákat és gyógyulásokat fog tenni általa a sátán, mert ő a sátán embere, a kárhozat fia, aki Isten helyébe teszi magát. Megszünteti a Szent áldozatot, a Szentmisét, és a hamis ökumenizmus jegyében eltörli a szentségeket. Már most figyelmeztetlek benneteket: ne menjetek utána! Ne kövessétek tanítását! Ti csak maradjatok meg Nálam! Csak a Szentmisén vegyetek részt, amit a rejtekben fognak bemutatni! Ti csak drága Szent Testemet és Véremet imádjátok, és vegyétek magatokhoz! Mert Én vagyok a ti egyedüli Megváltó Istenetek, Aki kínhalált szenvedtem, meghaltam értetek, és harmadnapra feltámadtam, hogy feltámasszam mindazokat, akik hisznek Bennem. Felmentem Atyámhoz, hogy titeket is Magammal vigyelek az örök boldogságba. Én vagyok az út, az igazság és az élet. Aki Engem követ, annak örök élete van.
Vigyázzatok! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Előre figyelmeztetlek benneteket. Sok követőmnek a vérét fogják kiontani. De nekik ez a nap lesz égi születésnapjuk, örök boldogságuk kezdete.
Vigyázzatok! Legyetek éberek! Kövessétek tanításomat! Éljetek a Szent Evangélium szerint! Rajtam kívül nincs más Isten. Másodjára úgy jövök el majd, mint a villám. Feltámadott dicsőséges testben. Emberi testben nem jövök vissza a földre. „Mint ahogy a villám napkeleten támad, és napnyugatig látszik, olyan lesz az Emberfiának eljövetele is. Meglátják az Emberfiát, amint eljön az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel.” (Mt. 24, 27.30.)
Jól vigyázzatok! Ne hagyjátok magatokat félrevezetni! Aki megtagad Engem, és az Antikrisztust fogja imádni, annak az örök kárhozat lesz az osztályrésze. Fogadjátok meg szavamat, és váltsátok tettekre! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


2013. február 16. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus:
„Nyisd ki a Szentírást!” Erre a részre nyílt ki: 2 Thessz. 3, 1-7. 14. „…imádkozzatok értünk, hogy az Úr szava terjedjen,…és megszabaduljunk az ártó és gonosz emberektől. A hit ugyanis nem mindenkié. …kerüljetek minden olyan testvért, aki kifogásolható módon él, és nem ragaszkodik a tőlünk kapott hagyományokhoz. Ha valaki nem engedelmeskednék a levélben adott tanításnak, azt jegyezzétek meg, és kerüljétek a társaságát, hogy észre térjen.”
Jézus: „Figyelmeztesd testvéreidet, hogy kerüljék az álkeresztényeket, akik nem tartják meg törvényeimet. Úgy élnek, mint a pogányok, ráadásul képmutatók. Ne legyetek velük bizalmasak, mert ők lesznek a ti árulóitok!”
“Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Júdás 4: „…bizonyos emberek befurakodtak közétek, akiknek az ítéletük már rég megíratott, ezek az istentelenek Istenünk kegyelmét kicsapongásra fordítják, az egyetlen Urat, Urunkat, Jézus Krisztust pedig megtagadják.” Jézus: „Ez vonatkozik most Egyházamra.”
“Nyisd ki a Szentírást!” Erre a részre nyílt ki: 2 Pt. 1, 3-7: „Krisztus ismerete üdvösségre vezet. Isteni ereje az Isten szerinti jámbor élethez mindent megadott nekünk: megismertük azt, aki saját dicsőségével és erejével meghívott minket. Értékes és nagy ígéreteket kaptunk, hogy általuk részeseivé legyetek az isteni természetnek, és megmeneküljetek a romlottságtól, amely a világban uralkodik a bűnös kívánság következtében. Éppen ezért minden igyekezetetekkel legyetek rajta, hogy hitetek megteremje az erényt, az erény a tudást, a tudás a magatok fölötti uralmat, a magatok fölötti uralom a jóban való kitartást, a jóban való kitartás a vallásos érzületet, a vallásos érzület a testvériességet, a testvériesség pedig a szeretetet.”
