2018. január 19., péntek

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

Isten terve

2018. 01. 01, Hétfő
Az Úr egy édesanya méhét mutatta nekem, amelyben éppen egy gyermek fogantatásának folyamata zajlott. Ez az asszony a világban élő édesanyákat jelképezte kortól függetlenül. Az angyalok körül vették az édesanyát és azért imádkoztak, hogy Isten terve beteljesedjen a gyermekkel kapcsolatban és a világra születhessen. Isten minden megfogant magzat életére áldását adja, hiszen Ő maga teremti őket. Láttam, hogy egyes gyermekek homlokán kereszt mutatkozott, míg másoknál a homlok üres volt. Az utóbbi esetében az Üdvözítő arcán szomorúságot láttam. Tudtam, hogy itt a keresztségről van szó. Lesznek gyerekek, akiket a szülők megkeresztelnek, más szülők pedig ezt elmulasztják arra hivatkozva, hogy gyerekeik majd felnőttkorban eldöntik. Miközben ezeket szemléltem arra gondoltam, hogy Istennek milyen terve lehet azokkal a magzatokkal, akik már korán meghalnak (abortusz, fogamzásgátló) vagy azokkal, akik a világra születnek. Bár sok jóban részesülhetnek a gyerekek az életben (pl. szülők szeretete), mégis a rosszból több jut, mint a jóból.
Jézus: „Gyermekem, minden emberrel tervem van akár megszületik akár nem. Én mindenkit üdvözíteni akarok. Atyám országát tervemnek megfelelően egészen be akarom népesíteni. A Föld elbírná ezt a népességet (kb. 6 milliárd ember), mert még van elegendő forrás, ami minden embert képes lenne ellátni. De az önzés és a kizsákmányolás megnehezíti az emberek életét, melynek súlyos következményei vannak. Ha képesek lennétek egymással harmóniában élni, akkor a történelem és a Föld állapota is másképpen alakult volna.”
Mária Magdolna


Homokvihar

2018. 01. 02, Kedd
Álmomban Budapesten jártam, és a Deák tér felől közelítettem meg a rakpartot. Miközben a Dunát szemléltem a távolból egy hatalmas homokvihar közeledett, amely az égig ért és belepte az egész fővárost. A homokvihar gyorsan haladt és a jelenség közepén a semmiből felbukkant egy fekete füst, amely fölszállt és eltűnt. Tudtam, hogy a fekete füst a sátánt jelképezi. Az emberek menedéket kerestek, mert érezték, hogy a homok ártani fog nekik.
Jézus:Gyermekem, a homokvihar azt jelenti, hogy nemzeteteket még számos megpróbáltatás fogja érni keletről és nyugatról. Az Európai Unió meg fog tenni mindent annak érdekében, hogy akaratát rákényszerítse minden nemzetre, amely az iszlám vallás híveinek befogadását jelenti. Az Európai Unió már nem a demokráciát szolgálja, hanem a diktatúrát. Hamarosan látni fogjátok a nagy hatalmak döntéseinek súlyos következményeit. Európa lassan elveszíti keresztény hitét, ezért Atyám terve az, hogy Magyarországnak és az őt támogató nemzeteknek együttesen kell harcolniuk a kereszténység igaz vallásáért, amely nem tagadja Isten létezését és elismeri örök törvényeit. A megpróbáltatások mögött a sátán áll, hiszen az ő érdeke az, hogy az emberek szívéből kitépje Isten nevét. Ne féljetek, mert ezek a megpróbáltatások nem gyengíteni fogják nemzeteteket, hanem megerősíteni! Legyetek erősek a hitben és állhatatosak az imában! Még sok csatát kell megvívnotok a végső győzelemig.”
Mária Magdolna


A magzatok

2018. 01. 18, Csütörtök
A mai napon sokat gondoltam azokra az embriókra, akiket lefagyasztanak. Ezeknek az embrióknak egy részét a hulladékba dobják, másokat pedig felhasználnak bizonyos célokra pl. mesterséges megtermékenyítésre. Az Úr felé fordultam és megkérdeztem arról, hogy mit érez az embriók iránt.
Jézus: „Értük is ugyanúgy szenvedek, mint a többi abortált magzatért. Látod, hogy a bűn milyen szerteágazó tud lenni? Még az ártatlan és kiszolgáltatott embrióknak is képes ártani, akik nem ismerhetik meg Atyám teremtett világát. Mindig lesznek vértanúk, akik készek vérüket ontani értem, és Én általuk újítom meg egyházamat. Ezek az embriók is a vértanúk közé tartoznak, mert haláluk pillanatában velem találkoznak, mint egyetlen megváltójukkal. A legtöbb gyermek hatalmas vágyat érez irántam és kérik a keresztség kegyelmét. A vágy keresztsége által üdvözülhetnek ezek a lelkek, akik közben életüket is felajánlják nekem (mivel az életüket kioltják, így a vérkeresztségben is részesülhetnek). Ám vannak olyan magzatok, akikben az érzelmek felkavarodnak, így külön rászorulnak a keresztségre (misztikus módon), hogy egészen megtisztuljanak. Igen, ők is érző és értelmes lények, mint minden ember. A lélek már fogantatásuk pillanatától jelen van apró és törékeny testükben. Ez Atyám csodája, egy örök titok, amely odaát fog igazán feltárulni előttetek. Nincs olyan ember a Földön, akivel Istennek ne lenne terve. Jaj azoknak a szülőknek, orvosoknak és ápolóknak, akik hozzájárulnak e súlyos gyilkossághoz, amely az égbe kiált!”
Mária Magdolna