2012. augusztus 28., kedd

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK
Mária Julianna által adott üzenete


2012. augusztus 24. Szentmise, Szentáldozás után Jézus:
“Drága kislányom! Az idő rövid. Hamar lezárul ez a korszak. Egy új következik. A béke és a szeretet kora. Előtte megtisztítom a világot. Rengeteg lesz a halott. Az emberiség kétharmada kipusztul. Imádkozzatok a lelkekért, hogy ne kárhozzanak el!”

2012. augusztus 24. Szentségimádáson Jézus:
“Drága kislányom! Te mindig csak így imádkozz: Uram, legyen meg a Te akaratod! Te gondoskodj, Te cselekedj! Bízom Benned. Ha szenvedés ér, rögtön ajánld fel Nekem azért, akitől kaptad. Kérd Tőlem, és Én megerősítelek. Minden szenvedés, amelyet az Enyémmel egyesítve ajánlasz fel Nekem égi Édesanyád hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által, a lélekmentés leghathatósabb eszköze. Így lásd szenvedéseidet, és mindig bocsáss meg szívből mindazoknak, akiktől kaptad. Én megfizetek mindenkinek tettei szerint. Tőled a megbocsátást kérem. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
Eljön a nap, az a fényes nap, amely mindent beborít. Megvilágosítja az elméket, és a helyére teszi a dolgokat. Rendet tesz az elmékben és a szívekben. De nagyon keserves lesz mindazok számára, akik nagy bűnökben élnek, és főleg a megátalkodott bűnösök részére. Ők ugyanis látni fogják a poklot, azt a tűztengert, amibe bármikor belehullhatnak, ha még életükben meg nem térnek.

Gyermekeim! Nem tudjátok felfogni, mit jelent elkárhozni. Örökre meg vannak fosztva a Szentháromságos Isten végtelen szeretetétől, jóságától, irgalmától és boldogságától. Menny és pokol. Két véglet. Az egyik a legnagyobb boldogság, örök élet, megdicsőült örökké fiatal, gyönyörű szellemi test, amelyben valóban élvezet az élet. A magasabb rendű teljes élet, amelyet Isten azoknak ad meg, akik Őt szeretik. A másik véglet a kárhozat. Örökre elveszítik mindezt, aminek ők is örökösei lehettek volna a mennyben. Örök gyűlölet, harag elkeseredettség, csalódás, kínszenvedés a tűztől, a férgektől, az állandó lelkiismeret furdalástól, az ördögöktől és a többi elkárhozott lélektől. Mindezért, aki elveszett, egyedül csak magát okolhatja, mert sorozatosan ellene mondott az Isten kegyelmeinek, a lehetőségeknek, az alkalmaknak, amit Én kínáltam fel neki, hogy megismerjen, és kövessen Engem. Sokszor figyelmeztettem a lelkiismerete által, amit szabad akaratával elutasított. Ezzel újra keresztre feszített Engem a lelkében. Az ilyen embert magára hagyom. Ekkor a sátán teljesen uralma alá veszi, végül a pokol tüzébe taszítja. Ott lesz sírás, jajgatás és fogcsikorgatás.