Jézus: „Erre hívtalak meg mindnyájatokat. Erre kapjátok örök jutalmatokat. Vigyázzatok! Figyeljétek a jeleket! Szentéletű pápám most távozik székéből. Arról ismeritek meg, hogy az új pápa Tőlem való, vagy nem, hogy mennyiben teljesíti parancsaimat. Ha nem az Én tanításomat hirdeti, akkor a sátánt szolgálja. Olvassátok el a Szentírást!” „…akár mi, akár egy mennyei angyal más evangéliumot hirdetne nektek, mint amit mi hirdettünk: átkozott legyen! Amint már kijelentettük, most újra megismételjük: Ha valaki más evangéliumot hirdet nektek, mint amit tőlünk hallottatok, átkozott legyen!” (Gal.1, 8-9.)
Jézus: „Imádkozzatok az új pápáért, mert ha törvényeim áthágásával, Nélkülem akarja „megújítani” az Egyházat, akkor a végítéleten az átkozottak közé fogom sorolni, ami az örök kárhozat.
Gyermekeim! Most nagyon nehéz idők elé néztek. Most választom szét a juhokat a kosoktól. Az igazakat, akik Engem követnek az Evangélium megtartásában, a hamisaktól. Használjátok a józan eszeteket! Olvassátok el az Újszövetségi Szentírást, és vessétek össze azzal, amit majd tanítanak nektek! Ha nem egyezik meg vele, fordítsatok nekik hátat, és csak Engem kövessetek! A rejtekben, otthonaitokban imádkozzatok! Én veletek vagyok, és meghallgatom imáitokat. Kérjétek Tőlem a tisztánlátást, a jó halál, és a végső állhatatosság kegyelmét! Nemsokára elhurcolnak és megölnek titeket hitetek megvallásáért. Megáldalak titeket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Köszönöm, hogy követitek felhívásomat.
2013. február 16. Szentségimádáson Jézus:
Drága gyermekeim! Most nagyon nehéz idők következnek. Sokakat el fognak hurcolni és ki fognak végezni a hitükért. Sokakat el fognak árulni azért, mert Engem, az élő Istent imádnak a legméltóságosabb Oltáriszentségben a Szentségimádáson és a Szentmisén, amit a rejtekben fognak bemutatni igaz és hű papjaim.
Gyermekeim! Ne higgyetek azoknak, akik megmásítják törvényeimet! Még akkor sem, ha ezt maga az új pápa tenné, mert mondom nektek, az ilyen nem pápa, hanem ellen pápa. Én nem engedélyezem az abortuszt, az eutanáziát, a cölibátus eltörlését, a szentségi házasság felbontását, és az egyneműek „házasságát”. Sem pedig a szentségek eltörlését, amelyeket Én Magam alapítottam. Akik ezt teszik, azok az Egyház ellenségei, a sátán szolgái. Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Elsősorban azért, hogy megmaradjatok a szent hitben, és ezt a hitet tovább adjátok gyermekeiteknek és unokáitoknak! Azért, hogy minden családban legyen legalább egy Szentírás, amit jól rejtsetek el, mert lesznek idők, amikor a sátán emberei erre vadásznak, hogy megsemmisítsék. De ti ne aggódjatok! Mindazok, akik igyekeznek törvényeim megtartására, és így keresnek Engem, azoknak kinyilatkoztatom Magam. Én leszek életükben a fény, Aki Istenhez vezetem őket. Én megyek előttük a keresztúton, és felviszem őket Atyám országába. Ez az egész üldözés nem tart sokáig. Én Magam fogok véget vetni neki. Utána megújítom Egyházamat. Sok gyermek fog születni, és Engem, az élő Istent fognak imádni. Egyházam egy lesz. Nem lesz benne széthúzás. Mindenki nagy békében és szeretetben fog élni az egy örök Istennel, és egymással. Ez lesz a béke és a szeretet korszaka. Az emberek szívesen fognak adakozni, és segíteni a másiknak. A mai anyagi viszonyokhoz képest nagy lesz a szegénység, de annál nagyobb lesz a lelki gazdagság, és ezt a kincset átörökítik nemzedékről nemzedékre. Én leszek az ő kincsük, örök boldogságuk, Akit éjjel nappal imádni fognak a legméltóságosabb Oltáriszentségben.
