2011. szeptember 21., szerda

“Aki bűnbe esik, az ember; aki szomorkodik a bűn miatt, az szent; aki dicsekszik a bűnnel, az ördög.” Ehhez a mondáshoz valaki még hozzátette: “aki megbocsát, az Isten.”

Modern inkvizíció (HAARP-GWEN-Chamtrails)

Az utóbbi időben egyre többen panaszkodnak időjárás függetlenül fejfájásra, üresség érzetre, dekoncentráltságra, depresszióra és fáradékonyságra. A látszólag ok nélkül jelentkező, főleg agyi zavarok - a hipochonderek kivételével (azok akkor is betegek, ha nincs rá okuk) - a legtöbb embernél egyre gyakoribbakká válnak, aminek csak részleges okai, a égbolton keresztbe-kasul húzódó USAF vegyi permetezés látványos mintái, és az ezekből alászálló, és kimosódott vegyi anyagok. Az elmúlt héten érte el a Földet egy "M" osztályú napkitörés sugárzási felhője. Sokan érezték a hatását, mert a nagyenergiájú részecskék erőteljes elektromágneses alacsony-frekvenciás sugárzást okoznak. Mivel a Föld gravitációs mezeje, az elmúlt 10.000 évben 2/3-ára csökkent, az ózonpajzs, és ezzel együtt a gyilkos erejű kozmikus sugárzást elnyelő védőréteg hatásossága is csökkent. Az egyre szélesebb körben ismerté váló másik ok, az elektromágneses hullámokkal létrehozott tudatmódosítás.

A Teremtő célja, hogy az élőlények harmonikusan rezonáljanak a természetes frekvencia lüktetésére, de fogalmazhatunk úgy is, hogy az élet kialakulásakor, alkalmazkodott az elektromágneses sugárzási viszonyokhoz. Az ionoszféra és a földfelszín közötti üregben az amerikai kormányok, "tudósok segítségével" manipulálják HAARP állomásaikkal (Nagyfrekvenciás Aktív hajnali Research Program) az időjárást és a természetes Schumann-frekvenciát. Ezek az állomások elküldik koncentrált sugárzási teljesítményüket felmelegedést okozva az ionoszféra bizonyos részein, amely visszaverődve ELF hullámokat generál. A célzott területeken, a geomérnökök hangulatváltozásokat hoznak létre emberek millióiban.
64 elem hozza létre a föld modulációs (moduláció=a vivőfrekvencia képessé tétele információ hordozására) variációit. A "Föld természetes agyi ritmusa" ezekkel válik kiegyensúlyozottá. Ezek ugyanazok ásványi anyagok, mint a szervezetben a vörös vértestekben. Szoros összefüggés van a vér és a geomágneses hullámok között. A HAARP működése és természetes Schumann- hullámok egyenlőtlensége geomágneses hullámokat kelt, és megzavarja bioritmust. Ezeket a természetes geomágneses hullámokat váltják le, a mesterségesen létrehozott, alacsony frekvenciájú (VLF) földi hullámok, amik a "GWEN tornyoktól", és más mostanában épült hasonló létesítményektől érkeznek (pl. NATO "radarok").
Az agyunk rendkívül érzékenyek minden olyan technológiára, amely ELF hullámokat küld ki, mert azonnal elkezd rezonálni a külső jellel, egyfajta "villa-berezgető" hatást kiváltva.

Dr. Andrija Puharich kísérletei közben felfedezte, hogy a 7,83 Hz-et (föld pulzusszám) előállítva, a kísérletben résztvevő személy jól érzi magát. A 10,80 Hz zavart viselkedést, a 6,6 Hz depressziót okoz. Puharich változást idézett elő ELF hullámokkal, törést okozva az RNS-és DNS hidrogénkötésekben, hogy a személy magasabb vibrációs rátát érjen el. Azt akarta, hogy a célszemély lépjen túl a lelki 8 Hz-es agyhullámfrekvencián, és felerősítsék a "psi" jelenségeket. James Hurtak, aki egyszer Puharich mellett dolgozott, könyvében írt a "kulcsokról", amelyek hidrogénkötések törését idézi elő a felvett vibrációval.

A Föld be van csomagolva egy fánk alakú mágneses mezőbe. A kör alakú vonalak (fluxusok) folyamatosan érkeznek az Északi-sarkra és jelennek meg a Déli-sarkon. Az ionoszféra, az elektromágneses hullámok karmestere. 100 km-re a föld felett van egy réteg, az elektromosan töltött részecskéket elzáró pajzs, ami megvédi a felszínt a napszéltől. A természetes hullámok kapcsolódnak a légkör elektromos aktivitásához. Összességében, ezek a hullámok "a Schumann Rezonancia" frekvenciájában, legerősebben a 7,83 Hz-en, és felharmonikusaiban érzékelhetők. Ezek az (ELF) hullámok a "föld agyhullámai", spektrumukban megegyeznek a mi agyhullámainkkal.

