2017. július 4., kedd

Enoch-nak adott Üzenet.

Kapcsolódó kép

Enoch-nak adott  Üzenet.


2017-07-03.

Sok tűzgolyó formájában közeledik a tűz az Égből, és elviszi a
felkészületlen emberiséget. A tudósok nem tudják megállítani, mert ez
az én igazságom eszköze, hogy  megtisztuljon a bolygó.
Ne feledjétek, hogy a megpróbáltatások idején,  imádkoznotok kell,
elviselhetőbbé váljanak  ezek a napok.
Nyájam túlnyomó többsége továbbra is nyugodtan tölti napjait, ügyét,
mintha semmi sem történne.
Pedig én régóta hívom őket, hogy megmeneküljenek a haláltól, az örök
fájdalomtól.
De népem makacs és nem törődik szavaimmal, most megtanulják mi a szenvedés.
Ó emberiség, mielőtt az igazságosság napjai bekövetkeznek jöjjetek hozzám.
Mire vársz, az életed forog kockán. Ti tévúton járó emberek, jöjjetek
hozzám alázatos és töredelmes szívvel, és Én megbocsájtok Nektek.
Testem és Vérem táplál titeket, hogy megerősödjetek és
kiálljátok az Én Igazságomat. Ellenségem uralkodásának utolsó napjai, egyben a nagy nyomorúság ideje is.
Miután megszentségtelenítik az Én házamat, nektek híveim menekülnötök
kell barlangokba és egyéb búvóhelyekre, mint ahogy azt első
tanítványaim tették az  üldözés idején.
Készüljön fel a nyáj, mert baljósak a napok.
Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de nem tudják megölni a lelket.
Azoktól féljetek, akik képesek megölni a testet is és a lelket is.
Békét hagyok rátok, az én békémet adom nektek.

Térjetek meg, mert az Isten országa közel van.
Jézus a Jó Pásztor.
Tedd ismertté üzenetemet az egész emberiségnek.

A Klérusnak. Kedves Püspök Urak, Papok, Hívek és minden jóakaratú Ember!