Gyermekeim, készüljetek! Egy soha nem látott boldog korszak köszönt az emberiségre annyi szenvedés után. A sátánt Én Magam láncolom meg a pokolban ezer évre. Akkor nem tudja majd megtéveszteni és egymás ellen fordítani a nemzeteket, és mindenféle ocsmány tettekre ösztönözni. (Itt az Úr a paráznaságra és a ferde hajlamú bűnökre gondolt.) Akkor az emberek tisztán és szentül fognak élni. Sokat fognak imádkozni, és nagyon boldogok lesznek. Én Magam fogok róluk gondoskodni. A föld megtermi gyümölcsét. Lesz bőven eledel, magasztalni és dicsőíteni fognak Engem, az élő egy igaz Istent. Akkor nem lesz nélkülöző, de hitetlen sem. Mindenkit betöltök lelki-testi eledellel. A szívükbe költözöm a szentáldozásban, és nagyon boldogokká teszem őket. Azoknak, akik erre vágynak, kinyilatkoztatom Magam. Az emberek hosszú ideig fognak élni, és Énbennem, és Énvelem egyesülve fognak imádkozni és dolgozni. Ez egy nagyon boldog idő lesz, a béke korszaka. Erre készüljetek, de ezt nem fogja mindenki megérni. Azok, akik ezt megérdemlik, felviszem a mennybe, Atyám trónusa elé. Kérjétek magatokra a jó halál, és a végső állhatatosság kegyelmét! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Ima, amelyet a Szentlélek imádkozott bennem:
„Hőn imádott drága Szent Megváltóm! Szeretlek, imádlak szívem, lelkem minden erejével! Jézusom! Mindennél jobban vágyódom Hozzád! Jobban vágyom Szent Színed látására, mint bármire ezen a földön! A lelkem tele van Irántad való szeretettel és hálával. Nincs más vágyam, mint Neked egy egész örökkévalóságon át hálát adni, Téged imádni, szeretni! Jézusom, örömöm, Aki leszállsz minden nap az oltárra, hogy drága Szent Testeddel és Véreddel tápláld Rád szomjazó, kitikkadt lelkemet. A Szentáldozás után a csöndben Rád figyelek, és Te beszélgetsz velem. Figyelmeztetsz, megvigasztalsz, és megerősíted lelkemet, testemet. Te vagy az életemben a fény, Aki utat mutatsz nekem, Aki elárasztod lelkemet a Te békéddel és szereteteddel. Te meghívtál a keresztútra, ahol Téged követve még nagyobb szeretetre gyullad Irántad a szívem, amikor Sebeidet látom, hogy görnyedt, agyonkorbácsolt válladon viszed előttem súlyos keresztedet. Mindezt értem tetted, mert engem szerettél már akkor, amikor még meg sem fogantam. Értem vállaltad a kereszthalált, rettenetes haláltusádat, mert azt akartad, hogy ott legyek és is, ahol Te, és lássam dicsőségedet. Ó mekkora szeretet, amely megnyitja előttünk a mennyet!
Drága Jézusom! Imádott Királyom! Kérlek, add meg nekem az erőt, hogy én is Irántad való szeretetből hordozzam a magam kis keresztjét, amellyel megajándékoztál. Hálát adjak Neked, és dicsőítselek Téged minden keresztért, szenvedésért! Ne a menekülés útját keressem a szenvedésekből, hanem egyedül Téged akarjalak követni. Fel a csúcsra, a Golgotára, a keresztre, mert csak ezen keresztül vezet az út a mennyországba, a Te dicsőségedbe.
