2021. szeptember 26., vasárnap

Isten figyelmeztetése a pokolra 2021.09.26.

 

CARBONIA ÜZENETEK - A JÓ PÁSZTOR HEGYÉN

CARBONIA ÜZENET 2021.09.17.

Isten, az Örök Atya szavai:" Ó Ember! Szeress engem! Ne tekints más Istenre! Én vagyok az egyedüli, Egy Igaz Isten! Én vagyok az egyedüli aki megment benneteket! Én vagyok az egyedüli, aki mindent meg tud tenni! Gyermekeim, keressetek menedéket bennem! A vihar most hirtelen fog lejönni és nagy lesz azoknak a fájdalma, akik nincsenek védve bennem! Mint Isten, és mint Atya,most közbelépek hogy segítséget hozzak gyermekeimnek! A sátán szakértői,most az emberek lelkén lakmároznak, de Isten, aki mindent lát és mindent megtehet, nem engedi tovább. Visszaveszem minden teremtményemet magamhoz, és áramütést okozok a démonoknak! Én vissza fogom küldeni az átkozott viperát a pokolba, és meg fogom nyitni népemnek az Új és Áldott Földet! Az igazságot mondom nektek ... Minden beteljesedett! Emberek! A nagy nyomorúság órája már rajtatok van! Ti, akik a sátánnal szövetkeztetek, és átadtátok magatokat neki, most ki lesztek éheztetve általa! Minden hatalmatoktól megfosztanak benneteket, és a pokol örök tűzében fogtok bűnhődni! Minden hatalomtól meg lesztek fosztva és a pokol örök tüzében fogtok bűnhődni! Isteni beavatkozásomnál vagyok! Az ég mindjárt sötétségbe száll, ... minden haragom mennydörögni fog! Elég volt! Drága kicsinyeim, akik oly kedvesek vagyok a számomra! A sátán már épp elég sok lelket falt fel,de az Én haragon órája elérkezett!.. Ne nyúljatok az Én kicsinyeimhez! Ti átkozott viperák én ezt mondom nektek!..Ne merészeljetek Mária kicsiny gyermekeihez hozzányúlni, mert nektek nem lesz időtök a megbánásra! Isten beavatkozik, hogy véget vessen ennek az átkozott romhalmaznak, amelyet a sátán és démonai teremtettek! Csillagom! Írd meg az én Népemnek. Emberek! Halljátok meg szavamat! Izrael Istene veletek van!.. A történelem megismétli önmagát!...Bárki, aki hűséges hozzá nem kell félnie semmitől, mert ő gondoskodni fog gyermekeiről! Mindaz, aki saját elképzelése szerint cselekszik,nem lesz képes magát vagy szeretteit megmenteni! Gyermekeim! Hogyan tudnám megértetni veletek azt hogy Én vagyok az egyedüli aki mindent meg tud tenni!...Bízzatok bennem! Ne törődjetek a sátán tervével, most már az időnek vége! Én átalakítok mindent és minden tisztátalan dolog el lesz törölve a Föld színéről! Gyermekeim, szerezzétek meg az Üdvösséget! Amikor úgy döntötök, hogy engedelmeskedtek nekem, segítséget küldök nektek a Mennyből ... minden úgy lesz, ahogyan megjövendöltem nektek!
Fogadjátok el a Szent Evangéliumot, és ne essetek kétségbe, Isten veletek van! Ámen".


AZ ÓRA MÁR SÖTÉT, A KELETI SZÉL VIHAROS!
Karbónia 20.09.23 - 20.05
Az óra már sötét, a keleti szél viharos!
„Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében megáldalak titeket.Az ég várja gyermekeit, a hadsereg készen áll, Szent Mihály angyal kihúzza a kardját, ... itt az ideje az isteni igazságszolgáltatásnak!
Hogy szerethessem teremtményeimet, meddig kell még látnom, hogy szenvedsz az ostobaságod miatt? ...
Fogadd el Jézus Szent Evangéliumát, kövesd őt, a te Istened arra vár, hogy új Földet nyiss, hogy odaadd magad… az Ő végtelen jóságából.
Nyisd meg szívedet a kegyelemnek vagy az embereknek, mondj le a sátánról, térj meg bűnbánattal Teremtő Istenedhez, alázd meg magad jelenlétében, kérj bocsánatot a bűneidért, csak akkor törlöm el minden bűnödet, ha igaz bűnbánattal kéred tőlem és felismersz engem azEgy és Igaz Istent. Kitárom előtted karjaimat, és menedéket adok magamban, és felemellek minden gonosztól.
Fussatok, gyermekeim, rohanjatok hozzám, én vagyok a világ világossága, én vagyok az, aki megvilágosítja szíveteket, látásotokat, én vagyok az egyetlen módja az üdvösségnek.
Ölelj magadba, keress a szívedben, könyörögj irgalmamért.
Az óra már sötét, a keleti szél viharos. Istened éberségre hív, senki sem üdvözül nélkülem, én vagyok a Megváltód, ne keress alkímiát, hogy megmenekülj, mert nélkülem semmit sem tehetsz.
Mindannyiótokat arra hívlak, hogy hozzátok meg a helyes döntést, "térj meg", ne várd meg, hogy az ellenség eljöjjön, és bekopogjon az ajtódon, a menedék bennem van, elküldöm neked angyalaimat, hogy vezessenek a menedékemhez .
Figyelj erre az októberre, mert az Ige előre látja az ő igazságát!
Vigyázz, valld meg bűneidet ... ne keress szent papokat, térdelj a Keresztre Feszített elé, és bűnbánó szívvel kérj bocsánatot, könyörögj irgalmamért.
Jeruzsálemet már hadak veszik körül, lejárt az idő!
Érted a szavaimat? Térjetek meg gyorsan férfiak... tedd meg MOST, ne vesztegesd többé az időt, az éjszaka sötétedik ... mentsd meg magad, mentsd meg magad azáltal, hogy segítségül hívod Szent Nevemet. A Szeretet Istene vagyok, Teremtőd, végtelenül szeretlek és meg akarlak menteni, hagyd magad üdvözíteni.

