2023. június 8., csütörtök

JÉZUS ÁLTAL DIKTÁLT ÜZENET CATALINA RIVASNAK /NIHIL OBSTAT/

 

A szentáldozás után láttam az Úr Jézust, aki ezeket a szavakat mondta nekem:
„Ma hatolj bele az én szegénységem szellemébe, és rendezz el mindent úgy, hogy a legszegényebbeknek se legyen okuk irigykedni rád. Én nem a nagy épületekben és pompás építményekben találok örömet, hanem a tiszta és alázatos szívben.”
(Napló 532)

+++

Jézus ígéretei azoknak, akik a szájban fogadják az Eucharisztiát, és nem a kezükben.

/Jézus által diktált üzenet Catalina Rivasnak, megerősítve monsignor René Fernández cochabambai érsek (Bolívia) által adott imprimaturral./

„Azoknak, akik nem veszik kezükbe testemet, véremet, lelkemet és istenségemet:

1. Ígérem, hogy eltöltöm őket áldásaimmal a kezükben, szívükben, lelkükben és egész lényükben.

2. Sokkal több kegyelmet ígérek nekik a földi életben, és így nagyobb garanciákat az üdvösségre, hogy örök életükre velem legyenek együtt a mennyben.

3. Olyannyira teljes mértékben és olyan teljességgel fognak érezni Engem a szentáldozásban, hogy elveszítik a természetes vágyat, hogy megérintsenek Engem.

4. Aki így cselekszik, nagy kegyelmeket kap Tőlem, és nagy előnyöket egész háza népe számára.

5. Ígérem azoknak, akik azt teszik, – amire a legjobban vágyom – hogy különleges erőt kapnak a lélek ellenségeivel szemben, és sokuknak gyógyító ajándékokat is adok.

6. Ígérem, hogy ha ebben kitartanak, – csak a legnagyobb becsületemet és dicsőségemet keresve – különösen felmagasztalom őket az egész örökkévalóságban.

7. Azoknak, akik szeretetből, és terveim beteljesülése iránti tiszteletből nem a kezükbe fogadnak, nagyobb mértékben megadom a szellemek megkülönböztetésének ajándékát.

8. Nevüket különösen a Szívembe fogják írni, mert nagyobb örömömre szolgál, hogy a szentáldozást a nyelvükre, és nem a kezükben fogadják.

9. Ígérem, hogy minden erényüket növelni fogom jutalmul a nagyobb alázatukért, amely abból fakad, hogy elfogadják, hogy saját kezük soha nem elég tiszta ahhoz, hogy hozzám érjen.

10. Ígérem, azoknak, akik hűségesen terjesztik Tanításomat, hogy könnyebben legyőznek majd mindenféle kísértést.

11. Azok, akik a nyelvükön és nem a kezükben fogadnak Engem, – ha kellő tisztelettel teszik ezt, és így élnek életük minden egyes napján, nem határolódnak el tőlem.

12. Ígérem, hogy az ajtó nem lesz bezárva Szeretetem előtt azok számára, akik a vágyaim iránti szeretetből vigasztalnak engem azzal, hogy mindig az ajkukon fogadnak és soha nem a kezükben.

13. Ha így kitartanak, – csak a Szívemért, a Szívemmel, és a Szívemben, – az Isteni Szívemért fognak dolgozni.

14. Ígérem azoknak, akik így tisztelnek Engem, hogy nagyon mélységesen fogják érezni és érteni Szívemet.

15. Akik ebben a számomra oly fontos kérdésben a legnagyobb örömet okozzák nekem, azok mindig szeretettel fogják isteni mozdulataimat követni, és Én különös szeretettel újrateremtem őket, elégedettségem bizonyítékaként, mivel a szentáldozást mindig a nyelvükön fogadták, és soha nem a kezükben.