Jézusom, Királyom, hőn imádott egyedüli Megváltóm! Kérlek, add nekem a Te erődet és kegyelmedet, hogy mindhalálig kitartsak abban, hogy Téged kövesselek, és végül meglássam dicsőségedet! Ámen.”


2013. február 26. Itthon az Úr Jézus:
Nyisd ki az Újszövetségi Szentírást!” Ide nyílt ki: 2 Thessz. 2, 3-4. „…be kell következnie az elpártolásnak, és nyilvánvalóvá kell lennie a bűn emberének, a kárhozat fiának, az ellenségnek, aki Isten fölé emelkedik és mind a fölé, ami szent. Sőt Isten templomában foglal helyet, s azt állítja magáról, hogy Isten.”
Az Úr Jézus:Most lép fel az Antikrisztus. Az új pápa ellenpápa lesz. Most választom szét a juhokat a kosoktól. Most válik szét az Egyház. A rejtekben lévők az egy igaz Istent fogják imádni. Ők lesznek az igazak. A többiek pedig bálványimádók lesznek. Őrájuk az örök kárhozat vár.
Nyisd ki a Szentírást! 1 Kor. 1, 22-24. „A zsidók csodákat követelnek. A görögök bölcsességet keresnek. Mi azonban a megfeszített Krisztust hirdetjük: Aki a zsidóknak ugyan botrány, a pogányoknak meg oktalanság, de a meghívottaknak, akár zsidók, akár görögök: Krisztus, Isten ereje és Isten bölcsessége.”
Jézus: „Most is ez vonatkozik rájuk. Engem, a Megfeszítettet nem fogadnak el. Az Antikrisztust majd elfogadják, mert világi hatalmat akarnak.”


2013. február 28. Szentmise, szentáldozás után az Úr Jézus:
„Ma lezárult egy korszak. Szentéletű pápám lemondott. A széke üresen áll. Most következik az Antikrisztus és az ellenpápa rémuralma. Ez a sátán végső csapása az emberiségre. Most hamis helytartót ültet a pápai székbe, aki felrúgja törvényeimet. Megengedi az abortuszt, az eutanáziát, a homoszexuálisok és leszbikusok „házasságát”, ártatlan gyermekek örökbe fogadását, a válást, eltörli a cölibátust (papi nőtlenség), és a szentségeket. Már nem lesz híveimnek mibe kapaszkodni. Nem lesz szentgyónás, szentáldozás. Ellenfelem így könnyen tőrbe csalja és elbuktatja őket. Az Antikrisztus pedig föllép, mint nagy békítő, aki hatalommal és csodáival ámulatba ejti a népet. Azokat, akik nem ismernek Engem, mert Nélkülem akartak élni. Most belép az életükbe az Antikrisztus, akit imádni fognak. Ez okozza örök vesztüket.
Gyermekeim! Most különösen sokat imádkozzatok a hitetek megmaradásáért, a hit évében, amelyet szentéletű pápám hirdetett meg. Mert erre lesz a legnagyobb szükségetek. Tartsatok ki Mellettem életetek feláldozása árán is, mert csak így nyeritek el az örök életet! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” 
Szentírási megerősítés: 1 Pt. 5,8-9: „Ellenségetek, az ördög, mint ordító oroszlán jár körül, keresve, kit nyeljen el. Szálljatok vele szembe keményen a hit erejével…”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - 'The Warning'

Közületek csak a merészek és a bátrak – akik a legjobban szeretnek Engem – lesznek azok, akik az üdvösség felé vezetik majd Hadseregemet

2013. február 28. csütörtök 23.50
Drága szeretett leányom, ezek a napok, amelyek szinte már elérkeztek, szörnyű sötétséget és kétségbeesést hoznak magukkal, melyekhez hasonlónak még sohase voltatok tanúi az életetek során.
