2014. november 7., péntek

Az európai látnoknő (Maria Divine Mercy) által kapott üzenetek – ‘The Warning’

Azok, akik azt gondolják, hogy Isten nem fogja megbüntetni a gonoszokat, nem ismerik Őt

2014. november 6. csütörtök, 17:40
Drága szeretett leányom, eljött az idő Örök Atyám számára, hogy megtisztítsa a Föld színét a szennytől, mely sötétséget vet az emberek lelkére. Ő meg fogja büntetni a gonoszokat, és a Karjaiba veszi azokat, akik megtartják Isten Igéjét. Angyalai, mint nagy vihar fognak előre özönleni, és hatalmas kaszával ki fogják vágni a betegség gyökereit, mely pusztítja az emberek lelkét, hogy a világ ismét tiszta legyen.
Féljetek Isten Haragjától, mert ha Ő egyszer dühbe gurul, az ember remegni fog a félelemtől. Azok, akik azt gondolják, hogy Isten nem fogja megbüntetni a gonoszokat, nem ismerik Őt. Hangos és büszke hangjuk, mely hamisságokkal fogja betölti a Földet, és azok, akik Atyám Szemében nagy kegyekre-méltónak tartják magukat, de akik átkozzák népem szelídjeit, ki lesznek gyomlálva a földből, és a vízözön óta az emberiségre zúdított legnagyobb büntetéssel fognak majd szembe nézni.
Isten angyalai le fognak ereszkedni, és egy kaszával a jobb kezükben, szét fogják választani a konkolyt a búzától. Azok, akik átkozzák Istent, el lesznek hallgattatva; akik bemocskolják az Emberfiát, szintén el lesznek hallgattatva; azok pedig, akik bemocskolják a Testét, zavarodottan, elveszetten és rémülten fognak kóborolni, még mielőtt elmerülnének a vadonban.
Isten Szeretetét nem viszonozták, és Irgalmasságát már rég elutasították. Ezek a hálátlan lelkek, akiknek a szemei csak a saját élvezetükre rögződik – és akiknek a cselekedetek elkövetésére tett elhatározásuk teljesen ellentétben van az Úr Akaratával – érezni fogják Isten büntetésének fájdalmát. Mint lecsapó villám, óriási vihar, mint egy nagy földrengés fog kiáradni, mely érezhető lesz a világ minden részén.
Azok, akik ismerik az Igazságot, nem fognak félni, mivel készséges tanúi lesznek a Szentírásban rögzített ígéreteknek az eljövendő nagy megpróbáltatást illetően. Azok, akik kivágták Istent az életükből – mintha saját testük végtagját vágták volna le –, csak azután fogják megismerni az Istenkáromlás következményeit, miután már túl késő lesz számukra.
Ti fogtok a legtöbbet szenvedni, akik elárultatok Engem. Nektek, akik kővel dobáltatok másokat, abban a téves hitben, hogy ezzel Engem képviseltek, nem lesz senki, akihez fordulhatnátok. Mert bárhol próbálnátok is megbújni, meztelenül fogjátok találni magatokat, mivel nem lesz semmi, amivel eltakarhatnátok szégyeneteket.
Azért mondom ezeket nektek, mivel Atyám türelme végleg elfogyott, a csatatéren pedig meg fog jelenni két csapat – azok, akik Velem tartanak, és azok, akik Ellenem vannak -, a következőt mondom nektek:
Imádkozzatok Isten Irgalmáért. Azoknak pedig, akik a Testemet ostorozzák, ezt kell tudniuk: lehet, azt hiszitek, hogy kitörölhettek Engem Házamból, de ezt hinni, a részetekről egy súlyos hiba lenne.
Távozzatok Tőlem, mert ti nem tartoztok Hozzám. Gonoszságotok lesz a bukásotok; a gonosz iránti hűségetek miatt vágtátok el magatokat Dicsőséges Királyságomtól.
Jézusotok