"Én vagyok a ti Jézusotok, aki szeret benneteket, és aki mindannyiótokért kiitta a bűn kelyhét. Véremet az utolsó cseppig kiontottam. Irgalmam és Szeretetem végtelen, de Lucifer megvakított titeket, népem. Nem látjátok, de az ő útján jártok, és mindabban, amivel megkísért benneteket; részt vesztek kísértéseiben és mindabban, ami nem tőlem való. Elfeledkeztek rólam kapzsiságotokban, gőgötökben és önakaratotokban. Táplálkoztok mindazzal, ami Luciferből való, a testeteken keresztül, ami a pokol tüzébe vezet benneteket, amely az örökkévalóságig égni fog, és bennük lesztek. Mindegyikőtöknek az Életemet kívánom."

 

"Miért, ó miért, ti emberek nemzedéke, miért vagytok olyan gyengék és nem akartok hallgatni, miért nem engeditek meg, hogy növekedjek a szívetekben és éljek a lelketekben?".

 

"A lázadások, amelyekről Anyám és Én beszéltünk nektek - ezek a szívetekben kezdődnek, majd otthonotokban, és aztán elterjednek az egész világon. Ti, emberek nemzedéke, minél több van nektek, annál romlottabbá váltok, és annál büszkébbekké, engedtek a test szükségleteinek, ami mind háborúhoz vezet, és most a harmadik világháborúhoz - mindez veletek van: már elkezdődött."

 

"Lucifer összes hatalma most diktál nektek. Ő az, akire ti hallgattok. Ő vezet titeket azon az úton, hogy részesüljetek a fenevad jeléből, amelyet 'a chip'-ként ismernek. Ez el fog választani téged az Életemtől, mert az a chip mindent birtokolni fog a személyedből, és irányítani fogja az életedet."

 

"Ezen az irányításon keresztül elutasítasz Engem, és a végső döntésed a halál mellett születik meg, amit te választottál magadnak. Én nem ezt kívánom neked; Én hívtalak el, megmutattam neked és bizonyítottam neked szeretetemet és irgalmamat sok gyógyuláson és a kegyelem kiáradásán keresztül. Kiöntöttem rátok Drága Véremet. Sok szív előtt könyörögtem, de mit adtatok vissza Nekem? Megmutattátok nekem a szodómiát, amely gyorsan növekszik, mint a rák a szélben. Növekszik a szívetekben, hogy elpusztítsa a lelketeket. Nem látjátok, hogy ez a Sátán csábítása?"

 

"Ó, nők, ti arra vágytok, hogy megöljétek meg nem született gyermekeiteket az abortuszon keresztül! Az általam nektek adott ajándékban megengeditek, hogy Vérem ismét kiontassék a földön. Ez az ajándék, amelyet méhetek termékenységében adtam nektek."

 

"Engedted, hogy nézzem és lássam, ahogy Vérem ismét kiömlik a földre, de ezúttal azáltal, hogy Lucifer elcsábított téged. Amikor egyszer hagytam, hogy Vérem kiömöljön a földre, az azért volt, hogy életet adjak neked belőlem és szabaddá tegyelek, de ebben a szabad akaratban most Lucifer útját választottad, és eltávolodtál Tőlem. Szeretetem és Irgalmam soha nem fog megszűnni, amíg ki nem lehelted az utolsó leheleted, és akkor lelked Luciferrel együtt távozik, ahol aztán a pokolban fog égni az örökkévalóságig a tüzekben, amelyeket ő már előkészített neked. Pedig Szeretetemben és Irgalmamban olyan otthont készítettem neked Atyám Házában, amely a lelkedet az örökkévalóságig beteljesítette volna, felfoghatatlanságodon túl. De ti ezt megtagadtátok, népem: a ti nemzedéketek elveszett."

"Papságomban egyesült egyházi hatóságaim nem tanítják az Igazságomat. Meg vannak vakítva, és veszélyes ösvényeken járnak. Részt vesznek Életemben, mégsem ismernek fel Engem. Vakok mindazzal az Igazsággal szemben, amit Én adtam nekik. Tele vannak félelemmel attól, hogy hová fognak menni, és mit fognak tenni, ahelyett, hogy tudnák, hogy arra rendeltettek, hogy Engem szolgáljanak. Ti, nemzedéketek bárányai, ugyanúgy elutasítjátok, mint ők, az általam nekik adott Életet, és ahogy mondtam, az "ökör és a holló", a "bárány és a farkas" idejét éltek. Most ezekben az időkben vagytok. A tűz és a kénkő tűzben fog lehullani az égből. Ti, az emberek nemzedéke, ezt a bűn által hoztátok magatokra. Sokan vannak a világotokban, akik nagy szenvedésben részesülnek. Amikor ezt a szenvedést felajánljátok, én elfogadom, és magamhoz vonzok sok kis lelket, akik nem ismernek engem és nem értenek. Sokak szívét megérintem, kegyelmeket árasztok rátok - de mind hiába. Világi hatalmatok miatt a bűn által a pénzt tettétek istenetekké, de Lucifer mindentől megfoszt benneteket, a világból és az életetekből mindentől - még a túléléshez szükséges eszközeitektől is. Sokan, sokan közületek, beleértve pap fiaimat is, akik Engem szolgálnak, vele fognak menni. Egyesülni fognak vele, aki Lucifer, és valóban, most is sokan egyesülnek vele a ti időtökben."

 

"Mennyire bántja ez Szent Szívemet! Szívem átfúródik, ahogy rátok nézek. Népem, bőségesen adtam nektek Irgalmamat és Életemet, de ti elutasítotok engem. Kicsikém, edényem, sokszor megtöltelek és kiürítelek szenvedéssel, hogy megmutassam az embereknek, hogy én vagyok az."

 

"Mégis ugyanazt teszik veled, amit velem tettek."

 

"E nemzedék népe, ti megtagadtátok és meghazudtoltátok őt, és keresztre feszítettétek, hogy az élete az emberségében az enyémnek csak maradványa legyen. Most az ellene elkövetett bűnös cselekedeteid által lásd, mit tettél vele."

 

(Jézus ezután személyes üzenetet adott Krisztina lelki vezetőjének. Egy bizonyos házaspárnak is adott egy személyes üzenetet, és a megfelelő időben azt továbbítani fogja nekik. Jézus ezután befejezte;)

 

"Megáldalak titeket Atyám nevében, Bennem, az Ő Fiában, Jézusban és a Szentlélekben, aki veletek él. Ámen."

 

"az ökör és a holló": Az ökröt hatalmas ereje miatt a legerősebb állatnak tartották. A holló a gonoszságot, de a megbízhatatlanságot, a megbízhatatlanságot is jelentette. Jézus tehát azt jelenti, hogy a gonosz szándékkal cselekvő szuperhatalmak idejét éljük.

 

"a farkas és a bárány": A kifejezés azt jelenti, hogy a zsarnokoknak vagy agresszoroknak (mint a farkasoknak) nincs szükségük valódi okra, hogy igazolják a gyámoltalanokkal és ártatlanokkal (a bárányokkal) szembeni kegyetlen bánásmódjukat. Jézus szavai arra utalnak, hogy ez az idő olyan lesz, amikor olyanok leszünk, mint a bárányok a farkasok között.

https://www.christinagallagher.org/en/]