16. Ők azok, akik mindig nagyon sok jót tesznek a lelkeknek; ellentétben azokkal, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy engem a kezükbe vegyenek. Azok ugyanis sok mindenben megkeményednek Akaratom felé, és elsötétülnek vágyaim, terveim, tanításaim iránt.

17. Ezzel szemben azok, akik remegnek a kezükbe fogni, és nem nyúlnak a Szentostyához, ők egész lényükben készülnek fel a szentáldozásban való fogadásom órájában. Ígérem, hogy megkapják a kegyelmet, hogy rövid időn belül elérik a legmagasabb keresztény tökéletességet. Ők több szeretettel keresik majd Arcomat, könnyebben feledkeznek meg magukról, és mert mindig megvigasztalja szívemet ez a gesztus, nagyobb mennyei világosságot kapnak szívemből, hogy örüljenek örökké örökké.”

***

„Ígéretem azoknak, akik ezeket az ígéreteket terjesztik:

1. A szívek ismeretének ajándéka.

2. Magasztos dicsőséget fognak elérni a mennyben.

3. Hosszú lelki életük lesz, bár nem feltétlenül evilági mércével, vagyis néhány év alatt olyanokká válnak, mintha sok évig szentségben részesültek volna.

4. Nagy áldást adok a családjaiknak.

5. Minél jobban terjesztik ígéreteimet, annál inkább egyesülnek velem.

6. Kifejezhetetlen módon, növekvő teljességben fogom éreztetni velük jelenlétemet.

7. Nem engedem, hogy bármilyen vállalkozásba kezdjenek, ha ez nem válik lelkük javára.

8. Elég világosságot bocsátok rájuk, hogy bőséges segítségük legyen elkerülni a gonoszt, és ne csak azt tegyék, ami jó, hanem azt, ami nekem a legjobban tetszik.

9. Még nagyobb kegyelmeket adok nektek, ha buzgón terjesztitek, és tartsátok nagy mulasztásnak, ha nem veszitek tudomásul ígéreteimet.”

 

„Nem hóhérok pusztítják a Testemet, hanem a sok kéz bántja azáltal, hogy úrvacsorát fogad a kezébe; ami a Sátán szentségtörő műve.”

„Megígérem mindenkinek, aki a papjaimért imádkozik, minden esedékes időbeli büntetése elengedését. Nem lesz purgatórium azok számára, akik langyos papok miatt szenvednek, hanem a paradicsomban lesznek közvetlenül az utolsó leheletük után.”

„Amíg az embernek van egy pillanata, hogy éljen, van még ideje, hogy Irgalmamhoz forduljon és bocsánatot kérjen… Használja jól, ha van még egy másodperce élni, használja ki, mert abban örök életet nyerhet.”

„LÁNYOM, HOGY BÁNT A KÉZBEÁLDOZÁS!
EZ AZ ÁLDOZÁS NEM AZ ÉN MUNKÁM, ISTEN NEM AKARJA EZT EGYHÁZÁBAN. A (z akkori) PÁPA PÉLDÁT MUTAT, DE SENKI NEM FIGYEL, HOGY MIKÉNT FOGADJUK: A NYELVÜNKRE ÉS TISZTELETTEL. AZ EMBERNEK NEM SZABAD MEGÉRINTENIE AZ ISTENÉT. SÁTÁN EZZEL AZT AKARJA, … HOGY PROFANIZÁLJA, AMI SZENT!
HAMAROSAN IGAZSÁGOT TESZEK.
HARCOLJ ÉRTEM LÁNYOM, HOGY ÉRTÉKED NAGYOBB LEGYEN A MENNYEK KIRÁLYSÁGÁBAN!

SZERETLEK LEÁNYOM.”

 

https://www.youtube.com/watch?v=ni00XUyRQ5w&t=15s

https://www.youtube.com/watch?v=OO-YF3v3OmU&t=688s

https://metropolita.hu/2023/06/jezus-altal-diktalt-uzenet-catalina-rivasnak-nihil-obstat/

https://reasontobelieve.com.au/stigmata/

Jézus és Szűzanya üzenete Christina Gallaghernek 2023. június 7.