Gyermekeim! Rettenetes a pokol. Felfogni nem tudjátok azt a lelki-testi kínszenvedést, ami ott van örökké. Itt a földön minden elmúlik. De az soha meg nem szűnik. Újra mondom: ne álljatok szóba a sátánnal! Szüntelen imádkozzatok, mert ezzel léptek kapcsolatba Velem, Megváltó Istenetekkel. Ismerjétek meg az Evangéliumot, és éljetek annak szellemében! Járuljatok gyakran a szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok! Szent Testem és Vérem a leghatalmasabb védőpajzs a sátán támadásai ellen. Amíg a földön éltek, ti döntitek el, hogy hova mentek. Ne dőljetek be a sátánnak, és a világ csábításainak! Minden bűntől undorodjatok, és határolódjatok el! A jelszavatok ez legyen: inkább meghalni, mint vétkezni! Mert a testi halálon, mint egy kapun keresztül minden élő átmegy az örökkévalóságba. De ha a bűnt választjátok, elkárhoztok. Éljetek életszentségben! Vegyetek példát Rólam és a szentekről! Világosan megmondtam: aki utánam akar jönni, tagadja meg magát, vegye fel minden nap keresztjét, úgy kövessen Engem. Ahol Én vagyok, ott lesz a szolgám is. Aki Nekem szolgál, azt megtiszteli az Atya.
Gyermekeim! Segítsetek Nekem a lélekmentésben! Én megváltottam az egész emberiséget, de az üdvösség a ti válaszotoktól függ. Két feltétele van: hinni kell Istenben és az Evangéliumban. Ezt az Egyház a Hiszekegy imában foglalta össze. A másik feltétel az Isten törvényének a megtartása. Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből! Szeresd felebarátodat, mint magadat. Úgy szeressétek felebarátaitokat, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet adtam oda értetek! Ezt az Evangéliumban olvashatjátok el! Ezt mondtam: sokan mondják Nekem, Uram, Uram. De, csak aki Atyám törvényét teljesíti, az üdvözül. Az szeret Engem, aki megtartja Atyám törvényét. Amit egynek tesztek a kicsinyek közül, Nekem teszitek. De sokan nem tartják meg Atyám törvényét. Nem bocsátanak meg egymásnak, és nem élnek szeretetben. Nem imádkoznak, inkább a világi élvezeteknek hódolnak. Fontosabbnak tartják a TV filmet, mint az esti imát, a rózsafüzért, vagy a Szentmisét. Az ilyen emberek a ti imáitok nélkül elkárhoznának. De ha ti nagylelkűen imádkoztok a bűnösökért, áldozatokat hoztok, és türelemmel viselitek a szenvedéseket, akkor lelkek százait, sőt ezreit menthetitek meg. Ezért kicsi gyermekeim, vegyétek nagyon komolyan kérésemet! Életetek legfontosabb cselekedete a lélekmentés legyen! Előbb magatokat szenteljétek meg rendszeres Szentgyónással, lehetőleg napi Szentáldozással, Szentmisén való részvétellel. Naponta imádkozzátok a rózsafüzért, és más imákat is! Hozzatok sok áldozatot! Tegyetek jót a rászorulókkal, elsősorban hittestvéreitekkel, hogy miattatok dicsőítsék az Istent! Viseljétek türelemmel szenvedéseiteket! Ha így éltek, nagyon gazdagon érkeztek meg az égi hazába. Sok lélek megmentőivé teszlek benneteket. A mennyben velük együtt fogtok kimondhatatlan boldogságban hálát adni nagy irgalmasságomért, és mindörökké dicsőítő himnuszokat fogtok zengeni a legszentebb Szentháromságnak. Erre áldalak meg benneteket kicsi gyermekeim az Atya, a Fiú és a szentlélek nevében.
Drága gyermekeim! Éljetek szüntelen készenlétben! Virrasszatok, mert akkor jövök el, amikor nem számítotok rá. Minden ember életében akkor, amikor véget ér élete itt a földön. Az egyén számára akkor van itt a világ vége. Akkor megmutatom neki egész életét a legapróbb részletekig. Meglátja, hogyan válaszolt kegyelmeimre. Ha befogadta, kamatoztatta, és tökéletes volt a szeretetben, akkor a földről egyenesen a mennybe jön. Sajnos csak nagyon kevesen jöhetnek a földről egyenesen a mennybe. Ha nem volt tökéletes a szeretetben, de megbánta bűneit, akkor a tisztítótűzbe megy. Ez igen nagy szenvedés. Itt is lángokban égnek a lelkek. Attól függően szenvednek, minél tökéletlenebbek voltak. Igen nagy bűn a mulasztás. Tudna jót tenni, vagy járulhatna a szentségekhez, de nem teszi lustaságból, kényelem szeretetből, hanyagságból, vagy Elém helyezi az élvezeteket. Végül sajnos sokan vannak, amikor meghalnak, megátalkodottak. Végignézetem velük egész életüket, hogy hányszor mondtak ellene kegyelmeimnek, és emiatt egyre jobban eltávolodtak Tőlem, Megváltó Istenüktől, és egyre mélyebbre süllyedtek a bűn iszapjába. Akkor a lélek már nem tud változtatni, mert ez csak addig lehetséges, ameddig a testében él, már csak gyűlölni tud. Ekkor nagy fájdalmamban, amiatt, hogy elveszett, csak ennyit mondok neki: távozz! Akkor ott, ahol éppen van, belezuhan a kékesen izzó lángtengerbe, és megkezdi iszonyatos vég nélküli kínszenvedését, amely nem hasonlítható még a legnagyobb földi szenvedésekhez sem, mert sokkal, de sokkal nagyobb, és végtelen. Ekkor megsiratom az elveszett lelket, mert hiábavalóvá lett számára elviselhetetlen kínszenvedésem a keresztfán. De tiszteletben kell tartanom szabad akaratát, mert Atyám a saját képmására teremtette. Ez azt jelenti, hogy értelmet és szabad akaratot kapott. Ezzel a képességével mindenki maga dönti el végső helyét. Ezért van tisztítótűz és pokol. Isten ugyanis mindenkit az üdvösségre szánt. Minden embernek helyet készített a mennyben. De csak azok foglalhatják el, akik Őt szeretik.

