2010. október 16., szombat

2010.10.15.

 2010. október 15. Péntek

A Nagy Figyelmeztetésről kérdeztem.Jézus: Drága gyermekem! El sem tudod képzelni, hogy mennyire közel van a Nagy Figyelmeztetés! Szüntelenül készítsd fel a lelkedet gyermekem bűnbánattal, szentgyónással és szentáldozással, hogy meg tudj állni szent színem előtt, és részesülhess a nagy örömben, melyet nektek készítettem!
Szűzanya:Drága gyermekem! Szentfiam azért adott engem lelki vezetődnek, hogy lélekben fel tudjalak készíteni a Nagy Figyelmeztetésre! Ezért fontos gyermekem, hogy beszélgess velünk és taníthassunk téged szavainkkal. Közeleg a Nagy Figyelmeztetés. Itt az ideje, hogy a Szentlélek eljöjjön a világra, hogy meg tudjatok változni. Az egész világ ellenségem, a gonosz által a bűn földjévé változott. Szükségetek van erre a hatalmas kegyelemre, hogy rádöbbenjetek arra, milyen földön éltek. Meg kell változnotok, ha nem akarjátok, hogy Isten haragja utolérjen benneteket!
Megkérdeztem a Szűzanya és az Úr Jézus véleményét, hogy megengedik-e, hogy elmondhassam X-nek az Úr nagy kegyelmét? Jézus:Drága gyermekem, örülök, hogy megkérdezed a véleményemet! Az a véleményem, gyermekem, hogy X jószívű ember és nagyon szeret engem. Bízom az ő szeretetében, ezért megengedem, hogy elmond neki nagy lelki örömödet. De szigorúan tartsátok titokban, mert ha sokan megtudják, abból nagy baj lehet és titeket még több támadás fog érni. Nagyon szeretlek gyermekeim, ezért tartsátok titokban ezt a nagy kegyelmemet!
Szűzanya: Drága gyermekem, örülök, hogy hozzám fordulsz. Fontos, gyermekem, hogy mindig kérdezd meg a mi véleményünket. Egyetértek Szentfiam szavaival, ezért megengedem, hogy elmond X-nek. Ő is az én szeretett gyermekeim közé tartozik. Gyermekem, csak annak az embernek mondhatod el, akit igazán jól ismersz és megbízol benne. Vigyázz, gyermekem, mert a jó emberek között is vannak árulók, akik észre sem veszik, hogy a gonosz útjára léptek. Gyermekeim, egyelőre tartástok titokban ezt a kegyelmet! Mert, ha nem, még több támadásnak lesztek kitéve, mert a gonosz nem bírja elviselni, hogy ti, gyermekeim minket választotok!
Ezen a napon elmentünk a váci gyógyító szentmisére, melyet Bocsa József atya és Sípos Gyula tartott. Ebben a templomban sokszor ki van rakva az oltárra az Úrjézus. Ahogy bementünk Ő ezt mondta. Jézus: Drága gyermekeim, nagy örömmel vártalak benneteket! Sok kegyelmet adok nektek a szentmise által, mely segíteni fogja további lelki életeteket!
Szentáldozás után. Jézus: Drága gyermekeim! El sem tudjátok képzelni, mennyire Végtelen nagy szeretettel adom nektek Szent Testemet és Szent Véremet! Meghaltam értetek a kereszten. Ennél nagyobb szeretet nem létezik a földön! Szeressetek Engem, és mindig legyetek hálásak végtelen jóságomért, szeretetmért és irgalmamért!
A gyógyító szentmisével kapcsolatban Jézus: Én minden embert, aki részt vesz ezen a szentmisén, meggyógyítok. Én köztetek vagyok és a szívetekben Élek.
Jóságáról ezt mondta: Jézus: Drága gyermekem! Senki sem tudja értelmével felfogni az én végtelen jóságomat!
Szentgyónás előtt. Jézus: Bízz Bennem, mert én végtelenül irgalmas vagyok hozzád!
Hazafelé mentünk és elbúcsúztunk X-től, Jézus így szólt: Drága gyermekem, nagy örömmel hallgattalak benneteket! Nagyon boldoggá tett engem X, az ő lángoló kis szívével, mely az én szavaim hallatára úgy dobogott.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101015

Márton által Dejtéről 2010. október 15-én

2010-10-15 - Márton által

Gyermekeim!
Ma anyai áldással érkezem és vágyakozva, hogy szeretettel hallgassatok engem. Sokat dolgoztok és a munkát állítottátok az első helyre az életetekben. Ez így nem hoz áldást nektek, hanem szolgává tesz benneteket. Engedjétek, hogy megfogjam a kezeteket és odavezesselek benneteket a Fiam elé, aki közöttetek van az Eucharisztiában. Őt illeti meg az első hely. Alázatban térdeljetek le Uratok előtt és adjátok át magatokat Neki. Ajándékozzátok Neki a bizalmatokat. Csak Vele, kedves gyermekek, lesz áldott az életetek és fogtok áldást hozni mások számára. Jézus és az én szívem szeretetébe merítlek benneteket.