2023. augusztus 5., szombat

BKP: Az ördög a pusztában Isten Igéjét idézte. Hogyan is csinálta Ferenc Lisszabonban?

 

Az alapkérdés így szól: Ferenc annak ellenére is, hogy megszünteti Isten törvényeit, érvényes pápa? Nem! Aki anathémát lehívva kizárta magát az egyházból (Gal 1,8-9), nem lehet annak feje.

Idézet Bergoglio Ferenctől: „Arra szólítalak fel benneteket, hogy gondolkodjatok el ezen a gyönyörű dolgon: hogy Isten szeret bennünket, Isten bennünket olyanoknak szeret, amilyenek vagyunk, nem pedig olyannak, amilyenek lenni szeretnénk vagy amilyeneknek a társadalom szeretne bennünket: olyannak, amilyenek vagyunk.”

 

Kommentár: Bergoglio ezekkel a szavakkal, amelyek egyébiránt igazak, visszaél. Szuggesztív módon Isten szeretetéről beszél és ugyanakkor érvényteleníti Isten parancsolatát. A szinodális LMBTQ utat szorgalmazza. A Q-orientáció jóváhagyása által többek között a pedofíliát hagyja jóvá. Nyilvánosan a „rigiditásmentes szexet” és az egyéb erkölcstelenségeket propagálja a gyermekek számára. A szexuális (anti)nevelést szorgalmazza az iskolákban és az írországi szülőket arra inti, hogy nem szabad óvniuk a gyermekeket a homoszexualitástól és a transzszexualitástól, hanem meg kell őket erősíteni abban a hazugságban, amelyet rájukerőltettek. Az „Isten titeket olyannak szeret, amilyenek vagytok” szavakkal Bergoglio de facto azt mondja: ne tartsatok bűnbánatot, éljetek bűnben. Bergoglio ezen útja a pusztulatba vezet.

Idézet Bergogliotól: „Ez a virtuális illúziója, nekünk pedig vigyáznunk kell, hogy nehogy hiábavalóságokkal, szappanbuborékokkal engedjük magunkat becsapni …”

Kommentár: Valóban vigyáznunk kell, hogy ne engedjük magunkat becsapni, nem csak a virtuális illúziója által, hanem hamis apostolok által sem, akik visszaélnek az egyházi tekintéllyel az erkölcstelenség érvényre juttatása érdekében.

Idézet Bergogliotól: „Jézus számára közülünk mindenki fontos, közületek mindenki fontos. Ez Jézus.”

Kommentár: Igen, Jézus számára mindenki fontos, Ő minden emberért vérét ontotta a kereszten. Az az ember, aki elfogadja Jézust és az Ő evangéliumát, kiszabadul a bűn rabságából és elnyeri az üdvösséget. Bergoglio azonban tudatosan elhallgatja, hogy a mi oldalunkról az erkölcstelenséget erkölcstelenségnek, tehát a bűnt bűnnek kell nevezni. A liturgiában a pap azt imádkozza: „…irgalmadból mindenkor bűn és baj nélkül éljünk….” Bergoglio a szinodális LMBTQ úton azonban a legalizálja a bűnt és bajt.

Idézet Bergogliotól: „…az egyházban mindenkinek van hely – mindenkinek!”

Kommentár: Bombasztikus módon azt állítja, hogy az egyházban mindenkinek van hely – mindenkinek! – ám ennek épp az ellenkezőjét cselekszi. A kontemplatív nővéreket hidegvérrel kidobja az utcára. Az egyházban már nincs hely a hagyományos katolikusok, tehát az olyan emberek számára, akik a Szentíráshoz és a Hagyományhoz tartják magukat. Aki kiáll az igazság mellett, mint az USA volt nunciusa, C. M. Viganò, annak nincs helye Bergoglio aposztata struktúrájában.

Valóban paradox, hogy azon a napon, amikor Bergoglio elmondta ezeket a szavakat, a rendőrség Lisszabonban kivezetett a templomból mintegy tíz hívőt, akiknek kereszt volt a kezében és a rózsafüzért imádkozták. Ezt követően a templomban az ismert homoszexuális jezsuita, James Martin homoszexuálisok számára tartott miséjére került sor. Ilyen először történt azóta, hogy az Ifjúsági világnapon az egyházi elöljárók kihívták a rendőrséget, hogy lépjen fel imádkozó katolikusokkal szemben.

Idézet Bergogliotól: „Jézus világosan mondja, amikor kiküldi az apostolokat, hogy hívják meg a vendégeket a vendégségre: ’Menjetek és hozzatok ide mindenkit, fiatalt és öreget, egészségeset és beteget, igazat és bűnöst: mindenkit, mindenkit.’ Az egyházban mindenki számára van hely.”