GWEN (Ground Wave Emergency Network) adók 320 kilométerenként (200 mérföld) vannak elhelyezve az USA-ban lehetővé téve bizonyos frekvenciákkal igazgatva a geomágneses-térerősséget az egyes területeken. A VLF 150 és 175 kHz tartományban működnek, de kibocsátanak URH hullámokat is, a 225 - 400 MHz tartományban. A VLF jelek körbeutazzák a földet. A GWEN állomás továbbítja körkörösen akár 500 km-re (300 mérföld) is a jelet. A teljes GWEN rendszer részei, (adatforrástól függően), az 58-ról, a tervezett 300 adóval lefedni az Egyesült Államokat. A tornyok mindegyike 30-150 m (300-500 láb) magas. A rádió-hullám energiája nagyon nagy távolságokban is érzékelhető a földön. Az USA fürdik ebben a mágneses mezőben, amely akkor is eléri az elme-vezérelendő célszemélyt, ha 150 m mélyen "lement a pincébe". Az egész mesterséges föld-hullám kiterjed az USA-ra, de kiépítése Európában is folyamatban van. Könnyebb elme-szabályozni és hipnotizálni azokat, akik rendszeresen mesterséges elektromágneses hullám sugárzásának vannak kitéve. A GWEN adók számos más funkciót betöltenek, beleértve az időjárás, az elme, a viselkedés és a hangulat ellenőrzés kontrollálását.

Ezek a HAARP rendszerek együtt működnek az orosz "Woodpecker" (harkály) adókkal, melyek hasonlóak a HAARP-hoz. Az oroszok nyíltan kivitték a "piacra" egy kisebb változatát az "időjárás-tervezés" nevű rendszernek ami elvégzi az időjárás finomhangolását több mint 200 mérföldes körben, és ugyanúgy "dolgozik", mint a GWEN egység. Egy működik a moszkvai repülőtéren is. A GWEN tornyok hatalmas energiát lőnek a légkörbe, szinkronizálva a HAARP-al.

Felvetődik a kérdés, hogyan lesz elektromágneses sugárzás segítségével például eső?

Láthatatlan hatalmas vízfolyók hömpölyögnek gőz formájában a sarkok felé az alsó légkörben. Ezek rivális áramlását képezik az Amazonas folyónak, és 670-770 km-es (420-480 mérföld) szélességben, 7800 km-es hosszon "csordogálnak". Ezek 3 kilométeres magasságban a föld felett szállítanak kb. 150 kg mennyiségben vizet másodpercenként. Jelenleg 5 légköri folyó található mindkét féltekén. Hatalmas árvíz jöhet létre felduzzasztásukkal. Nehéz megállapítani manapság, hogy hol, mi miért történik az időjárásban! Mindezek ismeretében érdemes elgondolkodni, hogy egyes helyeken miért pusztít az aszály, vagy miért önti el a víz a vetéseket?
Mivel kapcsolódik a témához, a vegyi-permetezések nyomán keletkező ökölnyi jegekkel pusztító jégverések sem olyan érthetetlenek, mert a cseppképző mikroszkopikus méretű porszemcsék felületén nem csak vízcsepp alakítható ki, de kicsit feljebb permetezve jégkristály is!

Csak érdekességként, a GWEN tornyok, a Missouri és a Mississippi folyók mentén, az északra eső területeken voltak bekapcsolva, talán gúnyból, 40 napra és 40 éjszakára kifigurázva az özönvizet. Ezek együtt, létrehoznak egy több ezer kilométer hosszon áramló "folyót" az égen, ami a sarki jég-sapkánál bukik alá, manipulálva az ún. "jet-stream" (sugáráram) áramlást. Ezekkel a "folyókkal", manipulálásukkal okoznak 120-150 milliárd dolláros mezőgazdasági károkat, veszteségeket, és kombinálva a HAARP rendszerekkel, összpontosítva a törésvonalakra, földrengéseket, mint a legutóbbi igen nagy, 8,9-9-es erősségű Japán-földrengést is!
E "rendszerek" szorosan kapcsolódnak a biológiai hadviseléshez is, mert, a bizonyos vegyületek is átalakíthatók, "aktválhatók" velük, szoros összefüggést mutatva védőoltásokkal, gyógyszerekkel, és élelmiszerekbe kevert "adalékanyagokkal"!

Nagyobb árvizek az USA-ban: Link

/Tulok/