Egy minden elképzelést felülmúlóan Szerető, Irgalmas és egyben Igazságos Isten nevében szólunk Önökhöz. Sajnos a világban sokan értelmezik félre - vagy saját kívánságaik szerint - Urunk, Jézus Krisztus Evangéliumát. Nem értik meg, vagy nem akarják megérteni Jézus Urunk második eljövetelére tett ígéretét. A Szentmisében elhangzó „második eljövetelét várva…” igék mára elveszítették valódi jelentéstartalmukat, súlytalanná váltak. A kiüresedett igét az emberek tévesen értelmezik, mely nem felel meg igaz Egyházunk Jézus Krisztus második eljöveteléről szóló tanításának (Szentírás, Katolikus Egyház Katekizmusa, Szenthagyomány).
Mára az emberiség már odáig merészkedett, hogy a Szentléleknek Péter apostol által adott szavait beteljesítve azt kérdezi: „No, hol van (Krisztus) megígért eljövetele? Amióta atyáink meghaltak, minden marad úgy, ahogy a teremtés kezdetétől volt.” (2Pt 3, 4). Egyenesen jogot formált arra, hogy megtiltsa Istennek, hogy közvetítőin keresztül szóljon hozzánk. A szeretetében kihűlt emberiség Istenképébe nem fér bele egy szerető, a veszélyekre figyelmeztető, gondoskodó Isten, mert mindezeket eltakarja előlük gőgjük és saját önző érdekük hajhászása. Emberek sokasága önmagát állítja Isten helyébe, és saját értelmén keresztül szűri meg a Szentírás szavait. Tévesen ismerik meg Jézust, mert nem hagyják, hogy a Szentlélekisten, a Szentírás egyedüli helyes magyarázója és értelmezője vezesse őket.
Isten mindezeket előre látta, mégis szól hozzánk. Ő nem tesz mást, mint beteljesíti azt, amit korábban prófétáján, Dánielen keresztül (Dán 10, 21) megígért, és amit János apostolon keresztül a Jelenések könyvében (Jel 10, 8-10; Jel 5, 1-14) jelképekben adott nekünk: azaz közvetlenül az Úr Jézus második eljövetele előtti időben Az Igazság Könyvében érthetővé teszi számunkra azokat az eseményeket, amelyek megelőzik a dicsőséges második eljövetelt. Ez az a könyv, ami János apostol szájában édes volt, mint a méz, a gyomrát azonban keserűséggel töltötte el. Mert egyedül csak az Igazság az, ami édes az ember szájában, még ha azt olykor nehéz is megemészteni.
Az emberiség nem akarja, hogy valaki figyelmeztesse tévútjaira. A szeretetből fakadó Atyai figyelmeztetéseket félelemkeltésnek nevezi, mert a megszakadt Istenkapcsolata miatt már csak félni tud, és csak az embertől származó jó érzéseket keresi. Ezért megérett az idő arra, hogy Isten az emberek szabad akaratának legteljesebb mértékben való tiszteletben tartásával a Szentírásban megígért Igazság Könyvével felkészítsen minket a Jézus második eljövetelét megelőző időszakban a bűneink okozta várható nehézségeinkre, miközben eláraszt Isten szeretetével. Felkészít továbbá a Szentírásban is szereplő, a második eljövetelt megelőző és egy az egész világot érintő Irgalmasság Eseményre (Jn 16,8).
Nem szabad elkövetnünk azt a hibát, hogy a tévedéstől való félelmünkben elutasítjuk Isten Szavát, mert akkor magát Istent utasítjuk el! Ő már megadta a megítélésnek helyes sorrendjét:„Ne oltsátok ki a Lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg. Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg. Mindenféle rossztól óvakodjatok.” (1Tesz 5, 19-22)
Vannak, akik az Igazság Könyvét vizsgálat nélkül vetik el, mert jobban félnek a tévedés lehetőségétől, mint Isten Szavának elutasításától. Vakságukban indokként a Szentírásra hivatkoznak, mondván, hogy ott már minden kinyilatkoztatott, ami az üdvösséghez szükséges. Félelmük eltakarja szemük elől azt a tényt, hogy Isten pontosan a Szentírásban ígérte meg az utolsó idők végére az Igazság Könyvét - így tehát ők önellentmondásba kerülnek.
Vannak, akik felületesen megvizsgálják ugyan, de elvetik. Önmagukban, a saját tudásukban bízva úgy gondolják, hogy már eleget tudnak a Végtelen Istenről ahhoz, hogy az első általuk vélt ellentmondás után hangosan hirdessék Isten Szavának hamisságát. Nem kérik a Szentlélek Úristentől a tisztán látást, vagy ha kérik is, nem biztos, hogy megkapják, mert már beteljesedtek rajtuk Jézus szavai (Mt 13, 13-15).
Vannak, akik megvizsgálják, kérik és megkapják a Szentlélek ajándékát, és felismerik Isten Hangját, amikor szól az emberiséghez. Ők az áldottak, a kicsinyek, kiknek alázatos szíve megérti azt is, amikor Isten nem példabeszédekben vagy szimbólumokban közli Szavát.
Hatalmas felelősségének és kicsinységének tudatában ki meri azt mondani, hogy Isten ma nem szólhat az emberiséghez?
Ki meri azt állítani, hogy a Végtelenül Irgalmas Isten nem adna egy egész világra szóló megtérési lehetőséget akkor, amikor ezt már megígérte a Szentíráson, valamint szentjein és szentéletű emberein keresztül?
Ha egy kinyilatkoztatás Istentől van, akkor az megtérésre és imádságra hív, bűnbánatra szólít fel, figyelmeztet a ránk váró veszélyekre. Ez nem jár együtt azzal, hogy kellemes is! Ha azonban az ördögtől van, akkor az sohasem hív megtérésre, imádságra és nem fedi fel önmaga ténykedéseit, hiszen igyekszik a bűnben megragadt emberiséget elaltatni! Jézus elmondja a bűnében véglegesen megrögzült ördög működésének törvényszerűségét: még ha álcázza is magát, nem tud úgy viselkedni, mintha megbánta volna bűnét és a legkisebb mértékben sem tud olyat tenni, amitől akár egy lélek is megtérne (Vö. Mt 12, 22-37)! A Szentlélek segítségével könnyű felismerni Isten szavát, ha szívünk nyitott az Igazságra. Ezáltal nem követjük el a Szentlélek elleni káromlás bűnét (ha ördögtől valónak tartjuk).
Nem vitás: Jézus második eljövetele előtt a megtisztulás fájdalmas korszakát kell átélnie az emberiségnek és az Egyháznak (Vö. KEK 675, 676, 677). Ezt a rövid korszakot éljük most.
Minden félelem az ördögtől van, mely az Istenbe vetett bizalom hiánya! Ha az Igazság Könyvét olvasva - emberségünk miatt - mégis félelem tölti el, gondoljon arra, hogy Isten szereti önt, és épp ezért figyelmeztet a ránk váró veszélyekre, ahogy azt egy szerető apa tenné. Imádkozzon, hogy elmúljon a kezdeti félelme, és megláthassa, miként jön el Isten Országa!
Isten a papjaira bízta a nyáj legeltetését, amíg vissza nem tér. Ezért nagy fontosságú, hogy e felelősségteljes hivatásban tisztán lásson, és olyan kapuként működjön, mely az örök életre vezet, nem pedig a kárhozatra.
Természetesen lehetnek emberi aggályai, kérdései. Szívesen válaszolunk akár a név nélkül feltett kérdésekre is, melyeket a jezusazemberiseghez@gmail.com címre küldhet el.
Az Igazság Könyvéről tájékozódhat az alábbi helyeken:
masodikeljovetel.hu; jezusazemberiseghez.hu; igazsag-konyve7.webnode.hu.
Jézus az üdvösségből senkit sem zár ki, de a királyi menyegzőre csak kellően felkészített, tiszta lélekkel lehet bemenni! Kérjük segítségét, hogy minél több ember részesülhessen Isten Irgalmában!
Kiadványunk kivonat az Igazság Könyvéből, mely Isten felszentelt szolgáinak szól, hogy saját lelküket – és így másokét is – okos szűzként, könnyebben felkészíthessék Jézus méltó fogadására.
Testvéri szeretettel Krisztusban: jezusazemberiseghez.hu csapata