Kommentár: Bergoglio azonban azt már nem mondja, hogy Jézus azt is világosan megmondja, hogy akinek nincs esküvői ruhája – tehát aki megmaradt bűneiben – azt oda vetették ki, ahol sírás és fogcsikorgatás van. Az Úr Jézus beszél a pokolról és óv tőle; világosan mondja: „Ha nem tartotok bűnbánatot, mindnyájan ugyanígy elvesztek!” – mindnyájan, mindnyájan! (Lk 13,3) Bergoglio a hamis próféta mintaképe. Az igaz próféták a megmenekülést szolgálva a keserű igazságot szólták, mégha ezért üldözték és meg is ölték őket.

A szinodális út az LMBTQ bűnének legalizálásával, ahogyan azt Bergoglio propagálja, a pokolba vezet. Van ott hely mindenki számára, aki elutasítja a bűnbánatot, mindenkinek, mindenkinek.

Idézet Bergogliotól: „Nagy segítségünk van az Úr Anyjában: ő a mi Anyánk is. Ő a mi Anyánk.”

Kommentár: Bergoglio azonban elhallgatja azt, hogy Fatimában az Úr Anyja bűnbánatra szólít. Hogy a gyerekek számára kihangsúlyozza, hogy milyen fontos a bűnbánat, megmutatta nekik a pokol kegyetlen valóságát. Bergoglio az antimegtérés, tehát az emberi egó megistenülésének, a lelki és a fizikai öngyilkosságnak az útját hirdeti.

Idézet Bergogliotól: „Az óceánok felmelegszenek és a mélyükről felúszik a felszínre a mocsok, amellyel bemocskoltuk közös lakóhelyünket.”

Kommentár: Bergoglio szerint az óceánok felmelegszenek, ám a tudósok bebizonyították, hogy a globális felmelegedés ugyancsak kacsa. Ráadásul Bergoglio az óceánokkal és azok mocskával törődik ahelyett, hogy azzal törődne, hogy az egyházban milyen borzasztó mocsok van. Nemcsak a legnagyobb erkölcsi mocsokról van szó, ahogyan azt a szinodális LMBTQ útja által bizonyítja, hanem eretnekségről és nyilvános bálványimádásról. Ő maga mindezt módszeresen és gondosan előmozdítja. Kanadában a varázsló pulykacsonton való fütyülése mellett nyilvánosan odaszentelte magát az ördögnek.

Idézet a médiából: „Az ő (Bergoglio) gondolatai sok meg nem született gyermekre irányulnak… azok támogatására és integrációjára, akik messziről jönnek és az ajtón kopogtatnak…”

Kommentár: Mi áll ezek mögött a cirkalmas frázisok mögött? Annak eredménye, hogy a gondolatai sok meg nem született gyermekre irányulnak, a tömeges gyermekabortáló kitüntetése és annak a papnak a kirúgása, aki az élet mellett állt ki az abortusz ellenében. Ami azokat illeti, akik messziről jönnek és az ajtón kopogtatnak, elfelejtette hozzátenni, hogy Európa programozott iszlamizálásáról és a kereszténység felszámolásáról van szó.

Idézet Bergogliotól: „Ez a Nyugat… az üres bölcsőkkel…”

Kommentár: Franciaországban az egyik, a szerető szülőktől a gyermekeket drasztikus módon elrabló juvenális jusztícia elleni tüntetés neve volt „üres bölcső”. Azt kérdezzük: Mikor szegült szembe a gyermekek elrablásának ezen bűnös rendszerével? Soha! Semmit sem tett azért, hogy a gyerekek elleni legdurvább rendszer meg legyen állítva.

Idézet Bergogliotól: „… A Nyugat… ahol kényelmes megoldás, elhamarkodott és téves gyógyszerek.”

Kommentár: A legelhamarkodottabb és leginkább téves „gyógyszer” az mRNS vakcina volt. Bergoglio egyenesen fanatikus módon támogatta a szaktekintélyekkel ellentétben, akik óvtak tőle; azt állította, hogy a vakcina mindenkié, mindenkié. Hány megnyomorított, sőt halott ember szárad Bergoglio lelkiismeretén!

Idézet Bergogliotól: „…a populizmus és a konspiráció táptalaja…”

Kommentár: Ami a konspirációt illeti, abban Bergoglio élharcos, ahogy azt a közelmúlt álpandémiája megmutatta. Időnap előtt riasztást adott ki és bezárt minden templomot, még a legnagyobb ünnepekre is. Ami a covidot illeti, már a WHO is kihúzta a fertőzőbetegségek sorából.

A politikusokat, akik szembeszálltak a globalizációval és a nemzet javáért szálltak síkra, megvetően populistáknak nevezi.

Hogyan is áll a dolog a 2007-es Lisszaboni szerződés aláírásával és az emberi jogok védelmével? Ez a szerződés de facto felszámolja az erkölcsi értékek alapját, tehát a Tízparancsolatot. A Tízparancsolat alapján volt a múltban kidolgozva az igazságos törvényhozás alapja. Ez az alap lett felrúgva. Ferenc ezt dicsőíti.

 

BKP

 

2023. 8. 5.

 

Letöltés: BKP: Az ördög a pusztában Isten Igéjét idézte. Hogyan is csinálta Ferenc Lisszabonban?  (2023. 8. 5. )