Ez a lélek sötétsége lesz, és ezt azon lelkek üressége fogja okozni, akik az Antikrisztust és a hamis prófétát követik. Nehéz lesz elviselniük az általuk okozott lelki fájdalmat azoknak a keresztényeknek, akik nem lesznek hajlandók hallgatni az eretnekségekre.
Én ezt csak azért mondom nektek, hogy tudjátok majd a szívetekben, hogy az Én Nevemben szenvedtek, mert az elutasítás fájdalmát Szent Szavam védelmezése miatt fogjátok érezni.
Sohasem szabad megkérdőjeleznetek azokat a hatalmas követelményeket, amelyeket veletek szemben támasztanak vagy elveszítenetek bizalmatokat, mert Én vagyok az, a ti Királyotok, akinek Hatalma van azt biztosítani, hogy ezeknek eleget tudjatok tenni. Abban sem szabad kételkednetek, hogy ez a Maradék Egyház meg volt jövendölve, amelynek most részévé fogtok válni, hogy továbbra is hűségesek maradjatok Hozzám, Jézus Krisztushoz.
Ne hallgassatok azokra, akik megpróbálják bemesélni nektek, hogy ezekben a világnak adott Szent Üzeneteimben nem szabad hinnetek, mert ők meg vannak tévesztve.
Nektek imádkoznotok kell azokért, akiknek nem lesz erejük vagy kellő szellemi tisztánlátásuk, és így a rossz elágazást fogják választani az úton. Sokan azok közül, akik a hamis prófétát követik, megpróbálnak majd benneteket is ugyanarra az útra húzni.
Testvér fog testvér ellen harcolni, apa fia ellen, az anya lánya ellen – mindegyikük azon igyekezetében, hogy kövesse az Igazságot, de oly sokan nem fogják felismerni a hamis próféta tanításainak hibáit, és így el fognak veszni Számomra.
Közületek csak a merészek és a bátrak – akik a legjobban szeretnek Engem – lesznek azok, akik az üdvösség felé vezetik majd Hadseregemet.
Ők, a Vezetésem alatt lelkek milliárdjait hozzák majd magukkal a biztonságba. Ezért sohasem szabad feladnotok.
Jézusotok

 

Kérem valamennyi felszentelt Szolgámat, hogy hívjanak Engem, az ő szeretett Jézusukat, hogy beboríthassam őket Drága Véremmel

2013. február 28. kedd, 23.55
Szeretett leányom, Elküldtem Szentlelkemet, hogy árassza el Isten valamennyi Gyermekét ebben az időben, igyekezvén megszüntetni a gonosz sötétséget a világban.
Imádkozzatok állhatatosan valamennyi felszentelt Szolgámért, ebben az időben, amikor szörnyen össze vannak zavarodva. Olyannyira szomorúak lesznek az elkövetkező néhány hétben Szent Helytartóm lemondása miatt, hogy nem tudják majd, hová forduljanak.
Kérem valamennyi felszentelt Szolgámat, hogy hívjanak Engem, az ő szeretett Jézusukat, hogy beboríthassam őket Drága Véremmel. Én meg fogom adni nekik azokat a Kegyelmeket, melyekre Tanításaim Igazságának megkülönböztetéséhez lesz szükségük. Akkor majd fel fogják ismerni a megtévesztést, melyet hamarosan eléjük tárnak.
Nem szabad kételkedniük Bennem soha. Belém kell helyezniük minden bizalmukat. Nem hagyhatják cserben Nevemet soha, és ébernek kell lenniük minden pillanatban.
Mondd meg nekik, hogy Én gyengéden szeretem őket, és hogy különleges Ajándékokat fognak kapni a Mennyből. Ezek az Ajándékok békét, reményt és bátorságot adnak majd nekik a földi Szent Egyházamban elkövetkező zűrzavaros időkben.
Jézusotok