Gyermekeim! Egész földi életeteket arra kaptátok, hogy megszentelődjetek, és másokat is Hozzám vezessetek. Ezt az egyet kértem apostolaimtól, és minden megkeresztelt embertől: Menjetek el az egész világra, tegyetek tanítványaimmá minden népet! Kereszteljétek meg őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! Titeket, akik a világ végezetéig fogtok élni, bevontalak megváltásom hatalmas művébe azért, hogy megjutalmazhassalak benneteket. A legnagyobb megtiszteltetés részemről ez a megbízás. Ennél fontosabb és érdemszerzőbb feladat nem létezik. Vegyétek nagy kitüntetésnek ezt, és végezzétek teljes szívvel, lélekkel egész életetekben! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”



2012. augusztus 27. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Figyeld a jeleket! Egyik katasztrófa a másikat éri. A tisztítás már elkezdődött. Ítélet alatt áll ez a világ. De a bűnös emberiség csak nem tér meg. Jaj a megátalkodottaknak, mert örökre elvesznek.
Gyermekeim! Aki mindvégig állhatatos, az üdvözül. Legyetek éberek! Várjatok Engem szüntelen készenlétben, mert akkor jövök el értetek, amikor nem várjátok. Az élet rövid. Hamar elmúlik. A jutalom vagy a büntetés örökké tart. Rajtatok múlik minden. Ha nem álltok szóba a sátánnal, elnyeritek az örök boldogságot. De ha szövetkeztek vele, vagy hagyjátok magatokat rászedni, örökre az ő martalékai lesztek.
Gyermekeim! Itt a földön kezdődik el a mennyország és a pokol is. Az örökkévalóságban csak kiteljesedik, és vég nélkül folytatódik. Ezt mondtam: ha szeretetben éltek, a mennyország köztetek van. Most ezt mondom: ha gyűlöletben éltek, már itt a földön a pokol van köztetek. Amíg testben éltek, kipróbálhatjátok mindkettőt. A gyűlöletet és a szeretetet is. Most, amíg még itt vagytok, változtathattok. Még megtérhettek, és életszentségre juthattok. De ezért küzdeni kell. Sokat kell imádkozni, és gyakran kell járulni a szentségekhez. (Szentgyónás, Szentáldozás.) Az életetekben az Isten szeretetét kell az első helyre tenni. Isten olyan boldogságot és kegyelmet ad minden megtérő bűnösnek, ami messze túlszárnyalja a világ élvezeteit. A lélek sokkal magasabb rendű, mint a test. Ezért a lélek békéje és boldogsága sokkal nagyobb, mint a test összes élvezete. Ha nem így lenne, nem lenne egyetlen szent sem, mert másutt keresnék a boldogságot. A szentek mind mosolygós szemű, kedves emberek. Sugárzik belőlük a szeretet. A bűnösök inkább hasonlítanak a vadállatokhoz, mint az emberekhez.
Gyermekeim! Az ember attól ember, hogy hisz Istenben, és teljesíti az Ő  parancsait. Van hite, és vannak vágyai. A lelkébe bele van írva a halhatatlanság utáni vágy. Ezt Maga az Atyaisten írta bele, amikor megteremtette. A bűnösök, akik ellene mondanak ennek a vágynak, itt a földön akarják kielégíteni minden vágyukat a féktelen élvezetekben, az uralkodásban és a pénzhajhászásban. Istenben nem hisznek, és persze a sátánban sem. De az ördög elég ravasz és aljas ahhoz, hogy félrevezesse őket. Épp az a célja, hogy az emberek ne higgyék, hogy ő létezik, és ne higgyenek a túlvilágban. Annál könnyebben félrevezeti őket. Ha az emberek hinnének a pokol létezésében, rettegve félnének odakerülni, és mindnyájan Istenhez térnének. De így, hogy azt hiszik, hogy haláluk után nincs élet, feloszlik a test, nincs számonkérés, így minden gaztettet elkövetnek. Öntörvényűek, becstelenek, gonoszak, fajtalanok. Megrontják az ártatlanokat. Minderre a sátán veszi rá őket, akinek a létezésében nem hisznek. Pedig ha csak az egyik Evangéliumot elolvasnák a négyből, és hinnének benne, nagy bölcsességre tennének szert, ami által megmentenék a lelküket. Az ördög mindent elkövet, hogy elvegye az idejüket, hogy ne olvassák a Szentírást, ne imádkozzanak, templomba ne járjanak, és ne higgyenek. Mindez egyedül az ő érdeke, hogy a kárhozatba taszítsa a lelkeket.  
Gyermekeim! Már annyit tanítottalak benneteket. Ha megfogadnátok, már szenteknek kellene lennetek. Igyekezzetek tettekre váltani tanításomat, mert ha nem siettek, túl késő lesz. Ellenfelem már eltervezte, hogy megsemmisíti a világot, és akiket csak tud, a pokol tüzére taszítja. Rajtatok múlik, hogy sikerül-e a terve. Az engesztelők tartják fenn ezt a világot. Az ő imáikra, és mindenek fölött a bemutatott Szentmisékre tartja fenn Atyám még ezt a világot. Ha ez megszűnik, akkor lesz vége a világnak. Íme láthatjátok, mekkora a felelősségetek. Élet, vagy halál. Örök élet, vagy örök halál. Ezért vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetéseimet és tanításomat, mert a tét nagy, és minden rajtatok múlik. Ha még többen, és még többet imádkoznátok, és engesztelnétek, elsősorban szent papokért, akkor enyhülnének, sőt el is maradhatnának a csapások. De sajnos sokkal, de sokkal több a bűnös, mint az engesztelő, és a bűn hívja le a büntetést a világra.  
Gyermekeim! Véremen megváltott kicsinyeim! Vegyétek nagyon-nagyon komolyan szavaimat, és váltsátok tettekre azokat! Vegyétek nagy kitüntetésnek és kegyelemnek, hogy kiválasztott prófétáimon keresztül szólok hozzátok! Ne utasítsátok el a próféciákat pusztán azért, mert féltek tőlük! Inkább szívleljétek meg tanításomat! Éljetek életszentségben, szüntelen imádkozzatok, és akkor enyhülhetnek a beígért büntetések. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek - "The Warning"

