2021. május 16., vasárnap

Márton - A Szentlélek beárnyékolja a családokat

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. január 15-én

Szeretett gyermekeim! Anyai kívánságom az, hogy alázatos imádságban és őszinte bűnbánatban kopogtasson szeretett Istenünk, Fiam, Szívén, hogy könyörüljön rajtad, és hogy újra megközelíthesse a szentségeket, a drága kincseket. hit. Ne szívedet töltsd haraggal és gyűlölettel, hanem a szeretet imájával. Elmerítem Jézus és a Szívem szeretetében.

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. február 15-én

 

Szeretett gyermekeim! Félelemben [tiszteletben], megbocsátásban és őszinte bűnbánatban közelítsen a szeretett Szentháromság Istenhez. Tedd minden szenvedésedet a legtisztább anyai kezembe, hogy megtisztítsam és felajánljam Istennek a legmakacsabb bűnösök megtéréséért, hogy megtalálják Istent, és ne ártsanak a világnak. Különösen a súlyos betegektől kérek áldozatokat, hogy velem együtt kegyelmet és üdvösséget kérhessenek a szegény lelkek iránt, akik a gonoszság rabságában vannak és az egész világot rabszolgává akarják tenni. Elmerítem Jézus és a Szívem szeretetében.

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. március 15-én

 

Szeretett gyermekeim! Isten kegyelméből jövök közétek, hogy hatalmas védelem alatt menekülhessen hozzám. Valahányszor fájdalmas eseményeket lát szent katolikus egyházamat, amelynek én vagyok az anyja, ne hagyja magát megmérgezni a gyűlölet és a harag mérgével, hanem még nagyobb szeretettel forduljon hozzám; imádkozz, könyörögj és vezeklj. Mindennek úgy kell lennie, hogy végül Jézus és Szívem, Szent Szívünk győzelme ragyogjon: az igaz, tiszta hit győzelme. Mindig segítek neked abban, hogy szentségesen fogadd az Üdvözítőt. Csak kedves gyerekek, mindig a lehető legnagyobb alázattal és tisztelettel fogadják Őt. Elmerítlek Jézus és Szívem szeretetében.

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. április 15-én

 

Szeretett gyermekeim! Nézd meg feltámadt Fiamat, aki szenvedéseivel és dicsőséges feltámadásával helyreállította számodra az életet, mint Isten gyermekeit. Szabad vagy, és ezt a szabadságot senki sem veheti el tőled. Csak te válhatsz rabszolgává a bűnös és istentelen élet révén. Ezért kerülje a liberalizmus szellemét, amely egyre jobban rabszolgává teszi az egész világot és terjeszti a halál kultúráját. Jaj azoknak, akik Istennel és az élettel szemben állnak. Jaj azoknak, akik büszkén hatalmasak, mert meg fogja őket sújtani Isten keze. Kedves gyermekeim, ajánljátok fel szenvedéseiteket és imáitokat a halhatatlan lelkek üdvösségéért, akik a pusztulás útján vannak. Imádkozom veletek, hogy az elveszettek szemei ​​kinyíljanak, és visszatérhessenek az evangélium szerint élni és Isten parancsolataiban járni. Ne féljetek, gyerekek! Amikor a liberális szellem minden utálatában megjelenik, Istennek engedelmével minden Istennel szembeni istenkáromláshoz, akkor élő hitű nőként, közvetítőként és szószólóként szállok le, és sarkammal összetöröm ennek a büszke kígyónak a fejét. Elmerítlek Jézus és a Szívem szeretetében.

Miasszonyunk Martin Gavenda 2021. május 15-én

 

Szeretett gyermekeim! Legtisztább Szívem kívánsága, hogy továbbra is imádkozzon a Szent Rózsafüzért családjaiban, hogy kezeim közül megkapja mindazokat a kegyelmeket, amelyekre szüksége van ebben a hazugság és nyugtalanság idején. A Szentlélek be fogja árnyékolni azokat a családokat, amelyekben tiszta szeretet éget irántam, Szent Anyádért, hatalmas védelemmel borítva őket, és nem hiányzik belőlük az igazi fény. Maradjon a Szentháromság Isten valódi hitében. Elmerítlek Jézus és a Szívem szeretetében, amelyek titokzatosan egyesülnek a Szentlélekben.