2014. szeptember 21., vasárnap

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Én soha nem bíráltam a bűnösöket. Soha nem átkoztam őket. Soha nem bántottam őket.

2014. szeptember 20. szombat, 16:38
Drága szeretett leányom, tudnod kell, hogy az emberi gyengeségből Én nagy erőt nyerek. Az Én Erőm akkor a legnagyobb, amikor megérintem a gyenge lelkeket, mert pontosan ebben az állapotukban tudok úgy hatni rájuk, hogy lehetővé tegyék Számomra a bennük való munkálkodásomat.
A köztetek lévő gyengéknek mondom: kérnetek kell Engem, hogy megadjam nektek a bizalom Ajándékát. Bízzatok Bennem, drága kicsinyeim, és akkor minden Hatalom az Enyém lesz. Én nem tudok a büszke, dölyfös és arrogáns lelkekre támaszkodni, mivel azok nem alázzák meg magukat Színem előtt. A gőg egy akadály az ember és Isten között, mert a büszkeség elhiteti az emberrel, hogy az ő hangja erősebb, mint az Enyém. Ez mindig is így volt. Ma sem változott. Kérlek benneteket, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik félreértenek Engem és szükségét érzik annak, hogy a saját értelmezésüknek megfelelően határozzák meg Igém valódi jelentését.
Amikor egy ember átkoz egy másik embert, és aztán azt mondja: „Isten is ezt akarná Igéje védelmének az érdekében”, vagy amikor megindokol egy rossz cselekedetet és azt mondja, hogy ez egy jó dolog az Én Szememben, akkor tudnotok kell a következőt: Ha szerettek Engem, akkor soha nem fogtok eltérni attól a szeretettől, amelyet Én tanítottam nektek, vagy attól a módtól, ahogyan utánoznotok kell Engem. Én soha nem bíráltam a bűnösöket. Soha nem átkoztam őket. Soha nem bántottam, és soha nem vádoltam őket. Nektek is így kell tennetek, ahogyan Én tettem.
Öleljétek meg a bűnösöket. Imádkozzatok értük. Mert ha ezt nem teszitek, szembeszegültök Akaratommal, és tetteitek a téves nézeteiteket fogják szolgálni arról, hogy Én valójában Ki Vagyok. Ti nem mondhatjátok, hogy az Enyéim vagytok, ha pontosan az ellenkezőjét prédikáljátok annak, mint amit Én tanítottam nektek. Soha ne nézzétek le azokat, akikről úgy gondoljátok, hogy bűnösök az Én Szememben. Imádkozzatok értük, de soha ne ítéljétek el őket, mert ehhez nincs jogotok.
Jézusotok