 

Jézus üzenete Krisztinának

2023. június 7

Népem, ti, Életem megváltottai, veletek vagyok ma, és szeretném, ha tudnátok, mennyire szeretlek. Titeket, akik testben és lélekben beteg vagytok, hívlak benneteket, hogy jöjjetek Jóvátétel Házamba, és felszabadíthatlak. Az apokalipszis közeledtével számos test és lélek gyógyulása lesz ebben a Házban. Ne várd meg, mi fog történni ezután, hanem imádkozz térítésül a Megváltás által, amely Irgalmasságom legnagyobb eszköze. Megáldalak Atyámban, én Jézus, Megváltód, a Szentlélekben.

A Szűzanya üzenete Krisztinának

2023. június 7

(a New York-i imaházba repülés közben)

[Lásd a weboldalt: https://www.christinagallagher.org/en/ ]

Szűzanya: Szívem drága kicsinyei, ma mindketten hozzátok jövök Fiam Jézus örömében és dicsőségében. Azt akarja, hogy mindketten vonatkoztassátok New York-i gyermekeimre ezt a különleges hívást, amelyet Isten megenged, hogy megtegyem: Drága gyermekeim, már a nap kezdete előtt bámulok mindegyikőtöket. Mindegyikük szívébe nézek. Már ismerem az igényeidet, de a szükségleteid és Isten szükségletei annyira különböznek egymástól. Részt akarsz venni a test és a világ szükségleteiből. Gyermekeim, mint Édesanyátok, szeretnélek megtanítani nektek, hogy vágynotok kell arra, amit Fiam adni akar nektek. Ez az, ami gyümölcsöző a lelked számára. Ahhoz, hogy ezt elérd, el kell utasítanod a testet és a világot, és szívedben vágyni kell arra, hogy olyanok legyél, mint a gyermekek, hogy tetszeni tudj Jézusnak, a te isteni Megváltódnak a lelked javára.

Földi létezésedben Isten akaratát akarod teljesíteni, de emberiséged akaratát sokkal nagyobb módon akarod teljesíteni. Lelki Édesanyádként azt kívánom, hogy válaszolj Isteni Fiam, Jézus hívására. Ily módon nem lesz kellemes sem a testnek, sem az emberiségnek. Kívánom, hogy élj Isten törvénye és az Ő parancsolatai szerint. Ezt a Házat Isten előtt jóvátételül ajándékozzák. Gyertek és imádkozzatok engesztelésül lelketekért és családotokért. Drága gyermekeim, szeretlek mindegyikőtöket – még azokat is, akiknek szíve ma távol van Tőlem –, de szívetek előtt állok, és könyörgök benneteket, hogy fizessetek jóvá lelketek javáért. Tudjátok, hogy mindig közel vagyok hozzátok, és azt kívánom, hogy mindegyikőtök viselje a Csodálatos-érmet, mert ezért imádkozom Isteni Fiam mennyei Atyához fűzött keresztjének érdemei előtt.

Drága gyermekeim, mindannyian nagyon kedvesek vagytok Szívemnek, és szeretnélek elvezetni benneteket Isteni Fiam, Jézus Szívéhez. Isten megadta nekem ezt az ajándékot, hogy kommunikáljak veled ma az Én kicsikémen és lelki irányítóján keresztül. Különleges áldást kérek erre a Házra és mindegyikőtökre. Fiam Drága Vére hull mindenkire, aki belép ebbe a Házba. Ezen a napon kicsikémmel és szellemi irányítójával egyesülve jelen leszek, és Isteni Fiam, Jézus drága Vére érdemei révén nagy kegyelmeket adok. Kívánom, hogy hallgassatok Üzenetemre és Isteni Fiam, Jézus hívására.

Az Atya és a Fiú és a Szentlélek nevében.