Isten megment! ""



NE HAGYD, HOGY MEGMÉRGEZZEN A GONOSZ! NE VEDD BE A MÉRGÉT!
Carbonia 09/25/2021
Ne mérgezzen meg a gonosz ! Ne vedd be a mérgét!
"Az enyéimet magamhoz emelem, új életet adok nekik szerelmem örök boldogságában.
Hozzátok szólok népem! ... Hálátlan emberek vagytok! ... Hová mentetek? ... Hol vagytok? A ti házatok itt van a Mennyben, de ti rossz úton jártok, küzdesz, hogy felismerj engem Istennek és Atyának,... eltévedtél népem!
Ez az aljas világ megpróbál majd elvinni titeket tőlem, ó emberek, a hazugsággal fog elvinni titeket, és a fájdalom körülményei közé juttat benneteket, de ti nem látjátok, be van kötve a szemetek, a szívetek tele van nyomorúsággal.
Szabadságotokat és életeteket súlyos veszélynek teszitek ki, a sátán karmai megragadnak benneteket,... biztosak vagytok benne, hogy valóban ezt akarjátok?
Hívlak benneteket Mennyországomból, sürgetlek benneteket a bűnbánatra, a megtérésre, de látom, hogy nem remegtek meg felhívásomra! ... Süketek és vakok vagytok, ... Szegény gyermekeim! Olyan dolgokra tanítottak benneteket, amelyek soha nem fognak nektek jót adni, mert a gonoszhoz tartoznak.
Vigyázzatok, emberek, én lehúzom a függönyt erről a történetről, egy másik jön, de csak azok, akik Hozzám tartoznak, lesznek képesek élvezni azt a végtelen szépséget, amelyet elkészítettem számukra.
Ne hagyjátok, hogy megmérgezzen benneteket a gonosz! Ne vegyétek be a mérgét! ... A halálodat akarja, ne állj az ő oldalára! Álljatok ellen, gyermekeim, nem hagylak el benneteket.
Jézus bejelenti közelgő beavatkozását, találjátok meg magatokat bennem. Tisztuljatok meg gyermekeim, ne legyetek ostobák, mondjatok le a sátánról és csábításairól, gyilkoljátok le magatokat, kérjetek tőlem bocsánatot, ismerjetek el engem az egyetlen és igaz Istennek, és én örökre oda viszlek benneteket, ahol tej és méz örökké folyik. .
Hamarosan ezen a Földön a levegő belélegezhetetlenné válik, az éghajlat figyelmeztetés nélkül változik napról napra, a természet mutációja óriási lesz, ez a Föld el fog pusztulni az ember rossz tudományos manipulációja miatt.
Készüljetek fel most egy nagy horderejű eseményre... Hihetetlen erejű földrengések, hurrikánok jönnek. A viharos tengerek összecsapnak a szárazföldön, a hegyek leomlanak, a jégeső a terményekre zúdul, a folyók elmérgesednek, míg mások kiszáradnak, a tűz a Föld minden szegletében lángolni fog. Mindez nagy pusztítást fog okozni, egyes nemzeteknek nagy gyászt fognak okozni.
Gyermekeim, nem akartok hallgatni Hangomra, szórakozva jártok ebben a világban anélkül, hogy megértenétek, hogy mindennek hamarosan vége lesz,... hogy az életeteknek vége lesz!
Ezen a bűntől elátkozott Földön nem lesz jövő,   Én vagyok az Isten, át fogom alakítani a Földet, meg fogom változtatni az emberek életét, ... Próbára teszem az embereket! ... Aki a Teremtő Atya akaratát teljesíti, annak egy új Földön kell élnie végtelen szeretetben és mérhetetlen örömben.
Az idő már nem lesz idő, a korábbi dolgok elmúlnak, mert Isten gondoskodni fog a gyermekeiről, Ő elhelyezi őket mindenében ... végtelen szeretetében. "