Ez az a felelősség, amit nektek, Tanítványaimnak adok: térítsétek meg a lelkeket, akikre a legjobban vágyakozom

2012. augusztus 27., hétfő, 19:20
Drága szeretett leányom, Szeretetem Tanítványaim iránt, akik válaszoltak Üzeneteimre, oly nagyra növelte Szívemet, hogy az most megreped a kegyelmek sokaságától.
Kegyelmeim rátok özönlenek ebben az időben, szeretett Követőim.
Ezek azért adatnak nektek, hogy megerősítsék elhatározásotokat Szavam terjesztésében.
Égi Üzeneteim oxigénnel fogják táplálni a lelkeket – még a legfeketébbeket is -, amelyre szükségük van, hogy túléljék azt a sötétséget, amellyel a Sátán elárasztotta a világot.
Az ő láthatatlan, de erős befolyása még a legerősebb hívőket is meggyengíti, azokat, akik elkezdtek kételkedni a hitükben.
Amikor ezeket a kegyelmeket nektek adom, akkor Én ezt egy okból kifolyólag teszem.
Ti, Tanítványaim, az a horgony vagytok, amivel ki fogtok húzni minden olyan lelket, akik céltalanul bolyonganak. Még akkor is ki kell tartanotok, ha az elején nem fognak rátok hallgatni.
Adjátok nekik Üzeneteim másolatait, és a Keresztes Imahadjárat imáinak másolatait, majd távozzatok csendben.
Ők valamilyen módon meg lesznek érintve a Szentlélek által. Ha nem fogják elfogadni azokat, nehezükre fog esni, hogy csak egyszerűen tovább menjenek, és hogy elfelejtsék azokat. Nem, ők vissza fognak térni Hozzám.
Egyesek vonakodva fognak visszajönni. A kíváncsiság majd legyőzi őket.
Egyesek azzal a szándékkal fognak visszajönni, hogy megpróbálják elutasítani ezeket az üzeneteket, és megpróbálnak meggyőzni benneteket, hogy ugyanezt tegyétek.
Mások azért jönnek vissza, hogy vitatkozzanak veletek, kigúnyoljanak és kihívjanak benneteket.
Mások pedig azt fogják mondani nektek, hogy ezek a Szavak nem Tőlem származnak, és ez összetöri majd a szíveteket.
Aztán ott lesznek majd a megtértek. Azok, akik futva fognak hozzátok jönni, tiszta örömmel a szívükben, hogy még többet kérjenek.
Ezek lesznek azok a lelkek, akik minden fáradságot megérnek.
Azonban, a sötét lelkek azok, akikért a legtöbbet kell imádkoznotok, és miattuk van az, hogy kegyelmeimet rátok árasztom, hogy segítsetek megmenteni a lelküket. Mert a segítségetek nélkül, nincs remény a számukra.
Ez az a felelősség, amit nektek, Tanítványaimnak adok: térítsétek meg a lelkeket, akikre a legjobban vágyakozom
Jézusotok