2023. május 10., szerda

FONTOS ÜZENET SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÁLTAL A LATIN-AMERIKAI LORENA-NAK

 

2023. MÁJUS 9

Én, Szent Mihály arkangyal, a Mennyei Milícia fejedelme és a mi Urunk Jézus Krisztus Nagy Hadseregének parancsnoka, azért jöttem, hogy előkészítsem Uram Jézus Krisztus érkezését, aki hamarosan visszatér dicsőségben és ragyogásban, nagy üvöltéssel hirdetve, hogy Ő a Királyok Királya és az Urak Ura, készüljetek fel, hogy méltók legyetek arra, hogy az Örök Életet élvezzétek a Mennyei Anyával együtt, készítsétek fel Lelketek a Végső Nyújtásra.

EGY NAGY ROBBANÁS FOGJA ÁTSZELNI AZ EGÉSZ LEVEGŐT ÉS EGY NAGY RADIOAKTÍV FÉNY FOGJA BEJELENTENI A HÁBORÚ KEZDETÉT, EZ AZ EGÉSZ VILÁGON HALLHATÓ LESZ!!!

Készüljetek fel arra, hogy részesei legyetek az Emberiség Történelmének legrosszabb történelmi eseményének, egy példátlan Háborúnak, ahol sok ember fogja elveszíteni az életét és sajnos a Lelkét is, ezért jöttem, hogy Lelkileg felkészítselek benneteket erre a nagy kaotikus és véres eseményre.

Kérlek, hogy legyetek egészségesek testben, elmében és lélekben gyógyító imákon keresztül, amelyek segítenek meggyógyítani Lelketek és Szellemetek minden részét, kérlek benneteket, hogy legyetek állandóak a spirituális felkészülésben, imával, böjtöléssel és bűnbánattal, hogy ezek a fegyverek a csatához segítsenek nektek győzni. Mert így, Jézus Krisztus Szívével egyesülve fogjátok teljesíteni küldetéseteket ebben az idők végén.

Figyelmeztetlek benneteket a Szellemi Lények minden démoni cselekedetére, amelyek a Világot járják, bűnre vezetik az óvatlanokat, és elvesznek a bujaság és a szexuális kicsapongás feneketlen mélységében, és olyan erkölcsi romlással járó életet élnek, amelyet Isten NEM szeret.

Ezért FONTOS, hogy kövessétek az utasításaimat, először is, hogy ellensúlyozzátok ezeket a pokoli szellemeket:

➢ Legyetek jól meggyónva és a kegyelem állapotában.
➢ Imádságban kell lenned, hogy NEM tudjanak behatolni beléd.
➢ Szükséged lesz a segítségemre, hívj engem, mint Szent Mihály arkangyalt, a védelmeződet, és én a segítségedre sietek, hogy megszabadítsalak tőlük.
➢ A Kegyelem állapotában kell lenned, és imádkoznod kell Jézus Krisztus Legdrágább Vérének áhítatát, amely fegyverként fog szolgálni neked küldetésed teljesítéséhez, és védő mellvértként is fog szolgálni neked

Vigyétek a gyakorlatba az ebben az Üzenetben említetteket, hogy NEM legyetek áldozatai ezeknek a pokoli szellemeknek, amelyek arra fognak vezetni benneteket, hogy elmerüljetek a 7 halálos bűnben, ha NEM vagytok megerősítve az Imában, a Bűnbánatban és a Böjtben.

Mivel még SOHA nem vívtak ehhez hasonló csatát a jó és a rossz között , készüljetek fel ezekre az elkövetkező eseményekre, készítsétek fel lelketeket a káosszal való szembenézésre, a harmadik világháborúra, amely véget vet a lakosság nagy részének, ezért FONTOS figyelembe venni az üzenetben korábban elhangzottakat .

Meghagylak a háborús kiáltással,

AKI MINT ISTEN, SENKI NEM OLYAN ISTEN!!!

https://maryrefugeofsouls.com/2023/05/18/may-9-2023-saint-michael-archangel-to-latin-american-mystic-lorena-a-great-explosion-will-cross-throughout-all-the-air-and-a-great-radioactive-light-will-announce-the-beginning-of-war-it-will/